Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerder / parketteur uit Wondelgem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere vloerders / parketteurs uit Wondelgem.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerder / parketteur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste vloerder / parketteur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerders / parketteurs in Wondelgem of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur voor vloerwerken in Wondelgem die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur in Wondelgem:

Chape afschuren en egaliseren

Ik wil graag een nieuwe vloer in de woonkamer. Tegelvloer vervangen door parketvloer. Voor de parket hebben we te weinig ruimte om deze mooi te doen aansluiten op de keukenvloer en gang. We zouden de chape willen laten passen (afschuren/freezen) zodat we de juiste ruimte hebben om de parket te laten passen...

Gepolierde betonvloer aanleggen buiten

We willen graag de bestaande oprit vervangen door oprit in gepolierde beton. Huidige oprit is tussen 30-40m² groot. Er is ook een carport geplaatst op de oprit. Nu ligt er grind als oprit.

Parket opschuren en behandelen

Het parket van 80 m² heeft een aantal vlekken. We zouden graag een offerte hebben om de vlekken te verwijderen en het parket opnieuw te laten opschuren.

Vloer door betonvloer vervangen

Ik wil op de eerste verdieping de vloer vervangen naar betonvloer. Het is een kleine 37 vierkante meter.

Gieten chape

Ik ben op zoek naar iemand voor chape te gieten in Oostakker op een werf van ons. Wij hebben de ruwbouw gedaan en nu moet de rest gedaan voorden Einde van de maand komt de polybeton.

Egaliseren vloer

Ik heb een appartement gekocht die ik aan het renoveren ben. Ik had graag een houten vloer gelegd. (woonkamer + inkom + slaapkamer) Er ligt momenteel een tegelvloer en ik wou deze laten egaliseren om dan hierop een houtenvloer te leggen. (tenzij dat op vakmansadvies de vloer moet uitgebroken worden (wat ik dan eerst zou doen). Ik zoek dus in eerste plaats iemand die de vloer kan egaliseren. Met desnoods het plaatsen van de vloer nadien.

Chappe gieten op zolder

De zolder (een ruimte van 10 m op 10 m) dient gechapt te worden. Er ligt reeds een betonplaat met ruwe chappe. Dit zou genivelleerd en geëgaliseerd moeten worden zodat we er zelf laminaat kunnen op leggen.

Tegels leggen en verwijderen

Plaatsing van keramisch parket (tegels) in living, keuken, hal, toilet en berging. Kan vloeren op vloer indien mogelijk.