Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerder / parketteur uit Zottegem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere vloerders / parketteurs uit Zottegem.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerder / parketteur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste vloerder / parketteur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerders / parketteurs in Zottegem of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur voor vloerwerken in Zottegem die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur in Zottegem:

Kurkvloer plaatsen

Kurk plaatsen op 1ste verdieping. Liefst gelijmde kurk. Betreft 2 slaapkamers, hal, badkamer en dressing. Aansluitend ook de trap tussen gelijkvloers en 1ste verdiep en tussen 1ste en 2de verdiep. Momenteel laminaat. Trappen zijn in geverfd hout. Totale opp. is ong. 60m².

Vloerplaat gieten voor een garage

Voor een garage van 4.5 x 6.5m wensen we een vloerplaat. Grond is al uitgegraven.

Chape en vloer leggen op zolder

Plaatsen van zoldervloer 12 meter X 6 meter + bekleding. Chape leggen en eventueel vloerbekleding. (Betonnen welfsels)

Betonplaat gieten voor tuinhuis en deel uitgraven in tuin

Graag gieten van een betonplaat van 3,25 meter op 4,50 meter dit is voor een tuinhuis op te plaatsen en nog een stuk van 8 meter op 30 à 35 cm dat is enkel uitgraven daar zal grind op moeten komen. Het grind moet niet gelegd worden.

Coffrage maken en stabilisée leggen

Wij zoeken iemand om op ons gras eerst een coffrage te maken en daar stabilisée in te doen het is "30 vierkante meter de dikte van de stabillisée zou 10 cm moeten zijn en wel waterpas staat zou gaan om 3 kub wij wonen wel in een rijhuis dus alles moet via de deur en de plaats waar het zou moeten komen is tussen de 80 EN 100 meter verder eventueel met darmen werken wij leggen daarna de klinkers zelf is voor zwembad op te zetten van 16 000 LITER

Betegelen van een keuken

Betegelen van een vloer voor een oppervlakte van max 13 m ². Er dienen ook plinten ten belope van 8 LM te worden geplaatst.

Parket/marmoleum/kurk vloeren leggen

In slaapkamers (eiken) parket vloer leggen. In totaal 75m² meter. Is reeds bewoond, dus uitvoering moet goed georganiseerd/gecoordineerd/mogelijk in verschillende stappen gebeuren. Zo snel mogelijk, zeker eerste kamer(s). Op zolder ook parket vloer (ofwel marmoleum/kurk vloeren leggen omwille van lagere prijs). In totaal 80m². Is op houten gewelven met OSB platen. Binnen 3 maanden.

Betonnen fundering plaatsen voor tuinhuis

Wij willen blokhut CHILL 385*325+ extensie 4 m plaatsen. Betonnen ondergrond dient ook te worden voorzien. Graag jullie prijs voor plaatsten betonnen fundering (vloer) voor dit tuinhuis. Dikte allicht toch 20cm+graszoden te verwijderen.

Vloeren op bestaande tegels

Vloeren van 40 m² op bestaande tegels. De vloer loopt schuin af, egaliseren of chappen is dus vereist, tenzij u dit kunt regelen met tegellijm. Adres aan de vloerder.

Vloer te lijmen op een bestaande vloer

Wij zijn op zoek naar een vloerder die onze vloer zou kunnen lijmen op een bestaande vloer. De keuken waar de vloer zou moeten kopen is ongeveer 11 vierkante meter. Wij hebben onze vloer (blauw steen) aangekocht bij impermo en deze is reeds al geleverd met alle benodigdheden(lijm etc. ) Onze keuken zou eind februari geleverd worden en het is de bedoeling dat tegen dan de vloer er al ligt. Ons huis is gelegen te Zottegem. Is het mogelijk om mij eventueel eens een offerte op te sturen ?