Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerders / parketteurs voor parket leggen:

Parket leggen

Ik heb een oude schuur volledig gerestaureerd met de bedoeling deze nu te gebruiken als feestzaal. alles is bijna af behalve het parket moet nog gelegd worden; een parket die wij aanleveren. Ondervloer is OSB.
Offertes van vloerders / parketteurs voor vloerwerken uit Zwalm (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor parket leggen uit heel België:

Verbouwing huis

Ik wil mijn woning laten verbouwen; een draagmuur afbreken, installatie van een nieuwe keuken, plakwerk van de living muren +/- 60m², het leggen van nieuwe vloeren (de parket hebben we zelf al/tegels voor de keuken nog niet), renovatie van toilet en bovenverdieping slaapkamers (het plaatsen van nieuwe ramen). Woning verbouwen. Draagmuur afbreken. Nieuwe keuken installeren. plakwerk van living muren over een opp. van 60m². Nieuwe vloeren leggen. Toilet en slaapkamers renoveren: nieuw ramen plaatsen.

Kamer renoveren

Nieuw plafond + elektriciteit Deur plaatsen en leggen parket.

Parket leggen

Ik wil bestaande vinylbedekking in een appartement laten vervangen door parket in de living (20m²) en de nachthal (12m²). Originele ondergrond = tegelvloer (huidige vinyl ligt erop)

Renovatie binnenhuis

Renovatie van ons huis binnenin: - Oud toilet vervangen door een hangtoilet, nieuwe muurtegels en een kleine lavabo installeren. Kleine ruimte van ongeveer 2 à 3 m² - We zitten momenteel met ene accumulatieverwarming en zouden die willen vervangen. Nog niet beslist welke verwarming we liefst willen. - Nieuw plafond en vloertegels in de woonkamer van ongeveer 60 m². - Parket leggen in 3 slaapkamers op de eerste verdieping. In totaal gaat het over ongeveer 100 m².

Parket leggen

Ik wil graag een houten parket laten aanleggen voor een oppervlakte van 118,5 m².

Leggen van visgraat parket

Visgraat parket leggen in een appartement op de eerste verdieping. 85 m².

Vloer uitbreken en nieuwe chape leggen

Wij zouden graag een vloer van 50m² gelegd in 2003 uitbreken en vervangen door parket.

Uitbreken van tegelvloer en nieuwe leggen

Wij willen graag nieuwe vloeren in onze woning. In onze living (35,11 vierkante meter) parket, in onze keuken hadden we graag gepolierd beton (15 vierkante meter) en in de gang/inkomhal (17, 32 vierkante meter) nieuwe tegels. Nu liggen er overal tegels die moeten uitgebroken worden. We hadden graag bijpassende plintjes. Er zijn nog geen vloeren aangekocht.