Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerder / parketteur uit Vlaams-Brabant te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerders / parketteurs. U komt in de provincie Vlaams-Brabant heel eenvoudig en snel in contact met een vloerder / parketteur of meerdere vloerders / parketteurs.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerder / parketteur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerders / parketteurs uit Vlaams-Brabant u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerder / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerders / parketteurs in Vlaams-Brabant.


Voor een vloerder / parketteur, goed èn betaalbaar, uit Vlaams-Brabant bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerder / parketteur in Aarschot, Dilbeek, Grimbergen, Halle, Herent, Heverlee, Keerbergen, Kessel-Lo, Leuven, Londerzeel, Meise, Overijse, Tervuren, Tienen, Vilvoorde uit Vlaams-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerders / parketteurs voor: vloeren van nieuwbouwwoning chappen, vloeren leggen in nieuwbouwwoning, beton storten en chape plaatsen, volledige vloeropbouw uitvoeren, verschillende vloeren betegelen, gietvloer leggen, beton gieten en polieren, keramische vloer leggen, vloer gang en living vernieuwen, vloerisolatie en chape leggen, kurkvloer leggen, parket/marmoleum/kurk vloeren leggen, steentapijt verwijderen en laminaat plaatsen, vloerpaten en isolatie plaatsen, gepolierde beton leggen voor oprit en terras en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerder / parketteur uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur voor vloerwerken in de provincie Vlaams-Brabant staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur in Vlaams-Brabant:

donderdag 17 augustus 2017

Vloeren openbreken en sluiten na lek

Er is een lek en een deel van vloer moet opengebroken worden en terug gesloten worden. De vloer moet opengebroken worden. En het lek herstellen eventueel.
woensdag 16 augustus 2017

Vloertegels binnentuin vernieuwen

Bestaande vloer van binnenkoer openbreken. Vervangen door nieuwe tegels of ander alternatief. Te bekijken ter plaatse.
zondag 13 augustus 2017

Parketvloer schuren en afwerken

Bovenverdieping woning, geschat 75m2, parket schuren en afwerking tot naturel look
woensdag 9 augustus 2017

Vloeren leggen in nieuwbouwwoning

Wij zijn op zoek naar een vloerder voor een nieuwbouwwoning. Totale te vloeren oppervlakte: 250m ², waarvan +/- 80 m² parket, +/-100m² laminaat en +/-70 m² cementtegels. Chape wordt gegoten half oktober.
maandag 7 augustus 2017

Egaliseren van cementvloer en leggen vinyl

Graag een vakman voor het egaliseren van een vrij ruwe cementvloer en het legen van vinyl. De vinyl is reeds gekocht. Oppervlakte: 36 vierkante meter... Misschien meer dan 1cm noodzakelijk. De kamer is rechtstreeks toegankelijk via de oprit.
zondag 6 augustus 2017

Steentapijt verwijderen en laminaat plaatsen

Ik wil het steentapijt verwijderen en laminaat plaatsen. Plaats inkomhal 4,5 x 2,5 = 11m2 en badkamer 2,6 x 2,5 = 6,5m2.
zaterdag 5 augustus 2017

Betonplaat gieten in kelder

Momenteel een kelder met een aarde vloer van 7 meter op 5 meter ongeveer. Ik zou deze willen gebruiken. Ik had gedacht om hier een betonplaat in te gieten. Hoe dik moet deze zijn? Heb een keldergat raam waarlangs de beton eventueel binnen gebracht kan worden.
zaterdag 5 augustus 2017

Oude betonplaat verwijderen en nieuwe betonplaat aanleggen voor tuinhuis

Ik wens de betonplaat van ons huidig tuinhuis af te breken en het afval weg te voeren. Grootte: 6m2 betonplaat van ongeveer 9 cm dikte (ongewapend) + 4m² klinkers met stabilisé weg te halen. Daarna nieuwe gewapende betonplaat aanleggen voor nieuw tuinhuis van ongeveer 12m² oppervlakte en 15cm dikte.
woensdag 2 augustus 2017

Fundering voor tuinhuis plaatsen

Betonvloer te gieten voor ons nieuw tuinhuis : 4150 x 3850, dikte 10 cm, incl bekisting.
dinsdag 1 augustus 2017

Laminaat laten leggen

Ik had graag een bestek ontvangen voor het leggen van laminaat (ongeveer 75 m² in totaal). Waterschade op huidig laminaat opgelopen en de verzekering vraagt nu bestek om te kijken wat er zal kunnen toegelaten worden.
dinsdag 1 augustus 2017

Gietvloer leggen

Ik heb momenteel vinyl en daaronder zit een stenen vloer. Gietvloer leggen in de woning. Living met 3 plaatsen, keuken moeten voorzien worden van gietvloer.
woensdag 26 juli 2017

Vloer badkamer

Leggen van een vloer in een badkamer, ongeveer 4 vierkante meter. Tegels te leggen. Openbreken van de huidige vloer.
maandag 24 juli 2017

Betonplaat gieten

Wij willen een betonplaat laten gieten voor een tuinhuis van 5x5m 10 cm diep. Dat komt neer op 2. 5 m3 beton. De leverplaats ligt aan de straatkant.
maandag 10 juli 2017

Beton gieten voor terras

Ik wil een betonnen ondergrond laten gieten voor mijn terras (nieuwbouw). Het gaat om een gesloten bebouwing. De aanleg van het terras zou dan later pas volgen. De oppervlakte is ongeveer 24 m² (6 m x 4 m). Graag rond augustus of september de werken laten uitvoeren.
zaterdag 24 juni 2017

Beton gieten

Ik zoek een vakman voor het gieten van 10 m² beton, 23 cm dik. Verhouding: 1 cement, 2 zand, 3 keitjes. Is gelegen op 10 meter van straatkant. Zijn hierin glasvezels verwerkt? Indien niet, voorzien wij betonnetten.
zaterdag 24 juni 2017

Keramisch parket leggen

Naar aanleiding van de renovatie van ons appartement, zijn wij op zoek naar een vloerder om ons hierin bij te staan (Sep - Okt 2017). Het appartement is 80 m², met ong 65 m plint. Momenteel bestaat de vloer uit een mix van parket, linoleum en 2 soorten tegels, met een hoogteverschil van 1 à 2 cm tussen de kamers onderling. Met de renovatie hadden wij dit graag weggewerkt en de tegels eenduidig doorgetrokken. Daarom vragen wij graag uw deskundig advies, eventueel met een bezoek indien mogelijk. Vloeren zijn al aangekocht.
woensdag 21 juni 2017

Polychape leggen voor terras of veranda

Polychape voor buitengebruik leggen. Soort veranda of terras moet hier bovenop komen.
maandag 19 juni 2017

Gepolierde betonvloer te plaatsen

Zo vlug mogelijk vloer voor buitenterras plaatsen. Vrije opbouwhoogte is: : Meer dan 7 cm dikte Hoeveel m² betonvloer moet er geplaatst worden: 42 vierkante meter
donderdag 15 juni 2017

Parketvloer renoveren en behandelen

In de living (28 m²) wensen wij een nieuwe parketvloer te laten schuren, polieren en behandelen met een 2 componenten olie.
zaterdag 10 juni 2017

Vloer uit te breken en chappe te leggen

We zouden de vloer in onze fakbar willen renoveren. De huidige vloer bestaat uit verschillende soorten toplagen en 10cm eronder ligt beton. De oppervlakte is 70m². We hebben aangeraden gekregen om de vloer tot op de beton uit te (laten) breken en er een geëgaliseerde chappe laag op te leggen. We willen afwegen om deze werken uit te voeren maar hebben nood aan een prijsschatting.
donderdag 8 juni 2017

Vloer in kleine wasruimte betegelen

Een quasi rechthoekige ruimte (120cm x 400cm) dient betegeld te worden. Betegeling is op chape. Eventueel afwerking met gepaste plinten. Kleine tweedeling in de ruimte voor een toiletdeur. Totale opgegeven oppervlakte van 5 m² is inclusief de toiletruimte. Klaarmaken werf door mezelf, enkel betegelen en voegen nodig.
dinsdag 6 juni 2017

Plaatsen linoleum vloer

Ik ben op zoek naar een erkende vloerder die het bestaande vast tapijt kan vervangen door een harde gladde vloer die presentabel genoeg is als winkelruimte (materiaal en werkuren). Totale oppervlakte te bevestigen, maar is ongeveer 170 - 280 m². Vereisten zijn dat de vloer makkelijk afwasbaar is, dat er geen olie in kan dringen, dat deze een hoge hardheid heeft en bugetvriendelijk is.
donderdag 1 juni 2017

Egaliseren vloer

We willen in onze woning visgraatparket laten leggen op een bestaande tegelvloer. Egaliseren van de vloer. Het gaat over ongeveer 110 à 120 m². We zijn op zoek naar iemand die de vloer kan komen egaliseren begin augustus 2017.
dinsdag 30 mei 2017

Vloer op vloer leggen

Leggen van vloer op vloer. Oppervlakte 65 m². Vloer is aangekocht, enkel plaatsing.
donderdag 18 mei 2017

Schuren en lakken van parket

Ik zoek een vakman voor het schuren en lakken van een parketvloer van ongeveer 50 m² . Parket.

Partners

Partners van Casius