Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerder / parketteur uit Vlaams-Brabant te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerders / parketteurs. U komt in de provincie Vlaams-Brabant heel eenvoudig en snel in contact met een vloerder / parketteur of meerdere vloerders / parketteurs.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerder / parketteur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerders / parketteurs uit Vlaams-Brabant u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerder / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerders / parketteurs in Vlaams-Brabant.


Voor een vloerder / parketteur, goed èn betaalbaar, uit Vlaams-Brabant bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerder / parketteur in Aarschot, Dilbeek, Grimbergen, Halle, Herent, Heverlee, Keerbergen, Kessel-Lo, Leuven, Londerzeel, Meise, Overijse, Tervuren, Tienen, Vilvoorde uit Vlaams-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerders / parketteurs voor: plaatsen van een grenen plankenvloer (te verlijmen op chap), gepolierd beton leggen, gepolierd beton gieten in loft, parket of tegels leggen, vloer gieten in gepolierde beton, vloertegels plaatsen en betegelen van wc, chappen van gelijkvloers, vernieuwing vloeren in een chalet, chape leggen voor vloerverwarming, vloerplaat gieten, vinyl leggen in huis, herstelling parket en binnenscrhijnwerk na waterschade, laminaat vernieuwen, egaliseren vloer badkamer, een nieuwe vloer leggen over een bestaande vloer en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerder / parketteur uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur voor vloerwerken in de provincie Vlaams-Brabant staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur in Vlaams-Brabant:

zaterdag 16 september 2017

Vernieuwing vloeren in een chalet

De kurken vloer in de badkamer is gelost rond het toilet. Dit stuk dient vervangen te worden. De vinyl is stuk zowel in de keuken als in de inkomhal. Dit mag er volledig uit. We hadden hier graag iets steviger in omdat er veel op gedraaid wordt met een rolstoel. Onder de vinyl zit nog een dunne geperste plaat daaronder zien wij de houten balken. Zo weinig mogelijk niveauverschillen is aangewezen voor de rolstoel. Ook de romp naar de voordeur was bekleed met vinyl. Dit is ook stuk. Daar mag ook een andere laag op. Wat betreft het onderstutten laat ik het over aan vakmensen om te zien wat er kan gebeuren.
donderdag 14 september 2017

Chape leggen voor vloerverwarming

Ik wil graag een chape leggen als voor vloerverwarming , een een chap voor een houten vloer op te plaatsen. Oppervlakte : keuken 34 m² en andere plaats van 30 m²
donderdag 14 september 2017

Vloerplaat gieten

- Een geheel nieuwe vloerplaat onder een oorspronkelijke woning (97,86 m²) - Een nieuwe laag gieten op de bestaande vloerplaat om te egaliseren (97,86 m²). Kan u mij van deze twee opties tijdsduur en kosten maken. Voor de eerste optie had ik ook graag de haalbaarheid geweten. Is het mogelijk een volledig nieuwe vloerplaat te gieten, zonder de externe muren volledig af te breken?
donderdag 14 september 2017

Nazicht vloer en oplossing bieden tegen gekraak

Ik zoek een oplossing voor het gekraak van houten vloer (OSB) weg te werken door het plaatsen van parket of betegeling (met ontkoppelingsmatten ? ) of andere manieren. Zou dit gegarandeerd kunnen opgelost worden ? Vloer op bovenste verdieping. Wil vermijden om nieuwe vloer te leggen.
donderdag 14 september 2017

Vinyl leggen in huis

In een huis dat wij opnieuw wensen te verhuren in Meise willen wij in 2 kamers en de gang boven vinyl leggen. Er lag reeds vinyl, maar deze is nu hobbelig en niet meer in goede staat. Graag wensen wij deze te vervangen. Oppervlakte ? kamer 4 op 5 m en gang 8 m op 1 m.
donderdag 7 september 2017

Plaatsen van een grenen plankenvloer (te verlijmen op chap)

Plaatsen van een grenen plankenvloer (te verlijmen op chap). 145 m² verdeeld over 7 kamers + overloop. Indien nodig verkorten van deuren. PLaatsen van witte plinten op ong 155 m1
maandag 4 september 2017

Beton gieten voor tuinhuis

Betonvloer gieten voor plaatsing van een tuinhuis achteraan de tuin. Afmeting: 6 bij 3 meter.
donderdag 24 augustus 2017

Vloer verhogen

Wij zijn op zoek naar iemand die voor ons een vloer komt opbouwen. Het betreft een ruimte die op zand gebouwd is in de jaren '30. De vloer dient met 30 cm verhoogt te worden en het betreft een ruimte van ongeveer 40 m² verdeelt over twee kamers.Het betreft de kamers op niveau -30. Graag hadden we mensen laten komen kijken om dan samen te beslissen hoe deze vloer het beste opgebouwd wordt, rekening houdend met het feit dat er afvoerbuizen zullen getrokken worden alvorens de vloer te gieten. Wij dachten aan een vochtwerende folie, 15 cm beton, 8 a 10 cm gespoten pur en dan 5 a 7 cm chape.
donderdag 17 augustus 2017

Vloeren openbreken en sluiten na lek

Er is een lek en een deel van vloer moet opengebroken worden en terug gesloten worden. De vloer moet opengebroken worden. En het lek herstellen eventueel.
woensdag 16 augustus 2017

Vloertegels binnenkoer vernieuwen

Bestaande vloer van binnenkoer openbreken. Vervangen door nieuwe tegels of ander alternatief. Te bekijken ter plaatse.
zondag 13 augustus 2017

Parketvloer schuren en afwerken

Bovenverdieping woning, geschat 75m2, parket schuren en afwerking tot naturel look
woensdag 9 augustus 2017

Vloeren leggen in nieuwbouwwoning

Wij zijn op zoek naar een vloerder voor een nieuwbouwwoning. Totale te vloeren oppervlakte: 250m ², waarvan +/- 80 m² parket, +/-100m² laminaat en +/-70 m² cementtegels. Chape wordt gegoten half oktober.
maandag 7 augustus 2017

Egaliseren van cementvloer en leggen vinyl

Graag een vakman voor het egaliseren van een vrij ruwe cementvloer en het legen van vinyl. De vinyl is reeds gekocht. Oppervlakte: 36 vierkante meter... Misschien meer dan 1cm noodzakelijk. De kamer is rechtstreeks toegankelijk via de oprit.
zondag 6 augustus 2017

Steentapijt verwijderen en laminaat plaatsen

Ik wil het steentapijt verwijderen en laminaat plaatsen. Plaats inkomhal 4,5 x 2,5 = 11m2 en badkamer 2,6 x 2,5 = 6,5m2.
zaterdag 5 augustus 2017

Betonplaat gieten in kelder

Momenteel een kelder met een aarde vloer van 7 meter op 5 meter ongeveer. Ik zou deze willen gebruiken. Ik had gedacht om hier een betonplaat in te gieten. Hoe dik moet deze zijn? Heb een keldergat raam waarlangs de beton eventueel binnen gebracht kan worden.
zaterdag 5 augustus 2017

Oude betonplaat verwijderen en nieuwe betonplaat aanleggen voor tuinhuis

Ik wens de betonplaat van ons huidig tuinhuis af te breken en het afval weg te voeren. Grootte: 6m2 betonplaat van ongeveer 9 cm dikte (ongewapend) + 4m² klinkers met stabilisé weg te halen. Daarna nieuwe gewapende betonplaat aanleggen voor nieuw tuinhuis van ongeveer 12m² oppervlakte en 15cm dikte.
woensdag 2 augustus 2017

Fundering voor tuinhuis plaatsen

Betonvloer te gieten voor ons nieuw tuinhuis : 4150 x 3850, dikte 10 cm, incl bekisting.
dinsdag 1 augustus 2017

Laminaat laten leggen

Ik had graag een bestek ontvangen voor het leggen van laminaat (ongeveer 75 m² in totaal). Waterschade op huidig laminaat opgelopen en de verzekering vraagt nu bestek om te kijken wat er zal kunnen toegelaten worden.
dinsdag 1 augustus 2017

Gietvloer leggen

Ik heb momenteel vinyl en daaronder zit een stenen vloer. Gietvloer leggen in de woning. Living met 3 plaatsen, keuken moeten voorzien worden van gietvloer.
woensdag 26 juli 2017

Vloer badkamer

Leggen van een vloer in een badkamer, ongeveer 4 vierkante meter. Tegels te leggen. Openbreken van de huidige vloer.
maandag 24 juli 2017

Betonplaat gieten

Wij willen een betonplaat laten gieten voor een tuinhuis van 5x5m 10 cm diep. Dat komt neer op 2. 5 m3 beton. De leverplaats ligt aan de straatkant.
maandag 10 juli 2017

Beton gieten voor terras

Ik wil een betonnen ondergrond laten gieten voor mijn terras (nieuwbouw). Het gaat om een gesloten bebouwing. De aanleg van het terras zou dan later pas volgen. De oppervlakte is ongeveer 24 m² (6 m x 4 m). Graag rond augustus of september de werken laten uitvoeren.
zaterdag 24 juni 2017

Beton gieten

Ik zoek een vakman voor het gieten van 10 m² beton, 23 cm dik. Verhouding: 1 cement, 2 zand, 3 keitjes. Is gelegen op 10 meter van straatkant. Zijn hierin glasvezels verwerkt? Indien niet, voorzien wij betonnetten.
zaterdag 24 juni 2017

Keramisch parket leggen

Naar aanleiding van de renovatie van ons appartement, zijn wij op zoek naar een vloerder om ons hierin bij te staan (Sep - Okt 2017). Het appartement is 80 m², met ong 65 m plint. Momenteel bestaat de vloer uit een mix van parket, linoleum en 2 soorten tegels, met een hoogteverschil van 1 à 2 cm tussen de kamers onderling. Met de renovatie hadden wij dit graag weggewerkt en de tegels eenduidig doorgetrokken. Daarom vragen wij graag uw deskundig advies, eventueel met een bezoek indien mogelijk. Vloeren zijn al aangekocht.
woensdag 21 juni 2017

Polychape leggen voor terras of veranda

Polychape voor buitengebruik leggen. Soort veranda of terras moet hier bovenop komen.

Partners

Partners van Casius