Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een vloerder / parketteur uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende vloerders / parketteurs. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere vloerders / parketteurs uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerders / parketteurs.
Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Vlaams-Brabant, kan u deze hier kiezen: Aarschot, Dilbeek, Grimbergen, Halle, Herent, Heverlee, Keerbergen, Kessel-Lo, Leuven, Londerzeel, Meise, Overijse, Tervuren, Tienen, Vilvoorde Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur voor vloerwerken in de provincie Vlaams-Brabant staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur in Vlaams-Brabant:

vrijdag 20 juli 2018

Laminaat leggen in slaapkamers en hal

Graag laminaat leggen voor het volgende : 2 slaapkamers van 11 m² X2 En een hal van 2 m². + ondervloer. Enkel plaatsing Laminaat nodig , alles is al aangekocht.
donderdag 19 juli 2018

Verwijderen van vast tapijt en plaatsen vinylvloer

Ik wil graag mijn oud vast tapijt laten uitbreken en dan een vinylvloer laten leggen. Dus zou kunnen dat er ook egalisatiewerken moeten uitgevoerd worden. De oppervlakte is 50m²
dinsdag 17 juli 2018

Egaliseren van vloer

In de kamer ongeveer 15 vierkante meter ligt een parketvloer, deze is niet op niveau. We wensen te egaliseren, zodat we hierop laminaat kunnen leggen
woensdag 11 juli 2018

Beton gieten voor tuinhuis

Tuinhuis van 1m80 op 1m86. Hiervoor dient een betonplaat gegoten te worden van min 15 cm dik.
dinsdag 10 juli 2018

Renoveren van parketvloer living

Renovatie parketvloer living (opschuren en behandelen) ongeveer 53 à 55 m²
maandag 9 juli 2018

Nieuwe bevloering aanleggen

De winkelruimte is ondergelopen en de laminaat en vinyl moeten nu vervangen worden. 70m2 ongeveer. Materiaal wordt bezorgd.
woensdag 27 juni 2018

Betonplaat gieten

We willen een betonplaat gieten in bijbouw en terras. De camion kan niet tot aan de plaats. Graag ook betonpomp om 12 meter te overbruggen tot in bijbouw. Totaal aan beton ongeveer 8m³
dinsdag 26 juni 2018

Stabilisé gieten voor lounge

Graag hadden wij stabilisé laten gieten (met pomp) voor een half overdekte lounge hoek/terras. Afmetingen 600 x 400 x 15 cm, egaliseren inbegrepen. (Uitgraving en plaatsing boordsteen werd reeds zelf uitgevoerd). Ter info: pomp moet via de garage de achtertuin kunnen bereiken waar de stabilisé moet gegoten worden (ongeveer 20 à 25 m verder vanaf de straatkant). Parkeren met pomp kan op oprit.
dinsdag 19 juni 2018

Parket renoveren

We willen parket laten herstellen, ongeveer 100m², Die al vrij geleefd is en na lichte waterschade hier een daar licht omhoog komt.
donderdag 14 juni 2018

Betonplaat gieten

Renovatie van woning. Betonplaat gieten van dikte 10 cm, 40 m². Oppervlakte gelijkvloers. Vloer reeds uitgegraven
woensdag 13 juni 2018

Heraanleg oprit in gepolierd beton + paden in gepolierd beton of tegels

Verwijderen van kws-verrharding, heraanleg van oprit in gepolierd beton + paden ( in gepolierd beton of eventueel in tegels, nog te bepalen in samenspraak met aannemer)
woensdag 13 juni 2018

Nieuwe vloer leggen in keuken

Keukenvloer uitbreken en nieuwe chape en vloer plaatsen. Alle afbraak afvoeren. Oppervlakte : 4m op 4m. Vloer is nog niet aangekocht.
dinsdag 12 juni 2018

Beton gieten voor tuinhuis en voor terras

Wij willen graag een bewapende betonlaag laten gieten voor een garage met een oppervlakte van 330 op 630cm en een chape plaat voor het terras 3 op 6m.
zondag 10 juni 2018

Houten vloer schuren en renoveren

Parketvloer in woonkamer (60m²) en slaapkamer (20m²) van aangekocht huis. Dringend nood aan vakman om vloer te schuren/renoveren.
donderdag 7 juni 2018

Tegelvloerwerken in grootkeuken

Graag hadden wij een vakman ontvangen voor volgende vloertegelwerken in een grootkeuken: +/- 200m² op nieuwe chape + 100m² op beton. Tegel: 60*60. 1cm dik.
donderdag 7 juni 2018

Beton gieten voor tuin

Wij zijn op zoek naar iemand die een stuk beton in onze tuin wil gieten. Het stuk is 3,5 op 5 meter en het zou ongeveer 15 à 20 cm dik moeten zijn.
dinsdag 5 juni 2018

Beton laten gieten voor tuinhuis

Gieten van een betonplaat van 20 cm voor een oppervlakte van 16,5 m². De plaats kan niet met de vrachtwagen bereikt worden en ligt op +/- 28 m van de straat. Voor het uitgraven, bekisting en bewapening zorg ik zelf.
dinsdag 5 juni 2018

Bevloering plaatsen in rijwoning

Huidige vloer is betegeld en in goede staat,is een refiefvloer; Het is een rijwoning met bestaande living met een verandagedeelte die opgehoogd moet worden. Bedoeling is een eindlaag op te plaatsen (vb. Egaline en hechtingsprimer of dergelijke?) Oppervlakte 4 op 10 m. Eindlaag met agaline of gietsysteem.
zondag 3 juni 2018

Vloer aanleggen

We zoeken een vooerder voor het betegelen van de living van 60m² keramische tegels en 50m² tegelparket. Grotendeels op vloerverwarming dus ook ontkoppelingsmat te leggen. De tegels hebben we al aangekocht.
maandag 28 mei 2018

Beton gieten voor tuinhuis

Beton gieten voor tuinhuis.
vrijdag 25 mei 2018

Polyurethaanvloer leggen in kamers

Leggen van een vloer in de nachtgang, badkamer, slaapkamer en kantoorruimte een polyurethaanvloer willen laten plaatsen.
vrijdag 25 mei 2018

Vinyl leggen op eerste verdieping

We willen graag vinyl leggen op de eerste verdieping van onze nieuwbouw. Oppervlakte rond 60 m².
donderdag 24 mei 2018

Beton gieten

Ik zou graag terraspad in beton laten gieten. +/- 3m op 10m. Is nu een grindpad, grind mag gebruikt worden.
woensdag 23 mei 2018

Storten beton voor schuurtje

Ik wil op de vloer van een oud schuurtje een betonen rechte vloer zodanig dat ik een goede ondergrond heb voor wat rekken te plaatsen. Ik zorg er natuurlijk voor dat het leeg is.
woensdag 23 mei 2018

Beton gieten voor tuinhuis

Ik zou graag beton laten gieten. De oppervlakte is +/- 8 m op 4 m en de betonplaat zou 15 cm dik moeten worden Ik heb een gesloten bebouwing. Ik denk dat het beste is om deze met kruiwagens door garage, berging en keuken naar vanachter in de tuin te vervoeren of via zij ingang buren over hun tuin zo in mijn tuin daar zij een poortje hebben er dus niet in huis moet gegaan worden.

Partners

Partners van Casius