Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een vloerder / parketteur uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende vloerders / parketteurs. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere vloerders / parketteurs uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerders / parketteurs.
Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Vlaams-Brabant, kan u deze hier kiezen: Aarschot, Dilbeek, Grimbergen, Halle, Herent, Heverlee, Keerbergen, Kessel-Lo, Leuven, Londerzeel, Overijse, Rotselaar, Tervuren, Tienen, Vilvoorde Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur voor vloerwerken in de provincie Vlaams-Brabant staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur in Vlaams-Brabant:

zondag 5 juli 2020

Vloerrenovatie uitvoeren

Oude vloer van 100 m² op de hele benedenverdieping met elektrische vloerverwarming uitbreken. Nieuwe vloerverwarming op basis van warmtepomp installeren. Nieuwe vloer plaatsen.
woensdag 1 juli 2020

Vloer uitbreken en nieuwe leggen

Huidige vloer van ong. 15m² uitbreken. Waterkering en betonplaat leggen. Chape leggen. Tegelvloer leggen. Het betreft wasplaats en toilet.
dinsdag 16 juni 2020

Vloer in toilet en inkom vernieuwen

Ik wil de vloer in mijn inkom van 15 m² en toilet van 1,5 m² vernieuwen alsook het toilet nieuw betegelen. Uitbreken en afvoeren oude vloer kan ik zelf doen.
dinsdag 16 juni 2020

Tegelvloer in 2 kelders leggen

Het betreft 2 verschillende kelders. Eentje van ongeveer 30 vierkante meter en eentje van ongeveer 16 vierkante meter. Er is reeds 1 kelder in dezelfde tegel gevloerd. Tussen de ruimtes mag er een profiel voorzien worden.
maandag 15 juni 2020

Laminaat in living en badkamer plaatsen

Ik zou graag mijn woonkamer en badkamer laten vloeren. Dit voor 22m² in de woonkamer en 12m² in de badkamer leggen plus ondervloer.
vrijdag 12 juni 2020

Leggen van laminaat

3 slaapkamers een gang op het eerste verdiep en een open zolder (2de verdiep) moet laminaat gelegd worden dit is makkelijk te bereiken met een vaste trap In totaal ongeveer een 100m2
zaterdag 6 juni 2020

Vloerplaat gieten in bestaand huis

Ik zoek een betrouwbare firma met ervaring die een nieuwe vloerplaat wilt leggen dwz folie, netten, betonnen vloerplaat leggen, in een ganse oude woning. +/- 70m², vloerplaat 15 à 20 cm dik. Het zou ook voor chape te leggen zijn erna.
zondag 10 mei 2020

Tegels plaatsen

Wij willen graag nieuwe tegels in de gang laten plaatsen (zie foto van de ruimte) en de oude eruit laten halen. Wij hebben zelf oude cementtegels (zie foto) van het binnenpatroon en een buitenpatroon die al reeds zijn schoongemaakt. Wij willen graag bij de voordeur ook een ingebouwde deurmat. Er zouden misschien nog een groot aantal tegels missen, dus die zouden nog moeten worden aangekocht. De vakman mag daar gerust wat voorstellen voor doen. 10 à 15m²
maandag 27 april 2020

Gepolierde betonvloer leggen

Gepolierde betonvloer leggen Nieuwbouw die al in ruwbouwfase zit. 9x11m - (x2) bovenverdiepen 9x12m - benedenverdieping 25m² - kelder
zondag 26 april 2020

Vloer leggen

Ik zou graag de vloer vernieuwen, geplaatst boven op bestaande vloer of eventueel eruit halen en nieuwe leggen. 5x10m 5x4m