Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een vloerder / parketteur uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende vloerders / parketteurs. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere vloerders / parketteurs uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerders / parketteurs.
Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Vlaams-Brabant, kan u deze hier kiezen: Aarschot, Dilbeek, Grimbergen, Halle, Herent, Heverlee, Keerbergen, Kessel-Lo, Leuven, Londerzeel, Meise, Overijse, Tervuren, Tienen, Vilvoorde Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur voor vloerwerken in de provincie Vlaams-Brabant staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur in Vlaams-Brabant:

dinsdag 13 maart 2018

Vloerder voor nieuwbouw

Nieuwe tegelvloer leggen voor nieuwbouw.
dinsdag 13 maart 2018

Nieuwe vloer in appartement

Nieuwe vloer plaatsen in een renovatieproject appartement 126 m².
dinsdag 6 maart 2018

Parket schuren en herstellen

Graag een vakman voor het herstellen van een 10 jaar oude parketvloer, schuren en herstellen. Eetplaats, living, gang en twee slaapkamers ongeveer 100 vierkante meter. In de eetplaats versleten living vrij ok (onder tapijt), deels zonneschade. Herstellen van plinten en nieuwe silicoon op plinten. Eventueel ook een houten trap restaureren.
maandag 5 maart 2018

Egaliseren tegelvloer

Egaliseren van een bestaande tegelvloer om er kurk/laminaat/vinyl vloer te leggen. +/- 50 m².
maandag 5 maart 2018

Chappe voor terras leggen

Chappe (stabilisee) laten leggen voor mijn terras. Het gaat om 60 m² en ik veronderstel dat dit 15 cm hoog moet zijn. Het gaat om een rechthoek en dan daaraan een vierkant. De ondergrond is steenpuin.
zaterdag 3 maart 2018

Parket uitbreken en nieuwe vloer plaatsen

Onze bestaand zwaar massief eiken parket (in living 50 m²) is serieus kromgetrokken. Wellicht is uitbreken en nieuw parket leggen enige oplossing.
maandag 26 februari 2018

Gepolierde betonvloer gieten in kelder

Ik wil graag een vloer laten leggen in mijn kelder van 9 x 4.5 meter. Hiervoor dacht ik aan een gepolierde betonvloer.
maandag 19 februari 2018

Gepolierde betonvloer plaatsen

We zouden graag een oude schuur van een hoeve ombouwen tot garage d.m.v. een gepolierde betonvloer. Momenteel is het een aarde ondergrond die door de jaren heen wat dieper uitgehold is. De lengte is 11m en de breedte 7 m. We zouden graag een stevige ondergrond willen om twee auto's op te plaatsen. Het is een open garage dus het moet ook heel goed bestand zijn tegen vorst en regen.
woensdag 14 februari 2018

Beton gieten

Ik zou een terras van een ca 20 m² willen laten volstortten met beton. Ongeveer een 8 cm dik
zondag 11 februari 2018

Chape plaatsen

Een bestaande vloer in de bureau is bijzonder oneffen en wordt uitgebroken. Wij zoeken iemand die een vezel versterkte chape wil aanleggen van 5cm in een ruimte van 30m².
dinsdag 6 februari 2018

Gepolierde betonvloer storten

Binnen enkele weken beginnen wij met de renovatie van een schuur tot woning. Het is de bedoeling dat er een betonvloer van 30 cm in de schuur gegoten wordt. De oppervlakte van de schuur is 212 vierkante meter. In een deel van de schuur (63 vierkante meter) wordt een woning gebouwd. In dit gedeelte hoeft de beton dus niet gepolierd te worden. De rest van de schuur (149 vierkante meter) wordt de garage voor onze auto's en hier zouden we graag een gepolierde betonvloer hebben.
vrijdag 2 februari 2018

Beton gieten

Gelijkvloers 130 m² > 10 cm Eerste verdieping 90 m² > 5 cm Enkel gieten, we zullen voor de verspreiding zorgen. Apart staande woning, voldoende plaats voor de vrachtwagen en/of machines
donderdag 1 februari 2018

Beton gieten voor stal

Wij wensen een paardestal in onze tuin te plaatsen van 8 meter op 5 meter. Hiervoor zoeken wij iemand die deze oppervlakte met ongeveer 15 cm beton kan begieten.
maandag 29 januari 2018

Epoxy vloer of gelijkaardige vloer voor garage

Graag wil ik een epoxy vloer of gelijkaardige vloer in een bestaande omgebouwde carport tot garage. Momenteel ligt er een buitentegel . Het is ruimte van zo'n 30 m².
maandag 29 januari 2018

Marmertapijt aanleggen

Ik heb in mijn keuken een wit steentapijt (de bedoeling was marmer ) maar het is niet te doen voor goed te onderhouden (volgens mij slecht opgevuld) Ik heb ervaring bij mijn zoon , dus ik weet hoe makkelijk het normaal is om zo een vloer te onderhouden . Zou ik willen weten of ik op de bestaande stenenvloer een marmervloer kan laten leggen. Afmetingen 6 op 5.5 meter. Er zijn twee trapjes in de keuken.
donderdag 25 januari 2018

Egaliseren zoldervloer

Ik wens een zoldervloer te egaliseren van 25 vierkante meter om er later laminaat op te leggen voor een zolderkamer en berghok. Dit op bestaande betonnen chappe met onregelmatigheden en 3-4 cm verschil.
maandag 15 januari 2018

Laminaat leggen in leefruimte

Graag wil ik nieuwe laminaat leggen voor leefruimte 32 m² . Oude door jullie af te breken , isolatie onder leggen en laminaat plaatsen.
maandag 15 januari 2018

Beton storten voor tuinhuis

Betonplaat voor tuinhuis 4 op 6 m - zou 25 cm dik moeten zijn (eiken tuinhuis). Moet misschien eerst nog aangedrild worden alvorens te gieten?
maandag 15 januari 2018

Egaliseren van vloer en gietvloer leggen

We willen de vloer van onze 3 slaapkamers van elk +- 13 m² veranderen. Momenteel ligt er kurk. De ondervloer zal eerst geëgaliseerd moeten worden. Graag vloer egaliseren en te voorzien van een epoxy of pur gietvloer.
dinsdag 9 januari 2018

Tegelvloeren leggen in nieuwbouw

Nieuwbouw woning : - Gelijkvloers : woonruimte (49,03 m²) ; Keuken (17,57 m²) ; Sas (5,35 m²) ; Berging (9,50 m²) ; Hal (9,26 m²) ; WC (1,46 m²) = totaal 92,17 m² - Eerste verdiep : Slaapkamer 1 (19,98 m²) ; Slaapkamer 2 (15,05 m²) ; Slaapkamer 3 (16,42 m²) ; Badkamer (16,98 m²) ; Nachthal (15,45 m²) = totaal 83,88 m²
maandag 8 januari 2018

Gepolierde betonvloer / polybeton leggen

We willen graag een gepolierde betonvloer plaatsen in ons huis. Deze vloer zou ook vloerverwarming moeten hebben. De vrije opbouwhoogte is 7 cm en het gaat om zo een 80 m².
woensdag 3 januari 2018

Betonplaat gieten voor stallen op te bouwen

Ik wil een betonplaat laten gieten voor stallen op te bouwen van 17 meter x 6 meter en 20 cm dik met betonnetten in.
vrijdag 15 december 2017

Parketvloer schuren en afwerken

Het schuren van parket in de woonkamer. Totale oppervlakte van ongeveer 50 m². Het is niet nodig de kanten te schuren gezien er nadien voorzet gyproc wanden (5 cm van huidige muur) geplaatst gaan worden. Huidige afwerking is olie. De gyproc wanden worden geplaatst op 1 januari en de ruimte is slechts beschikbaar vanaf 29 december. Werken moeten dus gebeuren op 29-30 of 31 december 2017.
donderdag 14 december 2017

Vernieuwen van chape livingvloer

Omdat een aantal vloertegels in de living zijn losgekomen zouden wij graag de chape laten vervangen. Indien nodig moet de isomoplaten-isolatie ook nagekeken en vervangen worden door gespoten pur. De oppervlakte is ongeveer 51 m².
zaterdag 9 december 2017

Betegelen vloeren

Wij hebben net een huisje gekocht en zouden hier rond 20 februari in mogen. Wij willen graag een nieuwe vloer op het gelijkvloers in de inkomhal, wc en leefruimte/eetplaats. Totale oppervlakte +- 55m² en 34 lopende meter plintjes. Ik heb de grondplannen met exacte afmetingen reeds voorhanden. De chape onder de hudige vloer is volgens de huidige eigenaars nog in goede staat ( zij hebben de bureau op het gelijkvloers reeds betegeld). Wij vonden reeds onze zin in tegel bij Intercarro (60x60cm 10mm dik keramisch met dunne voeg).

Partners

Partners van Casius