Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een vloerder / parketteur uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende vloerders / parketteurs. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere vloerders / parketteurs uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerders / parketteurs.
Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Vlaams-Brabant, kan u deze hier kiezen: Aarschot, Dilbeek, Grimbergen, Halle, Herent, Heverlee, Keerbergen, Kessel-Lo, Leuven, Londerzeel, Meise, Overijse, Tervuren, Tienen, Vilvoorde Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur voor vloerwerken in de provincie Vlaams-Brabant staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur in Vlaams-Brabant:

dinsdag 11 september 2018

Gepolierde betonvloer leggen voor tuinhuis 17 m²

Om een te bouwen tuinhuis op te richten ben ik op zoek naar een gepolierde betonnen vloerplaat hiervoor. Tuinhuis gaat 3, 5 m x 5 m groot zijn. Bouwplaats te bereiken met bestelwagen tot op 10 m. (Einde van de oprit en tuinhuis komt achter bestaand gebouw op deze oprit) . Bouwplaats via grasperk makkelijk te voet te betreden). Graag prijs met uitgraven als optie vermelden.
dinsdag 4 september 2018

Parketvloer schuren en afwerken

Onze woning is ongeveer 11 jaar oud en de verniskleur van de parket in de zithoek is afgesleten en er zijn krassen in de vloer door intensief gebruik. Dus zou moeten opgeschuurd en opnieuw vernist/gelakt worden. De ruimte is niet zo groot, rond de 25m².
dinsdag 4 september 2018

Vloer en ondervloer uitbreken

In bergplaats en keuken willen we onze tegelvloer en ondervloer laten uitbreken. Het is ongeveer 24 m² en men moet ook het puin opruimen.
zondag 2 september 2018

Ponçage de parquet

Poncer et huiler un parquet d'environ 70 m² sur 2 étages.
donderdag 30 augustus 2018

Vloeren van 3 identieke appartementen

Wij willen graag in een appartementsgebouw drie identieke appartementen laten vloeren. Het komt neer op 3 x 70m² 'parket'tegels in living en slaapkamers 3 x 15 m² tegels 60x60 in badkamer, WC en keuken met ook wat faiënce. Wij zijn zelf de eigenaars. Enkel uitvoeren van werken, materiaal kopen we zelf.
donderdag 16 augustus 2018

Betonnen gietvloer in inkomhal leggen

We zijn op zoek naar een vakman voor het leggen van een betonnen gietvloer. Afmetingen ken ik niet vanbuiten maar plannen kan ik doorsturen naar de vakman.
donderdag 9 augustus 2018

Gieten van betonplaat voor tuinhuis

Wij zouden graag de fundering in beton voor een nieuw tuinhuis laten gieten. Voor blokhut Modern (415x295cm met extensie van 400cm). Tuinhuis met overkapping heeft dus een totale lengte van 8m22 x 3m28 diepte . Dit tuinhuis zou worden geplaatst op 9 meter van de achtergevel, m.a.w. op 19 meter van de oprit.
woensdag 8 augustus 2018

Chappe leggen voor terras

Aanleg van chappe voor terras bovenop oude chappe. Plaatsen van de tegels niet inbegrepen. Oppervlakte 45 m² Gemiddelde dikte: 10 cm
donderdag 2 augustus 2018

Betonplaat laten gieten voor hondenkennels

Graag wil ik een betonplaat laten gieten met volgende afmetingen: L 5m x B 3,5m. Deze betonplaat dient als ondergrond voor het bouwen van hondenkennels. Afgraafwerken moeten amper gebeuren, vermits aanpalende box reeds 10cm verhoogd is.
woensdag 1 augustus 2018

Vloeren en trap in polybeton laten gieten

Voor een renovatieproject wil ik graag polybeton laten gieten met een dikte van 12 cm, zowel op gelijkvloers als op de verdieping. Dit samen voor ongeveer 200 vierkante meter. Het terras van 50 m² wil ik hier graag op laten aansluiten. Ook de trap wens ik graag in beton te laten uitvoeren.
dinsdag 31 juli 2018

Parket aanleggen in gang en drie slaapkamers

Ik ben aan het bouwen en zou graag keramisch parket leggen op de eerste verdieping (gang en drie slaapkamers) ongeveer 45 vierkante meter. Er is chape voorzien. Er ligt vloerverwarming op de drie slaapkamers.
vrijdag 20 juli 2018

Laminaat leggen in slaapkamers en hal

Graag laminaat leggen voor het volgende : 2 slaapkamers van 11 m² X2 En een hal van 2 m². + ondervloer. Enkel plaatsing Laminaat nodig , alles is al aangekocht.
donderdag 19 juli 2018

Verwijderen van vast tapijt en plaatsen vinylvloer

Ik wil graag mijn oud vast tapijt laten uitbreken en dan een vinylvloer laten leggen. Dus zou kunnen dat er ook egalisatiewerken moeten uitgevoerd worden. De oppervlakte is 50m²
dinsdag 17 juli 2018

Egaliseren van vloer

In de kamer ongeveer 15 vierkante meter ligt een parketvloer, deze is niet op niveau. We wensen te egaliseren, zodat we hierop laminaat kunnen leggen
woensdag 11 juli 2018

Beton gieten voor tuinhuis

Tuinhuis van 1m80 op 1m86. Hiervoor dient een betonplaat gegoten te worden van min 15 cm dik.
dinsdag 10 juli 2018

Renoveren van parketvloer living

Renovatie parketvloer living (opschuren en behandelen) ongeveer 53 à 55 m²
maandag 9 juli 2018

Nieuwe bevloering aanleggen

De winkelruimte is ondergelopen en de laminaat en vinyl moeten nu vervangen worden. 70m2 ongeveer. Materiaal wordt bezorgd.
woensdag 27 juni 2018

Betonplaat gieten

We willen een betonplaat gieten in bijbouw en terras. De camion kan niet tot aan de plaats. Graag ook betonpomp om 12 meter te overbruggen tot in bijbouw. Totaal aan beton ongeveer 8m³
dinsdag 26 juni 2018

Stabilisé gieten voor lounge

Graag hadden wij stabilisé laten gieten (met pomp) voor een half overdekte lounge hoek/terras. Afmetingen 600 x 400 x 15 cm, egaliseren inbegrepen. (Uitgraving en plaatsing boordsteen werd reeds zelf uitgevoerd). Ter info: pomp moet via de garage de achtertuin kunnen bereiken waar de stabilisé moet gegoten worden (ongeveer 20 à 25 m verder vanaf de straatkant). Parkeren met pomp kan op oprit.
dinsdag 19 juni 2018

Parket renoveren

We willen parket laten herstellen, ongeveer 100m², Die al vrij geleefd is en na lichte waterschade hier een daar licht omhoog komt.
donderdag 14 juni 2018

Betonplaat gieten

Renovatie van woning. Betonplaat gieten van dikte 10 cm, 40 m². Oppervlakte gelijkvloers. Vloer reeds uitgegraven
woensdag 13 juni 2018

Heraanleg oprit in gepolierd beton + paden in gepolierd beton of tegels

Verwijderen van kws-verrharding, heraanleg van oprit in gepolierd beton + paden ( in gepolierd beton of eventueel in tegels, nog te bepalen in samenspraak met aannemer)
woensdag 13 juni 2018

Nieuwe vloer leggen in keuken

Keukenvloer uitbreken en nieuwe chape en vloer plaatsen. Alle afbraak afvoeren. Oppervlakte : 4m op 4m. Vloer is nog niet aangekocht.
dinsdag 12 juni 2018

Beton gieten voor tuinhuis en voor terras

Wij willen graag een bewapende betonlaag laten gieten voor een garage met een oppervlakte van 330 op 630cm en een chape plaat voor het terras 3 op 6m.
zondag 10 juni 2018

Houten vloer schuren en renoveren

Parketvloer in woonkamer (60m²) en slaapkamer (20m²) van aangekocht huis. Dringend nood aan vakman om vloer te schuren/renoveren.

Partners

Partners van Casius