Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerder / parketteur uit Vlaams-Brabant te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerders / parketteurs. U komt in de provincie Vlaams-Brabant heel eenvoudig en snel in contact met een vloerder / parketteur of meerdere vloerders / parketteurs.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerder / parketteur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerders / parketteurs uit Vlaams-Brabant u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerder / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerders / parketteurs in Vlaams-Brabant.


Voor een vloerder / parketteur, goed èn betaalbaar, uit Vlaams-Brabant bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerder / parketteur in Aarschot, Dilbeek, Grimbergen, Halle, Herent, Heverlee, Keerbergen, Kessel-Lo, Leuven, Londerzeel, Meise, Overijse, Tervuren, Tienen, Vilvoorde uit Vlaams-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerders / parketteurs voor: chape werken PUR en zandchape, beton laten storten, gietvloer leggen in nieuwbouwwoning, betonplaat gieten, vloer leggen in woonkamer en kapsalon, parket renoveren, nieuwe tegelvloer leggen, laminaat en tegels leggen, chapewerken in nieuwbouw, vloerplaat-isolatie-chape leggen, vloer renoveren en isoleren, chappe leggen in nieuwbouw, parket herstellen 3 appartementen, betegelen van een keuken, houten vloeren aanleggen op stenen terras en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerder / parketteur uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur voor vloerwerken in de provincie Vlaams-Brabant staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur in Vlaams-Brabant:

woensdag 15 november 2017

Betonvloer storten

Voor een vloer in de kelder heb ik 3m3 stortbeton nodig. Dee zou tot daar moeten worden gepompt, op ongeveer 20 meter afstand van de vrachtwagen.
woensdag 15 november 2017

Chape gieten

Ik zoek iemand die een chape kan plaatsen. Ik heb oude chape afgebroken en er komt iemand om een PUR te spuiten en een vloerverwarming te plaatsen en nadien moet er een chape met netten en vezels geplaatst worden. Op dinsdag 21 is mijn vloer volledig klaar en op woensdag 22 s te mag de chape gedaan worden. Oppervlakte van 40 m².
maandag 13 november 2017

Betonplaat gieten

Betonplaat gieten (fundering) in ons huis (open bebouwing) - oppervlakte = 55 vierkante meter. - Dikte = 15 cm.
vrijdag 27 oktober 2017

Chape werken PUR en zandchape

twee woningen , nieuwbouw : eerste 10 cm PUR (graag variant 8 cm) op gelijkvloers; rechtse woning met vloerverwarming - linkse conventioneel. Chape op gelijkvloers, V1, zolder.
woensdag 25 oktober 2017

Laminaat aanpassen

Onze laminaat vloer (5 jaar geleden nieuw gelegd) is te nauw en aansluitend gelegd tegen de muren. Dit veroorzaakt dat de laminaat niet kan uitzetten op natuurlijke wijze maar er komen nu golven en niet vlakke stukken in voor door uitzetting. De laminaat dient aangepast te worden door middel van een paar centimeter inkorting op het einde en aan de zijkanten. Het betreft een relatief grote oppervlakte voor zowel keuken en living, 4 slaapkamers en overloop op 1ste verdiep (circa 100m2).
dinsdag 24 oktober 2017

Laminaat en tegels leggen

Ik ben op zoek naar een vloerder voor laminaat te plaatsen op zolder (50m²) en slaapkamer (50 m²) voor een nieuwbouwwoning. Idem voor tegels in de garage.(36m²)
zondag 22 oktober 2017

Chapewerken in garage

Ik zou graag mijn gelijkvloerse garage laten chappen. De oppervlakte is slechts 38 m². De dikte van de chappe zou gemiddeld 9 cm zijn.
maandag 16 oktober 2017

Schuren en behandelen van houten vloer

Verfrissen, behandelen van 30 vierkante m houten grenen planken vloer.
maandag 9 oktober 2017

Fundering gieten in tuin

Een beton fundering voor het kunstwerk in brons. De grootte is 3,5 m omtrek.
woensdag 4 oktober 2017

Laminaat plaatsen in kamers

Graag laminaat plaatsen in een nieuwbouw. Drie kamers en een overloop , om en bij 80m². Graag met plinten en uiteraard een ondervloer. Nog geen materiaal aangekocht.
woensdag 27 september 2017

Isolatie (pur) en chape voor nieuwbouw

Ik zoek nog stielmannen om vloerisolatie en chapewerken uit te laten voeren. Ik kan de plannen doorsturen. Dient te gebeuren op gelijkvloers, verdieping en zolder, grondoppervlakte = 8x12
dinsdag 26 september 2017

Tegels uitbreken en leggen van quick-step

In onze woonkamer de versleten tegels uitbreken en er quick-step vloer opleggen die aansluit op de bestaande vloer van keuken en gang. Oppervlakte : 40 m².
zondag 24 september 2017

Betonplaat gieten voor tuinhuis

Ik wil een betonplaat laten gieten om een tuinhuis op te plaatsen achteraan in de tuin. 8m X 5m en 10cm dik met metaalnet op 5cm. Er ligt op dezelfde plaats reeds een betonplaat van 3m op 3m, deze moet ingewerkt worden (beton is een 3 cube). De toegang is gemakkelijk, water en electriciteit is aanwezig. Bekisting moet gezet worden, zou met beton boordsteen mogen zodat hij kan blijven staan en eventueel wat uitgraven. De plaat mag hoger dan het gras komen en waterpas.
zaterdag 16 september 2017

Vernieuwing vloeren in een chalet

De kurken vloer in de badkamer is gelost rond het toilet. Dit stuk dient vervangen te worden. De vinyl is stuk zowel in de keuken als in de inkomhal. Dit mag er volledig uit. We hadden hier graag iets steviger in omdat er veel op gedraaid wordt met een rolstoel. Onder de vinyl zit nog een dunne geperste plaat daaronder zien wij de houten balken. Zo weinig mogelijk niveauverschillen is aangewezen voor de rolstoel. Ook de romp naar de voordeur was bekleed met vinyl. Dit is ook stuk. Daar mag ook een andere laag op. Wat betreft het onderstutten laat ik het over aan vakmensen om te zien wat er kan gebeuren.
donderdag 14 september 2017

Chape leggen voor vloerverwarming

Ik wil graag een chape leggen als voor vloerverwarming , een een chap voor een houten vloer op te plaatsen. Oppervlakte : keuken 34 m² en andere plaats van 30 m²
donderdag 14 september 2017

Vloerplaat gieten

- Een geheel nieuwe vloerplaat onder een oorspronkelijke woning (97,86 m²) - Een nieuwe laag gieten op de bestaande vloerplaat om te egaliseren (97,86 m²). Kan u mij van deze twee opties tijdsduur en kosten maken. Voor de eerste optie had ik ook graag de haalbaarheid geweten. Is het mogelijk een volledig nieuwe vloerplaat te gieten, zonder de externe muren volledig af te breken?
donderdag 14 september 2017

Nazicht vloer en oplossing bieden tegen gekraak

Ik zoek een oplossing voor het gekraak van houten vloer (OSB) weg te werken door het plaatsen van parket of betegeling (met ontkoppelingsmatten ? ) of andere manieren. Zou dit gegarandeerd kunnen opgelost worden ? Vloer op bovenste verdieping. Wil vermijden om nieuwe vloer te leggen.
donderdag 14 september 2017

Vinyl leggen in huis

In een huis dat wij opnieuw wensen te verhuren in Meise willen wij in 2 kamers en de gang boven vinyl leggen. Er lag reeds vinyl, maar deze is nu hobbelig en niet meer in goede staat. Graag wensen wij deze te vervangen. Oppervlakte ? kamer 4 op 5 m en gang 8 m op 1 m.
donderdag 7 september 2017

Plaatsen van een grenen plankenvloer (te verlijmen op chap)

Plaatsen van een grenen plankenvloer (te verlijmen op chap). 145 m² verdeeld over 7 kamers + overloop. Indien nodig verkorten van deuren. PLaatsen van witte plinten op ong 155 m1
maandag 4 september 2017

Beton gieten voor tuinhuis

Betonvloer gieten voor plaatsing van een tuinhuis achteraan de tuin. Afmeting: 6 bij 3 meter.
donderdag 24 augustus 2017

Vloer verhogen

Wij zijn op zoek naar iemand die voor ons een vloer komt opbouwen. Het betreft een ruimte die op zand gebouwd is in de jaren '30. De vloer dient met 30 cm verhoogt te worden en het betreft een ruimte van ongeveer 40 m² verdeelt over twee kamers.Het betreft de kamers op niveau -30. Graag hadden we mensen laten komen kijken om dan samen te beslissen hoe deze vloer het beste opgebouwd wordt, rekening houdend met het feit dat er afvoerbuizen zullen getrokken worden alvorens de vloer te gieten. Wij dachten aan een vochtwerende folie, 15 cm beton, 8 a 10 cm gespoten pur en dan 5 a 7 cm chape.
donderdag 17 augustus 2017

Vloeren openbreken en sluiten na lek

Er is een lek en een deel van vloer moet opengebroken worden en terug gesloten worden. De vloer moet opengebroken worden. En het lek herstellen eventueel.
woensdag 16 augustus 2017

Vloertegels binnenkoer vernieuwen

Bestaande vloer van binnenkoer openbreken. Vervangen door nieuwe tegels of ander alternatief. Te bekijken ter plaatse.
zondag 13 augustus 2017

Parketvloer schuren en afwerken

Bovenverdieping woning, geschat 75m2, parket schuren en afwerking tot naturel look
woensdag 9 augustus 2017

Vloeren leggen in nieuwbouwwoning

Wij zijn op zoek naar een vloerder voor een nieuwbouwwoning. Totale te vloeren oppervlakte: 250m ², waarvan +/- 80 m² parket, +/-100m² laminaat en +/-70 m² cementtegels. Chape wordt gegoten half oktober.