Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerder / parketteur uit Vlaams-Brabant te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerders / parketteurs. U komt in de provincie Vlaams-Brabant heel eenvoudig en snel in contact met een vloerder / parketteur of meerdere vloerders / parketteurs.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerder / parketteur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerders / parketteurs uit Vlaams-Brabant u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerder / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerders / parketteurs in Vlaams-Brabant.


Voor een vloerder / parketteur, goed èn betaalbaar, uit Vlaams-Brabant bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerder / parketteur in Aarschot, Dilbeek, Grimbergen, Halle, Herent, Heverlee, Keerbergen, Kessel-Lo, Leuven, Londerzeel, Meise, Overijse, Tervuren, Tienen, Vilvoorde uit Vlaams-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerders / parketteurs voor: gietvloer te plaatsen in volledige woning., vloeren van benedenverdieping, vloertegels zetten, gietvloer plaatsen, vloer vervangen door beton vloer, vloeren en tegelen badkamer en aparte wc, vloeren in kantoorruimte, verwijderen oude vloertegel en leggen laminaat, gietvloer plaatsen in garage en op verdieping, terrazzo vloer keuken aanleggen, vloeren van verdieping, gietvloer plaatsen in Polyurethaan, leveren en plaatsen parketvloer, laminaat in handelspand leggen, laminaat plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerder / parketteur uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur voor vloerwerken in de provincie Vlaams-Brabant staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur in Vlaams-Brabant:

maandag 27 februari 2017

Laminaat plaatsen

Te Liedekerke plaatsen van 65 vierkante meter laminaat op bestaande vloer. Laminaat is reeds aangekocht. Deze klus dient zsm te worden uitgevoerd.
zondag 26 februari 2017

Vloertegels zetten

We willen graag verschillende tegels laten plaatsen. In totaal gaat het om het volgende: keldervloer (+/- 48m²), Keuken (+/- 8,5m²), berging (+/- 10m²), hal (15m²), toilet (5m²), volledige badkamer (vloeroppervlakten. 11m² plus de wanden), garage (12m²).
zondag 26 februari 2017

Beton storten voor tuinhuisje

Vloertje van circa 3 x 4 x 0.1 meter voor houten tuinhuisje (juiste afmetingen nog niet bekend) - ongeveer 50 meter van de straatkant. Toegangsweg aanwezig maar niet te berijden met wagen dus spuit nodig. Voorbereiding van de grond en afboorden doe ikzelf.
dinsdag 21 februari 2017

Chape leggen op zolder nieuwbouw

Chape leggen nieuwbouw : Ik wil graag weten hoeveel de kostprijs zal zijn om mijn zolder van en chape van 10 cm dik te voorzien. Mijn zolder is 6.73 m op 6.11 m groot. Er liggen elektriciteitsbuizen en de buizen van het ventilatiesysteem op de betonnen gewelven. Ter plaatse komen kijken door een vakman, liefst zo snel mogelijk de werken kunnen uitvoeren.
zaterdag 18 februari 2017

Behandelen parket

Graag wil ik onze eiken parket op gelijkvloers (+/- 23m²) en de planchet parket op het verdiep en zolder (+/- 45m²) willen laten opschuren en oliën. Hier zou ik graag prijs voor weten.
maandag 13 februari 2017

Vloerlaminaat leggen en herstellen plafond

The hot water pipe or our neighbor upstairs was broken and my apartment was flooded. The ceiling and the laminate floor needs to be repaired.
maandag 6 februari 2017

Nieuwe vloertegels leggen

Ik zou moeten iemand vinden om ongeveer 4 m² vloertegels te vervangen in onze inkomhal. De oude stenen liggen hier nog op zand. De stenen heb ik hier reeds liggen.Tegels reeds beschikbaar.
zaterdag 4 februari 2017

Groot onderhoud van geplastificeerd parket

Na 20 jaar verhuur van appartement vertoont de parket verschillende (grote en kleine) scharen, verkleuringen en putjes. Daarom lijkt schuren en her-plastificeren noodzakelijk. Parket is geplastificeerde fineerhouten dennen parket met donkere houtknoestjes. Enkel living met oppervlakte ongeveer 6 x 8 meter.
vrijdag 3 februari 2017

Gietvloer plaatsen in Polyurethaan

We overwegen een gietvloer in Polyurethaan voor een appartement op de 3e verdieping. Dit op de gehele oppervlakte van 120 m². Momenteel ligt er een combinatie van hout (living), tegels (keuken, nachthal, badkamer, toilet) en tapijt (kamers).
donderdag 2 februari 2017

Betegelen living

Ik zoek een vloerder voor nieuwe tegels in living +/- 50 m².
donderdag 2 februari 2017

Betonplaat te gieten

Wij gaan onze woning verbouwen. Er zou over ongeveer 60 vierkante meter een betonplaat van 15 cm dik gegoten moeten worden.
zondag 29 januari 2017

Nieuwe vloer plaatsen in Terazzo

Ik had graag een vloer voor 20 à 40 m² in Terazzo.
maandag 23 januari 2017

Vloerder voor nieuwbouwproject

Wij zijn op zoek naar iemand dat in ons nieuwbouwproject een vloer kan leggen met keramische tegels. De totale oppervlakte om te betegelen is ongeveer 120 m2. Dit betreft de totale benedenverdieping van 107,25 m2. 74,71 m2 hiervan is met vloerverwarming. Op de bovenverdieping dient enkel de badkamer en de wc gevloerd te worden (oppervlakte van 12,54 m2 waarvan 11 m2 met vloerverwarming). Verder zouden we ook de muren van de badkamer volledig willen laten bekleden met wandtegels (2,40 m hoog - 4,13x2,69 oppervlakte) en de 2 inbouwsystemen van onze 2 wc’s. De tegels zijn reeds aangekocht en zijn 60x60. De wandtegels zijn 30x60 (beiden 1 cm dik). Zou het mogelijk zijn om ons hiervoor een prijsofferte op te maken?
zondag 22 januari 2017

Renovatie vloer en parket

In de living van mijn pas aangekocht huis ligt een oude plankenvloer. Op sommige plaatsen is die beschadigd. Ik wil graag nazicht op houtworm en behandeling indien nodig voor herstel. De living is ongeveer 12m². In de eetplaats ligt oude ballatum vastgeplakt op oude vloertegels. Graag nazicht hoe te verwijderen en opmaken tegels. Eetplaats ook ongeveer 12m².
vrijdag 20 januari 2017

Houten zoldervloer vervangen door een nieuwe houten vloer

De bestaande houten zoldervloer is in slechte staat en wij zouden graag deze laten vervangen door een nieuwe houten vloer. De draagconstructie moet eerst grondig nagekeken worden en indien nodig aangepast worden. De bestaande houten zoldertrap zou ook moeten aangepast worden namelijk lichtjes laten zakken zodat de hellingshoek verkleind wordt en zo de toegang tot de zolderruimte verbeterd wordt. Oppervlakte 50m²
vrijdag 20 januari 2017

Appartement opfrissen met nieuwe laminaat

Nieuwe laminaat leggen in appartement.Oppervlakte 60m².
donderdag 19 januari 2017

Egaliseren van vloer voor kurk

Momenteel voldoet de bestaande vloer (combinatie van Chappe + laagje egalisé) niet voor de plaatsing van de kurk: - niveau plaatselijk te hoog voor goede aansluiting andere vloer - grote ongelijkheden in egalisé Ruimtes (benadering): - badkamer: 265x176 - bekisting bad: 54x176 - gangpad: 105x810 - wc: 160x106 Klus: - voorbereiden vloer (volledig vlak) - (optioneel) Plaatsing van de kurk (lijmen) +plinten + afwerking
vrijdag 13 januari 2017

Laminaat leggen gang boven

We zoeken iemand die op onze bovenverdieping in de gang de laminaat kan leggen en ook nog plinten kan bevestigen in de slaapkamers. Gang is ongeveer 10m². Onder de deuren zitten steeds stenen dorpels waardoor de ruimte afzonderlijk kan gedaan worden. Er zijn dan wel overgangsprofielen nodig.
donderdag 12 januari 2017

Herstelling parket

Wij zijn een poetstfirma (Zilverpunt) en zitten met een schadegeval. Het betreft de parket van een huurappartement in Vilvoorde centrum. Dat moet hersteld worden. De poetsvrouw gebruikte teveel water. Voor de verzekering zoeken we een redelijke offerte. Ik weet niet om hoeveel m² het gaat, noch of het kan hersteld worden, dan wel geheel of gedeeltelijk vervangen. In ieder geval moet het voldoen naar de huisbaas toe. De bewoner werkt in ploegen? Hij is volgende week thuis op di 17, wo 18 en donderdag 19 januari. Telkens tot 11. 30h. Een afspraak kan best via ons georganiseerd worden.
maandag 9 januari 2017

Aangekochte klik kurkvloer plaatsen

Wij zouden graag onze aangekochte kurkvloer laten plaatsen. Het voor ons 1ste verdiep, momenteel ligt er quickstep laminaat en het is ongeveer 45m².
dinsdag 3 januari 2017

Egaliseren chape vloer

De chape in mijn overgekochte nieuwbouw ligt zeer slecht en ik zoek iemand om te egaliseren: 2 kamers, 18 vierkante meter in totaal, hoogteverschillen tot 2 cm op sommige plaatsen. Liefst zo snel mogelijk.
maandag 2 januari 2017

Vloerrenovatie

We willen de badkamer vervangen. Een deel van de vloer van de badkamer bestaat uit beton. Een ander deel bestaat uit houten steunbalken als basis voor de badkamervloer. Door dit verschil is een deel van de vloer wat lager komen te liggen. De houten steunbalken zijn aan vervanging toe en het geheel moet waterpas komen voordat we een nieuwe badkamer plaatsen.
maandag 12 december 2016

Leggen van laminaat

Leggen van laminaat. Ongeveer 130 vierkante m. Laminaat nog te bespreken en bestellen via vakman.
dinsdag 6 december 2016

Vloer plaatsen

Ik wens chappe en een vloer te plaatsen. 20 m².
zondag 20 november 2016

Parketvloer opschuren

35m2 parketvloer opschuren

Partners

Partners van Casius