Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerder / parketteur uit Vlaams-Brabant te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerders / parketteurs. U komt in de provincie Vlaams-Brabant heel eenvoudig en snel in contact met een vloerder / parketteur of meerdere vloerders / parketteurs.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerder / parketteur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerders / parketteurs uit Vlaams-Brabant u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerder / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerders / parketteurs in Vlaams-Brabant.


Voor een vloerder / parketteur, goed èn betaalbaar, uit Vlaams-Brabant bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerder / parketteur in Aarschot, Dilbeek, Grimbergen, Halle, Herent, Heverlee, Keerbergen, Kessel-Lo, Leuven, Londerzeel, Meise, Overijse, Tervuren, Tienen, Vilvoorde uit Vlaams-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerders / parketteurs voor: egaliseren betonvloeren, vloeren van nieuwbouw, gieten van betonnen ondergrond, gepolierde betonnen vloer plaatsen, chape leggen en tegels plaatsen, garage chappen en betegelen, houten vloer vervangen door betonnen vloer, beton gieten, keramisch parket leggen, beton vlinderen, laminaat leggen op bovenverdieping, beton gieten op gelijkvloers, laminaat of betegelen van woonkamer, betonvloer in zadelkamer en kapschuur te leggen, betonvloer storten en polieren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerder / parketteur uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur voor vloerwerken in de provincie Vlaams-Brabant staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur in Vlaams-Brabant:

zaterdag 24 juni 2017

Beton gieten

Ik zoek een vakman voor het gieten van 10 m² beton, 23 cm dik. Verhouding: 1 cement, 2 zand, 3 keitjes. Is gelegen op 10 meter van straatkant. Zijn hierin glasvezels verwerkt? Indien niet, voorzien wij betonnetten.
zaterdag 24 juni 2017

Keramisch parket leggen

Naar aanleiding van de renovatie van ons appartement, zijn wij op zoek naar een vloerder om ons hierin bij te staan (Sep - Okt 2017). Het appartement is 80 m², met ong 65 m plint. Momenteel bestaat de vloer uit een mix van parket, linoleum en 2 soorten tegels, met een hoogteverschil van 1 à 2 cm tussen de kamers onderling. Met de renovatie hadden wij dit graag weggewerkt en de tegels eenduidig doorgetrokken. Daarom vragen wij graag uw deskundig advies, eventueel met een bezoek indien mogelijk. Vloeren zijn al aangekocht.
woensdag 21 juni 2017

Polychape leggen voor terras of veranda

Polychape voor buitengebruik leggen. Soort veranda of terras moet hier bovenop komen.
maandag 19 juni 2017

Gepolierde betonvloer te plaatsen

Zo vlug mogelijk vloer voor buitenterras plaatsen. Vrije opbouwhoogte is: : Meer dan 7 cm dikte Hoeveel m² betonvloer moet er geplaatst worden: 42 vierkante meter
donderdag 15 juni 2017

Parketvloer renoveren en behandelen

In de living (28 m²) wensen wij een nieuwe parketvloer te laten schuren, polieren en behandelen met een 2 componenten olie.
zaterdag 10 juni 2017

Vloer uit te breken en chappe te leggen

We zouden de vloer in onze fakbar willen renoveren. De huidige vloer bestaat uit verschillende soorten toplagen en 10cm eronder ligt beton. De oppervlakte is 70m². We hebben aangeraden gekregen om de vloer tot op de beton uit te (laten) breken en er een geëgaliseerde chappe laag op te leggen. We willen afwegen om deze werken uit te voeren maar hebben nood aan een prijsschatting.
donderdag 8 juni 2017

Vloer in kleine wasruimte betegelen

Een quasi rechthoekige ruimte (120cm x 400cm) dient betegeld te worden. Betegeling is op chape. Eventueel afwerking met gepaste plinten. Kleine tweedeling in de ruimte voor een toiletdeur. Totale opgegeven oppervlakte van 5 m² is inclusief de toiletruimte. Klaarmaken werf door mezelf, enkel betegelen en voegen nodig.
dinsdag 6 juni 2017

Plaatsen linoleum vloer

Ik ben op zoek naar een erkende vloerder die het bestaande vast tapijt kan vervangen door een harde gladde vloer die presentabel genoeg is als winkelruimte (materiaal en werkuren). Totale oppervlakte te bevestigen, maar is ongeveer 170 - 280 m². Vereisten zijn dat de vloer makkelijk afwasbaar is, dat er geen olie in kan dringen, dat deze een hoge hardheid heeft en bugetvriendelijk is.
donderdag 1 juni 2017

Egaliseren vloer

We willen in onze woning visgraatparket laten leggen op een bestaande tegelvloer. Egaliseren van de vloer. Het gaat over ongeveer 110 à 120 m². We zijn op zoek naar iemand die de vloer kan komen egaliseren begin augustus 2017.
dinsdag 30 mei 2017

Vloer op vloer leggen

Leggen van vloer op vloer. Oppervlakte 65 m². Vloer is aangekocht, enkel plaatsing.
donderdag 18 mei 2017

Schuren en lakken van parket

Ik zoek een vakman voor het schuren en lakken van een parketvloer van ongeveer 50 m² . Parket.
maandag 15 mei 2017

Chapewerken uit te voeren voor terras

Chapewerken terras - 35 vierkante meter - 12 cm dik - oplevering werken midden juni
donderdag 11 mei 2017

Laminaat, chape en terras leggen

Ik wil een paar klussen laten uitvoeren: zoals laminaat leggen in 3 kamers van 16 m² + chape leggen in garage van 4 op *4,2 m +dallen voorzijde huis invoegen + terrasje maken van ongeveer 9m² en een paadje van 1m breed. Klinkers aanwezig.
dinsdag 9 mei 2017

PU gietvloer leggen

Ik wil graag een pu gietvloer (RAL7044) laten leggen. Oppervlagte is een 130 vierkante meter. De ondergrond is enerzijds een tegelvloer en anderzijds een gesealde grindvloer. Beide vloeren zijn in een goed staat. Graag had ik geweten hoeveel dit zou moeten kosten en wanneer de werken zouden kunnen uitgevoerd worden.
maandag 8 mei 2017

Egaliseren chappe rechthoekige kamer

Egaiseren (2à3 mm) op chappe om laminaat op te plaatsen. Kleine klus, rechthoekige kamer 8m².
maandag 8 mei 2017

Egaliseren chappe kleine rechthoekige kamer

Egaliseren (2 à 3 mm) van chappe voor laminaat op te leggen in 1 rechthoekige kamer van 8 m² Materialen nog niet zelf aangekocht.
vrijdag 5 mei 2017

Vervangen verdiepingsvloer

Ik zou de verdiepingsvloer aan de voorkant in m'n huis willen vervangen. Momenteel zit daar een heel oude vloer onder die niet zo heel stevig meer is. De oppervlakte van heel het stuk is ongeveer 25m². Het overspant beneden de living en een smalle hal. Boven zijn er 2 slaapkamers. Handig om weten misschien: Het plan is ook om het plafond boven de slaapkamers weg te halen en opnieuw te doen, dat doen we zelf, maar dat wilt wel zeggen dat de voorkant van het gebouw helemaal open zal zijn van beneden tot aan het dak.
woensdag 3 mei 2017

Beton storten voor tuinhuis te plaatsen

Oppervlakte 6 op 2,5 m (betonvloer gieten voor tuinhuis).
dinsdag 2 mei 2017

Vloer in keramisch parket plaatsen

De volledige beneden vloer (85 m²) word herdaan in keramisch parket (20cmx170cm). Alle materialen (lijm, voegsel,etc) zijn reeds aangekocht. Graag nog voor de zomermaanden werken uitgevoerd zodat keuken voor begin schooljaar zeker geplaatst kan worden.
zaterdag 29 april 2017

Betonplaat gieten voor tuinhuis

Betonnen vloer voor tuinhuisje van 7x5
donderdag 27 april 2017

Uitgraven en gieten van vloerplaat voor tuinhuis

Er moet een beton van 700 bij 400 bij 15 cm gegoten, bekisting is reeds voorzien als ook het bewapeningsnest. Ook zou een toegangsweg moeten worden gegoten 800 bij 100 bij 20 cm. Bedoeling om er nadien een buitentegel op te leggen
donderdag 20 april 2017

Aanleggen terras

Ik zoek een vakman voor aanleg van een terras met dallen 60x60 x2 in stabilisé Oppervlakte 45m²
donderdag 20 april 2017

Gietvloer plaatsen

Graag had ik de gietvloer in een appartement laten plaatsen, oppervlakte 30 m².
donderdag 20 april 2017

Chape plaatsen

Ik wil bovenop folie + betonplaat + isolatieplaten + vloerverwarming een chape laten gieten. De oppervlakte bedraagt ongeveer 50m². Kan ik een paar offertes vragen hiervoor aangepast aan vloerverwarming. Chape kan niet ter plaatse gemaakt worden. Plaatsing voorzien rond midden mei.
woensdag 19 april 2017

Parketvloer opschuren

Een oude eiken parket zou moeten opgeschuurd worden (oneffenheden aan Zuidkant en planken krullen aan zijkanten). Oppervlakte 40m². Vervolgens zouden de trap treden ook geschuurd moeten worden, deze zijn nu geverfd. 28 treden. Parket en trap zouden behandeld moeten worden, maar dat bespreken we samen achteraf.

Partners

Partners van Casius