Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerder / parketteur uit Vlaams-Brabant te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerders / parketteurs. U komt in de provincie Vlaams-Brabant heel eenvoudig en snel in contact met een vloerder / parketteur of meerdere vloerders / parketteurs.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerder / parketteur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerders / parketteurs uit Vlaams-Brabant u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerder / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerders / parketteurs in Vlaams-Brabant.


Voor een vloerder / parketteur, goed èn betaalbaar, uit Vlaams-Brabant bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerder / parketteur in Aarschot, Dilbeek, Grimbergen, Halle, Herent, Heverlee, Keerbergen, Kessel-Lo, Leuven, Londerzeel, Meise, Overijse, Tervuren, Tienen, Vilvoorde uit Vlaams-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerders / parketteurs voor: plaatsen chappe en tegels, gietvloer leggen, plaatsen van keramisch parket, laminaat, chape en terras leggen, egaliseren van de vloer en betegelen, chappe leggen, laminaat leggen, vloerisolatie storten, zavelvloer vervangen, renoveren parket, chapewerken uit te voeren voor terras, beton gieten en polieren, pU gietvloer leggen, vervangen verdiepingsvloer, hechtende chape leggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerder / parketteur uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur voor vloerwerken in de provincie Vlaams-Brabant staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur in Vlaams-Brabant:

donderdag 18 mei 2017

Schuren en lakken van parket

Ik zoek een vakman voor het schuren en lakken van een parketvloer van ongeveer 50 m² . Parket.
maandag 15 mei 2017

Chapewerken uit te voeren voor terras

Chapewerken terras - 35 vierkante meter - 12 cm dik - oplevering werken midden juni
donderdag 11 mei 2017

Laminaat, chape en terras leggen

Ik wil een paar klussen laten uitvoeren: zoals laminaat leggen in 3 kamers van 16 m² + chape leggen in garage van 4 op *4,2 m +dallen voorzijde huis invoegen + terrasje maken van ongeveer 9m² en een paadje van 1m breed. Klinkers aanwezig.
dinsdag 9 mei 2017

PU gietvloer leggen

Ik wil graag een pu gietvloer (RAL7044) laten leggen. Oppervlagte is een 130 vierkante meter. De ondergrond is enerzijds een tegelvloer en anderzijds een gesealde grindvloer. Beide vloeren zijn in een goed staat. Graag had ik geweten hoeveel dit zou moeten kosten en wanneer de werken zouden kunnen uitgevoerd worden.
maandag 8 mei 2017

Egaliseren chappe rechthoekige kamer

Egaiseren (2à3 mm) op chappe om laminaat op te plaatsen. Kleine klus, rechthoekige kamer 8m².
maandag 8 mei 2017

Egaliseren chappe kleine rechthoekige kamer

Egaliseren (2 à 3 mm) van chappe voor laminaat op te leggen in 1 rechthoekige kamer van 8 m² Materialen nog niet zelf aangekocht.
vrijdag 5 mei 2017

Vervangen verdiepingsvloer

Ik zou de verdiepingsvloer aan de voorkant in m'n huis willen vervangen. Momenteel zit daar een heel oude vloer onder die niet zo heel stevig meer is. De oppervlakte van heel het stuk is ongeveer 25m². Het overspant beneden de living en een smalle hal. Boven zijn er 2 slaapkamers. Handig om weten misschien: Het plan is ook om het plafond boven de slaapkamers weg te halen en opnieuw te doen, dat doen we zelf, maar dat wilt wel zeggen dat de voorkant van het gebouw helemaal open zal zijn van beneden tot aan het dak.
woensdag 3 mei 2017

Beton storten voor tuinhuis te plaatsen

Oppervlakte 6 op 2,5 m (betonvloer gieten voor tuinhuis).
dinsdag 2 mei 2017

Vloer in keramisch parket plaatsen

De volledige beneden vloer (85 m²) word herdaan in keramisch parket (20cmx170cm). Alle materialen (lijm, voegsel,etc) zijn reeds aangekocht. Graag nog voor de zomermaanden werken uitgevoerd zodat keuken voor begin schooljaar zeker geplaatst kan worden.
zaterdag 29 april 2017

Betonplaat gieten voor tuinhuis

Betonnen vloer voor tuinhuisje van 7x5
donderdag 27 april 2017

Uitgraven en gieten van vloerplaat voor tuinhuis

Er moet een beton van 700 bij 400 bij 15 cm gegoten, bekisting is reeds voorzien als ook het bewapeningsnest. Ook zou een toegangsweg moeten worden gegoten 800 bij 100 bij 20 cm. Bedoeling om er nadien een buitentegel op te leggen
donderdag 20 april 2017

Aanleggen terras

Ik zoek een vakman voor aanleg van een terras met dallen 60x60 x2 in stabilisé Oppervlakte 45m²
donderdag 20 april 2017

Gietvloer plaatsen

Graag had ik de gietvloer in een appartement laten plaatsen, oppervlakte 30 m².
donderdag 20 april 2017

Chape plaatsen

Ik wil bovenop folie + betonplaat + isolatieplaten + vloerverwarming een chape laten gieten. De oppervlakte bedraagt ongeveer 50m². Kan ik een paar offertes vragen hiervoor aangepast aan vloerverwarming. Chape kan niet ter plaatse gemaakt worden. Plaatsing voorzien rond midden mei.
woensdag 19 april 2017

Parketvloer opschuren

Een oude eiken parket zou moeten opgeschuurd worden (oneffenheden aan Zuidkant en planken krullen aan zijkanten). Oppervlakte 40m². Vervolgens zouden de trap treden ook geschuurd moeten worden, deze zijn nu geverfd. 28 treden. Parket en trap zouden behandeld moeten worden, maar dat bespreken we samen achteraf.
woensdag 12 april 2017

Chape aan te leggen

Wij willen een opzetzwembad in de tuin plaatsen en er zou een chape moeten komen om de ondergrond vlak te krijgen. Oppervlakte 8 x 8 m (opzetzwembad van 7. 32 m doorsnee) Grond is nog niet egaal gemaakt.
woensdag 5 april 2017

Leggen van terrazzo vloer als terras

Onze stadstuin wordt in mei aangelegd en we hadden graag ons terras in terrazzo gedaan (witte basis, groene tinten).reageren.Leggen van terrazzo vloer als terras, +/- 20 vierkante meter, keuken in tweede tijd.
vrijdag 31 maart 2017

Laminaat leggen

Wij willen op 5 kamers (totaal +/- 70m²) laminaat boven op ons steentapijt plaatsen. Het laminaat is reeds besteld. Door tijdsgebrek zoeken we iemand die ons hierbij kan helpen.
zondag 26 maart 2017

Steentapijt douche vervangen door lek

Voor de inloopdouche die nu lek is zouden we het steentapijt willen er laten uit halen en vervangen door een nieuwe (dat niet lekt) het gaat op de afmeting van 95 cm op 175 cm.
donderdag 23 maart 2017

Vloeren vernieuwen

Ik wil graag nieuwe vloeren in huis. In living ,keuken en salon(83m2) tegels + plinten,garage(31m2)eveneens tegels,badkamer beneden ,vloer in tegels(7,75m2)en muren betegeld(32,25 m2). Boveneen badkamervloer in laminaat((9 m2) en muren(28,4 m2). Verder 2 slaapkamers en gang in laminaat(51,318m2) +plinten
dinsdag 21 maart 2017

Badkamer tegels vervangen door vinyl bekleding

Er zijn tegels geinstalleerd op een houten vloer in de badkamer. Dit is uiteraard niet erg stabiel. De tegels zouden moeten verwijderd worden en vervangen worden door een vinyl vloer of gelijkaardig.
woensdag 15 maart 2017

Terras aanleggen met keramische tegels

Ik ben op zoek naar een vloer plaatser voor buiten een terras aan te leggen met keramische tegels 2cm dik 60X60 cm. Tegels heb ik al. Inclusief Chappe. Totale oppervlakte 38 m².
zondag 12 maart 2017

Renoveren vloer

Betreft een kamer van 3,6 op 3 meter. De vloer werd opengebroken (circa 80 op 110 cm) wegens probleem met de leidingen van de verwarming. Ik zou de vloer willen laten herstellen en meteen laminaat laten leggen in de kamer, met bijhorende plinten.
donderdag 9 maart 2017

Beton storten met fundering en zorgen voor afwatering

Er zou beton moeten gegoten worden in mijn volledige tuin 5 m bij 6 m. En een deel waar mijn bijgebouw op komt is ongeveer dezelfde oppervlakte met fundering.
maandag 6 maart 2017

Laminaat vervangen door tegels

We willen de laminaat van onze woonkamer vervangen door tegels. Wij zullen de laminaat zelf verwijderen maar zoeken iemand die de tegels op de chape kan plaatsen. Oppervlakte : 32m².