Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een vloerder / parketteur uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende vloerders / parketteurs. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere vloerders / parketteurs uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerders / parketteurs.
Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Vlaams-Brabant, kan u deze hier kiezen: Aarschot, Dilbeek, Grimbergen, Halle, Herent, Heverlee, Keerbergen, Kessel-Lo, Leuven, Londerzeel, Meise, Overijse, Tervuren, Tienen, Vilvoorde Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur voor vloerwerken in de provincie Vlaams-Brabant staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur in Vlaams-Brabant:

dinsdag 13 november 2018

Leggen van vinylvloer

Leggen van totaal 21 vierkante meter vinylstroken van Quickstep in badkamer en en stukje overloop. In de badkamer zit ook een badomkasting (volledig uit MdF)van 50 cm hoog en 1 meter diep dat mee bekleed moet worden. Hierin is een luikje voorzien voor een waskoker dat ook bekleed moet worden. De vloer is egaal gechapt, maar er moet wel ondervloer voorzien. (geschikt voor vloerverwarming) Het betreft Quickstep ambient click voor de badkamer en Quickstep balance click voor de overloop. In de deuropening komen ze samen onder een overgangsprofiel.
maandag 12 november 2018

Leggen van epoxy

Epoxy leggen op osb plaat binnen ongeveer 30m². Materiaal en werkuren.
dinsdag 6 november 2018

Parket leggen

Parket laten leggen in slaapkamer. Oppervlakte : 20 m².
zondag 28 oktober 2018

Vloeren van open nieuwbouwwoning

Op zoek naar een vloerder voor hele nieuwbouwwoning te doen. Keuken in tegels met Romeins motief voor 19 m². Garage voor 23 m² met garagetegels van 30x30 cm. Living, hal en toilet in totaal 50 m² op de benedenverdieping. Boven 3 slaapkamers, hal en badkamer voor 89 m². Ook douche te betegelen met tegels van 30x60 cm.
dinsdag 23 oktober 2018

Herstellen of vervangen laminaat na waterschade

Ik heb in mijn woning een lek in een verwarmingsbuis die in de vloer ligt. We hebben onze chauffagist die dit lek zal komen herstellen maar omdat de vloer moet worden open gebroken zoeken wij ook iemand die na de werken de laminaat kan komen herstellen ( we hebben nog reserve planken liggen). Deze laminaat ligt er intussen 20 jaar en is nog van het soort dat gelijmd werd. Omdat de verzekering tussenkomt moeten we wel eerst een bestek laten opmaken ter goedkeuring. Overgang vloer naar parket.
zondag 21 oktober 2018

Gelijktrekken van houten zolder vloer

We willen van onze zolder een bureau maken voor twee bedrijven, de vloer op de zolder is echter niet recht, we zouden deze willen laten rechttrekken. oppervlakte van 9 m op 5m; houten vloer.
donderdag 18 oktober 2018

3 nieuwbouwwoningen te betegelen 450 m²

Nieuwbouw 3 woningen met een oppervlakte van 450 m². Met tegels te bevloeren.
dinsdag 16 oktober 2018

Parketvloer behandelen

Ik wil graag de parketvloer in de living van een appartement behandelen. Opschuren en met olie behandelen, gaat om vloer van 7.20 x 4.30 m.
maandag 15 oktober 2018

Huidige vloer uitbreken en nieuwe tegels plaatsen 30 m²

Een gevloerd appartement met een oppervlakte van ongeveer 30 vierkante meter kan hervloeren. Dus huidige vloer living uitbreken en nieuwe vloer leggen. In de woonkamer.
donderdag 27 september 2018

Parket leggen op eerste verdieping 77 m²

Ik wens parket te laten plaatsen voor 77 m² op de eerste verdieping. Het zal geplaatst moeten worden op de bestaande vloer. Er liggen momenteel tegels, en wij wensen die parket erover te plaatsen.
maandag 24 september 2018

Betonfundering voor tuinhuis gieten

Betonfundering laten gieten voor tuinhuis. 20m² en een diepte van ongeveer 15 cm. Afstand tot op straat is ongeveer 15 m. Voor het afgraven, bekisting, betonijzers en plastiek zorg ik zelf.
zondag 23 september 2018

Uitbreken van vloer living, chappen en laminaat leggen in living 40 m²

We zijn van plan om een laminaatvloer te plaatsen. De tegels in de living moeten uitgebroken worden, en dan chape en dan laminaat leggen. Ongeveer een oppervlakte van 40 m².
dinsdag 11 september 2018

Gepolierde betonvloer leggen voor tuinhuis 17 m²

Om een te bouwen tuinhuis op te richten ben ik op zoek naar een gepolierde betonnen vloerplaat hiervoor. Tuinhuis gaat 3, 5 m x 5 m groot zijn. Bouwplaats te bereiken met bestelwagen tot op 10 m. (Einde van de oprit en tuinhuis komt achter bestaand gebouw op deze oprit) . Bouwplaats via grasperk makkelijk te voet te betreden). Graag prijs met uitgraven als optie vermelden.
dinsdag 4 september 2018

Parketvloer schuren en afwerken

Onze woning is ongeveer 11 jaar oud en de verniskleur van de parket in de zithoek is afgesleten en er zijn krassen in de vloer door intensief gebruik. Dus zou moeten opgeschuurd en opnieuw vernist/gelakt worden. De ruimte is niet zo groot, rond de 25m².
dinsdag 4 september 2018

Vloer en ondervloer uitbreken

In bergplaats en keuken willen we onze tegelvloer en ondervloer laten uitbreken. Het is ongeveer 24 m² en men moet ook het puin opruimen.
zondag 2 september 2018

Ponçage de parquet

Poncer et huiler un parquet d'environ 70 m² sur 2 étages.
donderdag 30 augustus 2018

Vloeren van 3 identieke appartementen

Wij willen graag in een appartementsgebouw drie identieke appartementen laten vloeren. Het komt neer op 3 x 70m² 'parket'tegels in living en slaapkamers 3 x 15 m² tegels 60x60 in badkamer, WC en keuken met ook wat faiënce. Wij zijn zelf de eigenaars. Enkel uitvoeren van werken, materiaal kopen we zelf.
donderdag 16 augustus 2018

Betonnen gietvloer in inkomhal leggen

We zijn op zoek naar een vakman voor het leggen van een betonnen gietvloer. Afmetingen ken ik niet vanbuiten maar plannen kan ik doorsturen naar de vakman.
donderdag 9 augustus 2018

Gieten van betonplaat voor tuinhuis

Wij zouden graag de fundering in beton voor een nieuw tuinhuis laten gieten. Voor blokhut Modern (415x295cm met extensie van 400cm). Tuinhuis met overkapping heeft dus een totale lengte van 8m22 x 3m28 diepte . Dit tuinhuis zou worden geplaatst op 9 meter van de achtergevel, m.a.w. op 19 meter van de oprit.
woensdag 8 augustus 2018

Chappe leggen voor terras

Aanleg van chappe voor terras bovenop oude chappe. Plaatsen van de tegels niet inbegrepen. Oppervlakte 45 m² Gemiddelde dikte: 10 cm
donderdag 2 augustus 2018

Betonplaat laten gieten voor hondenkennels

Graag wil ik een betonplaat laten gieten met volgende afmetingen: L 5m x B 3,5m. Deze betonplaat dient als ondergrond voor het bouwen van hondenkennels. Afgraafwerken moeten amper gebeuren, vermits aanpalende box reeds 10cm verhoogd is.
woensdag 1 augustus 2018

Vloeren en trap in polybeton laten gieten

Voor een renovatieproject wil ik graag polybeton laten gieten met een dikte van 12 cm, zowel op gelijkvloers als op de verdieping. Dit samen voor ongeveer 200 vierkante meter. Het terras van 50 m² wil ik hier graag op laten aansluiten. Ook de trap wens ik graag in beton te laten uitvoeren.
dinsdag 31 juli 2018

Parket aanleggen in gang en drie slaapkamers

Ik ben aan het bouwen en zou graag keramisch parket leggen op de eerste verdieping (gang en drie slaapkamers) ongeveer 45 vierkante meter. Er is chape voorzien. Er ligt vloerverwarming op de drie slaapkamers.
vrijdag 20 juli 2018

Laminaat leggen in slaapkamers en hal

Graag laminaat leggen voor het volgende : 2 slaapkamers van 11 m² X2 En een hal van 2 m². + ondervloer. Enkel plaatsing Laminaat nodig , alles is al aangekocht.
donderdag 19 juli 2018

Verwijderen van vast tapijt en plaatsen vinylvloer

Ik wil graag mijn oud vast tapijt laten uitbreken en dan een vinylvloer laten leggen. Dus zou kunnen dat er ook egalisatiewerken moeten uitgevoerd worden. De oppervlakte is 50m²

Partners

Partners van Casius