Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een vloerder / parketteur uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende vloerders / parketteurs. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere vloerders / parketteurs uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerders / parketteurs.
Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Vlaams-Brabant, kan u deze hier kiezen: Aarschot, Dilbeek, Grimbergen, Halle, Herent, Heverlee, Keerbergen, Kessel-Lo, Leuven, Londerzeel, Meise, Overijse, Tervuren, Tienen, Vilvoorde Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur voor vloerwerken in de provincie Vlaams-Brabant staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur in Vlaams-Brabant:

woensdag 3 januari 2018

Betonplaat gieten voor stallen op te bouwen

Ik wil een betonplaat laten gieten voor stallen op te bouwen van 17 meter x 6 meter en 20 cm dik met betonnetten in.
vrijdag 15 december 2017

Parketvloer schuren en afwerken

Het schuren van parket in de woonkamer. Totale oppervlakte van ongeveer 50 m². Het is niet nodig de kanten te schuren gezien er nadien voorzet gyproc wanden (5 cm van huidige muur) geplaatst gaan worden. Huidige afwerking is olie. De gyproc wanden worden geplaatst op 1 januari en de ruimte is slechts beschikbaar vanaf 29 december. Werken moeten dus gebeuren op 29-30 of 31 december 2017.
donderdag 14 december 2017

Vernieuwen van chape livingvloer

Omdat een aantal vloertegels in de living zijn losgekomen zouden wij graag de chape laten vervangen. Indien nodig moet de isomoplaten-isolatie ook nagekeken en vervangen worden door gespoten pur. De oppervlakte is ongeveer 51 m².
zaterdag 9 december 2017

Betegelen vloeren

Wij hebben net een huisje gekocht en zouden hier rond 20 februari in mogen. Wij willen graag een nieuwe vloer op het gelijkvloers in de inkomhal, wc en leefruimte/eetplaats. Totale oppervlakte +- 55m² en 34 lopende meter plintjes. Ik heb de grondplannen met exacte afmetingen reeds voorhanden. De chape onder de hudige vloer is volgens de huidige eigenaars nog in goede staat ( zij hebben de bureau op het gelijkvloers reeds betegeld). Wij vonden reeds onze zin in tegel bij Intercarro (60x60cm 10mm dik keramisch met dunne voeg).
dinsdag 5 december 2017

Renoveren en behandelen parket

Renovatie van parket in teak-achtig houtsoort in badkamer, dressing, slaapkamer en mezzanine. Vermoedelijk opschuren en oliën. Parket is gelegd in 1999 maar heeft op een beperkte oppervlakte in de badkamer enkele maanden in kontakt geweest met vocht langs de onderkant (onopgemerkte lek aan het bad). Op die plaats is het parket vorig jaar licht gebogen maar heeft nu meer dan een jaar droog gestaan en bijna zijn oorspronkelijke vorm teruggevonden. Oppervlakten : totaal 45 m² (badkamer 8 m², dressing 10 m², slaapkamer 13 m², mezzanine 14 m².
zaterdag 2 december 2017

Verstevigen fundering van houten aanbouw achter garage

De houten aanbouw (+/- 10 vierkante meter) achter de garage staat niet echt op een fundering en begint te verzakken. Er zou een stevige betonnen vloerplaat moeten komen om de aanbouw op te plaatsen. Daarvoor dient echter eerst de huidige vloer in betontegels uitgebroken te worden. De constructie zelf is zeer licht en kan zonder problemen omhoog gekrikt worden (heb ik in het verleden reeds enkele keren gedaan) om er een vloerplaat onder te gieten.
woensdag 15 november 2017

Betonvloer storten

Voor een vloer in de kelder heb ik 3m3 stortbeton nodig. Dee zou tot daar moeten worden gepompt, op ongeveer 20 meter afstand van de vrachtwagen.
woensdag 15 november 2017

Chape gieten

Ik zoek iemand die een chape kan plaatsen. Ik heb oude chape afgebroken en er komt iemand om een PUR te spuiten en een vloerverwarming te plaatsen en nadien moet er een chape met netten en vezels geplaatst worden. Op dinsdag 21 is mijn vloer volledig klaar en op woensdag 22 s te mag de chape gedaan worden. Oppervlakte van 40 m².
maandag 13 november 2017

Betonplaat gieten

Betonplaat gieten (fundering) in ons huis (open bebouwing) - oppervlakte = 55 vierkante meter. - Dikte = 15 cm.
vrijdag 27 oktober 2017

Chape werken PUR en zandchape

twee woningen , nieuwbouw : eerste 10 cm PUR (graag variant 8 cm) op gelijkvloers; rechtse woning met vloerverwarming - linkse conventioneel. Chape op gelijkvloers, V1, zolder.
woensdag 25 oktober 2017

Laminaat aanpassen

Onze laminaat vloer (5 jaar geleden nieuw gelegd) is te nauw en aansluitend gelegd tegen de muren. Dit veroorzaakt dat de laminaat niet kan uitzetten op natuurlijke wijze maar er komen nu golven en niet vlakke stukken in voor door uitzetting. De laminaat dient aangepast te worden door middel van een paar centimeter inkorting op het einde en aan de zijkanten. Het betreft een relatief grote oppervlakte voor zowel keuken en living, 4 slaapkamers en overloop op 1ste verdiep (circa 100m2).
dinsdag 24 oktober 2017

Laminaat en tegels leggen

Ik ben op zoek naar een vloerder voor laminaat te plaatsen op zolder (50m²) en slaapkamer (50 m²) voor een nieuwbouwwoning. Idem voor tegels in de garage.(36m²)
zondag 22 oktober 2017

Chapewerken in garage

Ik zou graag mijn gelijkvloerse garage laten chappen. De oppervlakte is slechts 38 m². De dikte van de chappe zou gemiddeld 9 cm zijn.
maandag 16 oktober 2017

Schuren en behandelen van houten vloer

Verfrissen, behandelen van 30 vierkante m houten grenen planken vloer.
maandag 9 oktober 2017

Fundering gieten in tuin

Een beton fundering voor het kunstwerk in brons. De grootte is 3,5 m omtrek.
woensdag 4 oktober 2017

Laminaat plaatsen in kamers

Graag laminaat plaatsen in een nieuwbouw. Drie kamers en een overloop , om en bij 80m². Graag met plinten en uiteraard een ondervloer. Nog geen materiaal aangekocht.
woensdag 27 september 2017

Isolatie (pur) en chape voor nieuwbouw

Ik zoek nog stielmannen om vloerisolatie en chapewerken uit te laten voeren. Ik kan de plannen doorsturen. Dient te gebeuren op gelijkvloers, verdieping en zolder, grondoppervlakte = 8x12
dinsdag 26 september 2017

Tegels uitbreken en leggen van quick-step

In onze woonkamer de versleten tegels uitbreken en er quick-step vloer opleggen die aansluit op de bestaande vloer van keuken en gang. Oppervlakte : 40 m².
zondag 24 september 2017

Betonplaat gieten voor tuinhuis

Ik wil een betonplaat laten gieten om een tuinhuis op te plaatsen achteraan in de tuin. 8m X 5m en 10cm dik met metaalnet op 5cm. Er ligt op dezelfde plaats reeds een betonplaat van 3m op 3m, deze moet ingewerkt worden (beton is een 3 cube). De toegang is gemakkelijk, water en electriciteit is aanwezig. Bekisting moet gezet worden, zou met beton boordsteen mogen zodat hij kan blijven staan en eventueel wat uitgraven. De plaat mag hoger dan het gras komen en waterpas.
zaterdag 16 september 2017

Vernieuwing vloeren in een chalet

De kurken vloer in de badkamer is gelost rond het toilet. Dit stuk dient vervangen te worden. De vinyl is stuk zowel in de keuken als in de inkomhal. Dit mag er volledig uit. We hadden hier graag iets steviger in omdat er veel op gedraaid wordt met een rolstoel. Onder de vinyl zit nog een dunne geperste plaat daaronder zien wij de houten balken. Zo weinig mogelijk niveauverschillen is aangewezen voor de rolstoel. Ook de romp naar de voordeur was bekleed met vinyl. Dit is ook stuk. Daar mag ook een andere laag op. Wat betreft het onderstutten laat ik het over aan vakmensen om te zien wat er kan gebeuren.
donderdag 14 september 2017

Chape leggen voor vloerverwarming

Ik wil graag een chape leggen als voor vloerverwarming , een een chap voor een houten vloer op te plaatsen. Oppervlakte : keuken 34 m² en andere plaats van 30 m²
donderdag 14 september 2017

Vloerplaat gieten

- Een geheel nieuwe vloerplaat onder een oorspronkelijke woning (97,86 m²) - Een nieuwe laag gieten op de bestaande vloerplaat om te egaliseren (97,86 m²). Kan u mij van deze twee opties tijdsduur en kosten maken. Voor de eerste optie had ik ook graag de haalbaarheid geweten. Is het mogelijk een volledig nieuwe vloerplaat te gieten, zonder de externe muren volledig af te breken?
donderdag 14 september 2017

Nazicht vloer en oplossing bieden tegen gekraak

Ik zoek een oplossing voor het gekraak van houten vloer (OSB) weg te werken door het plaatsen van parket of betegeling (met ontkoppelingsmatten ? ) of andere manieren. Zou dit gegarandeerd kunnen opgelost worden ? Vloer op bovenste verdieping. Wil vermijden om nieuwe vloer te leggen.
donderdag 14 september 2017

Vinyl leggen in huis

In een huis dat wij opnieuw wensen te verhuren in Meise willen wij in 2 kamers en de gang boven vinyl leggen. Er lag reeds vinyl, maar deze is nu hobbelig en niet meer in goede staat. Graag wensen wij deze te vervangen. Oppervlakte ? kamer 4 op 5 m en gang 8 m op 1 m.
donderdag 7 september 2017

Plaatsen van een grenen plankenvloer (te verlijmen op chap)

Plaatsen van een grenen plankenvloer (te verlijmen op chap). 145 m² verdeeld over 7 kamers + overloop. Indien nodig verkorten van deuren. PLaatsen van witte plinten op ong 155 m1