Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een vloerder / parketteur uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende vloerders / parketteurs. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere vloerders / parketteurs uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerders / parketteurs.
Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Vlaams-Brabant, kan u deze hier kiezen: Aarschot, Dilbeek, Grimbergen, Halle, Herent, Heverlee, Keerbergen, Kessel-Lo, Leuven, Londerzeel, Meise, Overijse, Tervuren, Tienen, Vilvoorde Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur voor vloerwerken in de provincie Vlaams-Brabant staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur in Vlaams-Brabant:

donderdag 14 maart 2019

Vloer uitbreken om vloerverwarming te leggen

Voor een renovatie moet er ongeveer een 100 m² vloer en vloerplaat opgebroken worden zodat er vloerverwarming kan gelegd worden.
woensdag 13 maart 2019

Chape leggen

Uitbreiding woning. Chape leggen. Oppervlakte : 210 m²;.
dinsdag 12 maart 2019

Herleggen parket

In een kamer van 4,5 op 3m is een deel van het parket ,beuken planken ,omhooggekomen en verkleurd.Deze moeten voorzichtig verwijderd worden . Als alles hersteld is moet het parket waarschijnlijk geschuurd en vernist worden.
zaterdag 9 maart 2019

Leggen van vloeren in keramische tegels

Graag wil ik een keramisch parketvloer laten leggen in de living voor 32 m² en nieuwe vloertegels in de keuken dit ongeveer 9 m². Nu ligt er een gewone vloer.
vrijdag 8 maart 2019

Bouwklaarmaken van grond

Bouwgrond van 1a50 moet bouwklaar worden gemaakt: ( nieuwbouw 11m x 6 m ) Verwijderen stronken van een haag aan de voorzijde. Verwijderen smal voetpad . Verwijderen sommige struiken.
zondag 3 maart 2019

Nieuwe parket in keuken en living

We zijn op zoek naar een vloerder voor het uitbreken van onze bestaande tegels (die bovenop een bestaande vloer liggen) en er nieuwe parkettegels in de plaats kan leggen. Gaat over een oppervlakte van ongeveer 60 m². Parket niet aangekocht.
dinsdag 26 februari 2019

Beton gieten voor tuinhuis

Beton laten gieten achteraan in de tuin ongeveer 4 m²
dinsdag 26 februari 2019

Gepolierde betonvloer leggen

Aanleggen van betonvloer deels over een bestaande vloer (tegels) en deels op grond. Ik zorg zelf voor de bewapeningsmatten en de bekisting. Oppervlakte 100-120 m².
woensdag 20 februari 2019

Gepolierde betonvloer leggen in loods

Vloer voor loods 12m x 20m. Loods voor industrieel gebruik Gepolierde betonvloer leggen.
woensdag 20 februari 2019

Vloeren leggen

tegelvloer 60X60 op gelijkvloers: living keuken en gang Vloer zal aangekocht worden bij Impermo Tegels worden op bestaande tegels gelegd Totaal 40m² oppervlakte