Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerder / parketteur uit Vlaams-Brabant te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerders / parketteurs. U komt in de provincie Vlaams-Brabant heel eenvoudig en snel in contact met een vloerder / parketteur of meerdere vloerders / parketteurs.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerder / parketteur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerders / parketteurs uit Vlaams-Brabant u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerder / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerders / parketteurs in Vlaams-Brabant.


Voor een vloerder / parketteur, goed èn betaalbaar, uit Vlaams-Brabant bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerder / parketteur in Aarschot, Dilbeek, Grimbergen, Halle, Herent, Heverlee, Keerbergen, Kessel-Lo, Leuven, Londerzeel, Meise, Overijse, Tervuren, Tienen, Vilvoorde uit Vlaams-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerders / parketteurs voor: houten zoldervloer vervangen door een nieuwe houten vloer, gietvloer voor woonkamer, houten vloer verstevigen, terrazzovloer plaatsen, appartement opfrissen met nieuwe laminaat, vloeren keramisch parket, linoleumvloer laten leggen, stabilisatie houten vloerbalken, renovatie parketvloer, renovatie blokjesparket opschuren en grijs inkleuren, laminaatvloer leggen, vloer leggen, houten vloer living vernieuwen, egaliseren chape vloer, vloerrenovatie en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerder / parketteur uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur voor vloerwerken in de provincie Vlaams-Brabant staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur in Vlaams-Brabant:

vrijdag 20 januari 2017

Houten zoldervloer vervangen door een nieuwe houten vloer

De bestaande houten zoldervloer is in slechte staat en wij zouden graag deze laten vervangen door een nieuwe houten vloer. De draagconstructie moet eerst grondig nagekeken worden en indien nodig aangepast worden. De bestaande houten zoldertrap zou ook moeten aangepast worden namelijk lichtjes laten zakken zodat de hellingshoek verkleind wordt en zo de toegang tot de zolderruimte verbeterd wordt. Oppervlakte 50m²
vrijdag 20 januari 2017

Appartement opfrissen met nieuwe laminaat

Nieuwe laminaat leggen in appartement.Oppervlakte 60m².
donderdag 19 januari 2017

Egaliseren van vloer voor kurk

Momenteel voldoet de bestaande vloer (combinatie van Chappe + laagje egalisé) niet voor de plaatsing van de kurk: - niveau plaatselijk te hoog voor goede aansluiting andere vloer - grote ongelijkheden in egalisé Ruimtes (benadering): - badkamer: 265x176 - bekisting bad: 54x176 - gangpad: 105x810 - wc: 160x106 Klus: - voorbereiden vloer (volledig vlak) - (optioneel) Plaatsing van de kurk (lijmen) +plinten + afwerking
vrijdag 13 januari 2017

Laminaat leggen gang boven

We zoeken iemand die op onze bovenverdieping in de gang de laminaat kan leggen en ook nog plinten kan bevestigen in de slaapkamers. Gang is ongeveer 10m². Onder de deuren zitten steeds stenen dorpels waardoor de ruimte afzonderlijk kan gedaan worden. Er zijn dan wel overgangsprofielen nodig.
donderdag 12 januari 2017

Herstelling parket

Wij zijn een poetstfirma (Zilverpunt) en zitten met een schadegeval. Het betreft de parket van een huurappartement in Vilvoorde centrum. Dat moet hersteld worden. De poetsvrouw gebruikte teveel water. Voor de verzekering zoeken we een redelijke offerte. Ik weet niet om hoeveel m² het gaat, noch of het kan hersteld worden, dan wel geheel of gedeeltelijk vervangen. In ieder geval moet het voldoen naar de huisbaas toe. De bewoner werkt in ploegen? Hij is volgende week thuis op di 17, wo 18 en donderdag 19 januari. Telkens tot 11. 30h. Een afspraak kan best via ons georganiseerd worden.
maandag 9 januari 2017

Aangekochte klik kurkvloer plaatsen

Wij zouden graag onze aangekochte kurkvloer laten plaatsen. Het voor ons 1ste verdiep, momenteel ligt er quickstep laminaat en het is ongeveer 45m².
dinsdag 3 januari 2017

Egaliseren chape vloer

De chape in mijn overgekochte nieuwbouw ligt zeer slecht en ik zoek iemand om te egaliseren: 2 kamers, 18 vierkante meter in totaal, hoogteverschillen tot 2 cm op sommige plaatsen. Liefst zo snel mogelijk.
maandag 2 januari 2017

Vloerrenovatie

We willen de badkamer vervangen. Een deel van de vloer van de badkamer bestaat uit beton. Een ander deel bestaat uit houten steunbalken als basis voor de badkamervloer. Door dit verschil is een deel van de vloer wat lager komen te liggen. De houten steunbalken zijn aan vervanging toe en het geheel moet waterpas komen voordat we een nieuwe badkamer plaatsen.
maandag 12 december 2016

Leggen van laminaat

Leggen van laminaat. Ongeveer 130 vierkante m. Laminaat nog te bespreken en bestellen via vakman.
dinsdag 6 december 2016

Vloer plaatsen

Ik wens chappe en een vloer te plaatsen. 20 m².
zondag 20 november 2016

Parketvloer opschuren

35m2 parketvloer opschuren
zondag 20 november 2016

Laminaat leggen in nieuwbouw

Graag een offerte voor het leggen van laminaat in een nieuw te bouwen woning: 1) slaapkamers 1 en 2 : 10,27 m² elk = 20,54 m² 2) slaapkamer 3/bureel : 37,86 m² Totaal = 58,40 m² Er zal enkel chape aanwezig zijn, de ondervloer in polyethyleen moet dus eveneens nog worden gelegd en plinten geplaatst. Alle materiaal zal daartegen worden aangekocht en aanwezig zijn. Woning moet nog gebouwd worden
donderdag 17 november 2016

Egaliseren vloer

Egaliseren vloer om vinyl te laten leggen, liefst sneldrogend ivm leggen vd vloer.
zondag 6 november 2016

Vloer leggen

Een bestaande vloer moet uitgebroken worden (inclusief chappe), ongeveer 30m² en een nieuwe vloer gelegd Ik heb de tegels al. Deze moet gelegd worden in isolatielaag (vermiculiet) - de isolatie heb ik dan nog niet. Betreft een keuken, gang en badkamer in een gelijkvloersapp in centrum Leuven. De garage mondt rechtstreeks uit in het app, wat superhandig is. In de keuken moet ook bezetsel nog afgekapt worden. Alle afval moet weggevoerd worden.
zaterdag 5 november 2016

Vloer leggen en badkamer betegelen

Nieuwe vloer keuken + badkamer + terras. Afmetingen onbekend Badkamer muren betegelen.
vrijdag 4 november 2016

PU-gietvloer in woning

Ik wil graag een PU-gietvloer in de woonkamer eetkamer en keuken die in elkaar lopen 46.28m² . Eventueel ook de inkom 4.89m². Indien mogelijk had ik graag ook de volledige badkamer in PU gegoten muur+vloer opp muren 27,72m² opp vloer 9,72m². Momenteel liggen er overal tegels ook de muur in de badkamer is betegeld.
woensdag 2 november 2016

Parket schuren

Ik wil in mijn oude huurhuis parket laten opschuren. Ik zoek nu samen met de huisbaas iemand die dit kan doen zodat deze terug proper is. Het is ongeveer 20 vierkante meter .
dinsdag 1 november 2016

Schuren oude houten vloer

Ik heb een eiken houtvloer van 24m² en zou graag deze laten opschuren, kunt u mij hiervoor een offerte bezorgen?
dinsdag 25 oktober 2016

Leggen vloer

Ik zoek voor op korte termijn een vloerder voor op de eerste verdieping te vloeren en te chappen. Ongeveer 150 vierkante meter nadien ook voor de benedenverdieping ongeveer 150 vierkante meter.
zondag 23 oktober 2016

Chape en tegels leggen

Nieuwbouw 129 m² chappe plaatsen van ongeveer 6 cm dik. Tegels leggen: 59 m² grote tegels 60,4 x 60,4 . Graag ter plaatsen komen kijken. Vóór nieuwjaar de werken laten uitvoeren.
zaterdag 22 oktober 2016

Laminaat leggen

Laminaat leggen, ongeveer 15m²
donderdag 20 oktober 2016

Kelder vloeren

Zou mijn kelder willen vloeren met tegels. Ongeveer 70 vierkante meter. Alleen de tegels zijn al aankocht en bevinden zich al in de kelder.
maandag 10 oktober 2016

Nieuwe vloeren verschillende kamers

We zijn een huis aan het renoveren en willen nieuwe vloeren in gang, wc, badkamer, slaapkamers, badkamer. We hebben nog geen vloer gekozen.
vrijdag 7 oktober 2016

Herstelling parket + plaatsen tegels

In de living oude parket van 1975 opschuren en vernissen. Plaatsen zeshoekige tegels als spatbord + rond keuken die overgaat in de parket +-50m². Tegels zijn reeds besteld.
donderdag 6 oktober 2016

Beschadigde parket uitbreken en nieuwe leggen

Onze huidige parket is beschadigd door water en zou moeten uitgebroken worden. Deze moet vervangen worden door nieuwe parket. Oppervlakte: 4 op 7 meter.

Partners

Partners van Casius