Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een vloerder / parketteur uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende vloerders / parketteurs. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere vloerders / parketteurs uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerders / parketteurs.
Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Vlaams-Brabant, kan u deze hier kiezen: Aarschot, Dilbeek, Grimbergen, Halle, Herent, Heverlee, Keerbergen, Kessel-Lo, Leuven, Londerzeel, Meise, Overijse, Tervuren, Tienen, Vilvoorde Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur voor vloerwerken in de provincie Vlaams-Brabant staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur in Vlaams-Brabant:

donderdag 24 mei 2018

Beton gieten

Ik zou graag terraspad in beton laten gieten. +/- 3m op 10m. Is nu een grindpad, grind mag gebruikt worden.
woensdag 23 mei 2018

Storten beton voor schuurtje

Ik wil op de vloer van een oud schuurtje een betonen rechte vloer zodanig dat ik een goede ondergrond heb voor wat rekken te plaatsen. Ik zorg er natuurlijk voor dat het leeg is.
woensdag 23 mei 2018

Beton gieten voor tuinhuis

Ik zou graag beton laten gieten. De oppervlakte is +/- 8 m op 4 m en de betonplaat zou 15 cm dik moeten worden Ik heb een gesloten bebouwing. Ik denk dat het beste is om deze met kruiwagens door garage, berging en keuken naar vanachter in de tuin te vervoeren of via zij ingang buren over hun tuin zo in mijn tuin daar zij een poortje hebben er dus niet in huis moet gegaan worden.
dinsdag 22 mei 2018

Chape op gelijkvloer leggen

Graag hebben we op de gelijkvloers een chape laten leggen. De bestaande vloer breken we zelf wel af. Opp = +/- 3. 5m op 12
dinsdag 22 mei 2018

Vloer egaliseren

We zoeken iemand die de vloer op de 1e verdieping kan egaliseren. Het gaat om ongeveer 30 vierkante meter.
vrijdag 18 mei 2018

Gepolierde beton voor terras leggen en grond werken

We willen graag beton laten gieten en polieren voor ons terras achteraan. De oppervlakte zou ongeveer 50 m² zijn. Waar het terras moet komen is de grond ook nog niet geëgaliseerd. De tuin is vlot bereikbaar vanaf de straat.
dinsdag 15 mei 2018

Gepolierde beton leggen voor terras

Wij hebben een betonnen terras met ongeveer 20 cm gewapend beton en zouden daar nu graag een laag gepolierde beton bovenop willen laten leggen. De oppervlakte bedraagt ongeveer 80 vierkante meter.
woensdag 2 mei 2018

Betonplaat gieten

Gieten van een betonplaat in de woning. Totale oppervlakte 80 m². Gewenste dikte 15 cm, met bewapening. Ook plastieken folie onder betonplaat plaatsen.
woensdag 25 april 2018

Vloeren en tegels leggen

Wij zijn op zoek naar iemand die bij ons kan komen vloeren . Het gaat over een hele benedenverdieping (80m²) . Een betonnen trap ( 10 gewone treden van 86 breed en 3 draai treden ) 2 badkamers ( 18,2 m² voor de vloer , 14,7m² tegels tegen de muur en de douche ). Materiaal is aanwezig buiten voegsel en lijm.
dinsdag 24 april 2018

Parket schuren en behandelen

Opschuren parket + behandeling. Oppervlakte is ongeveer 21 m².
dinsdag 24 april 2018

Parketvloer renoveren en behandelen

Ik wil de parketvloer van drie kamers met total oppervlakte 40 m² laten renoveren
maandag 23 april 2018

Beton storten

We zijn aan het verbouwen en moeten nu beton laten storten. Het gaat over 21 kubieke meter.
woensdag 11 april 2018

Beton gieten

Vakman voor beton gieten + gewapend net en alsook afgestreken door firma. Zelf het zou gaan om een oppervlakte van 71 vierkante meter 10 cm dik . Er is plaats via de tuin om beton te gieten moet wel +- 30 meter tellen om binnen te geraken tot het verste punt
maandag 9 april 2018

Steentapijt plaatsen

Graag vakman voor het plaatsen van steentapijt op tegelvloer voor een oppervlakte van 113 m² en op een houten vloer voor een oppervlakte van 59 m².
maandag 9 april 2018

Gieten van betonnen plaat

Oppervlakte +/- 20m²; 16 cm dik eventueel te polieren. In het midden putje voorzien met deksel, riolering is reeds aanwezig. Aan één zijde dient ook afwateringsgoot voorzien te worden over de gehele lengte; 5,2m. Er bevindt zich ook een septische put waar nog een hermetisch deksel op geplaatst dien te worden. De betonnen plaat dient om later een houten garage op te plaatsen.
vrijdag 6 april 2018

Gepolierde betonvloer aanleggen

Nieuwbouw kantoor dat nog dit jaar in gebruik zal worden gesteld. Moet zo snel mogelijk uitgevoerd worden. 480 m².
dinsdag 3 april 2018

Vloer in natuursteen plaatsen

Wij zouden opteren voor een natuursteen 60X60X2 voor ongeveer 90m2 plus plinten. In een nieuw te bouwen moderne woning ongeveer 6.6m op 14 m en dit te leggen op een vloerverwarming. Materiaal al aangekocht.
maandag 2 april 2018

Verschillende vloeren betegelen

Ik ben op zoek naar een vloerder om het gelijkvloers 90 m² en zolder 50 m² te vloeren. Op eerste verdieping de badkamer, de overloop en het toilet te vloeren. In de badkamer moeten er tevens twee muren betegeld worden. De vloer werd reeds aangekocht. Het betreft keramische tegels van 60 x 60 cm. De twee muren van de badkamer zijn tegels van 30 x 60 cm.
woensdag 21 maart 2018

Gepolierde betonvloer in bedrijfshal leggen

Graag hadden wij in onze bedrijfshal een betonvloer laten plaatsen. De hal is ongeveer 14 x 16 meter. De hal zal waarschijnlijk gebruikt worden als garage of opslagruimte.
dinsdag 13 maart 2018

Vloerder voor nieuwbouw

Nieuwe tegelvloer leggen voor nieuwbouw.
dinsdag 13 maart 2018

Nieuwe vloer in appartement

Nieuwe vloer plaatsen in een renovatieproject appartement 126 m².
dinsdag 6 maart 2018

Parket schuren en herstellen

Graag een vakman voor het herstellen van een 10 jaar oude parketvloer, schuren en herstellen. Eetplaats, living, gang en twee slaapkamers ongeveer 100 vierkante meter. In de eetplaats versleten living vrij ok (onder tapijt), deels zonneschade. Herstellen van plinten en nieuwe silicoon op plinten. Eventueel ook een houten trap restaureren.
maandag 5 maart 2018

Egaliseren tegelvloer

Egaliseren van een bestaande tegelvloer om er kurk/laminaat/vinyl vloer te leggen. +/- 50 m².
maandag 5 maart 2018

Chappe voor terras leggen

Chappe (stabilisee) laten leggen voor mijn terras. Het gaat om 60 m² en ik veronderstel dat dit 15 cm hoog moet zijn. Het gaat om een rechthoek en dan daaraan een vierkant. De ondergrond is steenpuin.
zaterdag 3 maart 2018

Parket uitbreken en nieuwe vloer plaatsen

Onze bestaand zwaar massief eiken parket (in living 50 m²) is serieus kromgetrokken. Wellicht is uitbreken en nieuw parket leggen enige oplossing.

Partners

Partners van Casius