Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een vloerder / parketteur uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende vloerders / parketteurs. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere vloerders / parketteurs uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerders / parketteurs.
Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Vlaams-Brabant, kan u deze hier kiezen: Aarschot, Dilbeek, Grimbergen, Halle, Herent, Heverlee, Keerbergen, Kessel-Lo, Leuven, Londerzeel, Meise, Overijse, Tervuren, Tienen, Vilvoorde Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur voor vloerwerken in de provincie Vlaams-Brabant staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur in Vlaams-Brabant:

vrijdag 28 december 2018

Gepolierde betonvloer gieten voor terras

Rechthoekig terras 4m x 5m, losstaand van het huis (als eiland in gazon)
dinsdag 25 december 2018

Vloer van verdieping egaliseren

Voor een renovatie zou ik graag mijn vloerplaat op de verdieping opnieuw willen laten egaliseren. Bestaat uit 2 slaapkamers, een gang en een wc. In totaal een kleine 50 m². Enkel voor egalisatie niet voor nieuw vloer.
vrijdag 21 december 2018

Gepolierde betonvloer als terras aanleggen

Het gaat om het ommuurde buitenterras 3m x 11m. De ondergrond is nu zand 40cm. Ik zou ook met de vakman willen bespreken welke voorbereidende werken ik zelf kan doen om de ondergrond optimaal te maken. Dan zoek ik een vakman die dit kan aanleggen.
vrijdag 14 december 2018

Gepolierde betonvloer in de tuin plaatsen

Een betonvloer voor een grote hondenren op te plaatsen. Deze moet komen in de tuin, momenteel ligt er gras. Oppervlakte ongeveer 40 m², 5 op 8 meter.
dinsdag 11 december 2018

Vinyl vloer leggen

We zouden het vast tapijt willen verwijderen en vervangen door een vinyl klikvloer. Het gaat om de bovenverdieping die bestaat uit 4 slaapkamers en een zithoek 150m² ,waar momenteel een dik vast tapijt ligt dat verlijmd is. Het vast tapijt komt goed los, maar laat wel vele lijmresten achter.
zondag 2 december 2018

Parket leggen in living en inkomhal

Wij zouden parket willen leggen in onze living en inkomhal. De totale oppervlakte bedraagt ongeveer 47 m². De plinten ook te doen voor ongeveer 35 m. Deze parket zou moeten aansluiten aan de bestaande vloer in de keuken, die we niet wensen te veranderen. Onze keuze van parket zou uitgaan naar quick step Massimo MAS3566.
zaterdag 1 december 2018

Parket herstellen

Ik heb een living van 4 op 5m met parket. Na zoveel jaren zijn er plekken op die er niet meer uit gaan. Schuren en oliën van parket.
donderdag 29 november 2018

Parket herstellen en onderhouden

Parket herstellen. Dus 5 nieuwe planken en 37 m² schuren en olien.
dinsdag 27 november 2018

Parket opschuren en behandelen

Ik wil graag mijn eiken parket van 30m² laten opschuren en vernissen.
zaterdag 24 november 2018

Chappen en tegels leggen

Chappen en tegels plaatsen (tegels eigen aankoop) in mijn kelder van 28 m². Tegels van 40 cm op 60 cm.