Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerder / parketteur uit Aarschot te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere vloerders / parketteurs uit Aarschot.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerder / parketteur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste vloerder / parketteur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerders / parketteurs in Aarschot of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur voor vloerwerken in Aarschot die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur in Aarschot:

Gieten vloerplaat

Ik zoek een iemand voor het gieten van nieuwe vloerplaat (12cm-35m²). Uitbraak van vloer binnenshuis is al voorzien.

Beton gieten voor tuinhuis en voor terras

Wij willen graag een bewapende betonlaag laten gieten voor een garage met een oppervlakte van 330 op 630cm en een chape plaat voor het terras 3 op 6m.

Houten zoldervloer vervangen door een nieuwe houten vloer

De bestaande houten zoldervloer is in slechte staat en wij zouden graag deze laten vervangen door een nieuwe houten vloer. De draagconstructie moet eerst grondig nagekeken worden en indien nodig aangepast worden. De bestaande houten zoldertrap zou ook moeten aangepast worden namelijk lichtjes laten zakken zodat de hellingshoek verkleind wordt en zo de toegang tot de zolderruimte verbeterd wordt. Oppervlakte 50m²

Leggen vloer

Ik zoek voor op korte termijn een vloerder voor op de eerste verdieping te vloeren en te chappen. Ongeveer 150 vierkante meter nadien ook voor de benedenverdieping ongeveer 150 vierkante meter.

Gieten vloerplaat in beton voor tuinhuis

Gieten van een vloerplaat ongeveer 15 cm dik. De maten zijn 4. 7 m breed op 9 m lang voor een tuinhuis 4. 7 m breed op 7 m lang. Ligging op 6 m van straatkant. Bereikbaar voor betonmixer.

Egaliseren vloer 1ste verdieping

Graag had ik een prijsofferte willen verkrijgen voor de egalisatie van onze 1ste verdieping. Circa 50 m². Werken uit te voeren ergens in juni 2016.

Trap bekleding

Nieuwbouw: betonnen trap van gelijkvloers naar 1ste verdiep. Mag bekleed worden met grijze tegels tussen 2 muren. Zou het mogelijk zijn om een gratis prijsofferte te verkrijgen?

We zijn op zoek naar iemand die onze ...

We zijn op zoek naar iemand die onze dekvloer kan leggen. Naderhand zal er parket op deze ondervloer gelegd worden, iets wat we normaal zelf gaan doen. Het uitbreken van de huidige vloer zal ook door ons gebeuren.

voor een uitbreidingsproject zijn we op ...

voor een uitbreidingsproject zijn we op zoek naar een goede degelijke belgische aannemer van epoxy gietvloeren. Het moet een vloer worden die liefst snel belastbaar is dwz beloopbaar en die iets of wat krasbestendig is, de afwerking waarschijnlijk een warme donkere lavagrijze kleur in de afwerking hoogglansof satijnglans

Wij zoeken iemand die in de maand ...

Wij zoeken iemand die in de maand maart-april 2002 chape kan komen leggen in onze nieuwbouw