Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerder / parketteur uit Affligem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere vloerders / parketteurs uit Affligem.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerder / parketteur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste vloerder / parketteur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerders / parketteurs in Affligem of directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Vlaams-Brabant, kan u deze hier kiezen: Aarschot, Dilbeek, Grimbergen, Halle, Herent, Heverlee, Keerbergen, Kessel-Lo, Leuven, Londerzeel, Meise, Overijse, Tervuren, Tienen, Vilvoorde

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerders / parketteurs voor gelijkaardige projecten:
gepolierde betonvloer aanleggen, vloeren leggen voor renovatieproject, isolatie en chapewerken voor nieuwe vloeropbouw, steentapijt plaatsen, verschillende vloeren betegelen, vloer uitbreken en betonplaat gieten, oprit in printbeton aanleggen, parket leggen in renovatieproject, plaatsing plinten en nieuwe voegen, beton gieten, gepolierde betonvloer aanleggen voor nieuwbouw eerste verdieping, plaatsen gietvloer, osb platen leggen op zoldervloer, betonnen vloer leggen voor garage, pose d'une chape

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur voor vloerwerken in Affligem staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur in Affligem:

Gietvloer leggen

Ik heb momenteel vinyl en daaronder zit een stenen vloer. Gietvloer leggen in de woning. Living met 3 plaatsen, keuken moeten voorzien worden van gietvloer.

Chape aan te leggen

Wij willen een opzetzwembad in de tuin plaatsen en er zou een chape moeten komen om de ondergrond vlak te krijgen. Oppervlakte 8 x 8 m (opzetzwembad van 7. 32 m doorsnee) Grond is nog niet egaal gemaakt.

Renoveren vloer

Betreft een kamer van 3,6 op 3 meter. De vloer werd opengebroken (circa 80 op 110 cm) wegens probleem met de leidingen van de verwarming. Ik zou de vloer willen laten herstellen en meteen laminaat laten leggen in de kamer, met bijhorende plinten.

Aangekochte klik kurkvloer plaatsen

Wij zouden graag onze aangekochte kurkvloer laten plaatsen. Het voor ons 1ste verdiep, momenteel ligt er quickstep laminaat en het is ongeveer 45m².

PU-gietvloer in woning

Ik wil graag een PU-gietvloer in de woonkamer eetkamer en keuken die in elkaar lopen 46.28m² . Eventueel ook de inkom 4.89m². Indien mogelijk had ik graag ook de volledige badkamer in PU gegoten muur+vloer opp muren 27,72m² opp vloer 9,72m². Momenteel liggen er overal tegels ook de muur in de badkamer is betegeld.

Aanleg van gepolierde betonvloer

Aanleg gepolierde betonvloer voor oprit en terras (=150m²)

Chappen van de woning

Er zijn 2 aparte stukken om te chappen. Het eerste is 38 m² waarvan de ondergrond beton is en de dikte van de chap is 8 cm Het tweede gedeelte is 36. 5 m² waarvan de ondergrond een bestaande vloer is , de dikte van de chap hier is 11 cm. Bbij het tweede gedeelte zijn er nog 2 aparte kamers van beide ongeveer 3. 5 m² , deze zijn bij die 36. 5 m² bijgerekend tussen de 2 gedeeltes word er met 1 trap gewerkt. Half november word er geplakt, daarna zou er kunnen gechapt worden.

Plaatsen vloer blauwe hardsteen

Leggen van blauwe hardsteen . Totale oppervlakte 72 m², keuken, living, hal en badkamer.