Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerder / parketteur uit Affligem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerders / parketteurs. U komt in Affligem heel eenvoudig en snel in contact met een vloerder / parketteur of meerdere vloerders / parketteurs.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerder / parketteur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerders / parketteurs in Affligem u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerder / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerders / parketteurs in Affligem of directe omgeving.


Voor een vloerder / parketteur, goed èn betaalbaar, uit Affligem bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerder / parketteur in Aarschot, Dilbeek, Grimbergen, Halle, Herent, Heverlee, Keerbergen, Kessel-Lo, Leuven, Londerzeel, Meise, Overijse, Tervuren, Tienen, Vilvoorde uit Vlaams-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerders / parketteurs voor: betonplaat gieten en vloeren leggen, beton laten storten, betegelen vloeren, renoveren en behandelen parket, betonvloer in loods gieten, vinyl plaatsen in heel het huis, houten vloeren leggen, aanleggen tapijt met tapijttegels, linoleum vloer leggen, parket leggen in appartement, betonplaat gieten, vloer leggen in woonkamer en kapsalon, beton gieten, gietvloer leggen, keramische parketvloer plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerder / parketteur uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur voor vloerwerken in Affligem staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur in Affligem:

Gietvloer leggen

Ik heb momenteel vinyl en daaronder zit een stenen vloer. Gietvloer leggen in de woning. Living met 3 plaatsen, keuken moeten voorzien worden van gietvloer.

Chape aan te leggen

Wij willen een opzetzwembad in de tuin plaatsen en er zou een chape moeten komen om de ondergrond vlak te krijgen. Oppervlakte 8 x 8 m (opzetzwembad van 7. 32 m doorsnee) Grond is nog niet egaal gemaakt.

Renoveren vloer

Betreft een kamer van 3,6 op 3 meter. De vloer werd opengebroken (circa 80 op 110 cm) wegens probleem met de leidingen van de verwarming. Ik zou de vloer willen laten herstellen en meteen laminaat laten leggen in de kamer, met bijhorende plinten.

Aangekochte klik kurkvloer plaatsen

Wij zouden graag onze aangekochte kurkvloer laten plaatsen. Het voor ons 1ste verdiep, momenteel ligt er quickstep laminaat en het is ongeveer 45m².

PU-gietvloer in woning

Ik wil graag een PU-gietvloer in de woonkamer eetkamer en keuken die in elkaar lopen 46.28m² . Eventueel ook de inkom 4.89m². Indien mogelijk had ik graag ook de volledige badkamer in PU gegoten muur+vloer opp muren 27,72m² opp vloer 9,72m². Momenteel liggen er overal tegels ook de muur in de badkamer is betegeld.

Aanleg van gepolierde betonvloer

Aanleg gepolierde betonvloer voor oprit en terras (=150m²)

Chappen van de woning

Er zijn 2 aparte stukken om te chappen. Het eerste is 38 m² waarvan de ondergrond beton is en de dikte van de chap is 8 cm Het tweede gedeelte is 36. 5 m² waarvan de ondergrond een bestaande vloer is , de dikte van de chap hier is 11 cm. Bbij het tweede gedeelte zijn er nog 2 aparte kamers van beide ongeveer 3. 5 m² , deze zijn bij die 36. 5 m² bijgerekend tussen de 2 gedeeltes word er met 1 trap gewerkt. Half november word er geplakt, daarna zou er kunnen gechapt worden.

Plaatsen vloer blauwe hardsteen

Leggen van blauwe hardsteen . Totale oppervlakte 72 m², keuken, living, hal en badkamer.