Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerder / parketteur uit Beersel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere vloerders / parketteurs uit Beersel.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerder / parketteur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste vloerder / parketteur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerders / parketteurs in Beersel of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur voor vloerwerken in Beersel die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur in Beersel:

Vinyl laminaat leggen

Ik zou onze eet- en woonkamer vloer die momenteel betegeld is bedekken met vinyl laminaat. Dit voor 30 m² en het nieuwe materiaal is nog niet aangekocht.

Uitbreiding van het huis: plankenvloer ...

Uitbreiding van het huis: plankenvloer met een dikte van 22 mm (geen laminaat) oppervlakte ongeveer 50 m2. Bestaande houten vloer vervangen met gelijke opp. 16m2 Bestaande (kapotte) granito vervangen door zwarte gepolierde beton: opp 20 m2 (keuken) Nieuwe vloer in garage ophoging en gepolierde beton opp 20 m2 (vestiaire -hal-berging: openruimte binnenmuren later...) vervanging van vloer in atelier-tuinhuis gepolierde beton opp 20 m2 plannen beschikbaar.