Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerders / parketteurs voor vinyl laminaat leggen:

Vinyl laminaat leggen

Ik zou onze eet- en woonkamer vloer die momenteel betegeld is bedekken met vinyl laminaat. Dit voor 30 m² en het nieuwe materiaal is nog niet aangekocht.
Offertes van vloerders / parketteurs voor vloerwerken uit Beersel (Vlaams-Brabant).

Soortgelijke offerte aanvragen voor vinyl laminaat leggen uit heel België:

Trapbekleding aan te brengen in laminaat

Momenteel houten trap bedekt met vinyl. Graag had ik de trap laten bekleden met laminaat. 4 stukken trap, recht. 29 treden intotaal. 3 kleine overloopjes.

Laminaat plaatsen

Laminaat leggen 37m². Nu is er een planken vloer. Laminaat of klik vinyl plaatsen op planken vloer. Enkel de plaatsing

Nieuwe bevloering aanleggen

De winkelruimte is ondergelopen en de laminaat en vinyl moeten nu vervangen worden. 70m2 ongeveer. Materiaal wordt bezorgd.

Laminaat leggen badkamer in vinyl vloer en houtafwerking

Ik wil zo vlug mogelijk laminaat laten leggen in 2 kamers en op overloop trap gang,tevens badkamer vloer met vinyl leggen en afwerking hout rondom buizen en waterleiding. Laminaat en ondervloer is ter plaatse enkel nog de plintafwerking voor 3 kamers en de vinyl vloer voor de badkamer en de houtafwerking is nog nodig . De werken dienen voor 25 mei klaar te zijn. De totale oppervlakte van de kamers is 30m² De badkamer 12m² Materiaal voor de badkamer eventueel aan te kopen via de vakman.

Egaliseren tegelvloer

Egaliseren van een bestaande tegelvloer om er kurk/laminaat/vinyl vloer te leggen. +/- 50 m².

Bekleden trap met laminaat of vinyl

Bestaande draaiende trap van 2 verdiepingen met overlopen in tapijt te vervangen door proper en onderhoudsvrij alternatief (vinyl, laminaat).

Laminaat laten leggen

Graag wil ik een offerte aanvragen voor laminaat te laten leggen in 3 slaapkamers en bovenste gedeelte trap 1 slaapkamer 21 vierkante meter 1 slaapkamer 12 vierkante meter 1 slaapkamer 4 vierkante meter trapoverloop 2 vierkante meter plinten in alle slaapkamers te plaatsen +- 45 meter Ondervloer is vinyl en kan over dit geplaatst worden

Egaliseren vloer en laminaat plaatsen

Egaliseren vloer en lamineren: Wij zoeken iemand die op relatief korte termijn de vloer van een kleine ruimte kan egaliseren en er vervolgens laminaat of vinyl kan plaatsen. Oppervlakte: 9 m².