Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerder / parketteur uit Boortmeerbeek te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere vloerders / parketteurs uit Boortmeerbeek.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerder / parketteur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste vloerder / parketteur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerders / parketteurs in Boortmeerbeek of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur voor vloerwerken in Boortmeerbeek die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur in Boortmeerbeek:

Vloeren van open nieuwbouwwoning

Op zoek naar een vloerder voor hele nieuwbouwwoning te doen. Keuken in tegels met Romeins motief voor 19 m². Garage voor 23 m² met garagetegels van 30x30 cm. Living, hal en toilet in totaal 50 m² op de benedenverdieping. Boven 3 slaapkamers, hal en badkamer voor 89 m². Ook douche te betegelen met tegels van 30x60 cm.

Chape leggen

Graag prijsofferte voor het leggen van chape. Oppervlakte is 14 vierkante meter met een dikte van 5 centimeter. Chape moet gelegd worden op gelijksvloer.

Plaatsen van laminaat vloer

Op mijn eerste verdiep, 3 SLK en hall dient laminaat vloer gelegd te worden

Op bovenverdieping moet een chape gelegd ...

Op bovenverdieping moet een chape gelegd worden. Daarop moet dan deels een keramische tegel of kunstharsvloer, op andere delen (de kamers) parket en/of plankenvloer.