Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerder / parketteur uit Erps Kwerps te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere vloerders / parketteurs uit Erps Kwerps.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerder / parketteur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste vloerder / parketteur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerders / parketteurs in Erps Kwerps of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur voor vloerwerken in Erps Kwerps die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur in Erps Kwerps:

Herstellen parketvloer

In mij bureau is de parletvloer (20 jaar oud) bol komen staan ten gevolge van waterschade. Een gat in de ondergrondse waterleiding was de oorzaak. Bureel 15 m². Bestek plaatsing + parket

Polyurethaanvloer leggen in kamers

Leggen van een vloer in de nachtgang, badkamer, slaapkamer en kantoorruimte een polyurethaanvloer willen laten plaatsen.

PVC planchet te herstellen

Een pvc-planchet is naar beneden gekomen ! Graag iemand die deze zou willen herplaatsen om dringend de kroonlijst te beschermen !

Herstelling parketvloer na waterschade

Herstellingswerken parketvloer na waterschade. Door terugloop van water bij stortregen hebben onze parketvloer op verschillende plaatsen last van waterschade. Wij zoeken iemand om een bestek te maken voor de herstelling/vervanging en een snelle evaluatie van het gevaar voor schimmelvorming.Foto in bijlage.

Vernieuwen badkamer

Vloer en muur-bekleding vernieuwen van kleine badkamer 2/2m. Huidige vloer bestaat uit vinyl. Wenst deze te vervangen niet door tegels, wel door vinyl? of kurk?

Keldervloer vernieuwen

uitbreken van oude vloer van kelder 35 m² en nieuwe vloer leggen

Herstellen van betonnen trap en betegelen

ik heb een bestaande betonnen trap waar de tredes onregelmatig van zijn en ik wil deze betegelen

volledig vloeren natuursteen - carrelage ...

volledig vloeren natuursteen - carrelage - ...

Op de bovenverdieping moet buiten de ...

Op de bovenverdieping moet buiten de badkamer laminaat gelegd worden. Drie slaapkamers, berging en nachthal

Bevloering in ...

Bevloering in garage,kkn,living,hall,wac,badkamer. Nieuwbouw. Wordt afgewerkt verkocht, dus democratische materialen. Ook voor plaatsing van muurtegels (ongeveer 15m2). Eventueel enkel het plaatsen, de levering vd materialen (tegels) doe ik zelf.