Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerder / parketteur uit Heverlee te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerders / parketteurs. U komt in Heverlee heel eenvoudig en snel in contact met een vloerder / parketteur of meerdere vloerders / parketteurs.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerder / parketteur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerders / parketteurs in Heverlee u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerder / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerders / parketteurs in Heverlee of directe omgeving.


Voor een vloerder / parketteur, goed èn betaalbaar, uit Heverlee bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerder / parketteur in Aarschot, Dilbeek, Grimbergen, Halle, Herent, Heverlee, Keerbergen, Kessel-Lo, Leuven, Londerzeel, Meise, Overijse, Tervuren, Tienen, Vilvoorde uit Vlaams-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerders / parketteurs voor: behandelen grote oppervlakte parketvloer, terazzovloer aanleggen, vloeren en chappen van een woning, pur + chappen in nieuwbouwwoning, chappen van nieuwbouw, vloeren plaatsen in winkelruimte, verstevigen planken vloer met het oog op een badkamer tec plaatsen, aanleggen terras, chape plaatsen, chape in tuin leggen en betegelen van terras, beton gieten, leggen laminaat, steentapijt of tegels leggen, parket plaatsen in tuinkamer, parketvloer renoveren en behandelen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerder / parketteur uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur voor vloerwerken in Heverlee staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur in Heverlee:

Behandelen parket

Graag wil ik onze eiken parket op gelijkvloers (+/- 23m²) en de planchet parket op het verdiep en zolder (+/- 45m²) willen laten opschuren en oliën. Hier zou ik graag prijs voor weten.

Vloerlaminaat leggen en herstellen plafond

The hot water pipe or our neighbor upstairs was broken and my apartment was flooded. The ceiling and the laminate floor needs to be repaired.

Appartement opfrissen met nieuwe laminaat

Nieuwe laminaat leggen in appartement.Oppervlakte 60m².

Egaliseren chape vloer

De chape in mijn overgekochte nieuwbouw ligt zeer slecht en ik zoek iemand om te egaliseren: 2 kamers, 18 vierkante meter in totaal, hoogteverschillen tot 2 cm op sommige plaatsen. Liefst zo snel mogelijk.

Vloerrenovatie

We willen de badkamer vervangen. Een deel van de vloer van de badkamer bestaat uit beton. Een ander deel bestaat uit houten steunbalken als basis voor de badkamervloer. Door dit verschil is een deel van de vloer wat lager komen te liggen. De houten steunbalken zijn aan vervanging toe en het geheel moet waterpas komen voordat we een nieuwe badkamer plaatsen.

Vloer leggen en badkamer betegelen

Nieuwe vloer keuken + badkamer + terras. Afmetingen onbekend Badkamer muren betegelen.

Herstelling parket + plaatsen tegels

In de living oude parket van 1975 opschuren en vernissen. Plaatsen zeshoekige tegels als spatbord + rond keuken die overgaat in de parket +-50m². Tegels zijn reeds besteld.

Leggen van laminaatvloer

Ik zou graag een laminaat vloer laten leggen in een gerenoveerde kamer van ongeveer 15 vierkante meter . Meter op chape met plinten.

Glazen vloer plaatsen

Ik zou graag een beloopbare glazen vloer laten plaatsen en zoek hiervoor iemand die de constructie + glas kan installeren.Foto ter beschikking.

Flooring in the house / Leggen van vloer

I need build the floor of area 50 square meter, please send me your offer for tiles/crok/laminate/parket. Ik dien nog een vloer te leggen /+- 50m² Graag offerte voor tegels/laminaat/Parket

Renovatie van stenen vloeren

Voor een éénlaagse woning (400 m²) gelegen te Heverlee : renovatie van stenen vloer in de living + gang + inkom (ongeveer 100 m²). Plan ter beschikking.

Betegeling vloer

Betegeling van vloeren en wanden: 2 badkamers (waterdichting met Kerdimat)+keuken

Parket en ondervloer leggen

Uitbreken van bestaande plancher. Ondervloer plaatsen op ruwe beton: OSB op balkjes. Parket plaatsen (Hongaarse punt, eik, 80m²)

Plaatsen laminaat

Plaatsen van laminaat en plint in 2 kamers. Totaal oppervlakte 30 m². Materiaal wordt aangeleverd.

Plaatsen laminaat

2 slaapkamers voorzien van laminaat (+/- 30m²) Materiaal wordt door de eigenaar aangekocht.

Berkenhoflaan

Graag uw prijs voor verwijderen oud vasttapijt en laminaat en vervangen door nieuwe hoogwaardige laminaatvloeren. Oppervlakte van ongeveer 75m², het gaat om een op te frissen appartement.

Oude zoldervloer renoveren

Graag een prijsofferte (na bezoek): Zoldervloer, nu oude beschadigde houten vloer op balken, vernieuwen, nivelleren en nieuwe vloer (OSB-planken, ..., andere mogelijkheden?) leggen. Ook graag een termijn waarop het kan gebeuren.

50 -60 m² beschilderen van betonnen ...

50 -60 m² beschilderen van betonnen vloer. vloer ligt er al

Wij zouden graag een eiken parket leggen ...

Wij zouden graag een eiken parket leggen van ongeveer 20 vierkante meter, aansluitend op 4 vierkante meter vloer in natuursteen in de plaats van de huidige, oude vloer. Deze laatste moet opgebroken worden, er moet een chappe gelegd te worden en er moet isolatie komen en daarop moet het nieuwe parket en het nieuw stuk vloer geplaatst worden.

Natuursteen in de badkamer, keuken en ...

Natuursteen in de badkamer, keuken en inkomhal (40m²) Planken vloer (80 m²)

Heel de benedenverdieping moet gechapt ...

Heel de benedenverdieping moet gechapt worden. Er kan wel maximaal 4mm afgewerkte bevloering opkomen...

parketvloer in gang en slaapkamers 80 m

parketvloer in gang en slaapkamers 80 m

Nieuwe vloer in living

Nieuwe vloer in living

Renovatie nieuw aangekocht huis: ...

Renovatie nieuw aangekocht huis: Laminaatparket in de living en de gang. Nu liggen er vloertegels (die zullen dus ook verwijderd moeten worden)