Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerder / parketteur uit Heverlee te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere vloerders / parketteurs uit Heverlee.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerder / parketteur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste vloerder / parketteur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerders / parketteurs in Heverlee of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur voor vloerwerken in Heverlee die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur in Heverlee:

Vloeren betegelen

2 Badkamers, keuken, living en inkom betegelen. Parket plaatsen in de rest van huis.

Parket opschuren

Wij hebben een kerselaren parket, 24 jaar oud en dus aan opschuren en oliën toe. Oppervlakte ongeveer 18 m².

Hernieuwen van de vloeren

Wij zouden graag nieuwe vloeren laten leggen in living (45 m²) keuken (15 m²) hal en wc (8 m²) met plinten. Wij hebben nog niets voorzien qua stenen. Alles moet uitgebroken worden. En eveneens geïsoleerd worden (onder hele ruimte is kelder aanwezig) Opbouwsteen. Uitbreken en nieuwe vloeren.

Lichtjes opschuren van parket

We hebben sinds 10 jaar parket in de woonkamer / keuken (oppervlakte 9 m * 5,65 m). We wisselen nu van meubels waardoor er wat kleurverschil bestaat. Bovendien kent de parket een aantal vlekjes. We zouden graag hebben dat iemand de parket minimaal opschuurt zodat de kleurverschillen verdwijnen.

Parket herstellen

Ik heb een living van 4 op 5m met parket. Na zoveel jaren zijn er plekken op die er niet meer uit gaan. Schuren en oliën van parket.

Keramisch parket leggen

Naar aanleiding van de renovatie van ons appartement, zijn wij op zoek naar een vloerder om ons hierin bij te staan (Sep - Okt 2017). Het appartement is 80 m², met ong 65 m plint. Momenteel bestaat de vloer uit een mix van parket, linoleum en 2 soorten tegels, met een hoogteverschil van 1 à 2 cm tussen de kamers onderling. Met de renovatie hadden wij dit graag weggewerkt en de tegels eenduidig doorgetrokken. Daarom vragen wij graag uw deskundig advies, eventueel met een bezoek indien mogelijk. Vloeren zijn al aangekocht.

Egaliseren chappe rechthoekige kamer

Egaiseren (2à3 mm) op chappe om laminaat op te plaatsen. Kleine klus, rechthoekige kamer 8m².

Egaliseren chappe kleine rechthoekige kamer

Egaliseren (2 à 3 mm) van chappe voor laminaat op te leggen in 1 rechthoekige kamer van 8 m² Materialen nog niet zelf aangekocht.

Behandelen parket

Graag wil ik onze eiken parket op gelijkvloers (+/- 23m²) en de planchet parket op het verdiep en zolder (+/- 45m²) willen laten opschuren en oliën. Hier zou ik graag prijs voor weten.

Vloerlaminaat leggen en herstellen plafond

The hot water pipe or our neighbor upstairs was broken and my apartment was flooded. The ceiling and the laminate floor needs to be repaired.