Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerders / parketteurs voor egaliseren chape vloer:

Egaliseren chape vloer

De chape in mijn overgekochte nieuwbouw ligt zeer slecht en ik zoek iemand om te egaliseren: 2 kamers, 18 vierkante meter in totaal, hoogteverschillen tot 2 cm op sommige plaatsen. Liefst zo snel mogelijk.
Offertes van vloerders / parketteurs voor vloerwerken uit Heverlee (Vlaams-Brabant).

Soortgelijke offerte aanvragen voor egaliseren chape vloer uit heel België:

Egaliseren vloer

Egaliseren : oppervlakte 35 m² geschuurde chape terug vlak egaliseren. Adres aan de vakman.

Egaliseren chape vloer buitenterras

Van het buitenterras zijn de oude tegels verwijderd en de oude lijmresten afgevreesd. De vloer dient nu geëgaliseerd te worden. Opervlakte plus minus 29 m².

Grondwerken en terras aanleggen

We zouden graag in onze tuin een tegelterras laten aanleggen. Graafwerken, grondwerken, egaliseren chape en aanleg terras. Gevelbreedte 4,5 m, ca. Twee meter diep terras (dus 9 à 10 m² chape en terras). Tegels nog niet beslist, staan open voor eventuele opties. Rijhuis, bereikbaarheid tuin enkel door woning zelf (maar rechte lijn zonder onderbreking van voordeur tot tuin).

Egaliseren vloer

Ik zou graag mijn zoldervloer laten egaliseren. De oppervlakte is 30 m² en er ligt al chape. Door de kabels van de verdieping later is de vloer momenteel nog niet recht genoeg om laminaat te leggen.

Vloerder nodig voor keramisch parket

Ik had graag een nieuwe vloer gelegd in mijn woonkamer/keuken - de twee lopen in elkaar over (appartement op 2e verdieping). De totale oppervlakte is een 32 m². De tegels die ik gekozen heb zijn een keramisch parket (dus lange rechthoekige tegels). Eveneens zijn er plinten te plaatsen. De vloer is reeds gekocht en staat in de garage. De ondergrond dien ik nog voor te bereiden (deels tegels uitbreken, deels ballatum verwijderen) maar staat eerstdaags op het programma. Daaronder zit er chape die normaal klaar is om de vloer aan te brengen. - gereedzetten vloer: egaliseren chape (indien chape in te slechte staat zou zijn) - vloeren van de oppervlakte, excl vloer, incl lijm - aanbrengen plinten

Egaliseren bestaande chape

Egaliseren van chape bij een renovatie van een huis op het eerste en 2de verdiep. Ongeveer 70 m², wel een max hoogte verschil van 8mm. Graag ter plaatste een afspraak. Hoogte verschil is te wijten aan nieuwe elektrische leidingen die niet diep genoeg in chape kon gebracht worden... Indien interesse laat iets weten.

Egaliseren vloer

Egaliseren van vloer bij een renovatie van een huis op het eerste verdiep. Ongeveer (naar boven afgerond) 50 m², wel een hoog verschil. Graag ter plaatste afspraak. Vloer is chape.

Chape gieten in garage

Wij willen graag onze garage (7m x 2,70m) egaliseren dmv een laag chape aan te brengen.