Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerders / parketteurs voor egaliseren chape vloer:

Egaliseren chape vloer

De chape in mijn overgekochte nieuwbouw ligt zeer slecht en ik zoek iemand om te egaliseren: 2 kamers, 18 vierkante meter in totaal, hoogteverschillen tot 2 cm op sommige plaatsen. Liefst zo snel mogelijk.
Offertes van vloerders / parketteurs voor vloerwerken uit Heverlee (Vlaams-Brabant).

Soortgelijke offerte aanvragen voor egaliseren chape vloer uit heel België:

Vloerder nodig voor keramisch parket

Ik had graag een nieuwe vloer gelegd in mijn woonkamer/keuken - de twee lopen in elkaar over (appartement op 2e verdieping). De totale oppervlakte is een 32 m². De tegels die ik gekozen heb zijn een keramisch parket (dus lange rechthoekige tegels). Eveneens zijn er plinten te plaatsen. De vloer is reeds gekocht en staat in de garage. De ondergrond dien ik nog voor te bereiden (deels tegels uitbreken, deels ballatum verwijderen) maar staat eerstdaags op het programma. Daaronder zit er chape die normaal klaar is om de vloer aan te brengen. - gereedzetten vloer: egaliseren chape (indien chape in te slechte staat zou zijn) - vloeren van de oppervlakte, excl vloer, incl lijm - aanbrengen plinten

Egaliseren bestaande chape

Egaliseren van chape bij een renovatie van een huis op het eerste en 2de verdiep. Ongeveer 70 m², wel een max hoogte verschil van 8mm. Graag ter plaatste een afspraak. Hoogte verschil is te wijten aan nieuwe elektrische leidingen die niet diep genoeg in chape kon gebracht worden... Indien interesse laat iets weten.

Egaliseren vloer

Egaliseren van vloer bij een renovatie van een huis op het eerste verdiep. Ongeveer (naar boven afgerond) 50 m², wel een hoog verschil. Graag ter plaatste afspraak. Vloer is chape.

Chape gieten in garage

Wij willen graag onze garage (7m x 2,70m) egaliseren dmv een laag chape aan te brengen.

Egaliseren van vloer in appartement

Egaliseren van vloer appartement Leuven, 1 parkeerplaats, 11e verdiep, lift. Oppervlakte 78 m2 in 3 ruimtes. Geen niveauverschil, enkel na inwerken nieuwe leidingen en om korrelige chape te verbeteren. Uitvoering ca november- december. Plan en foto's beschikbaar.

Egaliseren van vloer

Egaliseren van vloer (chape) in een appartementje in Lier. Living en slaapkamer(samen +/-45 m2).

Inkomhal betegelen

Totale oppervlakte is 4 à 5 m². Huidige vloer is een soort van gepolijste graniet, die ligt op een betonnen draagvloer. 1. Uitbreken van de granulietvloer (eventueel doe ik dit zelf) 2. Leggen van een chape en/of egaliseren 3. Betegelen, nog niet uitgemaakt of keramiek of natuursteen

Egaliseren nieuwe chape

Egaliseren chape 27m2