Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerders / parketteurs voor egaliseren chape vloer:

Egaliseren chape vloer

De chape in mijn overgekochte nieuwbouw ligt zeer slecht en ik zoek iemand om te egaliseren: 2 kamers, 18 vierkante meter in totaal, hoogteverschillen tot 2 cm op sommige plaatsen. Liefst zo snel mogelijk.
Offertes van vloerders / parketteurs voor vloerwerken uit Heverlee (Vlaams-Brabant).

Soortgelijke offerte aanvragen voor egaliseren chape vloer uit heel België:

Egaliseren-zaaien van tuin en terras aanmaken

Graag het nivelleren en inzaaien van onze tuin, de achtertuin. Eveneens voor het uitfrezen van 3 bomen. De tuin is makkelijk bereikbaar met een vrachtwagen voor het aanvoeren van grond, daar ik vermoed dat deze opgehoogd moet worden. Ook zoeken we iemand voor het aanbrengen van chape/beton voor terras en oprit. Terras ongeveer 17-18 m².

Grove chape egaliseren

Ik heb een ruimte die men opnieuw moet egaliseren om er parket op te kunnen leggen. Momenteel ligt er een grove chape waar er beschadigingen aan zijn. Het ene deel van de chape is wel goed gedaan het deel dat men opnieuw moet doen is zo een 35 m².

Egaliseren bestaande chape

Ik ben bezig met een groot renovatieproject. Binnenkort komen mijn technieken aan die ik kan plaatsen dan. Nu had ik graag een egalisatielaag laten plaatsen nadat de vloerverwarming ingeslepen is om alle oude chape opnieuw te egaliseren. Het gaat om zo een 190 m² op de benedenverdieping.

Chape egaliseren

Ik wil graag de bestaande chape laten egaliseren, ik schat dat er 1 of maximum verschil op zit. Het gaat om een grote ruimte die uit 2 delen bestaat. De eerste ruimte is ongeveer 8.2 x 4.35 m en de tweede is 6 x 4 m.

Egaliseren vloer

Egaliseren : oppervlakte 35 m² geschuurde chape terug vlak egaliseren. Adres aan de vakman.

Egaliseren chape vloer buitenterras

Van het buitenterras zijn de oude tegels verwijderd en de oude lijmresten afgevreesd. De vloer dient nu geëgaliseerd te worden. Opervlakte plus minus 29 m².

Grondwerken en terras aanleggen

We zouden graag in onze tuin een tegelterras laten aanleggen. Graafwerken, grondwerken, egaliseren chape en aanleg terras. Gevelbreedte 4,5 m, ca. Twee meter diep terras (dus 9 à 10 m² chape en terras). Tegels nog niet beslist, staan open voor eventuele opties. Rijhuis, bereikbaarheid tuin enkel door woning zelf (maar rechte lijn zonder onderbreking van voordeur tot tuin).

Egaliseren vloer

Ik zou graag mijn zoldervloer laten egaliseren. De oppervlakte is 30 m² en er ligt al chape. Door de kabels van de verdieping later is de vloer momenteel nog niet recht genoeg om laminaat te leggen.