Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerder / parketteur uit Huldenberg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere vloerders / parketteurs uit Huldenberg.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerder / parketteur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste vloerder / parketteur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerders / parketteurs in Huldenberg of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur voor vloerwerken in Huldenberg die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur in Huldenberg:

Laminaat leggen

Graag zou ik in3 ruimtes met een laminaat vloer in lichte eik laten leggen op de bovenverdieping van totaal 60m2. Met ook de plinten. Ik kan deze laminaat zelf aankopen. Er ligt nu een OSBvloer met als onderlaag een isolatielaag

Vloertegels zetten

We willen graag verschillende tegels laten plaatsen. In totaal gaat het om het volgende: keldervloer (+/- 48m²), Keuken (+/- 8,5m²), berging (+/- 10m²), hal (15m²), toilet (5m²), volledige badkamer (vloeroppervlakten. 11m² plus de wanden), garage (12m²).

Kelder chappen en vloeren

Ben opzoek naar een oplossing en offerte om een kelder van +/-96 vierkante meter te chappen of iets anders... kelder is eenvoudig bereikbaar via achterkant huis.

Voor de vloerverwarming wordt de ...

Voor de vloerverwarming wordt de isolatiechape door ons gelegd, dus die hoeft niet in de prijs opgenomen te worden. Gezien er boven kurk komt te liggen en gezien de lange droogtijd zou dit eerst moeten gebeuren. De vloer boven ligt momenteel vrij scheef (plaatsen van 2cm, plaatsen van 10 cm).