Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerder / parketteur uit Itterbeek te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere vloerders / parketteurs uit Itterbeek.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerder / parketteur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste vloerder / parketteur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerders / parketteurs in Itterbeek of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur voor vloerwerken in Itterbeek die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur in Itterbeek:

Plaatsen vloertegels

Wij gaan onze vloer vervangen. De bestaande tegels zouden we zelf afbreken maar de rest zouden we laten doen. Oppervlakte +- 60m². Tegels 70x70 + plinten.

Beton gieten voor tuinhuis

Tuinhuis van 1m80 op 1m86. Hiervoor dient een betonplaat gegoten te worden van min 15 cm dik.

Tegels uitbreken en leggen van quick-step

In onze woonkamer de versleten tegels uitbreken en er quick-step vloer opleggen die aansluit op de bestaande vloer van keuken en gang. Oppervlakte : 40 m².

wij wensen een poly-urethaan vloer voor ...

wij wensen een poly-urethaan vloer voor een kiné-praktijk op het gelijkvloers, en eventueel ook in de keuken op de eerste verdieping. eind februari zal de woning geplakt zijn, chape ligt er al sinds begin oktober.