Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerders / parketteurs voor beton gieten voor tuinhuis:

Beton gieten voor tuinhuis

Tuinhuis van 1m80 op 1m86. Hiervoor dient een betonplaat gegoten te worden van min 15 cm dik.
Offertes van vloerders / parketteurs voor vloerwerken uit Itterbeek (Vlaams-Brabant).

Soortgelijke offerte aanvragen voor beton gieten voor tuinhuis uit heel België:

Beton gieten voor tuinhuis

Beton vloer gieten van 4x10M en polieren 15 cm dik

Plannen voor renovatie rijwoning

Ik wil op het gelijkvloers paar muren weg halen om een open ruimte te creëren ook wil ik de trap verzetten omdat die momenteel in het midden van de woning staat. 1ste verdiep wil ik volledig beton gieten en de indeling van de kamers wijzigen. En wil een verdiep bijbouwen van ongeveer 8m/6m.

Blokhut plaatsen Tuinhuis Cottage

Wij zouden graag het tuinhuis "Tuinhuis Cottage 468 x 553 cm" laten plaatsen en vragen voor het volgende een vakman: - Beton gieten - Plaatsing Tuinhuis Cottage 468 x 553 cm

Tuinhuis/Repetitieruimte in tuin bouwen

We zouden graag een repetitieruimte bouwen in de tuin van 40m². (5 x 8 m) Betonplaat, sleuven van 30cm (10m x 4m waarvan 8m x 4 m zal gebruikt worden als repetitieruimte). Hierbij denken we aan metsen met volle betonsteen of waarom niet gieten in beton (of met betonnen keerwanden)? 1 groot akoestisch raam. Afhankelijk van de prijs een scheidingsmuur tussen 2 binnenruimtes met studioraam. Afwerking met groendak. Vooraan 2,85m , achteraan 3,5m hoog.

Gepolierde betonvloer aanleggen op gelijkvloers 80 m²

Het gieten van gepolierde beton op vloerverwarming. Gelijkvloers ongeveer 80m². Renovatieproject.

Gepolierde betonvloer gieten

Terras van 60 m² in gepolierde beton leggen. Terras momenteel is losse grond (met twee boomstronken) en andere helft liggen tegels die verwijderd moeten worden.

Gepolierde beton gieten

De renovatie van een woning en een klein fabrieksgebouw. Zowel bij de woning als bij het fabrieksgebouw willen we een deel van het gelijkvloers in gepolierde beton laten aanleggen. Graag een vakman uit de buurt (regio Waasland). Oppervlakte : 80 m²

Beton gieten in stal

Ik ben op zoek naar iemand om een betonvloer te gieten in een bestaande stal. De wapening en bekisting is reeds geplaatst. Het is enkel storten en afrijen van het beton. Het betreft een stuk van 100m² dat ongeveer 1 cm/m afhelt en een stuk van 25m² dat vlak ligt. Telkens tss de 10 en 15 cm dikte. Hiervoor zal wel een betonpomp nodig zijn omdat de stal niet aan de straatkant ligt.

Partners

Partners van Casius