Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerder / parketteur uit Kampenhout te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere vloerders / parketteurs uit Kampenhout.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerder / parketteur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste vloerder / parketteur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerders / parketteurs in Kampenhout of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur voor vloerwerken in Kampenhout die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur in Kampenhout:

Vloer egaliseren en betegelen

Wij willen een vloer laten leggen in onze garage. De ondergrond dient opnieuw gelijk gelegd worden, aangezien we de garage sinds de aankoop van onze woning onbevloerd gebruikt hebben. De chape is derhalve niet meer in goede staat. De oppervlakte bedraagt naar ruwe schatting ongeveer 25 m². Graag de nieuwe vloer te bezetten met tegels.

Parket schuren en behandelen

Opschuren parket + behandeling. Oppervlakte is ongeveer 21 m².

Vloerplaat gieten

- Een geheel nieuwe vloerplaat onder een oorspronkelijke woning (97,86 m²) - Een nieuwe laag gieten op de bestaande vloerplaat om te egaliseren (97,86 m²). Kan u mij van deze twee opties tijdsduur en kosten maken. Voor de eerste optie had ik ook graag de haalbaarheid geweten. Is het mogelijk een volledig nieuwe vloerplaat te gieten, zonder de externe muren volledig af te breken?

Steentapijt douche vervangen door lek

Voor de inloopdouche die nu lek is zouden we het steentapijt willen er laten uit halen en vervangen door een nieuwe (dat niet lekt) het gaat op de afmeting van 95 cm op 175 cm.

Schuren en afwerken parketvloer

De parketvloer laten schuren/ afwerken 50m². Graag richtprijs.

Uitbreken en leggen van cape -vloeren

Onze natuurstenen vloer moet eruit, samen met de chape. Daarna moet er opnieuw gechapt worden en parket gelegd worden. Kleine ruimte, slechts 9 m² Uitbreken en leggen van chape

Het plaatsen van granieten vloertegels ...

Het plaatsen van granieten vloertegels diagonaal gesneden over een oppervlakte van 11m2 in de keuken Eventueel in het bezit van een tegelsnijapparaat.