Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerder / parketteur uit Kessel Lo te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere vloerders / parketteurs uit Kessel Lo.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerder / parketteur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste vloerder / parketteur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerders / parketteurs in Kessel Lo of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur voor vloerwerken in Kessel Lo die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur in Kessel Lo:

Living- en keukenvloer egaliseren

Vloerder gezocht voor het egaliseren van living- en keukenvloer. In totaal gaat het om ongeveer 48 vierkante meter. Bestaande tegelvloer momenteel.

Steentapijt renoveren/vervangen

Ik wil graag een gerenoveerde of nieuwe vloer in de keuken (+- 10m²). Er ligt nu steentapijt, deels opengebroken naar aanleiding van waterlek. Bedoeling is om de keuken niet te beschadigen.

Betonplaat gieten + keramisch parket leggen

Vloerrenovatie woning: zavel+beton vloer uit de living vervangen. 30cm uitgraven, gewapend beton, ook isolatie. Het gaat om 34m² met 1 trap naar boven en 1 trap naar beneden (kelder!). Afwerking met keramisch parket . In de volgende fase wordt de rest van de gelijkvloers aangepakt, dus nog eens 70m² binnen 5 jaar.

Garagevloer herstellen

Bij het plaatsen van een nieuwe garagepoort is de bestaande tegelvloer omhooggekomen en zijn verschillende tegels gebroken. Dit over een oppervlakte van ongeveer 7 m2. De oppervlakte van de totale garage is ongeveer 17 m².

Chappe leggen voor terras

Aanleg van chappe voor terras bovenop oude chappe. Plaatsen van de tegels niet inbegrepen. Oppervlakte 45 m² Gemiddelde dikte: 10 cm

Beton gieten voor tuinhuis

Beton gieten voor tuinhuis.

Gepolierde beton voor terras leggen en grond werken

We willen graag beton laten gieten en polieren voor ons terras achteraan. De oppervlakte zou ongeveer 50 m² zijn. Waar het terras moet komen is de grond ook nog niet geëgaliseerd. De tuin is vlot bereikbaar vanaf de straat.

Beton gieten

Ik zou een terras van een ca 20 m² willen laten volstortten met beton. Ongeveer een 8 cm dik

Chape gieten

Ik zoek iemand die een chape kan plaatsen. Ik heb oude chape afgebroken en er komt iemand om een PUR te spuiten en een vloerverwarming te plaatsen en nadien moet er een chape met netten en vezels geplaatst worden. Op dinsdag 21 is mijn vloer volledig klaar en op woensdag 22 s te mag de chape gedaan worden. Oppervlakte van 40 m².

Chapewerken uit te voeren voor terras

Chapewerken terras - 35 vierkante meter - 12 cm dik - oplevering werken midden juni