Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerder / parketteur uit Lennik te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere vloerders / parketteurs uit Lennik.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerder / parketteur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste vloerder / parketteur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerders / parketteurs in Lennik of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur voor vloerwerken in Lennik die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur in Lennik:

Nieuwe tegelvloer leggen

Nieuwe vloer te leggen voor 75 m² op de benedenverdieping.

Stabilisé gieten voor lounge

Graag hadden wij stabilisé laten gieten (met pomp) voor een half overdekte lounge hoek/terras. Afmetingen 600 x 400 x 15 cm, egaliseren inbegrepen. (Uitgraving en plaatsing boordsteen werd reeds zelf uitgevoerd). Ter info: pomp moet via de garage de achtertuin kunnen bereiken waar de stabilisé moet gegoten worden (ongeveer 20 à 25 m verder vanaf de straatkant). Parkeren met pomp kan op oprit.

Betegelen vloeren

Wij hebben net een huisje gekocht en zouden hier rond 20 februari in mogen. Wij willen graag een nieuwe vloer op het gelijkvloers in de inkomhal, wc en leefruimte/eetplaats. Totale oppervlakte +- 55m² en 34 lopende meter plintjes. Ik heb de grondplannen met exacte afmetingen reeds voorhanden. De chape onder de hudige vloer is volgens de huidige eigenaars nog in goede staat ( zij hebben de bureau op het gelijkvloers reeds betegeld). Wij vonden reeds onze zin in tegel bij Intercarro (60x60cm 10mm dik keramisch met dunne voeg).

Leggen houten vloer op zolder

Het leggen van een eenvoudige maar stevige houten vloer op de zolder. De ondergrond is beton, zeer ongelijk en met leidingen op de vloer. Afmetingen zolder:Lengte 11 m en Br 10 m.