Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerder / parketteur uit Leuven te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere vloerders / parketteurs uit Leuven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerder / parketteur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste vloerder / parketteur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerders / parketteurs in Leuven of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur voor vloerwerken in Leuven die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur in Leuven:

Grond uitgraven en betonplaat aanleggen

Grond uitgraven en aanleggen van een betonplaat voor een tuinhuis van 4 m².

Leggen van vloer in keuken en living

Ik zoek een vloerder om een living van 4 op 7.5 en een keuken van 1.8 op 4 te vloeren, Vloeren nog aan te kopen.

Betonplaat gieten

Renovatie van woning. Betonplaat gieten van dikte 10 cm, 40 m². Oppervlakte gelijkvloers. Vloer reeds uitgegraven

Chape op gelijkvloer leggen

Graag hebben we op de gelijkvloers een chape laten leggen. De bestaande vloer breken we zelf wel af. Opp = +/- 3. 5m op 12

Vloer uit te breken en chappe te leggen

We zouden de vloer in onze fakbar willen renoveren. De huidige vloer bestaat uit verschillende soorten toplagen en 10cm eronder ligt beton. De oppervlakte is 70m². We hebben aangeraden gekregen om de vloer tot op de beton uit te (laten) breken en er een geëgaliseerde chappe laag op te leggen. We willen afwegen om deze werken uit te voeren maar hebben nood aan een prijsschatting.

Leggen van terrazzo vloer als terras

Onze stadstuin wordt in mei aangelegd en we hadden graag ons terras in terrazzo gedaan (witte basis, groene tinten).reageren.Leggen van terrazzo vloer als terras, +/- 20 vierkante meter, keuken in tweede tijd.

Badkamer tegels vervangen door vinyl bekleding

Er zijn tegels geinstalleerd op een houten vloer in de badkamer. Dit is uiteraard niet erg stabiel. De tegels zouden moeten verwijderd worden en vervangen worden door een vinyl vloer of gelijkaardig.

Groot onderhoud van geplastificeerd parket

Na 20 jaar verhuur van appartement vertoont de parket verschillende (grote en kleine) scharen, verkleuringen en putjes. Daarom lijkt schuren en her-plastificeren noodzakelijk. Parket is geplastificeerde fineerhouten dennen parket met donkere houtknoestjes. Enkel living met oppervlakte ongeveer 6 x 8 meter.

Renovatie vloer en parket

In de living van mijn pas aangekocht huis ligt een oude plankenvloer. Op sommige plaatsen is die beschadigd. Ik wil graag nazicht op houtworm en behandeling indien nodig voor herstel. De living is ongeveer 12m². In de eetplaats ligt oude ballatum vastgeplakt op oude vloertegels. Graag nazicht hoe te verwijderen en opmaken tegels. Eetplaats ook ongeveer 12m².

Laminaat leggen gang boven

We zoeken iemand die op onze bovenverdieping in de gang de laminaat kan leggen en ook nog plinten kan bevestigen in de slaapkamers. Gang is ongeveer 10m². Onder de deuren zitten steeds stenen dorpels waardoor de ruimte afzonderlijk kan gedaan worden. Er zijn dan wel overgangsprofielen nodig.