Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerder / parketteur uit Leuven te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere vloerders / parketteurs uit Leuven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerder / parketteur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste vloerder / parketteur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerders / parketteurs in Leuven of directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Vlaams-Brabant, kan u deze hier kiezen: Aarschot, Dilbeek, Grimbergen, Halle, Herent, Heverlee, Keerbergen, Kessel-Lo, Leuven, Londerzeel, Meise, Overijse, Tervuren, Tienen, Vilvoorde

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerders / parketteurs voor gelijkaardige projecten:
gepolierde betonvloer aanleggen, vloeren leggen voor renovatieproject, isolatie en chapewerken voor nieuwe vloeropbouw, steentapijt plaatsen, verschillende vloeren betegelen, vloer uitbreken en betonplaat gieten, gepolierde betonvloer aanleggen voor binnen en buiten, gepolierde betonvloer aanleggen voor woonkamer met terras, oprit in printbeton aanleggen, parket leggen in renovatieproject, plaatsing plinten en nieuwe voegen, beton gieten, gepolierde betonvloer aanleggen voor nieuwbouw eerste verdieping, plaatsen gietvloer, osb platen leggen op zoldervloer

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur voor vloerwerken in Leuven staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur in Leuven:

Vloer uit te breken en chappe te leggen

We zouden de vloer in onze fakbar willen renoveren. De huidige vloer bestaat uit verschillende soorten toplagen en 10cm eronder ligt beton. De oppervlakte is 70m². We hebben aangeraden gekregen om de vloer tot op de beton uit te (laten) breken en er een geëgaliseerde chappe laag op te leggen. We willen afwegen om deze werken uit te voeren maar hebben nood aan een prijsschatting.

Leggen van terrazzo vloer als terras

Onze stadstuin wordt in mei aangelegd en we hadden graag ons terras in terrazzo gedaan (witte basis, groene tinten).reageren.Leggen van terrazzo vloer als terras, +/- 20 vierkante meter, keuken in tweede tijd.

Badkamer tegels vervangen door vinyl bekleding

Er zijn tegels geinstalleerd op een houten vloer in de badkamer. Dit is uiteraard niet erg stabiel. De tegels zouden moeten verwijderd worden en vervangen worden door een vinyl vloer of gelijkaardig.

Groot onderhoud van geplastificeerd parket

Na 20 jaar verhuur van appartement vertoont de parket verschillende (grote en kleine) scharen, verkleuringen en putjes. Daarom lijkt schuren en her-plastificeren noodzakelijk. Parket is geplastificeerde fineerhouten dennen parket met donkere houtknoestjes. Enkel living met oppervlakte ongeveer 6 x 8 meter.

Renovatie vloer en parket

In de living van mijn pas aangekocht huis ligt een oude plankenvloer. Op sommige plaatsen is die beschadigd. Ik wil graag nazicht op houtworm en behandeling indien nodig voor herstel. De living is ongeveer 12m². In de eetplaats ligt oude ballatum vastgeplakt op oude vloertegels. Graag nazicht hoe te verwijderen en opmaken tegels. Eetplaats ook ongeveer 12m².

Laminaat leggen gang boven

We zoeken iemand die op onze bovenverdieping in de gang de laminaat kan leggen en ook nog plinten kan bevestigen in de slaapkamers. Gang is ongeveer 10m². Onder de deuren zitten steeds stenen dorpels waardoor de ruimte afzonderlijk kan gedaan worden. Er zijn dan wel overgangsprofielen nodig.

Vloer leggen

Een bestaande vloer moet uitgebroken worden (inclusief chappe), ongeveer 30m² en een nieuwe vloer gelegd Ik heb de tegels al. Deze moet gelegd worden in isolatielaag (vermiculiet) - de isolatie heb ik dan nog niet. Betreft een keuken, gang en badkamer in een gelijkvloersapp in centrum Leuven. De garage mondt rechtstreeks uit in het app, wat superhandig is. In de keuken moet ook bezetsel nog afgekapt worden. Alle afval moet weggevoerd worden.

Schuren oude houten vloer

Ik heb een eiken houtvloer van 24m² en zou graag deze laten opschuren, kunt u mij hiervoor een offerte bezorgen?

Terrazzo vloer leggen

Terrazzo. Ik ben op zoek naar een offerte voor een terrazo vloer in de badkamer te leggen. Ik had ook graag de wanden van de inloopdouche in terrazo gehad.

Egaliseren van vloer in appartement

Egaliseren van vloer appartement Leuven, 1 parkeerplaats, 11e verdiep, lift. Oppervlakte 78 m2 in 3 ruimtes. Geen niveauverschil, enkel na inwerken nieuwe leidingen en om korrelige chape te verbeteren. Uitvoering ca november- december. Plan en foto's beschikbaar.

Parketvloer schuren en afwerken

Parketvloer laten schuren/ afwerken. Ongeveer 110 m²

Polybeton vloer leggen

33m² polybetonvloer leggen

Parket/laminaat

Door hevige regen waterschade aan parket (of laminaat) midden in de eetplaats onder tafel. Herstelling is nodig.

Keukenvloer

Door slijtage is een keukenvloer aan vervanging toe. deze bevindt zich op het 1ste verdiep. Graag een bezoek voor een bestek ter plaatse.

Chappe en Vloerbetegeling

Mijn huis in verbouwing te Korbeek-Lo. Een deel van de vloer moet nog geschapped worden en de tegels ( die ik al bezit ) moeten nog geplaatst worden . De dikte van de nog te schappen delen is ong. 4 cm De opp. te betegelen is ong. 26 m2

Tervuursevest 211

kleine woning; renovatie; gelijkvloers; isolatie en chappwerken

Graag had ik wat meer informatie over ...

Graag had ik wat meer informatie over het leggen van laminaat in ons appartement in Leuven. Wij zouden graag laminaat laten leggen in de slaapkamer en bureau. (12 m2 en 8 m2). Hoe zit het met eventuele transportkosten? Parkingkosten? Hoe lang zou dit ongeveer duren? Is dit nog mogelijk in de week van 02/11 - 08/11? Op hoeveel zou dit ongeveer komen? Prijs per uur of per m2? Laminaat en ondervloer kopen we zelf? Jullie hebben al het nodige materiaal? Dit zijn voorlopig de eerste vragen... Alvast bedankt voor uw reactie, Met vriendelijke groeten, Baptist

Wij willen graag op een oppervlakte van ...

Wij willen graag op een oppervlakte van 32 m2 een eiken parket laten plaatsen met als afwerking vernis. De ondergrond bestaat uit dennenhout. Deze oppervlakte grenst aan een stenen vloer die ongeveer 1.5cm hoger ligt. De dikte van het hout zou dus niet meer mogen zijn dan dit.

het gaat om een ruimte waar we tegels ...

het gaat om een ruimte waar we tegels hebben uitgebroken waaronder pure aarde bleek te liggen. We wilden oorspronkelijk tegels leggen, maar aangezien we nu toch beton moeten gieten, zijn we ook aan het kijken voor een vloer uit gepolierd beton.

Ik zoek iemand om een kleine ruimte in ...

Ik zoek iemand om een kleine ruimte in mijn huis van vloer te voorzien. Er is geen ruimte voor chape omdat die plaats volledig onderkelderd is. Ik denk aan tegels of een houten vloer.

kunstharsvloer met plinten boven op ...

kunstharsvloer met plinten boven op bestaande vloer gedeeltelijk tegels en gedeeltelijk beton in een kelderverdiep anex veranda

Ik zoek dringend een vakman die een deel ...

Ik zoek dringend een vakman die een deel van mijn living kan egaliseren (ongeveer 20 m²) en er een kastanjehouten vloer op kan verlijmen. Het materiaal is al aanwezig. Huidige werkman komt niet meer opdagen en diet na heraaldelijk en tevergeefs proberen contact te zoeken.

dringend op zoek naar goede vloerder ...

dringend op zoek naar goede vloerder voor het leggen van cementtegels zonder voeg op 30m² oppervlakte