Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerder / parketteur uit Leuven te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere vloerders / parketteurs uit Leuven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerder / parketteur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste vloerder / parketteur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerders / parketteurs in Leuven of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur voor vloerwerken in Leuven die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur in Leuven:

Epoxyvloer leggen

Ik zou op mijn epoxyvloer nu lvt vloer willen leggen van Floorify. Ongeveer 75m² Tegels van 60x90 Ik heb deze al aangekocht als ook de ondervloer en was van plan deze zelf te leggen.

Plaatsen van linoleum vloer

Wij wensen in 3 studentenresidenties de linovloeren te renoveren. Voor de vervanging in respectievelijke 12, 30 en 99 units van 10 tot 16 (en paar uitzonderingen van 25) vierkante meter. Wij wensen een lino in "namaak-hout".

Grond uitgraven en betonplaat aanleggen

Grond uitgraven en aanleggen van een betonplaat voor een tuinhuis van 4 m².

Leggen van vloer in keuken en living

Ik zoek een vloerder om een living van 4 op 7.5 en een keuken van 1.8 op 4 te vloeren, Vloeren nog aan te kopen.

Betonplaat gieten

Renovatie van woning. Betonplaat gieten van dikte 10 cm, 40 m². Oppervlakte gelijkvloers. Vloer reeds uitgegraven

Chape op gelijkvloer leggen

Graag hebben we op de gelijkvloers een chape laten leggen. De bestaande vloer breken we zelf wel af. Opp = +/- 3. 5m op 12

Vloer uit te breken en chappe te leggen

We zouden de vloer in onze fakbar willen renoveren. De huidige vloer bestaat uit verschillende soorten toplagen en 10cm eronder ligt beton. De oppervlakte is 70m². We hebben aangeraden gekregen om de vloer tot op de beton uit te (laten) breken en er een geëgaliseerde chappe laag op te leggen. We willen afwegen om deze werken uit te voeren maar hebben nood aan een prijsschatting.

Leggen van terrazzo vloer als terras

Onze stadstuin wordt in mei aangelegd en we hadden graag ons terras in terrazzo gedaan (witte basis, groene tinten).reageren.Leggen van terrazzo vloer als terras, +/- 20 vierkante meter, keuken in tweede tijd.

Badkamer tegels vervangen door vinyl bekleding

Er zijn tegels geinstalleerd op een houten vloer in de badkamer. Dit is uiteraard niet erg stabiel. De tegels zouden moeten verwijderd worden en vervangen worden door een vinyl vloer of gelijkaardig.

Groot onderhoud van geplastificeerd parket

Na 20 jaar verhuur van appartement vertoont de parket verschillende (grote en kleine) scharen, verkleuringen en putjes. Daarom lijkt schuren en her-plastificeren noodzakelijk. Parket is geplastificeerde fineerhouten dennen parket met donkere houtknoestjes. Enkel living met oppervlakte ongeveer 6 x 8 meter.