Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerder / parketteur uit Rotselaar te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere vloerders / parketteurs uit Rotselaar.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerder / parketteur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste vloerder / parketteur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerders / parketteurs in Rotselaar of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur voor vloerwerken in Rotselaar die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur in Rotselaar:

Parket herstellen na waterschade

Uitbreken stuk parket living om waterlek in waterbuis te herstellen, nadien herstellen parketvloer en opschuren.1 ruimte in living. Parket : 3 tot 5 m². Herleggen van parket dat is kromgetrokken.

Vloer vervangen in living

Wij zouden graag onze vloer vervangen. Het gaat over 80 vierkante meter. 50 vierkante meter is momenteel bedekt met linoleum. Dit is de living die vroeger bestond uit 2 aparte ruimtes maar waarvan de tussenmuur verwijderd is. 30 vierkante meter is tegelvloer. We zouden de vloer graag vervangen zien door keramisch parket.

Vinyl vloer leggen

We zouden het vast tapijt willen verwijderen en vervangen door een vinyl klikvloer. Het gaat om de bovenverdieping die bestaat uit 4 slaapkamers en een zithoek 150m² ,waar momenteel een dik vast tapijt ligt dat verlijmd is. Het vast tapijt komt goed los, maar laat wel vele lijmresten achter.

Parket aanleggen in gang en drie slaapkamers

Ik ben aan het bouwen en zou graag keramisch parket leggen op de eerste verdieping (gang en drie slaapkamers) ongeveer 45 vierkante meter. Er is chape voorzien. Er ligt vloerverwarming op de drie slaapkamers.

Chape leggen op zolder nieuwbouw

Chape leggen nieuwbouw : Ik wil graag weten hoeveel de kostprijs zal zijn om mijn zolder van en chape van 10 cm dik te voorzien. Mijn zolder is 6.73 m op 6.11 m groot. Er liggen elektriciteitsbuizen en de buizen van het ventilatiesysteem op de betonnen gewelven. Ter plaatse komen kijken door een vakman, liefst zo snel mogelijk de werken kunnen uitvoeren.

Egaliseren zolderverdieping

Wij zouden graag onze zolderverdieping egaliseren voor het plaatsen van laminaat. Er zijn hoogteverschillen van ongeveer 1 cm. De oppervlakte bedraagt 110 vierkante meter.