Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerders / parketteurs voor parket herstellen na waterschade:

Parket herstellen na waterschade

Uitbreken stuk parket living om waterlek in waterbuis te herstellen, nadien herstellen parketvloer en opschuren.1 ruimte in living. Parket : 3 tot 5 m². Herleggen van parket dat is kromgetrokken.
Offertes van vloerders / parketteurs voor vloerwerken uit Rotselaar (Vlaams-Brabant).

Soortgelijke offerte aanvragen voor parket herstellen na waterschade uit heel België:

Herbepleisteren en schilderen na waterschade

Waterschade door lekkende kraan. Herstelling van een muur en hoek. Bepleistering en schilderen. Ook stukje parket te herstellen.

Parket herstellen na waterschade

Door een lek in het platte dak is onze parket beschadigd door waterschade. Op zoek naar een stielman om het parket te herstellen.

Parket herstelling na waterschade

Eiken parket herstellen na waterschade. De parket is krom getrokken hij zou opgeschuurd moeten worden tot deze terug legaal vlak is. Dan best terug de nodige lagen vernis. Oppervlakte 50 m²

Lek aan lichtstraat herstellen

Ca 13 jaar geleden aanbouw aan huis geplaatst met lichtstraat; (ca 2m x 1,20m). Deze heeft (spijtig genoeg) vrij weinig helling. Afhankelijk van de omstandigheden (windrichting?) lekt de lichtstraat (steeds op dezelfde plaats) een weinig en vallen een paar druppels water op het parket van de living. Van buitenuit werd alles geprobeerd: nieuwe siliconenlaag, vochtwerende lagen op dichtingen van ramen aan de buitenkant. Soms regent het hard en lekt het helemaal niet. Soms regent het amper of sproei ik het groendak van de aanbouw en begint het plots te druppen. Dit is reeds 2 jaar aan de gang en ik zoek eindelijk een oplossing. Ervaring met dit fenomeen. Raam : Alu

Herstellen parket wegens waterschade

We hadden een lekkage op het dakterras. Nu is de vloer in de keuken beschadigd. De vloer is in verschillende plaatsen krom getrokken en donker geworden. We moeten het repareren. Ik denk dat de keuken ongeveer 30 m² is.

Uitbreken stuk parket en herstellen

Uitbreken stuk parket living om waterlek in CV buis te herstellen, nadien herstellen parketvloer en opschuren. Ekel terugleggen van parket en opschuren.1 ruimte in living. Parket : 5 m².

Parket herstellen

Herstelling parket door waterschade. Bestek voor verzekering in eerste instantie. 1 ruimte in de living. parket 3 m².

Parket herstellen

Herstellen van parket en de werken dienen rond te zijn tegen 31 oktober 2019. De parket ongeveer 40m² , soort Ipé parket in scheepsdek gelegd met houten topjes op de hoeken. Door waterschade moet er hersteld worden maw de watervlekken eruit verwijderd worden. Vermoedelijk terug bijgekleurd in acajou-achtig bruinrood...of...?. Opschuren is misschien vooraf nodig.