Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerder / parketteur uit Sint Genesius Rode te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere vloerders / parketteurs uit Sint Genesius Rode.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerder / parketteur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste vloerder / parketteur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerders / parketteurs in Sint Genesius Rode of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur voor vloerwerken in Sint Genesius Rode die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur in Sint Genesius Rode:

Parket opschuren

Afschuren van 15 vierkante meter parket. Vroeger lag er een tapijt op, dus de lijmlaag moet er ook van. Type parket ken ik niet vanbuiten.

Laminaat leggen op bestaande tegels

Laminaat leggen op de bestaande tegels. Speciale ondervloer en laminaat reeds gekocht. Dit voor 50 m² op het gelijkvloers. Alsook het onderaan inkorten van 3 deuren en de voordeur

Verschillende vloeren betegelen

Ik ben op zoek naar een vloerder om het gelijkvloers 90 m² en zolder 50 m² te vloeren. Op eerste verdieping de badkamer, de overloop en het toilet te vloeren. In de badkamer moeten er tevens twee muren betegeld worden. De vloer werd reeds aangekocht. Het betreft keramische tegels van 60 x 60 cm. De twee muren van de badkamer zijn tegels van 30 x 60 cm.

Isolatie (pur) en chape voor nieuwbouw

Ik zoek nog stielmannen om vloerisolatie en chapewerken uit te laten voeren. Ik kan de plannen doorsturen. Dient te gebeuren op gelijkvloers, verdieping en zolder, grondoppervlakte = 8x12

Betonplaat gieten voor tuinhuis

Betonnen vloer voor tuinhuisje van 7x5

Herstelling houten plankenvloer van tuinhuis

Ik wil graag de houten plankenvloer van de veranda van het tuinhuis laten vervangen wegens slijtage.