Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerder / parketteur uit Steenhuffel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere vloerders / parketteurs uit Steenhuffel.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerder / parketteur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste vloerder / parketteur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerders / parketteurs in Steenhuffel of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur voor vloerwerken in Steenhuffel die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur in Steenhuffel:

Vloerplaat gieten in garage en berging

Ik wil in mijn garage en berging een nieuwe geïsoleerde vloerplaat leggen. Ongeveer 20m².

Parket uitbreken en nieuwe leggen

In onze living willen we nieuwe parket leggen. hier ligt momenteel een 14 mm dikke beuken (4mm toplaag) vloer die gelijmd is op de chape. Totale oppervlakte: 46 m²

Gieten van betonnen plaat

Oppervlakte +/- 20m²; 16 cm dik eventueel te polieren. In het midden putje voorzien met deksel, riolering is reeds aanwezig. Aan één zijde dient ook afwateringsgoot voorzien te worden over de gehele lengte; 5,2m. Er bevindt zich ook een septische put waar nog een hermetisch deksel op geplaatst dien te worden. De betonnen plaat dient om later een houten garage op te plaatsen.