Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerders / parketteurs voor parket uitbreken en nieuwe leggen:

Parket uitbreken en nieuwe leggen

In onze living willen we nieuwe parket leggen. hier ligt momenteel een 14 mm dikke beuken (4mm toplaag) vloer die gelijmd is op de chape. Totale oppervlakte: 46 m²
Offertes van vloerders / parketteurs voor vloerwerken uit Steenhuffel (Vlaams-Brabant).

Soortgelijke offerte aanvragen voor parket uitbreken en nieuwe leggen uit heel België:

Vloer uitbreken en nieuwe chape leggen

Ik heb een rijwoning gekocht en ik zou graag de vloer zo goed mogelijk willen vervangen zodat ik er parket kan opleggen. Momenteel ligt er een chape onder de bestaande lynolium en is in slechte staat. Ik zou de vloer willen uitbreken, leidingen verwarming (geen vloerverwarming) in de vloer, isoleren, chapen en parket opleggen. Breedte woning is 4,30 m op 18 m diepte. graag hiervoor een offerte.

Tegels uitbreken en nieuwe plaatsen

De gang 7 m² en de keuken 14 m² moeten opnieuw getegeld worden. Eerst tegels uitbreken Patroontegels van 20x20 cm en plinten plaatsen. Ook 2 overgangen naar parket plaatsen. Eventueel 3 deuren en enkele keukenplinten inkorten.

Renovatie gelijkvloers

Muur uitbreken, nieuwe deuren, toiletruimte vergroten, vloeren (parket en tegels), radiatoren vervangen, keuken installeren Oppervlakte 54m2 Bouwjaar 1956

Vloer uitbreken en nieuwe parket leggen

Wij zijn op zoek naar een aannemer die bestaande aardetegels kan verwijderen + lichte parket kan leggen in een ruimte van 72m².

Nieuwe parket in keuken en living

We zijn op zoek naar een vloerder voor het uitbreken van onze bestaande tegels (die bovenop een bestaande vloer liggen) en er nieuwe parkettegels in de plaats kan leggen. Gaat over een oppervlakte van ongeveer 60 m². Parket niet aangekocht.

Verlijmde parketvloer uitbreken 55 m²

Wij hebben in onze woonst een 55 m² semi massieve parket vloer vol verlijmd op de chappe, die zou moeten worden uitgebroken. Deze is jammerlijk bij aanleg nooit correct afgewerkt en is in de loop der jaren gebreken beginnen te vertonen. Gezien de aanwezigheid van vloerverwarming, hebben wij gekozen om deze te vervangen door een tegel (mogelijkheid tot passieve koeling in de toekomst).

Uitbreken chape in woonkamer

Ik wil de chape in mijn living (32m²) laten uitbreken om enerzijds extra bekabeling te leggen en anderzijds om parket te kunnen leggen (de huidige chape is te hoog). Het betreft een appartement op de 1ste verdieping. Puin afvoeren kan langs de achterzijde met behulp van een trechter/buis.

Parketvloer en tegels plaatsen

Ik wil graag een nieuwe vloer +- 40m² (10*4) op de benedenverdieping. Parket uitbreken en tegels plaatsen alsook plinten vervangen. Tegels zijn nog niet aangekocht. Op de bovenverdieping graag voor 10m² (2. 5*4) laminaat. Ook deze is nog niet aangekocht.