Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een vloerder / parketteur uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende vloerders / parketteurs. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere vloerders / parketteurs uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerders / parketteurs.
Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Waals-Brabant, kan u deze hier kiezen: Beauvechain, Bierghes, Braine-l'Alleud, Enines, Grez-Doiceau, Hamme-Mille, Helecine, Jodoigne, Nivelles, Ottignies, Rixensart, Tubize, Waterloo, Wavre, Zetrud-Lumay Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur voor vloerwerken in de provincie Waals-Brabant staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur in Waals-Brabant:

maandag 16 januari 2017

Vloerder voor nieuwbouwproject

Wij zoeken iemand dat in ons nieuwbouwproject een vloer kan leggen met keramische tegels: een vloer voor beneden 60x60, ongeveer 100m2; wc beneden ook wanden bekleden met tegeltje (kleine tegeltjes); 2 badkamers tegelen met volledige vloer en muren, bad en inloopdouche met 40x20 en een kleinere sierband met kleine tegeltjes. Bovenverdieping is enkele de badkamers te doen, de rest wordt kliklaminaat die we zelf leggen. Alle materiaal zal aanwezig zijn.
zaterdag 14 januari 2017

Gietvloer voor woonkamer

We willen een witte gietvloer voor onze woonkamer, keuken. Totale opp 70m2. Uitvoering half feb.
vrijdag 1 juli 2016

Bestek laminaat schade door wateroverlast herstellen

Door de wateroverlast is mijn laminaat parket niet meer ok en ik zou graag een prijsofferte ontvangen om zo vlug mogelijk dat te kunnen opsturen naar mijn verzekering en dat zo vlug mogelijk te kunnen vervangen door uw firma.
donderdag 15 oktober 2015

Nieuwe tegelvloeren gelijkvloers

Uitbreken van bestaande tegels en afvoeren van puin. Leggen van nieuwe chape en plaatsen van tegels (94m²) en plinten((52 lopende meter).
donderdag 23 april 2015

Leggen van laminaat

Ik zou graag laminaat laten leggen in de woonkamer van 38m². In de eerste week van de maand juni. Eventueel de vloeren afwerken met plinten. De laminaat moet nog besteld worden.
zaterdag 18 april 2015

Laminaat leggen in Woonkamer

Graag voor 38m² laminaat leggen in onze living. Wellicht ook een ondervloer of dergelijke. Momenteel ligt er vinyl vloerbedekking, dat kan blijven liggen, of zal worden weggehaald. De werken zijn voor de eerste of tweede week van juni 2015. Laminaat moet nog aangeschaft worden. Kunt u ons een bestek opmaken? En helpen bij dit project?
dinsdag 13 mei 2014

Parket schuren en vernissen

Parket schuren en vernissen. Kleine studio waar massief rustiek parket werd gelegd in Jodoigne (Geldenaken) - 33m2 - keuken, hal, wc, living, slaapkamer. 3 lagen - schuren, lakken.
vrijdag 7 juni 2013

Heraanleg parket na lek in waterleiding

We zoeken iemand die een offerte kan maken van een heraanleg van een parket na een lek in de waterleiding. De ondergrond moet wellicht ook uitgebroken worden.
zondag 24 juni 2012

Chappen vloer

- Chappen vloer - oppervlakte: ca. 28,5 m2 - 2de verdieping alléénstaande woning - opmerking: er ligt een chappe maar die is voor 75% afgebrokkeld (opdracht eventueel te combineren met betegeling badkamer: zie offerteaanvraag 71001)
woensdag 19 januari 2011

ca 100m² parket

ca 100m² parket
dinsdag 13 april 2010

Wij hebben net een house gekocht en ...

Wij hebben net een house gekocht en willen graag een vloer veranderen. Ongeveer 160 sq.meters. Momenteel rr liggen tegels. Die moeten weggeplaats worden en graag willen wij houten vloer/laminaat op leggen. Wij denken ook nog over een vloerverwarming. ( floer-verwaarming folie onder de vloer te leggen).
zondag 28 maart 2010

Oude tegels moeten opgebroken worden en ...

Oude tegels moeten opgebroken worden en vervangen worden. (ong.70m2) Eventuele alternatieve zijn welkom.
woensdag 27 januari 2010

Voor de inbouwhaard moet uit de parket ...

Voor de inbouwhaard moet uit de parket een stuk gehaald worden van ongeveer 60 cm op 120 cm om blauwe steen te leggen (ter bescherming).
woensdag 15 juli 2009

uitbreken oude planken vloer, isoleren, ...

uitbreken oude planken vloer, isoleren, OSB platen, Laminaat vloer met dempende ondermat
vrijdag 5 december 2008

Het plaatsen van de parketvloer (lijmen) ...

Het plaatsen van de parketvloer (lijmen) in de living, de vloer is volledig plat en egaal, is te plaatsen op volledige oppervlakte, ondervloer momenteel vinyl volgens Brico raadgever kan hierop gelijmd worden
vrijdag 4 juli 2008

Nieuwbouw woning te 1370 Jodoigne ...

Nieuwbouw woning te 1370 Jodoigne (meteen aan afrit autostrade). Ben op zoek naar een chapper + vloerder (tegels al gekozen) Periode uitvoer van werken. Chappe: 2e helft augustus Vloeren na drogen chappe. Oppervlakte woning= +400m2 contacteer johan.guelluy@accenture.com indien interesse
zaterdag 24 februari 2007

Renovatie van vloer in bestaande woning. ...

Renovatie van vloer in bestaande woning. Vloer is uitgegraven. Op de onderste laag (puin) zou een waterwerende PE folie moeten komen, met daarboven een betonnen werkvloer. Daarbovenop komt een laag gespoten PUR (deze is al toegewezen aan een aannemer). Daarbovenop een chape van zo'n 6 cm. Verder ook : heropbouw, bepleistering en betegeling van schouw.
vrijdag 8 februari 2002

- afbraak niet steunende binnenmuur - ...

- afbraak niet steunende binnenmuur - afbraak schouw - opbreken bestaande tegelvloer 32M2 en uitgraven 24m2 op 25 cm om op niveau te brengen - visqueen op 24m2 - betonplaat leggen 15 cm op 24m2 - chape 8 cm op 32m2 - betegelen op 32m2 (tegels door bouwheer geleverd)
maandag 14 januari 2002

pose de parquet dans un hall de nuit

pose de parquet dans un hall de nuit
dinsdag 31 juli 2001

Carrelage d'un hall d'entrée, d'un hall ...

Carrelage d'un hall d'entrée, d'un hall de nuit et d'un WC
maandag 12 februari 2001

Plaatsen van vloertegels buiten. De ...

Plaatsen van vloertegels buiten. De bestaande tegels moeten eruit. Misschien moet er beton gegoten worden vooraleer de buitentegels (40x40) te plaatsen

Partners

Partners van Casius