Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een vloerder / parketteur uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende vloerders / parketteurs. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere vloerders / parketteurs uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerders / parketteurs.
Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Waals-Brabant, kan u deze hier kiezen: Beauvechain, Bierghes, Braine-l'Alleud, Enines, Grez-Doiceau, Hamme-Mille, Helecine, Jodoigne, Nivelles, Ottignies, Rixensart, Tubize, Waterloo, Wavre, Zetrud-Lumay Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur voor vloerwerken in de provincie Waals-Brabant staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur in Waals-Brabant:

dinsdag 28 januari 2020

Keramisch parket en laminaat plaatsen in een nieuwbouw

Ik wil graag keramische parket (gerectifieerd) laten leggen in ons nieuwbouw in de living van 24m2, keuken van 11m2 en bureau van 18m2. Ook zou ik graag laminaat laten leggen in de bovenverdieping in de 4 kamers van ongeveer 11-12m2 en de overloop van 7m2. De tegels en plinten zou ik bij impermo kopen. Het laminaat wordt door het bouwbedrijf geleverd met de plinten.
zaterdag 25 januari 2020

Tegels leggen

Wij willen tegels leggen in onze hal. Zowel op de trap als de hal zelf (verschillende tegels). Daarnaast is er ook nog een klein halletje waar dezelfde tegels komen. Hiervoor moet er 2-3 cm egaline gelegd worden. Wat zijn de beschikbaarheden hiervoor? Onder: een 20 m2, trap 1 verdieping ong. 2 m breed, overloop en gang: 10m2. Totaal een 30m2 en dan de trap. Ook plintjes.
dinsdag 27 augustus 2019

Parket behandelen met olie of vernissen

Behandelen van parketvloeren met matte vernis. Ongeveer 120m² Woonkamer, living, drie kamers en hal .
maandag 16 januari 2017

Vloerder voor nieuwbouwproject

Wij zoeken iemand dat in ons nieuwbouwproject een vloer kan leggen met keramische tegels: een vloer voor beneden 60x60, ongeveer 100m2; wc beneden ook wanden bekleden met tegeltje (kleine tegeltjes); 2 badkamers tegelen met volledige vloer en muren, bad en inloopdouche met 40x20 en een kleinere sierband met kleine tegeltjes. Bovenverdieping is enkele de badkamers te doen, de rest wordt kliklaminaat die we zelf leggen. Alle materiaal zal aanwezig zijn.
zaterdag 14 januari 2017

Gietvloer voor woonkamer

We willen een witte gietvloer voor onze woonkamer, keuken. Totale opp 70m2. Uitvoering half feb.
vrijdag 1 juli 2016

Bestek laminaat schade door wateroverlast herstellen

Door de wateroverlast is mijn laminaat parket niet meer ok en ik zou graag een prijsofferte ontvangen om zo vlug mogelijk dat te kunnen opsturen naar mijn verzekering en dat zo vlug mogelijk te kunnen vervangen door uw firma.
donderdag 15 oktober 2015

Nieuwe tegelvloeren gelijkvloers

Uitbreken van bestaande tegels en afvoeren van puin. Leggen van nieuwe chape en plaatsen van tegels (94m²) en plinten((52 lopende meter).
donderdag 23 april 2015

Leggen van laminaat

Ik zou graag laminaat laten leggen in de woonkamer van 38m². In de eerste week van de maand juni. Eventueel de vloeren afwerken met plinten. De laminaat moet nog besteld worden.
zaterdag 18 april 2015

Laminaat leggen in Woonkamer

Graag voor 38m² laminaat leggen in onze living. Wellicht ook een ondervloer of dergelijke. Momenteel ligt er vinyl vloerbedekking, dat kan blijven liggen, of zal worden weggehaald. De werken zijn voor de eerste of tweede week van juni 2015. Laminaat moet nog aangeschaft worden. Kunt u ons een bestek opmaken? En helpen bij dit project?
dinsdag 13 mei 2014

Parket schuren en vernissen

Parket schuren en vernissen. Kleine studio waar massief rustiek parket werd gelegd in Jodoigne (Geldenaken) - 33m2 - keuken, hal, wc, living, slaapkamer. 3 lagen - schuren, lakken.