Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een vloerder / parketteur uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende vloerders / parketteurs. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere vloerders / parketteurs uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerders / parketteurs.
43 klanten uit West-Vlaanderen bevelen een bij Casius in West-Vlaanderen aangesloten vloerder / parketteur aan met een gemiddelde score van 9,4/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit West-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Assebroek, Blankenberge, Bredene, Brugge, Harelbeke, Izegem, Knokke, Kortrijk, Oostduinkerke, Oostende, Roeselare, Sint-Andries, Sint-Kruis (Brugge), Torhout, Waregem Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur voor vloerwerken in de provincie West-Vlaanderen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur in West-Vlaanderen:

zaterdag 30 december 2017

Terras in steen of marmertapijt laten plaatsen

Graag hadden wij ons terras in steen of marmertapijt laten plaatsen. Het gaat om een rechthoekige vorm van zo een 20 m². De ondergrond is stabilisé en deze moet mogelijks ook opnieuw worden gedaan.
maandag 18 december 2017

Renoveren parketvloer

Wij willen de bestaande parketvloer in ons appartement (oppervlakte ca. 80 m²) laten opschuren en een nieuwe beschermlaag laten aanbrengen. We zouden graag verhuizen medio maart en zouden dit dus voor die datum willen laten doen.
zondag 10 december 2017

Vloer egaliseren

Vloer 2m op 2m egaliseren (eerst bestaande tegels uitbreken)
woensdag 6 december 2017

Betonplaat gieten en vloeren leggen

Ik ga mijn woning verbouwen. Alle vloeren (ca 130m²) gaan eruit. Er moet een betonvloer komen van ca 15cm, een PUR en een chape. Afwerkingslaag wordt gedeeltelijk polybeton (ca 90m²), gedeeltelijk tegels (ca 15m²) en gedeeltelijk laminaat (ca 25m²).
maandag 4 december 2017

Keramische parketvloer plaatsen

Ik wil graag keramische parketvloer in een nieuwe veranda leggen. Het gaat over 22 m² te plaatsten door tegelzetter. Er ligt nog niks.
vrijdag 17 november 2017

Vloerplaat-isolatie-chape leggen

Wij breken zelf onze oude vloer uit, graven uit op de juiste diepte en vragen een aannemer voor het plaatsen vloerplaat-isolatie-chape. Oppervlakte 55m². Afwerking beton ciré door gespecialiseerde firma.
donderdag 9 november 2017

Beton gieten

In het tuinhuis wil ik graag een beton lopen gieten van 15 cm . Het tuinhuis is 3 op 3 m. Momwentel ligt er een zandlaag . De ingang is langs een smal poortje aan de zijkant vd woning.
woensdag 8 november 2017

Vloer uitbreken + afbraak muurtjes en verwijderen deuren

De volledige tegelvloer moet uitgebroken worden in een appartement van 55 m² zodat er nieuwe leidingen kunnen gelegd worden. Daarnaast moeten ook 2 niet dragende muurtjes afgebroken worden (één van 170 cm op 257 cm en één van 50 cm op 257 cm) en 2 deuren met metalen omlijsting verwijderd worden.
woensdag 18 oktober 2017

Nieuwe vloer leggen in de keuken

De keukenvloer en berging zou moeten vernieuwd worden, zonder afbraak van de oude vloer. Egaliseren en daarna tegels of eender wat zodat het weer proper toont om later te verkopen. De keuken zal blijven staan. Er zal ook met een verhoog, verschil van hoogte moeten gewerkt worden. Er zijn 3 deuropeningen waarvan 1 zonder deur. Nog geen tegels aangekocht.
dinsdag 17 oktober 2017

Click Vinyl laten leggen

Ik wil klikvinyl leggen in mijn slaapkamers (3) en hal, (totaal +- 50m²). Deze wil ik laten afwerken met plinten. De vloeren en plinten zijn nog niet aangekocht. Ook wil ik er een ondermat laten leggen. Dit alles in een nieuwbouwproject. Het plan van de bovenverdieping met de juiste afmetingen zit in bijlage. Ik heb zelf nog niet alles opgemeten.
dinsdag 10 oktober 2017

Behandelen van parketvloer

Visgraatparket in living. 5 op 12 meter. Moet geschuurd en na behandeld worden. Is nog van behoorlijke kwaliteit, maar kan opfrisbeurt gebruiken.
woensdag 4 oktober 2017

Betonplaat voor tuinhuis

We wonen in een nieuwbouw huurwoning en we willen een tuinhuis zetten van 2. 5 meter op 2 meter alles is makkelijk bereikbaar. Enkel de betonplaat. Graag rond de maand november de werken beginnen.
donderdag 28 september 2017

Beton storten in huis

Wij zijn van plan om in ons huis de vloer uit te breken aangezien er nieuwe sanitair leidingen moeten gelegd worden. We gaan 30 cm diep graven en we voorzien een 2 cm voor tegel en 8 cm chappe. Ongeveer 20 cm beton moet er gestort worden op een oppervlakte van 85 m².
woensdag 27 september 2017

Nieuwe vloerplaat gieten bij verbouwing

Ik heb een loods met een totale oppervlakte van ruim gerekend 135 m² (volledig open ruimte in een L-vorm). De gevraagde werken zijn: 1) De bestaande vloer moet uitbreken + afgraven. Op +- 10 m² is er al iets van beton of cement gegoten en moet weg. Ongeveer 18 m² is losse aarde. De rest van de oppervlakte zin tegels die op een dunne chappe op de zavel liggen. 2) Plaatsen van folie + isolatie onder de nieuwe vloerplaat. 3) Gieten van een nieuwe betonnen vloerplaat over de gehele oppervlakte. 4) De vloerplaat moet voor afwerking gepolierd worden. (Water of electriciteitsleidingen worden niet gelegd. ) De loods is 2,8m hoog met een grote poort. Het is mogelijk om met een kleine graafkraan binnen te werken. Voor de diktes (van de plaat en isolatie) hoor ik graag een voorstel.
woensdag 16 augustus 2017

Betonplaat gieten voor tuinhuis

Gieten betonplaat. Ik wil graag een tuinhuis zetten van 415 x 295 + extensie van 400 maar ik had dus graag een betonplaat laten gieten voor het tuinhuis zelf (415 x 295), de tuin is perfect bereikbaar via de zijkant (3m breedte) maar is wel in totaal 40 m diep. Daarna hebben we eventueel nog iemand nodig voor terras aan te leggen van +- 34 m². (terras zal pas voor volgend jaar zijn, betonplaat zo snel mogelijk)
maandag 7 augustus 2017

Opschuren en behandelen van parketvloer

Opschuren en behandelen van parketvloer +- 125 m²
dinsdag 1 augustus 2017

Gietvloer plaatsen gelijkvloers en eerste verdieping

PU-gietvloer gieten op gelijkvloers 90m ² + badkamer eerste verdieping. (9m²)
vrijdag 28 juli 2017

Beton gieten en polieren

Wij zijn op zoek naar een vakman die beton kan gieten en polieren. 28 m² terras en 60m² binnen.
donderdag 13 juli 2017

Laminaat op eerste verdieping plaatsen

Ik wil graag een nieuwe laminaat vloer voor de eerste verdieping. Dit gaat over ca 140 m². De huidige vloer is een houten vloer uit de jaren stilletjes en ligt niet recht (voelbaar als je er over wandelt). De nieuwe vloer moet degelijk zijn, maar prijs is vrij bepalend gezien het huis verkocht zal worden, en ik geen grote kosten wens te maken. De vloer is in de kamers bedekt met linolium, en in de gang bedekt met tapijt.
maandag 10 juli 2017

PVC vloer met kliksysteem plaatsen

Graag nieuwe vloerbekleding click vinyl met houtlook, geschikt voor alle kamers (ook badkamer en keuken) voor intensief gebruik. ongeveer 80 m².
zondag 2 juli 2017

Keramisch parket leggen op gelijkvloers

Leveren en plaatsen keramische parket in Living en eethoek/bureau keuken (+/-56 m²) Graag ook een idee voor Milaan parket... Ruimte voorzien van chappe (waar momenteel Laminaat geplaatst is) Voorkeur West-Vlaanderen-ter plaatse komen kijken.
donderdag 29 juni 2017

Gietvloer of beton aanleggen

Wij gaan 100 vierkante meter ruimte hebben op de benedenverdieping. De ganse vloer inclusief betonvloer wordt vernieuwd.
woensdag 28 juni 2017

Terras heraanleggen

Betegelen trapezium vormige oppervlakte, deels al gebetonneerd in voortuin naast vijver. Oppervlakte ongeveer 8-10 m². Ik heb nog een hoeveelheid tegels liggen, misschien kunnen deze gebruikt worden.
zaterdag 24 juni 2017

Zoldervloer egaliseren en afwerken

Onze betonnen zoldervloer is niet effen, niveauverschillen tot ongeveer 3 cm (op eerste zicht). Graag vakman voor egaliseren + afwerken met laminaat. Oppervlakte ongeveer 20 m². Hal en twee kleine kamers.
zondag 18 juni 2017

Betegeling en chappe leggen

Renovatie van een rijhuis. Tegelvloeren in badkamer (OSB) en keuken (chappe) met totale oppervlakte van 35 m² (tegels 60*60). Douche (1 m op 0,8 m, 2,20 m hoogte). Materiaal aangekocht , enkel plaatsing.