Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een vloerder / parketteur uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende vloerders / parketteurs. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere vloerders / parketteurs uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerders / parketteurs.
43 klanten uit West-Vlaanderen bevelen een bij Casius in West-Vlaanderen aangesloten vloerder / parketteur aan met een gemiddelde score van 9,4/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit West-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Assebroek, Blankenberge, Bredene, Brugge, Harelbeke, Izegem, Kortrijk, Oostduinkerke, Oostende, Roeselare, Sint-Andries, Sint-Kruis (Brugge), Torhout, Waregem, Zwevegem Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur voor vloerwerken in de provincie West-Vlaanderen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur in West-Vlaanderen:

maandag 12 maart 2018

Gepolierde betonvloer aanleggen voor gelijkvloers

Verbouwing met vloerverwarming, de te gieten dikte is 10 cm in 2 ruimtes en 6 cm in de gang maar daar is geen vloer verwarming. Totaal oppervlakte te leggen is 80 m². Waarvan 72 m² 10 cm , en rest 8 cm.
vrijdag 9 maart 2018

Gepolierde betonvloer plaatsen in tuinhuis

Gieten van een gepolierde betonvloer in een tuinhuis.
dinsdag 6 maart 2018

Gepolierde betonvloer voor keuken en bureau leggen

Graag polybeton leggen voor onze keuken + bureau. Het betreft 2 aparte ruimtes elk van ongeveer 20 m².
zondag 4 maart 2018

Tegelvloer vervangen en aanpassing schouw

Oude vloer uitbreken: nieuwe plaatsen ongeveer 50 vierkante meter. Tegels aan te kopen door vakman. Eventueel schouw afbreken of aanpassen.
vrijdag 2 maart 2018

Bestaande parket renoveren

Wij hebben een visgraat parket in onze leefruimte. Graag willen wij de parket laten renoveren omdat er enkele stukken los liggen. Daarnaast willen wij ook graag dat de parket eens opgeschuurd en behandeld wordt.
woensdag 28 februari 2018

Gepolierde betonvloer in garage aanleggen

Er moet een betonvloer graag een gepolierde in de garage geplaatst worden. Er hangen kasten 40 cm van de grond die ik zou willen laten hangen.
dinsdag 27 februari 2018

Betonvloer gieten voor stallen

Wil een betonnen ondergrond in weide om stallen op te bouwen twee maal 36 vierkante meter. Liefst hadden we betonplaten of een betonnen vloer.
woensdag 21 februari 2018

Steunbalken vernieuwen

De steunbalken van de vloer van de voute zijn aangetast door houtworm en vocht, klinken hol, brokkelen af of vertonen barsten . Houtrot.
zondag 18 februari 2018

Afschuren en oliën eiken parketvloer

Afschuren eiken parket in living en eethoek op gelijkvloerse verdieping tot tegen de bestaande schildersplinten. Dit vanaf korrel 60 tot en met met korrel 120, met professioneel gereedschap/woodboys en stofzuigers. Vervolgens intensief reinigen van de parket en aanbrengen van kwaliteitsvolle oliën, bijvoorbeeld WOCA, tot aan de bestaande schildersplinten. Het gaat om een oppervlakte van ongeveer 40 m².
zaterdag 17 februari 2018

Afwerking vloeren in houtskelet nieuwbouw

Voor de afwerking van ons huis in houtskelet zijn we op zoek naar een firma voor de afwerking van de vloeren. Nadat de technieken zijn geplaatst moet de vloer worden afgewerkt met een laag Starbeads en in een tweede fase daarop Chape. (op de starbeads komt eerst nog de vloerverwarming) Het gaat om: Gelijkvloers : 14cm starbeads + 7 chape = 76m2 1e verdieping: 8cm starbeads + 6cm chape = 55m2 2e verdiepeing: 6cm starbeads + 6cm chape = 44,5m2
vrijdag 2 februari 2018

Trap bekleden in gepolierd beton

Bekleden van trap. We hebben een betonnen trap maar we zouden die willen afwerken in de look van gepolierde beton ofzo. Graag eens te bekijken wat de mogelijkheden zijn. Dat is een rechte trap van gelijkvloers naar eerste verdieping.
woensdag 31 januari 2018

Gepolierde betonvloer aanleggen voor keuken en inkom

Betonvloer aanleggen ongeveer 50 m². De gepolierd betonvloer zou moeten aansluiten op een nog te plaatsen parketvloer (ter hoogte van een deuropening, 150 cm breedte), is bedoeld voor in de keuken (35 m²) en in de achter inkom (15 m²), maar deze ruimtes sluiten NIET op elkaar aan. De woning is een renovatie en staat momenteel op de vloerplaat, er moet dus nog gechaped worden en de technieken (inclusief vloerverwarming) dienen nog te worden geplaatst.
maandag 29 januari 2018

Gepolierde betonvloer voor keuken en inkom

Betonvloer plaatsen ongeveer 50 m². Beneden verdieping van bestaande woning wordt uitgebroken om alle bestaande leidingen te vernieuwen tot op betonplaat. Ca 10 a 15 cm naar schatting.
maandag 22 januari 2018

Betonplaat gieten

Beton te laten storten, 4 kubiek. Pomp zal nodig zijn. Indien mogelijk ook plattrekken. Voorkeur om te laten storten op zaterdag 17 februari.
dinsdag 9 januari 2018

Parket schuren en MDF platen plaatsen

Ik wil graag ons parket laten opschuren in de living en op het eerste verdiep. Momenteel is er een bruine vernis maar wil deze verwijderen en een naturel vernis laten aanbrengen. Ook wil ik enkele schappen aanbrengen voor boeken en de TV op te plaatsen. Hieraan had ik gedacht aan zwarte mdf platen, deze zijn nog nie aangekocht.
maandag 8 januari 2018

Gepolierde betonvloer gieten

We willen graag een gepolierde betonvloer laten gieten. De voorbereindende grondwerkerken en dergelijke doen we zelf. We zoeken iemand voor het storten, polieren en afspuiten. Het zou gaan om zo een 66 m². Ik vermoed dat er ook geen betonpomp aan te pas zal komen.
zaterdag 30 december 2017

Terras in steen of marmertapijt laten plaatsen

Graag hadden wij ons terras in steen of marmertapijt laten plaatsen. Het gaat om een rechthoekige vorm van zo een 20 m². De ondergrond is stabilisé en deze moet mogelijks ook opnieuw worden gedaan.
maandag 18 december 2017

Renoveren parketvloer

Wij willen de bestaande parketvloer in ons appartement (oppervlakte ca. 80 m²) laten opschuren en een nieuwe beschermlaag laten aanbrengen. We zouden graag verhuizen medio maart en zouden dit dus voor die datum willen laten doen.
zondag 10 december 2017

Vloer egaliseren

Vloer 2m op 2m egaliseren (eerst bestaande tegels uitbreken)
woensdag 6 december 2017

Betonplaat gieten en vloeren leggen

Ik ga mijn woning verbouwen. Alle vloeren (ca 130m²) gaan eruit. Er moet een betonvloer komen van ca 15cm, een PUR en een chape. Afwerkingslaag wordt gedeeltelijk polybeton (ca 90m²), gedeeltelijk tegels (ca 15m²) en gedeeltelijk laminaat (ca 25m²).
maandag 4 december 2017

Keramische parketvloer plaatsen

Ik wil graag keramische parketvloer in een nieuwe veranda leggen. Het gaat over 22 m² te plaatsten door tegelzetter. Er ligt nog niks.
vrijdag 17 november 2017

Vloerplaat-isolatie-chape leggen

Wij breken zelf onze oude vloer uit, graven uit op de juiste diepte en vragen een aannemer voor het plaatsen vloerplaat-isolatie-chape. Oppervlakte 55m². Afwerking beton ciré door gespecialiseerde firma.
donderdag 9 november 2017

Beton gieten

In het tuinhuis wil ik graag een beton lopen gieten van 15 cm . Het tuinhuis is 3 op 3 m. Momwentel ligt er een zandlaag . De ingang is langs een smal poortje aan de zijkant vd woning.
woensdag 8 november 2017

Vloer uitbreken + afbraak muurtjes en verwijderen deuren

De volledige tegelvloer moet uitgebroken worden in een appartement van 55 m² zodat er nieuwe leidingen kunnen gelegd worden. Daarnaast moeten ook 2 niet dragende muurtjes afgebroken worden (één van 170 cm op 257 cm en één van 50 cm op 257 cm) en 2 deuren met metalen omlijsting verwijderd worden.
woensdag 18 oktober 2017

Nieuwe vloer leggen in de keuken

De keukenvloer en berging zou moeten vernieuwd worden, zonder afbraak van de oude vloer. Egaliseren en daarna tegels of eender wat zodat het weer proper toont om later te verkopen. De keuken zal blijven staan. Er zal ook met een verhoog, verschil van hoogte moeten gewerkt worden. Er zijn 3 deuropeningen waarvan 1 zonder deur. Nog geen tegels aangekocht.

Partners

Partners van Casius