Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerder / parketteur uit West-Vlaanderen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerders / parketteurs. U komt in de provincie West-Vlaanderen heel eenvoudig en snel in contact met een vloerder / parketteur of meerdere vloerders / parketteurs.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerder / parketteur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerders / parketteurs uit West-Vlaanderen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerder / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerders / parketteurs in West-Vlaanderen.


Voor een vloerder / parketteur, goed èn betaalbaar, uit West-Vlaanderen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerder / parketteur in Assebroek, Blankenberge, Bredene, Brugge, Harelbeke, Izegem, Knokke, Kortrijk, Oostduinkerke, Oostende, Roeselare, Sint-Andries, Sint-Kruis (Brugge), Torhout, Waregem uit West-Vlaanderen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerders / parketteurs voor: gietvloer voor woonkamer, houten vloer verstevigen, terrazzovloer plaatsen, stabilisatie houten vloerbalken, renovatie parketvloer, renovatie blokjesparket opschuren en grijs inkleuren, laminaatvloer leggen, vloer leggen, houten vloer living vernieuwen, egaliseren chape vloer, vloerrenovatie, vloer leggen in kelders, ondervloer, laminaat en plinten plaatsen, verlagen beton vloer, vloerder voor nieuwbouwproject en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerder / parketteur uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur voor vloerwerken in de provincie West-Vlaanderen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur in West-Vlaanderen:

dinsdag 3 januari 2017

Houten vloer living vernieuwen

Ik woon in een oud gebouw, met een houten vloer die vijf jaar geleden geschuurd werd en geolied... maar is aan renovatie toe... ik wil een stevige houten vloer, moderne en warme uitstraling. De living is ongeveer 25 vierkante meter. Ik hoor graag wat de verschillende mogelijkheden zijn. En graag een prijsofferte. Ik wil dit werk vrij snel laten gebeuren. Ik woon op de 8ste verdieping op de dijk. Zie foto voor het soort vloer ... er zijn hier en daar wel zwarte vlekken ...
dinsdag 27 december 2016

Plankenvloer leggen

Ik wil een plankenvloer leggen in de keuken op een bestaande vloer. De keuken is onderkelderd, dus geen vochtopstijging vanuit de grond. Dit moet gebeuren na het uitbreken van de oude keuken en alvorens het plaatsen van de nieuwe. Een drietal deuren zullen hierdoor iets moeten ingekort worden. Het gaat om een oppervlakte van ongeveer 15m2. Ik koop zelf de planken aan.
woensdag 21 december 2016

Laminaat leggen in studio

Graag zouden we prijs willen laten maken om laminaat te leggen in een studio op de zeedijk van Nieuwpoort. Het oorspronkelijk vast tapijt moet dan eerst nog wel weggehaald worden. Het zou gaan om een 20 vierkante meter. Er zullen ook nog wel meubels staan want die krijgen we niet gemakkelijk weg. Wat we weg kunnen plaatsen (in inkomhal en garage) doen we zeker. Het probleem is dat we niet zo vaak aan zee zijn om te komen kijken om een prijs te maken. In de Kerstvakantie zijn we er zeker van donderdag tot zaterdag oudjaarsdag. En in de tweede week van de vakantie kunnen we er ook zijn vanaf donderdag 5 januari tot in het weekend. Dit is wel natuurlijk in het bouwverlof?
woensdag 14 december 2016

Laminaat leggen

Laminaat leggen in living. Totale oppervlakte is 32 vierkante meter.
donderdag 1 december 2016

Betonplaat vloer gieten

Er moet een betonplaat gegoten worden ( +- 10 cm dik) voor de benedenverdieping van mijn woning (+- 80m2). Graag de komende maand de werken starten, rond de maand januari.
dinsdag 22 november 2016

Leggen laminaat

Slaapkamer, 30 m² met inbegrip van ondervloer installeren. Afwerking rond schoorsteen en één deur.
maandag 14 november 2016

Egaliseren houten vloer

Op de verdieping vertoont de huidige vloer een merkbaar hoogteverschil. De oorspronkelijke vloer bestaat uit houten planken waarop laminaat geplaatst werd. Dit laminaat wens ik te vervangen door een nieuwe vloer na het egaliseren van de vloer. Voor het egaliseren had ik graag bijkomende informatie en een offerte bekomen.
zondag 13 november 2016

Parket onderhouden

Het parket in de living en nachthal van mijn nieuwe woning moet worden opgeschuurd en graag in lichte (witte) eik geolied worden.
donderdag 10 november 2016

Rechttrekken houten vloer

Herstellen en stabiliseren van houten vloer in leefruimte van een rijhuis. Rechttrekken van houten kepers in vloer.
donderdag 3 november 2016

Laminaat leggen

Kleinschalig appartement. Leggen van 30m² nieuw laminaatparket.
dinsdag 1 november 2016

Laminaat plaatsen

Laminaatvloer leggen in studio (40 à 45 vierkante meter). Laminaat is reeds aangekocht.
dinsdag 18 oktober 2016

Parketvloer en wandtegels in appartement leggen

Ik wil graag parketvloer in heel appartement en wandtegels in de badkamer. Maten parketvloer: 1. 20 m lang, 0,20 m breed en 1 cm dik nieuwe tegels voor badkamer 0,60 m op 0,30 m. Zal zelf zorgen voor alle materialen, ttz vloer + kol + invoegsel. Graag prijs per m ² en/of per uur.
zaterdag 15 oktober 2016

Terras in gepolierde beton gieten

Ik zou graag mijn terras van ongeveer 100 m² in gepolierde beton laten gieten
zondag 9 oktober 2016

Beschadigde parket uitbreken en nieuwe leggen

Daar de parketvloer op meerdere plaatsen naar boven komt zou deze moeten uitgebroken worden en vervangen door een nieuwe parketvloer. Onder deze vloer bevindt zich een kelder die slechts gedeeltelijk wordt verwarmd. Onder de parket ligt nu een houten roostering. Ik denk dat een samengestelde parket zal moeten voorzien worden om vervorming door vocht tegen te gaan
zondag 2 oktober 2016

Gietvloer leggen

We willen een gietvloer op de bestaande tegel in de lounge van onze sauna. Oppervlakte : 25 m².
zaterdag 1 oktober 2016

Leggen nieuwe vloer

Het betreft een nieuwe vloer op het gelijkvloers van ongeveer 60 vierkante meter + eventueel chappe, weet dit pas bij uitbreken van bestaande vloer. De vloer uitbreken wordt door ons gedaan dus de vakman gaat enkel plaatsen van vloer doen.
woensdag 28 september 2016

Vloer hervloeren

De vorige eigenaar heeft de vloer van de keuken slecht gedaan waardoor onze tegels allemaal los komen Alles moet terug opnieuw gedaan worden Ruimte +/- 34m²
zaterdag 17 september 2016

Chapewerken en tegels leggen

Ik had graag een nieuwe tegelvloer over de volledige benedenverdieping 77m² gelegd. Hiervoor zal ook opnieuw gechapt moeten worden. We willen ook een stuk steunmuur verwijderen. Ik vermoed dat hier wel een poutrel dwars op loopt van een voorgaande verbouwing.
vrijdag 16 september 2016

Geborstelde beton gieten

Beton gieten en afwerken (niet polieren, wel borstelen, zodat er paarden op kunnen stappen) in loods Graag offerte voor 2 oppervlaktes, - ofwel 10m x 10m - ofwel ineens in 2 ruimtes van de loods, waarvan één 10m x 10m en de andere ruimte 10m x 15m
vrijdag 9 september 2016

Geboende parket afschuren en zepen

Ik heb een eiken parket die geboend is en wil hiervan af. Ik zou hem graag zepen.
vrijdag 9 september 2016

Parket laten behandelen

We hebben een huis gekocht en de living ligt in parket ,ongeveer 35m². We hadden graag een offerte ontvangen om deze terug te behandelen.
woensdag 7 september 2016

Vloerder voor binnen en buiten

Ik zoek een professionele vloerder voor: - 24 m2 vloer leggen op 1e verdieping (chape ligt er al) + ongeveer 21 m plinten plaatsen - 45 m2 terras leggen buiten (nog geen chape aanwezig) (asian blue 15x15x2,5)
maandag 5 september 2016

Opschuren en verfrissen parketvloer

Het parket in onze living dient te worden opgeschuurd en opnieuw gelakt. Het betreft een ruimte van ongeveer een 40 m2.
vrijdag 2 september 2016

Laminaat zolderkamers

Herinrichting van de zolder - +/-40 m²
woensdag 31 augustus 2016

Parket leggen

87m2 parket leggen in de living en rookruimte. Nog geen keuze gemaakt over het materiaal of houtsoort. Best ter plaatse bespreken