Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerder / parketteur uit West-Vlaanderen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerders / parketteurs. U komt in de provincie West-Vlaanderen heel eenvoudig en snel in contact met een vloerder / parketteur of meerdere vloerders / parketteurs.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerder / parketteur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerders / parketteurs uit West-Vlaanderen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerder / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerders / parketteurs in West-Vlaanderen.

25 klanten uit West-Vlaanderen bevelen een bij Casius in West-Vlaanderen aangesloten vloerder / parketteur aan met een gemiddelde score van 9,3/10.

Voor een vloerder / parketteur, goed èn betaalbaar, uit West-Vlaanderen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerder / parketteur in Assebroek, Blankenberge, Bredene, Brugge, Harelbeke, Izegem, Knokke, Kortrijk, Oostduinkerke, Oostende, Roeselare, Sint-Andries, Sint-Kruis (Brugge), Torhout, Waregem uit West-Vlaanderen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerders / parketteurs voor: gietvloer te plaatsen in volledige woning., vloeren van benedenverdieping, granieten vloer plaatsen, verwijderen oude vloertegel en leggen laminaat, gietvloer plaatsen, gietvloer plaatsen in garage en op verdieping, terrazzo vloer keuken aanleggen, vloeren van verdieping, gietvloer plaatsen in Polyurethaan, leveren en plaatsen parketvloer, vloerder keramische tegels, betonwerken, vloerder voor nieuwbouwproject, laminaat plaatsen op 1e verdiep, laminaat plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerder / parketteur uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur voor vloerwerken in de provincie West-Vlaanderen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur in West-Vlaanderen:

vrijdag 17 februari 2017

Parket afschuren en laten inoliën

8 jaar geleden bij de installatie van onze (meerlagige) parket kozen we voor een witte olie. Het resultaat heeft ons nooit kunnen bekoren. We willen onze parket nu laten afschuren en oliën in natuurkleur. De oppervlakte is 100m².
woensdag 15 februari 2017

Vloerder voor herstellen van tegels plinten

Ik wil de huidige vloer laten herstellen. Op verschillende plaatsen in het gebouw (privé woonzorgcentrum) zijn de tegels/plinten los gekomen. De losgekomen tegels moeten eruit en opnieuw gelegd met uitzettingsvoegen. Er is nog voldoende voorraad van de verschillende tegels voor gebroken exemplaren te vervangen.
dinsdag 14 februari 2017

Gietvloer plaatsen in garage en op verdieping

De totale oppervlakte is ongeveer 150 m².Gietvloer plaatsen in garage en op verdieping
maandag 13 februari 2017

Herleggen deel van parket

Een deel van het parket moet vervangen worden (vochtprobleem maar nu opgelost)
zondag 12 februari 2017

Appartement vloeren

Nieuwe vloeren in het ganse appartement leggen. het gaat om ongeveer 100m². Materiaalkeuze nog te maken. vierkante meter)
donderdag 9 februari 2017

35m² parket leggen op appartement

Wij willen parket leggen in een kleine zitplaats en 2 kleine slaapkamers. (ongeveer 35 m²). We hebben een appartement gekocht juist over de grens in Bray Dunes op 3 km van De Panne. En wij hadden liever Belgische werkmensen gehad.
maandag 6 februari 2017

Egaliseren OSB vloer

Betreft egaliseren houten OSB vloer om later laminaat of iets dergelijks op te plaatsen. De oppervlakte is 75m².
maandag 30 januari 2017

Vloerder vloer en plinten leggen in eetruimte en berging

Vloerder gezocht voor vloer te leggen in eetruimte en berging en af te werken met dezelfde plintjes als de vloer. Oppervlakte ongeveer 90 m². Vakman ter plaatse komen.
maandag 30 januari 2017

Leveren en plaatsen parketvloer

Voor een school in ben ik op zoek naar een bedrijf die 30 m² parket zou willen leveren en plaatsen. Uitvoering is voor zo snel mogelijk. Is in onder aanneming.
woensdag 25 januari 2017

Vloerder Oostende

Ikzelf zou de vloer uitgraven maar zou graag iemand hebben die mij kan assisteren of zelf de overige stappen kan uitvoeren (zeil plaatsen, beton gieten, chappe, leidingen in werken, vloeren... etc)
zondag 22 januari 2017

Chape leggen en vloertegels plaatsen

Vloerder gezocht voor het chappen van 60m² + plaatsen van keramische tegels 60x60. Ruimte is een nieuwe aanbouw (leefkeuken) met vloerverwarming.
zaterdag 21 januari 2017

Vloeren van een appartement

Vloeren van 33 vierkante meter vloer of parket. Chape ligt er al. Materiaal nog niet gekozen.
donderdag 19 januari 2017

Vloeren keramisch parket

Wij zoeken een vloerder voor het leggen van 120m² keramisch parket.
dinsdag 3 januari 2017

Houten vloer living vernieuwen

Ik woon in een oud gebouw, met een houten vloer die vijf jaar geleden geschuurd werd en geolied... maar is aan renovatie toe... ik wil een stevige houten vloer, moderne en warme uitstraling. De living is ongeveer 25 vierkante meter. Ik hoor graag wat de verschillende mogelijkheden zijn. En graag een prijsofferte. Ik wil dit werk vrij snel laten gebeuren. Ik woon op de 8ste verdieping op de dijk. Zie foto voor het soort vloer ... er zijn hier en daar wel zwarte vlekken ...
dinsdag 27 december 2016

Plankenvloer leggen

Ik wil een plankenvloer leggen in de keuken op een bestaande vloer. De keuken is onderkelderd, dus geen vochtopstijging vanuit de grond. Dit moet gebeuren na het uitbreken van de oude keuken en alvorens het plaatsen van de nieuwe. Een drietal deuren zullen hierdoor iets moeten ingekort worden. Het gaat om een oppervlakte van ongeveer 15m2. Ik koop zelf de planken aan.
woensdag 21 december 2016

Laminaat leggen in studio

Graag zouden we prijs willen laten maken om laminaat te leggen in een studio op de zeedijk van Nieuwpoort. Het oorspronkelijk vast tapijt moet dan eerst nog wel weggehaald worden. Het zou gaan om een 20 vierkante meter. Er zullen ook nog wel meubels staan want die krijgen we niet gemakkelijk weg. Wat we weg kunnen plaatsen (in inkomhal en garage) doen we zeker. Het probleem is dat we niet zo vaak aan zee zijn om te komen kijken om een prijs te maken. In de Kerstvakantie zijn we er zeker van donderdag tot zaterdag oudjaarsdag. En in de tweede week van de vakantie kunnen we er ook zijn vanaf donderdag 5 januari tot in het weekend. Dit is wel natuurlijk in het bouwverlof?
woensdag 14 december 2016

Laminaat leggen

Laminaat leggen in living. Totale oppervlakte is 32 vierkante meter.
donderdag 1 december 2016

Betonplaat vloer gieten

Er moet een betonplaat gegoten worden ( +- 10 cm dik) voor de benedenverdieping van mijn woning (+- 80m2). Graag de komende maand de werken starten, rond de maand januari.
dinsdag 22 november 2016

Leggen laminaat

Slaapkamer, 30 m² met inbegrip van ondervloer installeren. Afwerking rond schoorsteen en één deur.
maandag 14 november 2016

Egaliseren houten vloer

Op de verdieping vertoont de huidige vloer een merkbaar hoogteverschil. De oorspronkelijke vloer bestaat uit houten planken waarop laminaat geplaatst werd. Dit laminaat wens ik te vervangen door een nieuwe vloer na het egaliseren van de vloer. Voor het egaliseren had ik graag bijkomende informatie en een offerte bekomen.
zondag 13 november 2016

Parket onderhouden

Het parket in de living en nachthal van mijn nieuwe woning moet worden opgeschuurd en graag in lichte (witte) eik geolied worden.
donderdag 10 november 2016

Rechttrekken houten vloer

Herstellen en stabiliseren van houten vloer in leefruimte van een rijhuis. Rechttrekken van houten kepers in vloer.
donderdag 3 november 2016

Laminaat leggen

Kleinschalig appartement. Leggen van 30m² nieuw laminaatparket.
dinsdag 1 november 2016

Laminaat plaatsen

Laminaatvloer leggen in studio (40 à 45 vierkante meter). Laminaat is reeds aangekocht.
dinsdag 18 oktober 2016

Parketvloer en wandtegels in appartement leggen

Ik wil graag parketvloer in heel appartement en wandtegels in de badkamer. Maten parketvloer: 1. 20 m lang, 0,20 m breed en 1 cm dik nieuwe tegels voor badkamer 0,60 m op 0,30 m. Zal zelf zorgen voor alle materialen, ttz vloer + kol + invoegsel. Graag prijs per m ² en/of per uur.

Partners

Partners van Casius