Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerder / parketteur uit Assebroek te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere vloerders / parketteurs uit Assebroek.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerder / parketteur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste vloerder / parketteur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerders / parketteurs in Assebroek of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur voor vloerwerken in Assebroek die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur in Assebroek:

Parket opschuren

Gaat om onze slaapkamer dat samen met de hal ongeveer een oppervlakte van 30m² heeft. Nu ligt er tapiflex eronder parket vloer. Ik zou dit graag laten opschuren zodat het parket naar boven komt.

Gieten van beton en isolatiechape in living

In de living na verwijderen van vinylvloer op cementtegels en zand gebotst over een oppervlak van 32m². We gaan alles zelf eruit halen en afgraven. Graag hadden wij een betonplaat laten gieten om daarop met isolatiechappe te werken en een massief parketvloer te plaatsen. De parketvloer willen we zelf doen, de betonplaat en chape dus niet.

Beton gieten voor garage

Ik wil een betonplaat 2 m groter uitlopend dan garageoppervlakten. Getrilde beton waar achteraf geen vloer op komt.

Leveren en plaatsen parketvloer

Voor een school in ben ik op zoek naar een bedrijf die 30 m² parket zou willen leveren en plaatsen. Uitvoering is voor zo snel mogelijk. Is in onder aanneming.

Vloerisolatie en vloer leggen

Graag hadden wij onze vloer in de gang,keuken en living vervangen. Ook graag info over de vloerisolatie,enz.... Leggen van tegels. Ongeveer een 50m².

Ik zoek iemand die kan komen chape ...

Ik zoek iemand die kan komen chape gieten + vlaktrekken (+- 6 cm) op eerste verdiep van woning omgeving Brugge opp: 38,4 m2