Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerder / parketteur uit Bissegem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere vloerders / parketteurs uit Bissegem.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerder / parketteur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste vloerder / parketteur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerders / parketteurs in Bissegem of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur voor vloerwerken in Bissegem die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur in Bissegem:

Vloerwerken voor renovatieproject

Renovatiewerken recent aangekochte HOB: betongrond(12cm) vloerisolatie, chappe & betegelen (tegelwaarde 60€/m2) voor 75m2.

Chape leggen

Een chape op de bestaande vloer met een oppervlakte van 25 m² en dikte van 4 cm.

Leggen van chape

We zijn bezig met een renovatie en zijn van plan van vloerverwarming te leggen. Daarboven willen we een chape laag leggen van 8 cm. We willen ook dat er wapeningsnetten in komen voor de stevigheid.

Stabilisé gieten voor terras

We willen graag stabilisé gieten voor onze terras. Deze is 5 meter op 5 meter. Graag willen we hiervoor een offerte ontvangen. Wij zijn van Bissegem (bij Kortrijk). Adresgegevens bij afspraak.

Leggen van nieuwe (parket?)vloezren ...

Leggen van nieuwe (parket?)vloezren zowel beneden als boven verdieping. Totaal ongeveer 110 vierkante meter.Ook egalisatie van vloeren en leggen nieuwe vloer badkamer + betegeling badkamer