Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerders / parketteurs voor nieuwe vloer leggen:

Nieuwe vloer leggen

Ik wil graag een nieuwe vloer leggen met lijmtegels. Dit in de gang, gedeeltelijke living, de keuken, de badkamer en de veranda. Wij hebben echter nog geen tegels aangekocht. Maar ze zouden 60 op 60 cm zijn.
Offertes van vloerders / parketteurs voor vloerwerken uit Dentergem (West-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor nieuwe vloer leggen uit heel België:

Fundering leggen en tuinhuis plaatsen

Ik had graag een Tuinhuis Keter Newton 759 met een oppervlakte van breedte 2.28m x diepte 2.87m (die ik bij makro zou kopen) door u willen laten plaatsen. Er dient een betonnen ondergrond gegoten te worden. Aparte vloer hoeft niet enkel chape gieten en tuinhuis in PVC plaatsen.

Dak van de stacaravan vervangen of repareren

Ik zou graag het dak van mijn stacaravan vernieuwen. Reperatie of nieuw epdm dak leggen. Binnen kant reparatie ook. Nakijken waterschade vloer Nakijken of vervanging dakvensters.

Linoleum vloer leggen

Wij willen graag een linoleumvloer laten plaatsen (rol, geen tegels) in onze living (32 m²) en keuken (12 m²), 2 rechthoekige ruimtes. De vloer is recent gechaped, de plaatsing van een ondervloer of egaliseren is mogelijks nog nodig.

Forbo Linoleum leggen in badkamer

Ik ben opzoek naar iemand die in mijn badkamer Linoleum wil leggen. Er liggen nu tegels op de vloer dus dit moet eerst geëgaliseerd worden. Het is een kleine ruimte van +- 3m2. Ik heb het Linoleum al in huis maar het is nog niet gesneden. Linoleum leggen in badkamer van ong. 3-4m². Momenteel tegels die eerst geëgaliseerd moeten worden.

Badkamer bevloeren, inloopdouche installeren en toilet plaatsen

Steentapijt leggen op vloer van ong. 6m². Inloopdouche maken met steentapijt op de vloer. Oude wc weghalen en nieuwe in de plaats installeren.

Compleet nieuwe vloer leggen

Nieuwe vloer leggen over een opp. van ong. 70m² in beton met ijzer stukken van 20mm en 10cm vloerisolatie. Chape errond leggen van 7-8cm.

Tuinhuis Tokio 300 x 180 cm plaatsen

Tuinhuis Tokio 3m x 1.8m plaatsen. Betonnen ondergrond voorzien. Vloer leggen. Dakgoot plaatsen.

Betonvloer leggen

De garagevloer bestaat momenteel enkel uit oude plankiertegels en is doorgezakt. Beton gieten kan ik niet zelf. Oppervlakte is ongeveer 4.5x6m. De oude vloer zou dus uitgebroken moeten worden en de nieuwe gelegd. Mag gerust gepolierde betonvloer zijn.