Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerders / parketteurs voor uitbreken stuk parket en herstellen:

Uitbreken stuk parket en herstellen

Uitbreken stuk parket living om waterlek in CV buis te herstellen, nadien herstellen parketvloer en opschuren. Ekel terugleggen van parket en opschuren.1 ruimte in living. Parket : 5 m².
Offertes van vloerders / parketteurs voor vloerwerken uit Dudzele (West-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor uitbreken stuk parket en herstellen uit heel België:

Dragende muur verwijderen en plaatsen van steunbalk

Beste. De muur tussen de keuken en de living links en rechts van de schouw uitbreken en een steunbalk plaatsen. Het ene stukje zit een deuropening in en max. 1 m breed, het andere stuk is 3 m breed.

Draagmuur uitbreken en poutrel plaatsen

De muur (= draagmuur ong 20cm dik) tussen keuken en living uitbreken. De Muur is ongeveer 3m20 hoog en 3m lang ; aan beide zijden staat er ook een deur ; 1 ervan mag weg maar boven deze deur is er dus nog een stuk muur van ongeveer 1 meter breedte. Tweede werk is boven 2 deuren de muur afkappen, poutrel steken en terug dicht metsen.

Een stuk bijbouwen

Plaatsen van een bijgebouw van 21 m² met plat dak. Uitbreken van een buitenmuur (zodat de ruimte vergroot wordt van bijgebouw naar keuken). Liefst het totaal pakket. Optioneel verwijderen van asbestdak en heropbouwen tot plat dak.

Uitbreken en herleggen betonplaat

Uitbreken, slijpen betonplaat voor riolering en opnieuw dichten na werken. Stuk in slaapkamer, wc en garage. Enkele gleuven en stukken. 10-20 m².

Poutrellen steken

Wij willen 1 binnenmuur uitbreken en 1 stuk buitenmuur uitbreken. Hiervoor moeten 3 poutrellen gestoken worden en 1 steunpaal. De stabiliteitsingenieur heeft de berekening en plaatsingsplan reeds opgemaakt. We zoeken nu enkel nog iemand die deze werken wil en kan uitvoeren. Plannen zijn beschikbaar.

Voorbereidingswerken plaatsing keuken

Volgende werken staan op het programma: - Uitbreken oude keuken - Aanvullen van het laminaat waar keukenkasten weg zijn (daar komt een ‘dressing’). - Voorzien van stopcontacten voor nieuwe keuken - Voorzien van aansluitingen water en afvoer water voor nieuwe keuken (komt niet op dezelfde plaats als de oude) - Herstelling verlichting in de badkamer (‘relais’ stuk) Keuken en dressing worden 20/06 geleverd en geplaatst. Werken zijn voordien uit te voeren!

Muur uitbreken en poutrel plaatsen

Een stuk muur tussen twee reeds bestaande openingen, garagepoorten, uitbreken. Hierboven moet dus een poutrel komen over de volledige overspanning van 4,8 meter.

Ontbossen en bouwrijp maken bouwgrond 6 are + kasseien uitbreken van oprit

Wij gaan bouwen op een perceel van 12 are en zouden het voorste stuk bouwrijp willen laten maken. Op de huidige inrit staan enkele grote bomen die moeten worden gekapt alvorens we de grond sondering kunnen laten uitvoeren. De kasseien van de oprit moeten worden opgebroken en zouden we in een latere fase hergebruiken voor het aanleggen van een nieuwe oprit.