Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerders / parketteurs voor vloerder voor garage 38,5m²:

Vloerder voor garage 38,5m²

Ik zoek een vloerder voor het vloeren van een simpel garage vloertje. Ook de plinten te voorzien. Tegelvloer van 38,5 m².
Offertes van vloerders / parketteurs voor vloerwerken uit Gullegem (West-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor vloerder voor garage 38,5m² uit heel België:

Vloeren van open nieuwbouwwoning

Op zoek naar een vloerder voor hele nieuwbouwwoning te doen. Keuken in tegels met Romeins motief voor 19 m². Garage voor 23 m² met garagetegels van 30x30 cm. Living, hal en toilet in totaal 50 m² op de benedenverdieping. Boven 3 slaapkamers, hal en badkamer voor 89 m². Ook douche te betegelen met tegels van 30x60 cm.

Laminaat en tegels leggen

Ik ben op zoek naar een vloerder voor laminaat te plaatsen op zolder (50m²) en slaapkamer (50 m²) voor een nieuwbouwwoning. Idem voor tegels in de garage.(36m²)

Nieuwe vloer over bestaande vloer leggen

Wij zoeken een vloerder voor het vloeren van garage en berging. Waarschijnlijk nieuwe vloer kleven over bestaande vloer. Het gaat over ongeveer 35 m². De tegels, kleefmortel en plinten zijn al besteld. Het gaat over tegels van 60cm op 60cm.

Vloerder nodig voor keramisch parket

Ik had graag een nieuwe vloer gelegd in mijn woonkamer/keuken - de twee lopen in elkaar over (appartement op 2e verdieping). De totale oppervlakte is een 32 m². De tegels die ik gekozen heb zijn een keramisch parket (dus lange rechthoekige tegels). Eveneens zijn er plinten te plaatsen. De vloer is reeds gekocht en staat in de garage. De ondergrond dien ik nog voor te bereiden (deels tegels uitbreken, deels ballatum verwijderen) maar staat eerstdaags op het programma. Daaronder zit er chape die normaal klaar is om de vloer aan te brengen. - gereedzetten vloer: egaliseren chape (indien chape in te slechte staat zou zijn) - vloeren van de oppervlakte, excl vloer, incl lijm - aanbrengen plinten

Vloerder keramische tegels

Keramische vloertegels 60 x 60 en in garage 30 x 30 lijmen ,totaal 135 m². En muren in badkamer. Nieuwbouw.

Op zoek naar vloerder voor grote keramische tegels

Wij willen graag onze beneden laten vloeren door een professionele vloerder die grote tegels kan plaatsen. In de inkom,toilet,zitruimte,eetruimte en keuken (in totaal 66. 24 m LM plinten) willen we werken met grote keramische betonlook tegels in grijstint (120 x 60 of 90 x 90). In de garage en wasplaats (in totaal 27. 63 m LM plinten) willen we werken met een onderhoudsvriendelijke donkere tegel. De tegels hebben we nog niet gekocht.

Opzoeken oorzaak vochtprobleem

Wij hebben in ons huis een probleem met tegels die los komen te liggen (zelfs naar boven komen van de spanning). De strook bevindt zich vooraan aan de woning, 2 meter diep en over een breedte van ik denk 6 meter (garage, toilet en gang). In de keuken die aansluit aan de gang. Deze week is mijn vloerder al even langs geweest om eens te kijken. Bij het losmaken van 2 kleine tegels in de garage merkten wij dat de chape gewoon heel vochtig is. Wanneer we de tegels wegnamen rook je zo de muffe geur van vocht/schimmel. Nu zijn wij op zoek naar advies over hoe dit aan te pakken. Woning werd 6 jaar geleden gebouwd via een bouwheer en beschikt niet over een kelder. Wij denken dat het geen waterlek is. Bij het afsluiten van het water blijkt er geen verlies te zijn.

Wij zoeken een vloerder die op zeer ...

Wij zoeken een vloerder die op zeer korte termijn (aanvang eind september 2009) de vloer van onze nieuwbouwwoning kan betegelen. De tegel voor garage en wasplaats is reeds geleverd (30cmx30cm, dikte 10mm, uitsparing chape 11mm). De andere tegels voor binnen (60cmx60cm, dikte 11mm, uitsparing chape 14mm) worden binnen twee weken geleverd. Waarom deze haast? De producent/leverancier van de binnendeuren wil niet opmeten vooraleer de vloer effectief ligt (helaas). Overal op het gelijkvloers zit er vloerverwarming behalve in de garage.