Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerder / parketteur uit Heist aan Zee te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere vloerders / parketteurs uit Heist aan Zee.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerder / parketteur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste vloerder / parketteur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerders / parketteurs in Heist aan Zee of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur voor vloerwerken in Heist aan Zee die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur in Heist aan Zee:

Vloer leggen

Graag hadden wij het laten plaatsen van houtkeramiek tegels over de ganse gelijkvloers Hierbij volgende gegevens qua m² per ruimte. Open keuken met leefruimte 67 M² Hier ligt al vloerverwarming De inkomhall 11 M² Idem Berging 11 M² Geen vloerverwarming Wasberging en douche en wc 5 M² Wel al vloerverwarming In latere stadium hebben we dan nog werk voor vloeren, wand en terrassen enz.

Parket behandelen

Parket behandelen voor 80 m² in appartementsgebouw.

Renoveren parketvloer

Wij willen de bestaande parketvloer in ons appartement (oppervlakte ca. 80 m²) laten opschuren en een nieuwe beschermlaag laten aanbrengen. We zouden graag verhuizen medio maart en zouden dit dus voor die datum willen laten doen.

Vloer uitbreken + afbraak muurtjes en verwijderen deuren

De volledige tegelvloer moet uitgebroken worden in een appartement van 55 m² zodat er nieuwe leidingen kunnen gelegd worden. Daarnaast moeten ook 2 niet dragende muurtjes afgebroken worden (één van 170 cm op 257 cm en één van 50 cm op 257 cm) en 2 deuren met metalen omlijsting verwijderd worden.

Plaatsen van laminaat vloer

Ik wil iemand met ervaring voor leggen van laminaat 32 m²+ afwerken 22 m plinten. Het voorbereiden werk en laminaat zal al aanwezig zijn. En kan helpen met aangeven als je wil.

Appartement Heist

Mijn appartement in Heist moet gerenoveerd worden. Ik zoek momenteel iemand voor de vloer te renoveren en de muren in de wc en de badkamer. Mortex is een optie. Zijn er nog andere mogelijkheden?