Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerders / parketteurs voor vloer leggen:

Vloer leggen

Graag hadden wij het laten plaatsen van houtkeramiek tegels over de ganse gelijkvloers Hierbij volgende gegevens qua m² per ruimte. Open keuken met leefruimte 67 M² Hier ligt al vloerverwarming De inkomhall 11 M² Idem Berging 11 M² Geen vloerverwarming Wasberging en douche en wc 5 M² Wel al vloerverwarming In latere stadium hebben we dan nog werk voor vloeren, wand en terrassen enz.
Offertes van vloerders / parketteurs voor vloerwerken uit Heist-aan-Zee (West-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor vloer leggen uit heel België:

Laminaat plaatsen

Wij wensen een laminaat vloer te laten leggen op onze eerste verdieping. Dit omvat 2 kamers en de overloop. Een oppervlakte van ongeveer 45m² in totaal. Momenteel is er een onregelmatige houten vloer (die ook het plafond van beneden is). Er dient dus zeker ook een ondervloer gelegd te worden om te egaliseren.

Egaliseren bestaande betonplaat buiten

Bestaande betonplaat van 3m x 6m egaliseren zodat men een vlakke, effen vloer heeft die tegen vorst en water kan om terrastegels op te leggen en daarna tuinhuis op te plaatsen.

Vloer leggen in nieuwbouwwoning

Vloer aanleggen in nieuwbouwwoning van 229m². Graag tegels met houtstructuur.

Tegelvloer leggen

Ik wil mij kurken vloer verwijderd hebben en een vol keramische tegelvloer hebben. Het zou gaan over +/- 32m² ongeveer.

Laminaat opnieuw leggen

Na een lekkage dient de volledige bovenverdieping (55 vierkante meter) opnieuw voorzien te worden van laminaat, deze dient ook vooreerst uitgebroken te worden. De voegen van onze vloer dienen eveneens omgevormd te worden om zoutkristallen te neutraliseren.

Badkamerrenovatie uitvoeren

Huidige badkamer volledig uitbreken van A tot Z, vloeren en wandbetegeling ook. Nieuwe vloer leggen. Nieuwe wandbetegeling plaatsen. Nieuwe badkamer plaatsen. Het betreft een ruimt evan ong. 6m².

Vloer uitbreken en nieuwe leggen

Huidige vloer van ong. 15m² uitbreken. Waterkering en betonplaat leggen. Chape leggen. Tegelvloer leggen. Het betreft wasplaats en toilet.

Tegels plaatsen

Tegels van 0.6m x 0.6m leggen op gelijkvloers van ong. 125m². Tegels van 1.2m x 0.2m leggen op 1ste verdiep van ong. 55m². Wandtegels en vloertegels van 1.2m x 0.6m plaatsen in badkamer van ong. 50m² wanden en 10m² vloer.