Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerder / parketteur uit Izegem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere vloerders / parketteurs uit Izegem.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerder / parketteur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste vloerder / parketteur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerders / parketteurs in Izegem of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur voor vloerwerken in Izegem die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur in Izegem:

Gepolierde betonvloer leggen

Omvormen van onze tuin tot een oppervlakte in beton met een afvoergoot in het midden. Dit gaat om een oppervlakte van 150m².

Click Vinyl of laminaat + plinten laten leggen

Ik wil graag click vinyl of laminaat laten leggen op mijn benedenverdieping op een bestaande tegelvloer. Deze omvat een badkamer, toilet, woonkamer met open keuken en keukeneiland en gang, totale oppervlakte van ongeveer 115 vierkante meter. De omtrek voor de plinten is ongeveer 60m. Er is ook een klein afvoerputje met deksel die bereikbaar moet blijven. Hierbij zoek ik specifiek iemand die ook zelf het meubilair kan en wil verplaatsen daar ik hier zelf niet toe in staat ben. Materialen zijn nog niet aangekocht maar dienen zeker waterbestendig te zijn.

Uitgraven en gieten vloerplaat voor tuinhuis

Wij laten een tuinhuis plaatsen. Daarvoor dient een vloerplaat uitgegraven + gegoten te worden. Het tuinhuis is 3m x 4m en de plateau dient 20cm dik te zijn. Er dient nog een teveel aan grond afgegraven te worden, dit zo een 30cm.

Betonplaat en chape gieten

Vloer uitbreken 25cm diep, 100 vierkante meter gelijkvloer. Betonplaat gieten, chape ervover. Geen vloerverwarming.

Parket laten behandelen

We hebben een huis gekocht en de living ligt in parket ,ongeveer 35m². We hadden graag een offerte ontvangen om deze terug te behandelen.

Nieuwe vloer plaatsen

Een volledige nieuwe vloer plaatsen in mijn huis