Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerder / parketteur uit Jabbeke te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere vloerders / parketteurs uit Jabbeke.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerder / parketteur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste vloerder / parketteur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerders / parketteurs in Jabbeke of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur voor vloerwerken in Jabbeke die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur in Jabbeke:

Leggen van laminaat

Ik wil laminaat laten leggen op de eerste verdieping. Het gaat om 3 slaapkamers en en de hal voor samen ong. 70 m². Ondergrond is nu vast tapijt. 1 kamer moet nog geëgaliseerd worden.

Gepolierde betonvloer in garage plaatsen

Ik wil graag een gepolierde betonvloer in mijn garage laten gieten. Het is voor een oppervlakte van zo een 42,5 m².

Geborstelde beton gieten

Beton gieten en afwerken (niet polieren, wel borstelen, zodat er paarden op kunnen stappen) in loods Graag offerte voor 2 oppervlaktes, - ofwel 10m x 10m - ofwel ineens in 2 ruimtes van de loods, waarvan één 10m x 10m en de andere ruimte 10m x 15m

Gepolierde beton

Graag had ik prijs geweten voor een betonplaat van 6. 5m op 9. 5m. In het donkergrijs gekleurd en tegels ingetrokken van 80cm op 80cm. Glanzend gepolierd.

Gepolierde betonvloer plaatsen voor tuinhuis

Graag had ik offerte ontvangen voor lever en plaatsen van gepolierde betonvloer om mijn tuinhuis op te plaatsen. De bekisting zou ik zelf doen. Het plastiek en wapening plaatsen + beton storten en polieren zou ik aan jullie overlaten. Het betreft een stuk van 4x4m en 20cm dik. Er is geen pompwagen nodig.

Epoxy douche

Waterdicht afwerken van douchewanden tot een effen oppervlak. De wanden moeten naadloos aansluiten op een nog te plaatsen tegelvloer. De ene helf is momenteel in een gecementeerde ondergrond voorzien, de rest van de wanden moeten nog worden opgebouwd. De eerste idee is om de tegelvloer in de mortel te plaatsen op een nog te bepalen waterdichte behandeling van de ondergrond. De wanden zijn 2,2m hoog en in totaal 4m lang. Met de opbouw van de nog te plaatsen structuurwanden kan nog worden gespeeld. Houten/metalstud frame, plaatmateriaal, ...