Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerder / parketteur uit Kortrijk te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere vloerders / parketteurs uit Kortrijk.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerder / parketteur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste vloerder / parketteur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerders / parketteurs in Kortrijk of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur voor vloerwerken in Kortrijk die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur in Kortrijk:

Chappe plaatsen op benedenverdieping

Voor de renovatie van mijn huis, ben ik op zoek naar iemand die komt chappen op de benedenverdieping. Dit voor 100 m².

Herstellen parket na waterschade

Betreft boven, volledige gang en 4 slaapkamers hebben allemaal schade. Herstellen van parket en terug opschuren en afwerken. Lamellen parket gelijmd op chape.

Uitgraven grond en aanleggen van een betonplaat voor tuinhuis

In een achtertuin eerst grond uitgraven op 10 cm diepte. Dan bekisten voor 15 cm dikke betonplaat. Gieten van de beton. In totaal oppervlakte van 4,2 op 3,8 vierkante meter. Dus ongeveer 16 vierkante meter, een betonplaat van 15 cm gieten die dient als vloerplaat voor een tuinhuis.

Betonplaat chappen

Ik wil mijn betonplaat laten isoleren met pur schuim. 12cm dik, ong. 72 m². Moet ook vlak gefreesd worden voor vloerverwarming. Ik wil mijn geïsoleerde vloer laten chappen. Ongeveer 72 m². Dikte 8cm. Renovatieproject,

Appliquer une chape en béton

Je souhaite appliquer une chape en béton d'environ 8 cm avec polyester pour isoler le sol sur une superficie d'environ 80 m²

Gepolierde betonplaat voor tuinhuis leggen

Gepolierde betonplaat voor tuinhuis oppervlakte 4m op 6 m.

Betonnen vloerplaat in nieuwbouw aanpassen voor vaste trap

Ik wil graag een betonnen vloerplaat te laten aanpassen. Momenteel is in de planning een luik voorzien, met schuiftrap. De opening kan boven de bestaande opening naar de eerste verdieping gemaakt worden.

Bestaande parket renoveren

Wij hebben een visgraat parket in onze leefruimte. Graag willen wij de parket laten renoveren omdat er enkele stukken los liggen. Daarnaast willen wij ook graag dat de parket eens opgeschuurd en behandeld wordt.

Beton storten in huis

Wij zijn van plan om in ons huis de vloer uit te breken aangezien er nieuwe sanitair leidingen moeten gelegd worden. We gaan 30 cm diep graven en we voorzien een 2 cm voor tegel en 8 cm chappe. Ongeveer 20 cm beton moet er gestort worden op een oppervlakte van 85 m².

Vloer te leggen

Vloer te leggen +-25 m2 Waarschijnlijk tegelvloer of parket. Oude vloer ligt er nog, nieuwe vloer komt erbovenop. Chape is reeds gelegd.