Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerder / parketteur uit Kuurne te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere vloerders / parketteurs uit Kuurne.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerder / parketteur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste vloerder / parketteur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerders / parketteurs in Kuurne of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur voor vloerwerken in Kuurne die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur in Kuurne:

Parket herstellen

Graag hadden we onze vloer in de living laten herstellen indien mogelijk. Deze ligt niet meer effen en zakt hier en daar wat door. Vloer is parket. Living : 40 m².

Betontplaat tuinhuis gieten

Grondplaat gieten tuinhuis Bekisting nog te plaatsen Met betonpomp Rond de 4 kubieke meter.

Uitgraven vloer, beton gieten en nadien chappen

Bestaande vloer en terras met totale oppervlakte van 160m² uitbreken, uitgraven, beton gieten en chappen, waarvan 54 lopende meter voor fundering.

Chape badkamer

Chappe badkamer 7m² adresgegevens bij afspraak