Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerders / parketteurs voor vloeren en laminaat plaatsen:

Vloeren en laminaat plaatsen

Vloeren van volledige benedenverdieping 29m²+23m²+15m² overal de zelfde tegels aangekocht . En van badkamer boven 6,5m² ook tegels . Plaatsen van laminaat op bovenverdieping 2x14m² +11m²+17m²+ een gang van 7m²
Offertes van vloerders / parketteurs voor vloerwerken uit Meulebeke (West-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor vloeren en laminaat plaatsen uit heel België:

Vloer leggen in hal

Het vloeren van een inkomhal van ongeveer een 10 vierkante meter met laminaat tegels. Tegels reeds aangekocht.

Laminaat plaatsen

Op benendenverdieping laminaat leggen , de inkomhal 3m op 1m (2,9m2) , de living 4,3m op 4m (16,9m2), de keuken 7,6m op 4m ( 30,3m2). Ik heb al vloeren gekozen van quickstep maar nog niet aangekocht. Afwerking met plinten.

Herstellen van vloer, kasten en muur na waterschade

Vloeren zijn beschadigd door waterschade. Muren hebben vochtplekken en kasten hebben in het water gestaan. Vloer bestaande uit laminaat is aan het opzwellen. Plinten komen van de muur. 3 muren beschadigd. Dit alles te herstellen.

Nieuwe betegeling leggen

Graag hadden wij onze living, keuken, hal en slaapkamer/bureel laten vloeren. Bendenverdieping: 10, 5 L op 7,5 m. Br. Nieuwe betegeling leggen op bestaande vloeren als het mogelijk is. Indien niet uitbreken van vloeren en nieuwe leggen. Geen laminaat en geen gietvloer.

Totaalrenovatie uitvoeren

Ik ben op zoek naar een vakman voor de totaalrenovatie van mijn huis. Dit omvat de grote werken tot de afwerking: dak isoleren en gipsplaat plaatsen, bovenverdieping in laminaat leggen, badkamer en beneden chapen/isoleren/vloeren, elektriciteit/water/afvoer vernieuwen, zonnepanelen, muren uitbreken en draagbalken plaatsen, ramen vervangen en schuifraam plaatsen + 2 dakvensters plaatsen, nieuwe voordeur, buitenmuur isoleren, plaasteren binnenmuren en plafonds.

Renoveren van huis na brand

Gedeeltelijk nieuw gebinte. Oude plat dak eraf en opnieuw isoleren en nieuw dak erop. oppervlakte van het 70m² Opnieuw electriciteit aanleggen voor gans het huis Gedeeltelijk muren bezetten van een kamer 9m², Nieuwe plafonds 5 in totaal , Nieuwe ramen evenueel gans het huis . Schilderen van alle muren . En 2 vloeren leggen in laminaat van 20m². Huidige vloer ligt er al uit

Egaliseren vloeren en plaatsen van laminaat

Ik wil graag nieuwe vloeren in mijn woning (woonkamer, eetkamer en keuken), op het gelijkvloers. Dit gaat om een oppervlakte van iets minder dan 66m². Hiervoor zoek ik een vakman om de bestaande vloeren waterpas te maken met egalisatie. De vloer (laminaat) is reeds aangekocht.

Uitbreken tegels gelijkvloers 155 m² en terug chappen en vloeren

Wij willen onze oude vloer van de gelijkvloers uitbreken tot de beton. Dit is een totaal van 155 m². Nieuwe schappe leggen en isoleren, tegels aanleggen en laminaat in de slaapkamer. Graag 6 cm pur en 4 cm chappen.