Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerder / parketteur uit Nieuwpoort te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerders / parketteurs. U komt in Nieuwpoort heel eenvoudig en snel in contact met een vloerder / parketteur of meerdere vloerders / parketteurs.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerder / parketteur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerders / parketteurs in Nieuwpoort u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerder / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerders / parketteurs in Nieuwpoort of directe omgeving.


Voor een vloerder / parketteur, goed èn betaalbaar, uit Nieuwpoort bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerder / parketteur in Assebroek, Blankenberge, Bredene, Brugge, Harelbeke, Izegem, Knokke, Kortrijk, Oostduinkerke, Oostende, Roeselare, Sint-Andries, Sint-Kruis (Brugge), Torhout, Waregem uit West-Vlaanderen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerders / parketteurs voor: chape werken PUR en zandchape, beton laten storten, gietvloer leggen in nieuwbouwwoning, parket leggen in appartement, betonplaat gieten, vloer leggen in woonkamer en kapsalon, parket renoveren, nieuwe tegelvloer leggen, laminaat en tegels leggen, plaatsen van linoleum in loft, chapewerken in nieuwbouw, vloerplaat-isolatie-chape leggen, vloer renoveren en isoleren, chappe leggen in nieuwbouw, parket herstellen 3 appartementen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerder / parketteur uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur voor vloerwerken in Nieuwpoort staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur in Nieuwpoort:

Laminaat leggen in studio

Graag zouden we prijs willen laten maken om laminaat te leggen in een studio op de zeedijk van Nieuwpoort. Het oorspronkelijk vast tapijt moet dan eerst nog wel weggehaald worden. Het zou gaan om een 20 vierkante meter. Er zullen ook nog wel meubels staan want die krijgen we niet gemakkelijk weg. Wat we weg kunnen plaatsen (in inkomhal en garage) doen we zeker. Het probleem is dat we niet zo vaak aan zee zijn om te komen kijken om een prijs te maken. In de Kerstvakantie zijn we er zeker van donderdag tot zaterdag oudjaarsdag. En in de tweede week van de vakantie kunnen we er ook zijn vanaf donderdag 5 januari tot in het weekend. Dit is wel natuurlijk in het bouwverlof?

Laminaat leggen

We wilden zelf laminaat leggen maar de vloer blijkt heel oneffen. De keuken, 3,40 x 3,10 m en dan nog eens 0,8 op 1 m ligt heel hobbelig. De living 5,40 x 5,20 m loopt alls af naar het midden. Dit moet dus gelijk gemaakt worden om er dan makkelijk laminaat op te leggen. Eventueel mag ook de laminaat in de gang en 2 slaapkamers gelegd worden bovenop het tapijt dat er nu ligt.