Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerders / parketteurs voor laminaat leggen in studio:

Laminaat leggen in studio

Graag zouden we prijs willen laten maken om laminaat te leggen in een studio op de zeedijk van Nieuwpoort. Het oorspronkelijk vast tapijt moet dan eerst nog wel weggehaald worden. Het zou gaan om een 20 vierkante meter. Er zullen ook nog wel meubels staan want die krijgen we niet gemakkelijk weg. Wat we weg kunnen plaatsen (in inkomhal en garage) doen we zeker. Het probleem is dat we niet zo vaak aan zee zijn om te komen kijken om een prijs te maken. In de Kerstvakantie zijn we er zeker van donderdag tot zaterdag oudjaarsdag. En in de tweede week van de vakantie kunnen we er ook zijn vanaf donderdag 5 januari tot in het weekend. Dit is wel natuurlijk in het bouwverlof?
Offertes van vloerders / parketteurs voor vloerwerken uit Nieuwpoort (West-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor laminaat leggen in studio uit heel België:

Leggen van laminaat

Het leggen van laminaat in de woonkamer en gang , samen 25 m² Het leggen van laminaat bestendig tegen vocht voor in de keuken en in de badkamer, samen 24 m². Materiaal + plaatsing.

Egaliseren tegelvloer

Egaliseren van een bestaande tegelvloer om er kurk/laminaat/vinyl vloer te leggen. +/- 50 m².

Laminaat leggen en betegelen van terras

Ik ben op zoek naar een klusjesman die mijn laminaat binnenshuis en tegels (binnen en buiten) kan leggen. Oppervlakte is ongeveer 155 m² laminaat leggen. En ook nog een terras betegelen. Het laminaat zal ter beschikking zijn. Tegels zullen ook ter beschikking zijn.

Vloeren egaliseren plus parket/laminaat leggen

De vloer is ongelijk dus eerst moet dit egaal gemaakt worden en dan afwerken met parket of laminaat. De oppervlakte is ongeveer 50 m². Dit is een appartement op het tweede verdieping.

Laminaat leggen in keuken, hal en kamer

Ik wil laminaat leggen in de keuken, kamer en hal. Het gaat om zo een 50 m². Het laminaat al aangekocht, enkel een vakman nodig die dit kan plaatsen.

Renovatie uitvoeren

Centrale verwarming leggen met de keuken vergroten, de kelder waterdicht maken en een nieuwe vloer leggen. Graag een HR ketel. Vloeren enkel benedenverdieping. Tegels plaatsen of laminaat leggen.

Betonnen vloer leggen

Ik zou 2 houten vloeren op 2 verdiepingen willen vervangen door beton. De bedoeling zou zijn hier bovenop zelf afwerking te doen met laminaat en/of tegels. De oppervlakte is 32 vierkante meter per verdieping, dus 64 m² in totaal.

Laminaat leggen

Laminaat te plaatsen. De laminaat heb ik al van Quick step. Is 20 m² op eerste verdiep en 11m² op 2de verdiep.

Partners

Partners van Casius