Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerders / parketteurs voor laminaat leggen in studio:

Laminaat leggen in studio

Graag zouden we prijs willen laten maken om laminaat te leggen in een studio op de zeedijk van Nieuwpoort. Het oorspronkelijk vast tapijt moet dan eerst nog wel weggehaald worden. Het zou gaan om een 20 vierkante meter. Er zullen ook nog wel meubels staan want die krijgen we niet gemakkelijk weg. Wat we weg kunnen plaatsen (in inkomhal en garage) doen we zeker. Het probleem is dat we niet zo vaak aan zee zijn om te komen kijken om een prijs te maken. In de Kerstvakantie zijn we er zeker van donderdag tot zaterdag oudjaarsdag. En in de tweede week van de vakantie kunnen we er ook zijn vanaf donderdag 5 januari tot in het weekend. Dit is wel natuurlijk in het bouwverlof?
Offertes van vloerders / parketteurs voor vloerwerken uit Nieuwpoort (West-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor laminaat leggen in studio uit heel België:

Zoldervloer waterplas leggen

Ik zoek iemand om mijn zoldervloer aan te pakken, een oppervlakte van ongeveer 6 op 8 ,meter. Er ligt reeds osb op (vorige eigenaar) maar deze is totáál niet recht en verschilt enkele cm in hoogte links tov rechts. De werken houden dus in: (1) bovenop de osb een nieuw, waterpas, houten frame aanbrengen en (2) na de bedrading voor de elektriciteit een laminaat of kurkvloer leggen.

Vewijderen van toilet en plaatsen laminaat

Er is een toilet in de slaapkamer die ik wil laten verwijderen zodat de slaapkamer nog meer ruimte heeft. Zie foto's in bijlage. Vloer met laminaat leggen.

vaste trap plaatsen en laminaat leggen

Zolderopening vergroten + vaste trap plaatsen. Graag een houten trap. Met een zijde aan de muur en andere zijde een leuning. Isoleren zolder. Leggen van laminaat zolder. Oppervlakte van de zolder 80 m².

Nieuwe laminaat vloer in woning leggen

Ik wil graag een nieuwe vloer in de woning, een soort laminaat of ander advies betreffende laminaat, betegeling...

Laminaat leggen badkamer in vinyl vloer en houtafwerking

Ik wil zo vlug mogelijk laminaat laten leggen in 2 kamers en op overloop trap gang,tevens badkamer vloer met vinyl leggen en afwerking hout rondom buizen en waterleiding. Laminaat en ondervloer is ter plaatse enkel nog de plintafwerking voor 3 kamers en de vinyl vloer voor de badkamer en de houtafwerking is nog nodig . De werken dienen voor 25 mei klaar te zijn. De totale oppervlakte van de kamers is 30m² De badkamer 12m² Materiaal voor de badkamer eventueel aan te kopen via de vakman.

leggen van laminaat

Laminaat leggen in nieuwbouw. Half juni werken gepland. Laminaat gekozen en aangekocht. Oppervlakte : 85 m²

Plaatsen van kliklaminaat

Het leggen van +- 40m² kliklaminaat inclusief plinten in onze living en keuken. Laminaat nog niet aangekocht.

Woning verder afwerken + volledige inrichting zolder

Mijn woning werd recentelijk binnenin vernieuwd, maar moet nog verder afgewerkt worden: Boven laminaat leggen, oud papier van de muur, muren plamuren beneden, traphal en boven, een douchekamer + toilet installeren boven + plafonds verven + traphal verven + zolder isoleren en volledig inrichten als slaapkamer. Oppervlakte van de zolder is ongeveer 65 m². Dat is een zadeldak met pannen. Er moeten ook twee veluxen geplaatst worden. Isoleren langs de binnenzijde, er is geen onderdak aanwezig.

Partners

Partners van Casius