Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerders / parketteurs voor laminaat leggen in studio:

Laminaat leggen in studio

Graag zouden we prijs willen laten maken om laminaat te leggen in een studio op de zeedijk van Nieuwpoort. Het oorspronkelijk vast tapijt moet dan eerst nog wel weggehaald worden. Het zou gaan om een 20 vierkante meter. Er zullen ook nog wel meubels staan want die krijgen we niet gemakkelijk weg. Wat we weg kunnen plaatsen (in inkomhal en garage) doen we zeker. Het probleem is dat we niet zo vaak aan zee zijn om te komen kijken om een prijs te maken. In de Kerstvakantie zijn we er zeker van donderdag tot zaterdag oudjaarsdag. En in de tweede week van de vakantie kunnen we er ook zijn vanaf donderdag 5 januari tot in het weekend. Dit is wel natuurlijk in het bouwverlof?
Offertes van vloerders / parketteurs voor vloerwerken uit Nieuwpoort (West-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor laminaat leggen in studio uit heel België:

Houten trap renoveren

Renoveren houten trap. Een soort van hout of laminaat op de treden leggen. Mogelijkheden met vakman te bespreken.

Laminaatvloer leggen

Ik zoek een laminaat legger die ook zorgt voor inkorten binnendeuren, verwijderen oude plinten en plaatsen nieuwe. Nette afwerkkng. Ongeveer 80 m². Laminaat reeds aangekocht.

Houten plankenvloer egaliseren

Op de bovenverdieping van mijn huis liggen momenteel oude plankenvloeren in slechte staat, die niet waterpas liggen. Graag zou ik deze vloeren laten egaliseren om er daarna laminaat over te leggen. Het gaat over een gezamelijke oppervlakte van ongeveer 50 m². Het grootste hoogteverschil bedraagt ongeveer 1,5 cm.

Diverse klussen uitvoeren

Allerlei klussen: binnendeur vervangen, houten omkasting rond buizen, stenen plinten plaatsen, kleine reparaties, nog een kleine oppervlakte laminaat leggen.

Keramisch parket leggen op gelijkvloers

Leveren en plaatsen keramische parket in Living en eethoek/bureau keuken (+/-56 m²) Graag ook een idee voor Milaan parket... Ruimte voorzien van chappe (waar momenteel Laminaat geplaatst is) Voorkeur West-Vlaanderen-ter plaatse komen kijken.

Laminaat leggen

Laminaat aanleggen ongeveer 33 m². Er moeten geen plinten gelegd worden en ook geen ondergrond.

Laminaat leggen op bovenverdieping

Ik zoek een vakman voor het leggen van laminaat + ondervloer inclusief plinten in een woning op de 1 ste verdieping, de ruimtes zijn reeds gechapped . De ruimtes zijn 3 slaapkamers, overloop en berging . Totaal geschatte oppervlakte is ongeveer 44 m² .

Totaal zolderrenovatie

Het zou eigenlijk een chill ruimte moeten worden voor mij en mijn vrienden en heel graag zou ik er op 23 augustus mijn sweet 18 willen: Het is een oppervlakte van 107 m². Graag isoleren, en ook laminaat leggen. Graag ook een inloopdouche plaatsen. Graag een keukentje.

Partners

Partners van Casius