Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerders / parketteurs voor laminaat leggen in studio:

Laminaat leggen in studio

Graag zouden we prijs willen laten maken om laminaat te leggen in een studio op de zeedijk van Nieuwpoort. Het oorspronkelijk vast tapijt moet dan eerst nog wel weggehaald worden. Het zou gaan om een 20 vierkante meter. Er zullen ook nog wel meubels staan want die krijgen we niet gemakkelijk weg. Wat we weg kunnen plaatsen (in inkomhal en garage) doen we zeker. Het probleem is dat we niet zo vaak aan zee zijn om te komen kijken om een prijs te maken. In de Kerstvakantie zijn we er zeker van donderdag tot zaterdag oudjaarsdag. En in de tweede week van de vakantie kunnen we er ook zijn vanaf donderdag 5 januari tot in het weekend. Dit is wel natuurlijk in het bouwverlof?
Offertes van vloerders / parketteurs voor vloerwerken uit Nieuwpoort (West-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor laminaat leggen in studio uit heel België:

Leggen laminaat

Ik wil laminaat op de living en keuken laten opleggen , 40 m2; klik laminaat en plinten apart.

Diverse klussen uit te voeren

Ik heb verschillende klussen te doen: - leggen van laminaat in living 20 vierkante meter - schilderen plafond living, - Behangen van de living. - 6 deuren schilderen en klinken vervangen. - Licht ophangen in keuken en slaapkamer. Ik zou dit graag in het weekend van 20 & 21mei laten doen. Ik zal alle materialen zelf aankopen. Hoeveel zou dit mij kosten?

Plafond in gyproc leggen en egaliseren van de vloer

2 klussen : 1 plafond van +/- 45 groot in Gyproc en schilder klaarmaken en de vloer gelijk maken zodoende dat ik laminaat kan leggen.

Vloer uitbreken en nivelleren

Graag hadden we onze betonnen vloer en tegels uitgebroken en deze laten nivelleren zodat we daarna zelf parket of laminaat kunnen leggen. Het gaat om ongeveer 70 vierkant te meter.

Click laminaat leggen in 3 ruimten

In totaal ongeveer een 25 m² in 3 ruimtes zou er click laminaat zou er moeten gelegd worden,de vloer is reeds aanwezig het betreft de flint stone,verder zouden ook de plinten moeten mee geverfd worden de verf is ook reeds aanwezig ook de silicone voor op te spuiten is aanwezig.

Kleine renovatiewerken in appartement uit te voeren

1. Laminaat leveren/ leggen + plinten + verwijderen vast tapijt + aanpassen deuren waar nodig in living en slaapkamer ( ongeveer 36 m² totaal). Bepleisteren of Gyproc van kleine muur onder raam Uit te voeren vanaf juli 2. Keuken afbreken ( 3. 2 m kasten) en keukenvloer leggen + plinten, bij voorkeur (nieuwe) click vynil/PVC Uit te voeren : -keuken afbreken voor 1 mei!! - vloer kan nog tot 5 mei.

Laminaat leggen

Ik ben op zoek naar iemand die onze laminaat kan leggen in een nieuwbouw. De laminaat is aangekocht maar dient dus nog gelegd te worden . Totaal m2 is 70 m2 bovenverdiep en ongeveer 40m2 tussenverdiep. Dient gelegd te worden op OSB( is reeds geplaatst)

Laminaat leggen

Wij willen op 5 kamers (totaal +/- 70m²) laminaat boven op ons steentapijt plaatsen. Het laminaat is reeds besteld. Door tijdsgebrek zoeken we iemand die ons hierbij kan helpen.

Partners

Partners van Casius