Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerders / parketteurs voor laminaat leggen in studio:

Laminaat leggen in studio

Graag zouden we prijs willen laten maken om laminaat te leggen in een studio op de zeedijk van Nieuwpoort. Het oorspronkelijk vast tapijt moet dan eerst nog wel weggehaald worden. Het zou gaan om een 20 vierkante meter. Er zullen ook nog wel meubels staan want die krijgen we niet gemakkelijk weg. Wat we weg kunnen plaatsen (in inkomhal en garage) doen we zeker. Het probleem is dat we niet zo vaak aan zee zijn om te komen kijken om een prijs te maken. In de Kerstvakantie zijn we er zeker van donderdag tot zaterdag oudjaarsdag. En in de tweede week van de vakantie kunnen we er ook zijn vanaf donderdag 5 januari tot in het weekend. Dit is wel natuurlijk in het bouwverlof?
Offertes van vloerders / parketteurs voor vloerwerken uit Nieuwpoort (West-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor laminaat leggen in studio uit heel België:

Renovatie gelijkvloers woning en afwerking zolder

Materiaal hebben we niet: laminaat leggen in de keuken, living, hal en 3 slaapkamers. Zolder: isolatie + afwerking Kelder: volledig metsen Badkamer: nieuwe wc plaatsen, radiator verplaatsen + afwerken Hele huis metsen + verven

Parket of tegels leggen

Ik ben bezig met vloer aan het uitbreken tot op de chape. Ik zou graag een nieuwe vloer laten leggen, weliswaar twijfel ik nog tussen parket, laminaat of tegels. Oppervlakte : 59 m²- 1 ste verdieping.

Laminaat leggen

Laminaatvloer en plinten reeds gekocht. Totaal 60m² voor living , gang, 3 slaapkamers. Alles doorleggen.

Laminaat leggen

Ik wil graag laminaat leggen op zolder. Laminaat + plinten + ondervloer reeds aangekocht. Zeker bereid van een handje toe te steken. 50 m².

Deuren verkorten

Deuren verkorten: Bij ons binnen huis zouden er twee houten deuren moeten verkort worden na het leggen van laminaat ,eveneens klinken aan gebracht worden.

Laminaat leggen en muren schilderen

Een slaapkamer: twee lagen verven , in dezelfde kamer laminaat leggen, al de materialen zijn ter plaatsen. Plus de gang die naar alle kamers gaat afwassen en twee lagen verven alsook hier laminaat leggen.

Vloeren leggen in nieuwbouwwoning

Wij zijn op zoek naar een vloerder voor een nieuwbouwwoning. Totale te vloeren oppervlakte: 250m ², waarvan +/- 80 m² parket, +/-100m² laminaat en +/-70 m² cementtegels. Chape wordt gegoten half oktober.

Diverse klussen uit te voeren

- vervangen van 1 klein raam in kunstof - laminaat leggen circa 30m2 - douchekraan vervangen - verduistering van 2 ramen - trap herstellen - leidingen reinigen - deursloten vervangen - kast in elkaar zetten - overige

Partners

Partners van Casius