Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerders / parketteurs voor laminaat leggen in studio:

Laminaat leggen in studio

Graag zouden we prijs willen laten maken om laminaat te leggen in een studio op de zeedijk van Nieuwpoort. Het oorspronkelijk vast tapijt moet dan eerst nog wel weggehaald worden. Het zou gaan om een 20 vierkante meter. Er zullen ook nog wel meubels staan want die krijgen we niet gemakkelijk weg. Wat we weg kunnen plaatsen (in inkomhal en garage) doen we zeker. Het probleem is dat we niet zo vaak aan zee zijn om te komen kijken om een prijs te maken. In de Kerstvakantie zijn we er zeker van donderdag tot zaterdag oudjaarsdag. En in de tweede week van de vakantie kunnen we er ook zijn vanaf donderdag 5 januari tot in het weekend. Dit is wel natuurlijk in het bouwverlof?
Offertes van vloerders / parketteurs voor vloerwerken uit Nieuwpoort (West-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor laminaat leggen in studio uit heel België:

Slaapkamer renoveren

Huidige slaapkamer afbreken en wegvoeren. Nieuwe slaapkamer in elkaar steken. Vast tapijt uitbreken, nieuwe vloer leggen (parket of laminaat)alsook de plinten. Geen schilderwerken.

Eén aluminium voordeur en vijf PVC binnendeuren inkorten

Wegens het leggen van laminaat verhoogt de vloer en hierdoor dienen de deuren ingekort te worden.

Betonplaat gieten en vloeren leggen

Ik ga mijn woning verbouwen. Alle vloeren (ca 130m²) gaan eruit. Er moet een betonvloer komen van ca 15cm, een PUR en een chape. Afwerkingslaag wordt gedeeltelijk polybeton (ca 90m²), gedeeltelijk tegels (ca 15m²) en gedeeltelijk laminaat (ca 25m²).

Laminaat leggen

Ik wil op de eerste en tweede verdieping van mijn huis laminaat leggen. Ik ben op zoek naar een persoon met goede ervaring hierin en die samen met mij dit kan leggen. De werken zouden wel moeten uitgevoerd worden in de periode dat men ook gaat schilderen vanaf 15 januari , zodat ik maar 1 keer de plaatsen moet leegmaken.

Vloer egaliseren

Ik wil 45 tot 50 m² laminaat gaan leggen in de living. Momenteel ligt er een oude vloer met tegels van 15 x 15 cm die nogal oneffen is. Ik wil graag een offerte ontvangen voor het egaliseren van die vloer, zodat ik daar later zelf laminaat op kan gaan leggen. De vloer openbreken.

Appartement vernieuwen

Muren bijwerken, herstellingen keukenkasten, badkamermeubel vernieuwen , nieuwe laminaat leggen, muren te schilderen , chauffages, plafond, deuren schilderen. appartement voor verkoop.

Arcitect voor nieuwbouw moderne blok

Moderne Crepie blok nieuwbouw: - Keuken , open leef/eet kamer en keuken, bureau (+-10m2), wasberging +technieken. Parket in living. - Verdiep : 3 slaapkamers en badkamer + nog extra kamer voor berging () laminaat boven zelf te leggen. - Dubbele losstaande carport voor of naast woning. - Bouwgrond 700 m2 zw gelegen , perceelbreedte 18m ( te bouwen breedte max 12m) - Totale oppervlakte +-200 m² - BUDGTET : €350000 inclusief btw/kosten/ architect. Bouwstijl in bijlage

Laminaat en tegels leggen

Ik ben op zoek naar een vloerder voor laminaat te plaatsen op zolder (50m²) en slaapkamer (50 m²) voor een nieuwbouwwoning. Idem voor tegels in de garage.(36m²)

Partners

Partners van Casius