Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerders / parketteurs voor plaatsen van vinyl vloer :

Plaatsen van vinyl vloer

We zijn op zoek naar een vinyl vloer met het effect van een houten parket. Bij voorkeur met het effect van brede planken, en een licht hout met een ruw effect. Deze vloer is voor een volledige bovenverdieping ( met uitzondering van de badkamer) en moet bij voorkeur geplaatst worden. Oppervlakte schatting 60 m². Is voor een nieuwbouw.
Offertes van vloerders / parketteurs voor vloerwerken uit Nieuwpoort (West-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor plaatsen van vinyl vloer uit heel België:

Egaliseren vloer en vinyl plaatsen

Een oude tegelvloer met oppervlakte van 25 m² die naar het midden toe verzakt is tot een diepteverschil van max 1,2 cm, hadden we graag willen laten egaliseren om dan een vinyl click tegel te plaatsen.

Vloeren plaatsen

Ik wil graag een aantal vloeren laten plaatsen in ons huis: - osb vloer - vinyl vloer (en egalisering) - vasttapijt - waterdichte vloer

Vervangen van douche

Douche uitbreken die in een hoek van een kleine keuken staat. Op dezelfde plaats nieuwe douchecabine plaatsen (80x80), die ook nog moet aangekocht en naar hier vervoerd worden. Gebruik makend vn de bestaande leidingen. Afwerking van douchewanden met waterbestendige platen bvb. Nu zijn het houten platen die ook moeten uitgebroken en vervangen worden. Het liefst zo goedkoop mogelijk materiaal daar ik huurder ben en het zelf zal betalen. Indien mogelijk eventueel achteraf ook leggen van nieuwe vinyl in keukentje. Maar douche is prioritair.

Click Vinyl laten leggen

Plaatsen van circa 60 m² BerryAlloc click Vinyl tegels op gelijkvloer doorlopend en plaatsen ondergrond op rol. Plaatsen van circa 36 meter plinten en 6 profielen. Inkorten van 2 buitendeuren.

Grondig opfrissen van appartement

Er zou moeten geschilderd worden (muren), de oude keuken moet uitgebroken worden en een nieuwe (van Ikea) geplaatst, inclusief aansluiten kranen, enz, faiencen plaatsen boven aanrecht van de keuken, eventueel enkele stopcontacten bijzetten. Eventueel ook vinyl vloerbekleding leggen in de 2 slaapkamers.

Allerlei klussen

Ik wil allerlei klusjes laten opknappen maar niet ineens alles. Graag prijsofferte voor vals plafond Muur achter wc, Muur in kamer laten afbreken en nieuwe plaatsen. (is noodzaak nr 1) Stuk vinyl laten plaatsen door mij bezorgd. Gevel vooraan (ook noodzaak)

Afwerken zolder

Trapgat toemaken (houten gebinte) muur tussen slaapkamer en gang afbreken houten trap plaatsen met 1 kant leuning gyproc geluidsgeisoleerde scheidingsmuur om slaapkamer terug toe te maken zolder is geisoleerd met steenwol maar er moet nog dampscherm en eventueel de gleuven bijgeïsoleerd worden. Zolder afwerken mt gyproc (grondvlak +/- 8x4m met hellend dak) chauffage doortrekken van de kamer eronder naar lage radiator op zolder eventueel vinyl als vloerbedekking in optie houten hekje rond trapgat stopcontacten en licht voorzien (stroom licht in houten vloer onder afdekplaatje)

Laminaat laten leggen

Graag wil ik een offerte aanvragen voor laminaat te laten leggen in 3 slaapkamers en bovenste gedeelte trap 1 slaapkamer 21 vierkante meter 1 slaapkamer 12 vierkante meter 1 slaapkamer 4 vierkante meter trapoverloop 2 vierkante meter plinten in alle slaapkamers te plaatsen +- 45 meter Ondervloer is vinyl en kan over dit geplaatst worden