Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerders / parketteurs voor plaatsen van vinyl vloer :

Plaatsen van vinyl vloer

We zijn op zoek naar een vinyl vloer met het effect van een houten parket. Bij voorkeur met het effect van brede planken, en een licht hout met een ruw effect. Deze vloer is voor een volledige bovenverdieping ( met uitzondering van de badkamer) en moet bij voorkeur geplaatst worden. Oppervlakte schatting 60 m². Is voor een nieuwbouw.
Offertes van vloerders / parketteurs voor vloerwerken uit Nieuwpoort (West-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor plaatsen van vinyl vloer uit heel België:

Grondig opfrissen van appartement

Er zou moeten geschilderd worden (muren), de oude keuken moet uitgebroken worden en een nieuwe (van Ikea) geplaatst, inclusief aansluiten kranen, enz, faiencen plaatsen boven aanrecht van de keuken, eventueel enkele stopcontacten bijzetten. Eventueel ook vinyl vloerbekleding leggen in de 2 slaapkamers.

Allerlei klussen

Ik wil allerlei klusjes laten opknappen maar niet ineens alles. Graag prijsofferte voor vals plafond Muur achter wc, Muur in kamer laten afbreken en nieuwe plaatsen. (is noodzaak nr 1) Stuk vinyl laten plaatsen door mij bezorgd. Gevel vooraan (ook noodzaak)

Afwerken zolder

Trapgat toemaken (houten gebinte) muur tussen slaapkamer en gang afbreken houten trap plaatsen met 1 kant leuning gyproc geluidsgeisoleerde scheidingsmuur om slaapkamer terug toe te maken zolder is geisoleerd met steenwol maar er moet nog dampscherm en eventueel de gleuven bijgeïsoleerd worden. Zolder afwerken mt gyproc (grondvlak +/- 8x4m met hellend dak) chauffage doortrekken van de kamer eronder naar lage radiator op zolder eventueel vinyl als vloerbedekking in optie houten hekje rond trapgat stopcontacten en licht voorzien (stroom licht in houten vloer onder afdekplaatje)

Laminaat laten leggen

Graag wil ik een offerte aanvragen voor laminaat te laten leggen in 3 slaapkamers en bovenste gedeelte trap 1 slaapkamer 21 vierkante meter 1 slaapkamer 12 vierkante meter 1 slaapkamer 4 vierkante meter trapoverloop 2 vierkante meter plinten in alle slaapkamers te plaatsen +- 45 meter Ondervloer is vinyl en kan over dit geplaatst worden

Vinyl plaatsen

Wij zoeken een vakman voor verwijdering van bestaande tapis-plein en plaatsing van vinyl vloerbekleding in een slaapkamer met afmetingen 4,06 op 5,30 meter. Kan u deze werken uitvoeren, en vermits wij die zo snel mogelijk willen laten uitvoeren, graag uw vroegst mogelijk beschikbare datum. Neemt u dan aub zo vlug mogelijk contact voor verdere afspraak ter plaatse?

Vinyl plaatsen

Graag had ik een vinyl of andere vloer geplaatst bovenop een oude tegelvloer of deze eventueel uitbreken? (42 m²) kan je een vakman langsturen. Ter plaatse komen zien voor advies, of vinyl er bovenop kan geplaatst worden.

Plaatsen vinyl in stacaravan/chalet

Graag een offerte voor de levering en plaatsing van 35 vierkante meter linoleum en/of vinyl.

Plaatsen van klik-vinyl vloer

Ik zoek een betrouwbare vakman voor het plaatsen van ± 15 m² klikvinyl, afwerking met profielen rondom (± 14 lm), te plaatsen in Leopoldsburg op woensdag 27/01/16.Plan ter beschikking.