Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerders / parketteurs voor plaatsen kurk op vloer:

Plaatsen kurk op vloer

Plaatsen van kurk op vloer ca 40m² en een wand in de badkamer ca 4m². Materiaal nog niet aangekocht.
Offertes van vloerders / parketteurs voor vloerwerken uit Oostduinkerke (West-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor plaatsen kurk op vloer uit heel België:

Renovatiewerken uitvoeren

Renovatie vloeren en muren en trap. Vloeren : 190 m² op 1 ste en 2 de verdieping te vernieuwen . Nu ligt er parketvloer, kurk , tegels. Muren : Invoegen van barsten op de muren en bepleisteren van sierlijsten plafonds. Nieuwe trapleuning plaatsen over de verdiepingen.

Lucht - lucht warmtepomp plaatsen om te koelen en te verwarmen

Er is geen andere verwarming/koeler in de kamer aanwezig, binnenunit kan op plaats komen van defecte pelletkachel. Volume is +- 100 m³. Geen aangrenzende verwarmde kamer. Plafond redelijk geïsoleerd met een dubbele laag glaswol en vloer is kurk.

Renoveren van open bebouwing met geluidsisolatie

Plaatsen van gyproc wanden en deuren, met kennis van de moderne technieken en materialen zoals geluidsisolatie. Ruimte opnieuw onder te verdelen in slaapkamers. Geluidsisolatie plaatsen op ganse bovenverdieping. Vloer bekleden enkel de boven verdieping ofwel met laminaat of wel met kurk. Gaat om een open bebouwing.

Badkamerrenovatie

Vervanging van bad door een inloopdouche (1,70 m op 0,8O m) liefst met wit melkglas tegen muur en afscherming. Ook nieuw badkamermeubel (1,60) plaatsen en vervanging van vloer liefstin kurk of ander materiaal . vloer te leggen op bestaande vloer. Wat is de oppervlakte van uw badkamer? (Bij benadering) : 2 m op 3 m

Badkamerrenovatie

Uitbreken van bestaande meubelen en wanden in de badkamer. Plaatsen van nieuwe wanden met isolatie en deze bekleden met kurk. Plaatsen inloopdouche, toilet, lavabo. Op bestaande vloer kurk aanbrengen.

Volledige badkamer renovatie

Huidige bad van 1 m op 1 m 35 vervangen door inloopdouche. Huidige toilet vervangen door hangtoilet. Huidig badkamermeubel met 2 lavabo's vervangen door nieuw meubel met 2 lavabo's. Plafond vervangen. Optioneel vloer en tegels vervangen (lijkt ons niet noodzakelijk). Is vloer in kurk in vochtige badkamer aan te raden? Last van condensatie, want 1 koude buitenmuur. Is afzuigsysteem mogelijk? Welke werken moeten er uitgevoerd worden in uw badkamer? : Sanitair vernieuwen, Badkamermeubel plaatsen, Nieuw plafond, Nieuwe vloer, Complete badkamerrenovatie Oppervlakte ongeveer 1 m 94 breed, 3 m 66 diep. Ter plaatse komen kijken voor mogelijkheden en advies.

Badkamer renoveren

Afbraakwerken gaan we zelf doen. Op de plaats van de douche komt een inloopdouche, is dit mogelijk op een houten vloer? Daarop tegels of kurk. Nieuwe lavabo plaatsen een enkele, en toilet en ca 6 m² muurtegels. Sanitair vernieuwen, Badkamermeubel plaatsen, Nieuwe vloer plaatsen. Oppervlakte : ongeveer 3 m op 3. 50 m met een schuin dak.

Laminaat plaatsen op bovenverdieping

Wij willen graag laminaat laten plaatsen op onze bovenverdieping. 3 slaapkamers + gang 70m² + badkamer +/- 10 m² kurk. Ook plaatsen plinten en aanpassen deuren.