Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerder / parketteur uit Oostende te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere vloerders / parketteurs uit Oostende.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerder / parketteur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste vloerder / parketteur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerders / parketteurs in Oostende of directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit West-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Assebroek, Blankenberge, Bredene, Brugge, Harelbeke, Izegem, Knokke, Kortrijk, Oostduinkerke, Oostende, Roeselare, Sint-Andries, Sint-Kruis (Brugge), Torhout, Waregem

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerders / parketteurs voor gelijkaardige projecten:
gepolierde betonvloer leggen voor nieuwbouw, gepolierde betonvloer aanleggen voor binnen en buiten, egaliseren bestaande chape, chape leggen en eventueel enkele andere werken, gepolierde betonvloer aanleggen voor keuken en inkom, betonnen vloer leggen, polybeton gietvloeren voor nieuwbouw particuliere woning, nieuwe tegelvloer plaatsen in living en keuken, parketlegger gezocht, visgraat zonder band of bies, grond verzetten en vloerplaat leggen, gepolierde betonvloer storten, gepolierde betonvloer aanleggen binnenshuis, gepolierde betonvloer voor keuken en inkom, linoleum vloer leggen in kantoor, plaatsen linoleum vloer

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur voor vloerwerken in Oostende staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur in Oostende:

Keramische parketvloer plaatsen

Ik wil graag keramische parketvloer in een nieuwe veranda leggen. Het gaat over 22 m² te plaatsten door tegelzetter. Er ligt nog niks.

Behandelen van parketvloer

Visgraatparket in living. 5 op 12 meter. Moet geschuurd en na behandeld worden. Is nog van behoorlijke kwaliteit, maar kan opfrisbeurt gebruiken.

Gietvloer of beton aanleggen

Wij gaan 100 vierkante meter ruimte hebben op de benedenverdieping. De ganse vloer inclusief betonvloer wordt vernieuwd.

Betegeling en chappe leggen

Renovatie van een rijhuis. Tegelvloeren in badkamer (OSB) en keuken (chappe) met totale oppervlakte van 35 m² (tegels 60*60). Douche (1 m op 0,8 m, 2,20 m hoogte). Materiaal aangekocht , enkel plaatsing.

Laminaat leggen

Laminaat leggen in de slaapkamers. Slaapkamer 1 :is 4,55 b op 3,06 h m², slaapkamer 2 : 2 4,53 b op m². Traphal 1,8 m² op 2, 4 m². En slaapkamer 3 : 4,75 b op 4,2 h m². Laminaat nog aan te kopen - in overleg met vakman.

Plateau gieten huis

Verbouwing bestaande woning. Vloer is volledig uitgebroken nu zou er en plateau moeten komen voor ik de verdere werken kan doen.

Vloerder Oostende

Ikzelf zou de vloer uitgraven maar zou graag iemand hebben die mij kan assisteren of zelf de overige stappen kan uitvoeren (zeil plaatsen, beton gieten, chappe, leidingen in werken, vloeren... etc)

Houten vloer living vernieuwen

Ik woon in een oud gebouw, met een houten vloer die vijf jaar geleden geschuurd werd en geolied... maar is aan renovatie toe... ik wil een stevige houten vloer, moderne en warme uitstraling. De living is ongeveer 25 vierkante meter. Ik hoor graag wat de verschillende mogelijkheden zijn. En graag een prijsofferte. Ik wil dit werk vrij snel laten gebeuren. Ik woon op de 8ste verdieping op de dijk. Zie foto voor het soort vloer ... er zijn hier en daar wel zwarte vlekken ...

Plankenvloer leggen

Ik wil een plankenvloer leggen in de keuken op een bestaande vloer. De keuken is onderkelderd, dus geen vochtopstijging vanuit de grond. Dit moet gebeuren na het uitbreken van de oude keuken en alvorens het plaatsen van de nieuwe. Een drietal deuren zullen hierdoor iets moeten ingekort worden. Het gaat om een oppervlakte van ongeveer 15m2. Ik koop zelf de planken aan.

Rechttrekken houten vloer

Herstellen en stabiliseren van houten vloer in leefruimte van een rijhuis. Rechttrekken van houten kepers in vloer.

Laminaat leggen

Kleinschalig appartement. Leggen van 30m² nieuw laminaatparket.

Stuk parket aanvullen

Voor een verbouwing willen we graag een bestaand parket uitbreiden. Concreet is er een schouw en een kachel weggenomen waardoor er nu een stuk parket ontbreekt. Er is nog een rest planken maar ik weet niet of dit voldoende is...

Tegelvloer te egaliseren

Ik zoek een vloerder om een tegelvloer te egaliseren (zo dun mogelijk) zodat wij hier een PVC/vynylvloer over kunnen leggen. Het gaat om een appartement in het centrum van Oostende. De gang, wc en badkamer, alles samen ongeveer 10 m². De werken zouden moeten voor eind juli uitgevoerd worden.

Renovatie badkamer(tje) betegelen-plaatsen douche

Graag zou ik mijn badkamer(tje) laten renoveren. Ik zoek iemand die de oude uitbreekt en betegelt, en douche plaats. Adres aan vakman die ter plaatse komt kijken.

Vervangen bevloering wc-ruimte

De bevloering van de wc-ruimte dient vervangen. De wc zakt weg....

Vloer leggen in inkomhal

Ik wil graag een nieuwe vloer laten leggen in mijn inkomhal. De oude vloer en plinten uitbreken en een nieuwe aangekochte vloer en bijhorende plinten laten plaatsen. Het betreft hier een klein project daar de totale oppervlakte maar 2.4 m² bedraagt. Graag een offerte aub. Ga zelf voor de vloer zorgen.

Gieten van chappe

Gieten van chape ongeveer 45 vierkante meter. Ongeveer 13 cm diep en op aarde .Plastiek heb ik al liggen.

Chape 80m2

Er zou chape moeten gelegd word op glv 20m2 en 60m2 op 1ste verdiep

Opschuren en afwerken van parket

Ik wens prijs voor het opschuren van parket en nadien af te werken met olie in een lichtgrijze tint. Vlekken die er met de normale bewerkingen niet uitgaan, mogen er in blijven. Het is een parket van kleine latjes die per 6 in vierkantjes liggen van ong 12cm. De ruimte is 5,8 m op 5,1 meter en een gang van 3 op 1. Er is ook een plintjes van enkele cm hoog.

Parket schuren en afwerken

+-40m² parket schuren en oliën Adresgegevens bij afspraak

Laminaat in bureel plaatsen

Bureel van 5 op 7 m met propere vloer.

Laminaat leggen in meidenkamer

Plaatsen laminaat in meidenkamer 9m²

Chape gieten

Wij hebben 2 verdiepen van +/- 55m2 die moeten voorzien worden van een chape om leidingen er onder te leggen, hoeveel zou ons dit kosten?

Parket renoveren

Ik wil graag parket laten renoveren op een appartement (ongeveer 35m2). Het gaat om vervangen van slechte stukken en opschuren, vernissen van de overige delen. Prijs o.t.k.

Vloeren van inkom en woonkamer

Inkom + woonkamer met plinten te lijnen. +/-40 vierkante meter. ( ik heb een budget of overeen te komen met de vloerlegger) mogelijk te bezichtigen.