Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerder / parketteur uit Oostende te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere vloerders / parketteurs uit Oostende.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerder / parketteur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste vloerder / parketteur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerders / parketteurs in Oostende of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur voor vloerwerken in Oostende die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur in Oostende:

Plaatsen van sneldrogende chape in keukenruimte

Aanbrengen van sneldrogende chape in keukenruimte (3,5 vierkante meter / 10 cm hoog). Appartement te Oostende op het eerste verdiep. Lift aanwezig.

Eiken blokjesparket schuren en oliën

Gaat over een oppervlakte van +-30 m2

Graafwerken en plaatsen van een plateau voor een tuinhuis op te plaatsen

Er moet een plateau gegoten worden voor het plaatsen van een tuinhuis, maar daarvoor moet er eerst een bak met puinafval worden uitgegraven. Na uitgraven moet men dit ook eerst egaliseren. Het gaat om zo een 33 m².

Parket behandelen en beschermingslaag aanbrengen

Parket in de studio behandelen. Het gaat om een parket van de jaren 50. Men moet dit afschuren, behandelen en een beschermingslaag aanbrengen. Oppervlakte is 25 m².

Parket behandelen

Parket laten renoveren: Woonkamer: ongeveer 3m x 4.10m Eetkamer: ongeveer 4m x 4.90m Slaapkamer: ongeveer 4 x 4.70m Gang: ongeveer 5m x 0.90m Schuren, dichten eventuele gaten en vernissen of behandelen met olie. Parket bestaande uit lange planken.

Gepolierde betonvloer leggen

Bestaande terras verwijderen. Dit kan ik ev zelf doen . Is nu in blauwsteen . Maar terras verloopt precies een beetje . Terras en pad langs huis. Tussen 50 en 100 m².

Gepolierde betonnen oprit leggen

Graag zouden wij voor onze oprit in onze nieuwbouw een gepolierde oprit willen aanleggen. Ongeveer 15 m².

Laminaat plaatsen

Laminaat leggen 37m². Nu is er een planken vloer. Laminaat of klik vinyl plaatsen op planken vloer. Enkel de plaatsing

Gepolierde betonvloer in garage aanleggen

Er moet een betonvloer graag een gepolierde in de garage geplaatst worden. Er hangen kasten 40 cm van de grond die ik zou willen laten hangen.

Keramische parketvloer plaatsen

Ik wil graag keramische parketvloer in een nieuwe veranda leggen. Het gaat over 22 m² te plaatsten door tegelzetter. Er ligt nog niks.