Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerder / parketteur uit Oostende te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerders / parketteurs. U komt in Oostende heel eenvoudig en snel in contact met een vloerder / parketteur of meerdere vloerders / parketteurs.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerder / parketteur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerders / parketteurs in Oostende u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerder / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerders / parketteurs in Oostende of directe omgeving.

152 klanten uit Oostende bevelen een bij Casius in Oostende aangesloten vloerder / parketteur aan met een gemiddelde score van 9,4/10.

Voor een vloerder / parketteur, goed èn betaalbaar, uit Oostende bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerder / parketteur in Assebroek, Blankenberge, Bredene, Brugge, Harelbeke, Izegem, Knokke, Kortrijk, Oostduinkerke, Oostende, Roeselare, Sint-Andries, Sint-Kruis (Brugge), Torhout, Waregem uit West-Vlaanderen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerders / parketteurs voor: behandelen grote oppervlakte parketvloer, terazzovloer aanleggen, vloeren en chappen van een woning, pur + chappen in nieuwbouwwoning, chappen van nieuwbouw, vloeren plaatsen in winkelruimte, verstevigen planken vloer met het oog op een badkamer tec plaatsen, aanleggen terras, chape plaatsen, chape in tuin leggen en betegelen van terras, nieuwe vloer leggen en egaliseren, beton gieten, leggen laminaat, steentapijt of tegels leggen, parket plaatsen in tuinkamer en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerder / parketteur uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur voor vloerwerken in Oostende staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur in Oostende:

Plateau gieten huis

Verbouwing bestaande woning. Vloer is volledig uitgebroken nu zou er en plateau moeten komen voor ik de verdere werken kan doen.

Vloerder Oostende

Ikzelf zou de vloer uitgraven maar zou graag iemand hebben die mij kan assisteren of zelf de overige stappen kan uitvoeren (zeil plaatsen, beton gieten, chappe, leidingen in werken, vloeren... etc)

Houten vloer living vernieuwen

Ik woon in een oud gebouw, met een houten vloer die vijf jaar geleden geschuurd werd en geolied... maar is aan renovatie toe... ik wil een stevige houten vloer, moderne en warme uitstraling. De living is ongeveer 25 vierkante meter. Ik hoor graag wat de verschillende mogelijkheden zijn. En graag een prijsofferte. Ik wil dit werk vrij snel laten gebeuren. Ik woon op de 8ste verdieping op de dijk. Zie foto voor het soort vloer ... er zijn hier en daar wel zwarte vlekken ...

Plankenvloer leggen

Ik wil een plankenvloer leggen in de keuken op een bestaande vloer. De keuken is onderkelderd, dus geen vochtopstijging vanuit de grond. Dit moet gebeuren na het uitbreken van de oude keuken en alvorens het plaatsen van de nieuwe. Een drietal deuren zullen hierdoor iets moeten ingekort worden. Het gaat om een oppervlakte van ongeveer 15m2. Ik koop zelf de planken aan.

Rechttrekken houten vloer

Herstellen en stabiliseren van houten vloer in leefruimte van een rijhuis. Rechttrekken van houten kepers in vloer.

Laminaat leggen

Kleinschalig appartement. Leggen van 30m² nieuw laminaatparket.

Stuk parket aanvullen

Voor een verbouwing willen we graag een bestaand parket uitbreiden. Concreet is er een schouw en een kachel weggenomen waardoor er nu een stuk parket ontbreekt. Er is nog een rest planken maar ik weet niet of dit voldoende is...

Tegelvloer te egaliseren

Ik zoek een vloerder om een tegelvloer te egaliseren (zo dun mogelijk) zodat wij hier een PVC/vynylvloer over kunnen leggen. Het gaat om een appartement in het centrum van Oostende. De gang, wc en badkamer, alles samen ongeveer 10 m². De werken zouden moeten voor eind juli uitgevoerd worden.

Renovatie badkamer(tje) betegelen-plaatsen douche

Graag zou ik mijn badkamer(tje) laten renoveren. Ik zoek iemand die de oude uitbreekt en betegelt, en douche plaats. Adres aan vakman die ter plaatse komt kijken.

Vervangen bevloering wc-ruimte

De bevloering van de wc-ruimte dient vervangen. De wc zakt weg....

Vloer leggen in inkomhal

Ik wil graag een nieuwe vloer laten leggen in mijn inkomhal. De oude vloer en plinten uitbreken en een nieuwe aangekochte vloer en bijhorende plinten laten plaatsen. Het betreft hier een klein project daar de totale oppervlakte maar 2.4 m² bedraagt. Graag een offerte aub. Ga zelf voor de vloer zorgen.

Gieten van chappe

Gieten van chape ongeveer 45 vierkante meter. Ongeveer 13 cm diep en op aarde .Plastiek heb ik al liggen.

Chape 80m2

Er zou chape moeten gelegd word op glv 20m2 en 60m2 op 1ste verdiep

Opschuren en afwerken van parket

Ik wens prijs voor het opschuren van parket en nadien af te werken met olie in een lichtgrijze tint. Vlekken die er met de normale bewerkingen niet uitgaan, mogen er in blijven. Het is een parket van kleine latjes die per 6 in vierkantjes liggen van ong 12cm. De ruimte is 5,8 m op 5,1 meter en een gang van 3 op 1. Er is ook een plintjes van enkele cm hoog.

Parket schuren en afwerken

+-40m² parket schuren en oliën Adresgegevens bij afspraak

Laminaat in bureel plaatsen

Bureel van 5 op 7 m met propere vloer.

Laminaat leggen in meidenkamer

Plaatsen laminaat in meidenkamer 9m²

Chape gieten

Wij hebben 2 verdiepen van +/- 55m2 die moeten voorzien worden van een chape om leidingen er onder te leggen, hoeveel zou ons dit kosten?

Parket renoveren

Ik wil graag parket laten renoveren op een appartement (ongeveer 35m2). Het gaat om vervangen van slechte stukken en opschuren, vernissen van de overige delen. Prijs o.t.k.

Vloeren van inkom en woonkamer

Inkom + woonkamer met plinten te lijnen. +/-40 vierkante meter. ( ik heb een budget of overeen te komen met de vloerlegger) mogelijk te bezichtigen.

Behandelen van parketvloer

Behandeling parketvloer. (lichtjes) schuren, behandelen met was opboenen. Graag prijs per vierkante meter. Oppervlakte ? Het zou zijn voor de living en de 3 slaapkamers.

Chappen van zolderkamer

Wij zijn van plan om onze zolderkamer te renoveren tot een slaapkamer. Hiervoor moet er nog chape gegoten worden (35m²) , die dikte zal ongeveer 8 cm zijn. Hierbij is onze vraag ook als deze realisatie mogelijk zal zijn i.v.m. het dragen van deze aanpassingen. Graag hadden wij wat meer informatie en een richtprijs gewenst van U. Schets, plannen ter beschikking.

Renovatie van de vloeren

Uitbreken vloer in Living, keuken en gang (keuken mag weg). Living + keuken = 36 m² - gang 4,5 m²(Appartement in Oostende). Eventueel plaatsing nieuwe tegels. Living + keuken = 9m x 4m en gang is 1m x 4,65 m.

Opschuren houten vloer

graag prijsofferte voor het opschuren van 40m2 houten vloer bewerkt met 1 laag 2componenten vernis. Vloer moet klaargemaakt worden om te oliën.

Renovatie studio

Algehele renovatie studio 40 m²