Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerders / parketteurs voor houten vloer living vernieuwen:

Houten vloer living vernieuwen

Ik woon in een oud gebouw, met een houten vloer die vijf jaar geleden geschuurd werd en geolied... maar is aan renovatie toe... ik wil een stevige houten vloer, moderne en warme uitstraling. De living is ongeveer 25 vierkante meter. Ik hoor graag wat de verschillende mogelijkheden zijn. En graag een prijsofferte. Ik wil dit werk vrij snel laten gebeuren. Ik woon op de 8ste verdieping op de dijk. Zie foto voor het soort vloer ... er zijn hier en daar wel zwarte vlekken ...
Offertes van vloerders / parketteurs voor vloerwerken uit Oostende (West-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor houten vloer living vernieuwen uit heel België:

Schuren en behandelen van houten vloer

Verfrissen, behandelen van 30 vierkante m houten grenen planken vloer.

Vaste trap naar zolder in nieuw te maken opening

Om een zolder makkelijker te betreden en als kamer te gaan gebruiken wil ik graag een vaste trap laten plaatsen, op een andere plek dan waar de uitschuifbare trap nu is. De opdracht is dus nieuw gat maken in houten vloer, vaste houten trap met leuning plaatsen en bestaand gat dichtmaken.

Vaste houten trap plaatsen

Momenteel is alles op de gelijkvloers, maar boven is er ruimte om kamers te maken, er ligt ook al een vloer. Er is geen vaste trap, enkel een vlizotrap. Als we op deze plaats een trap plaatsen, sluiten we alle kamers beneden af. Dus moet er op een andere plaats een gat gemaakt worden, we zien momenteel de mogelijkheid om dit te doen op de plaats van het toilet in de gang.

Betegelen van badkamer

Momenteel ligt er een houten vloer maar door waterschade zou ik deze willen laten vervangen door tegels. Ongeveer 2,5 m x 3,5 m. Er is een douche en een bad waaronder dus misschien ook deels tegels zal moeten geplaatst worden. Douche is een cabine (90 x 90) die niet gemakkelijk kan verplaatst worden denk ik.

Betonnen vloer leggen

Ik wil mijn houten vloer vervangen door beton vloer in mijn appartement op 1ste en 2de verdiep. Total oppervlakte 200 m².

Houten balustrade plaatsen

Ik wil graag een balustrade aan mijn trap op de overloop. Een rechte borstwering (geen hoek). Lengte is 2840mm. De vloer is in parket (eik). Dus het lijkt me best om in dezelfde materialen te blijven. Maar suggesties zijn welkom. We hebben een dochtertje van 2 en dus moeten de spijltjes niet te ver uit elkaar staan. En moet de borstwering goed verankerd zitten.

Renovatie van zolder en badkamer afwerken

Zolder afwerken = kleine badkamer zetten. Houten muur zetten, platen tegen binnenzijde dak plaatsen en vloer leggen. Badkamer = vloer leggen, wc zetten en handdoek droger zetten en oude verwarming weg doen en platen zetten tegen de wand. Appartement wc = wc zetten en platen zetten tegen de wand. En nog een paar klein werkjes. Materialen zelf al aangekocht.

Houten vloer te egaliseren

Het gaat hier over een houten vloer die ongelijk ligt de bedoeling is hem te egaliseren. Ik weet juist niet goed welke manier de beste zou zijn. De bestaande planken zijn in niet al te goede staat. 3 kamers op eerste verdieping.

Partners

Partners van Casius