Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerders / parketteurs voor houten vloer living vernieuwen:

Houten vloer living vernieuwen

Ik woon in een oud gebouw, met een houten vloer die vijf jaar geleden geschuurd werd en geolied... maar is aan renovatie toe... ik wil een stevige houten vloer, moderne en warme uitstraling. De living is ongeveer 25 vierkante meter. Ik hoor graag wat de verschillende mogelijkheden zijn. En graag een prijsofferte. Ik wil dit werk vrij snel laten gebeuren. Ik woon op de 8ste verdieping op de dijk. Zie foto voor het soort vloer ... er zijn hier en daar wel zwarte vlekken ...
Offertes van vloerders / parketteurs voor vloerwerken uit Oostende (West-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor houten vloer living vernieuwen uit heel België:

Blokhut Luna plaatsen

Vakman voor de plaatsing van een blokhut luna zoals in de titel beschreven. Beton is reeds aanwezig. Voor de extensie mag een houten vloer toegevoegd worden. Eventueel ook een stormbeveiliging. Ons vorig tuinhuis kwam ook van bij jullie maar is door de storm opgetild en op zijn dak neergekomen.

Plaatsing tuinhuis Luca met ondergrond

Graag willen wij onze blokhut LUCA 410 x 296 van Makro laten plaatsen. Ook dient er nog een fundering (en of betonnen vloerplaat) te worden voorzien. De houten vloer zullen wij zelf plaatsen.

Architect voor renovatie

Renovatie bestaande woning met nadruk op binnenbrengen van licht, ruimtegevoel vergroten en respect voor de authenticiteit (woning°1941, hoevestijl, deels mergel); integreren van 2 achterliggende stallen in de woning, al dan niet in verbinding met 1ste verdieping, om een open keuken met zicht op de tuin te vormen - aanleg van tuin en terras, met aandacht voor drainage, riolering, septische put. - omvormen huidige keuken tot wasplaats, verbinding maken met garage dmv deuropening - garage opdelen in garagedeel (auto) vs. Deel naar tuin (patio) met kleine douche - houten balken eerste verdieping vervangen door beton - vloer/muren benedenverdieping: vochtbestrijding - plaatsen vloerverwarming beneden + parket - muren beneden opnieuw pleisteren

Steentapijt plaatsen

Graag vakman voor het plaatsen van steentapijt op tegelvloer voor een oppervlakte van 113 m² en op een houten vloer voor een oppervlakte van 59 m².

Bestemmingswijziging aanvragen voor pand

Wij zijn voor de verbouwing van een winkel tot woning. Daarbij moet de achterbouw van het pand worden afgebroken en opnieuw worden opgebouwd (30 m²) en zullen de nodige ingrepen voorzien moeten worden om de gevel aan te passen aan een woning (winkelramen vervangen). In het achterste deel van de woning zouden we de houten vloer van ongeveer 20m² willen vervangen door een vloer in beton (eventueel met potten en balken). De totale verbouwing omvat een grondoppervlak van ongeveer 70m².

Parket leggen

Plaatsen van parket, ongeveer 70 m². Bovenverdieping, ondergrond is een houten vloer.

Plaatsen Blokhut Cottage

Plaatsen Blokhut Cottage 295 x 760 cm ( Makro ). Wij wensen eveneens prijs voor : - gieten betonplaat met wapening ( in kwalitatieve beton ! ) - plaatsen houten vloer in blokhut. - indien mogelijk verwijderen huidig tuinhuis en terras in betonklinkers. Blokhut komt in midden van het perceel op de foto met oversteek richting gazon.

Ganzentrap met kwartdraai of borde onderaan

Ganzentrap met kwartdraai of borde onderaan op beperkte oppervlakte, met leuning : moet voldoende snel hoogte winnen opdat doorgang op lichaamshoogte mogelijk blijft (zie punt 3 en foto). Bij voorkeur houten trede en metalen constructie (bv. Staal). 1. Hoogte van vloer tot bovenkant vloer boven: 290cm. Dikte vloer boven: 14cm 2. Beschikbare breedte van muur tot muur (cfr foto's): 195cm 3. Beschikbare breedte van muur tot opening doorgang: 98 cm (thv die muur dient de trap dus al voldoende gestegen te zijn voor doorgang op lichaamshoogte) - max gewenste diepte van de 1ste traptrede: 93cm - breedte traptrede voor bovenste lange stijgende deel : 60 tot 65 cm (leuning dient 60 cm te respecteren) . Onderste deel: tredes mogen smaller ifv hoogtewinst - trapgat kan op gewenste maat

Partners

Partners van Casius