Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerders / parketteurs voor houten vloer living vernieuwen:

Houten vloer living vernieuwen

Ik woon in een oud gebouw, met een houten vloer die vijf jaar geleden geschuurd werd en geolied... maar is aan renovatie toe... ik wil een stevige houten vloer, moderne en warme uitstraling. De living is ongeveer 25 vierkante meter. Ik hoor graag wat de verschillende mogelijkheden zijn. En graag een prijsofferte. Ik wil dit werk vrij snel laten gebeuren. Ik woon op de 8ste verdieping op de dijk. Zie foto voor het soort vloer ... er zijn hier en daar wel zwarte vlekken ...
Offertes van vloerders / parketteurs voor vloerwerken uit Oostende (West-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor houten vloer living vernieuwen uit heel België:

Vloer en plafond aanleggen

Ik heb een ruimte waar ik graag een gyproc plafond wil laten plaatsen + een nieuwe houten vloer. Dit is een renovatie. Ruimte is ongeveer 14 vierkante meter. Ik heb reeds de gyproc platen en houten planken voor de vloer in mijn bezit.

Nazicht van laminaatvloer

Ik wil graag het houten rooster van de woning uitlevelen en verstevigen waarop er nadien laminaat komt (slaapkamers) . Nu danst de vloer en als je springt beweegt het meubilair .

Houten vloer schuren en renoveren

Parketvloer in woonkamer (60m²) en slaapkamer (20m²) van aangekocht huis. Dringend nood aan vakman om vloer te schuren/renoveren.

Houten trap plaatsen in nieuwbouwwoning

Houten trap plaatsen met leuning voor een nieuwbouw. Plaatsen van eerste naar tweede verdieping. Met een zijde tegen de muur, de rechter zijde. Geen trapgat. Hoogte vloer 2740 mm onderkant plafond 2420 mm terugloop 3070 mm breedte trapgat 870 mm lengte trapgat 2690 met kwart draai links.

Houten dakterras aanmaken

Onze slaapkamer geeft uit een stuk plat dak van ongeveer 2,5 op 5 meter. We zouden hier graag een terras van maken met onderhoudsvriendelijke vloer en balustrade. Momenteel ligt er roofing, EPDM. Ook een balustrade van maken.

Houten vloer schuren en renoveren

Parketvloer op 2 verdiepingen renoveren dus zowel afschuren als herstellen en vernissen. Totale oppervlakte 85 m2.

Terras vernieuwen en houten omheining plaatsen

We willen ons terras vernieuwen door er een nieuwe vloer te leggen en een nieuwe hout look omheining. Het terras is 30 m²? Ongeveer 15 meter , dit is een rechthoekig en de hoogte 80 cm.

Houten vloer opschuren in woonkamer en slaapkamers

Wij zouden graag enkele houten vloeren laten schuren. Het gaat om: Woonkamer: 46 m² Slaapkamers: 21,5 m²- 24,25 m² - 8,9 m²

Partners

Partners van Casius