Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerders / parketteurs voor houten vloer living vernieuwen:

Houten vloer living vernieuwen

Ik woon in een oud gebouw, met een houten vloer die vijf jaar geleden geschuurd werd en geolied... maar is aan renovatie toe... ik wil een stevige houten vloer, moderne en warme uitstraling. De living is ongeveer 25 vierkante meter. Ik hoor graag wat de verschillende mogelijkheden zijn. En graag een prijsofferte. Ik wil dit werk vrij snel laten gebeuren. Ik woon op de 8ste verdieping op de dijk. Zie foto voor het soort vloer ... er zijn hier en daar wel zwarte vlekken ...
Offertes van vloerders / parketteurs voor vloerwerken uit Oostende (West-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor houten vloer living vernieuwen uit heel België:

Metalen trap plaatsen

Wij willen graag een wit of zwarte metalen of stalen trap laten plaatsen. Het gaat om een draaitrap en er moet geen balustrade worden geplaatst. De trap zou 3.60 m hoog moeten zijn. Ook zouden we met een vloerplaat van 40 op 40 cm werken om de draagkracht van de trap op de houten vloer te spreiden.

Renovatie houten chalet

Het gaat om een renovatie van een houten chalet van 60 m2. Er dient een nieuwe houten vloer gelegd te worden, plafond hernieuwen, nieuwe badkamer en keuken en een 3 tal nieuwe vensters, installeren van een nieuwe houtkachel.

Metalen trap plaatsen

Open trap met metalen ruggegraat en houten treden. Onder Steun op vloer en tegen muur vanboven Steek 4 meter. Van eerste verdieping naar de zolder.

Complete CV installatie Vaillant en radiatoren plaatsen

Complete cv installatie plaatsen. Houten vloer in huis. Er is een kelder. Twee verdiepingen. Gelijkvloers heeft 8 kamers. Radiatoren moeten ook overal geplaatst worden, ongeveer een 11 tal stuks. Op aardgas. Graag een Vaillant ketel met smart applicatie.

Gepolierde betonvloer leggen

We willen graag een polybetonnen vloer in onze badkamer laten leggen. De badkamer is momenteel volledig gestript, er ligt nog geen vloer in, men kijkt op de de houten balk constructie en leidingen. We kunnen zelf de gewenste ondervloer leggen. De vrije opbouwhoogte is meer dan 7 cm. De oppervlakte is bij benadering 18 m².

Renovatie van badkamer

Indeling van de badkamer blijft zoals deze is, maar alles wordt vervangen en het bad gaat vervangen worden door een douchecabine. Afmeting: 4. 38 x 1. 70m Sloopwerk wordt zelf gedaan. Aangezien het een houten vloer betreft op de 1e verdieping graag werken met zwaluwstaartplaten + beton. Tegels (of PVC vloerdelen), douchecabine, toilet, badkamermeubel, verlichting worden zelf geleverd. Overig (bouw)materiaal door de vakman. Werkzaamheden aan vloer kunnen vanaf maandag 11-12 starten. Werkzaamheden derhalve: -betonvloer storten op zwaluwstaartplaten -tegelen wanden. -tegelen of plaatsen PVC op vloer. -plaatsen douchecabine, wandmeubel, wc en urinoir.

Verstevigen fundering van houten aanbouw achter garage

De houten aanbouw (+/- 10 vierkante meter) achter de garage staat niet echt op een fundering en begint te verzakken. Er zou een stevige betonnen vloerplaat moeten komen om de aanbouw op te plaatsen. Daarvoor dient echter eerst de huidige vloer in betontegels uitgebroken te worden. De constructie zelf is zeer licht en kan zonder problemen omhoog gekrikt worden (heb ik in het verleden reeds enkele keren gedaan) om er een vloerplaat onder te gieten.

Vaste trap naar zolder plaatsen

Ik wil graag een gesloten vaste trap naar de zolder laten plaatsen. Het gaat om een nieuwbouwwoning. Er is in de bestaande betonnen zoldervloer een uitsparing gemaakt om er een vaste trap in te zetten. Dit dmv een houten geraamte met houten vloer. Nu staat er standaard een vlizotrap in. De trap zou dus gesloten moeten zijn en onderaan een kwartdraai moeten maken. Met leuning uiteraard aan de open kant.