Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerders / parketteurs voor houten vloer living vernieuwen:

Houten vloer living vernieuwen

Ik woon in een oud gebouw, met een houten vloer die vijf jaar geleden geschuurd werd en geolied... maar is aan renovatie toe... ik wil een stevige houten vloer, moderne en warme uitstraling. De living is ongeveer 25 vierkante meter. Ik hoor graag wat de verschillende mogelijkheden zijn. En graag een prijsofferte. Ik wil dit werk vrij snel laten gebeuren. Ik woon op de 8ste verdieping op de dijk. Zie foto voor het soort vloer ... er zijn hier en daar wel zwarte vlekken ...
Offertes van vloerders / parketteurs voor vloerwerken uit Oostende (West-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor houten vloer living vernieuwen uit heel België:

Houten vloer vervangen door beton

Houten vloer in de woonkamer dient vervangen te worden door beton met isolatie. Oppervlakte circa 28 vierkante meter

Houten vloer vervangen door betonnen vloer

Houtenvloer vervangen voor betonnenvloer woonkamer is ongeveer 5m bij 7m. ( 35m²) Zit grote kelder onder de gehele woonkamervloer.

Houten vloer renoveren

Ik wil mijn houten vloer laten nakijken vooraleer ik de renovatie werken verder zet. 285m² in totaal.

Complete badkamerrenovatie

Badkamer moet geplaatst worden op houten roostering. De vloer moet voorzien worden van een kurkvloer. Dubbele wastafel moet geplaatst worden alsook inloopdouche en verwarming voor drogen van handdoeken. Ongeveer 12m². Strippen van badkamer moet nog gebeuren, daarna zouden de werken kunnen starten.

Houten terras aanleggen

Er is juist een poulhouse (hout /eiken balken) geplaatst en we zouden graag een houten vloer onder het afdak hebben en rond het huisje. De ondergrond bestaat nu uit opvulzand en is al zo goed mogelijk gelijk getrokken. Er moet ook drainage worden geplaatst. Totale oppervlakte is 48m² =>. 8m op 6m

Houten vloer verwijderen en beton gieten in woonkamer

Het gaat over de living (ongeveer 4*7 m). Ik wil de vloer helemaal verwijderen. Ik heb nu houten vloer met tegels erbovenop. Ik wil die weg en in de plaats wil ik beton vloer met vloer warming en tegels.

Plaatsen blokhut

Bordeaux blokhut te plaatsen op reeds gegoten betonnen vloerplaat,ook voor plaatsen houten vloer. Betumen daksignels en goten moeten niet geplaatst worden.

Herstellen van houten vloer

Herstellen van krassen op een gelakte houten vloer veroorzaakt door een poetshulp. Dit is voor een bestek, later wel laten maken door de vakman.

Partners

Partners van Casius