Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerder / parketteur uit Roeselare te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere vloerders / parketteurs uit Roeselare.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerder / parketteur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste vloerder / parketteur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerders / parketteurs in Roeselare of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur voor vloerwerken in Roeselare die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur in Roeselare:

Vloeren in keuken en badkamer

Tegelvloer leggen in badkamer gang en keuken. Het betreft een opp. van ong 50-60m².

Stuk parket herstellen na waterschade

Deel van parket vernieuwen na waterschade. Langste stuk is ong. 3.4m x 1m

Laminaat 1017m² aanleggen

Een laminaatvloer leggen in ons kantoorgebouw. We hebben 3 verdiepingen en is een 1017m².

Badkamer betegelen

Wij willen graag de badkamer vernieuwen, daarvoor zullen zowel de vloer als de muren opnieuw betegeld moeten worden. Tegels nog niet aangekocht. Oppervlakte badkamer: 2,5 op 4m.

Zoldervloer egaliseren

Mijn zoldervloer uit betonnen gewelven (48 m²) is niet egaal. Er lopen ook enkele elektrische buizen op met de verlichting in de slaapkamers. Op de pvc buizen is er cement gegoten maar die brokkelt af. Wil de zoldervloer laten egaliseren zodanig ik er een vinyl of dergelijke kan op plaatsen en het gemakkelijker stockeren is (geen kamers).

Oprit in marmertapijt aanleggen

Voor de heraanleg van onze oprit zijn we op zoek naar een plaatser van marmertapijt. De oprit is +/- 20 m lang en 4 m breed. Bestaande oprit is (aangestampte) dolomiet. Er dienen wel nog controle putjes voor riolering geplaatst te worden.

Gepolierde betonvloer plaatsen

Het is voor een vloer van carport + terras, tussen 50 en 100 m².

Parket afschuren en hervernissen

Wat is de kostprijs om een parketvloer (living, 35m²) af te schuren en opnieuw te vernissen?

Chapewerken garage achter de woning

We hadden graag prijs ontvangen voor het plaatsen van +/- 20m² chape van +/- 10cm dik. (Het is voor in de garage achteraan de woning)

Aanvullen vloer in gang

Na plaatsen van kast in gang moeten er enkele tegels bijgeplaatst worden voor de kast Ik heb nog reservetegels liggen. Er is wel een hoogteverschil(2cm) met reeds geplaatste vloer