Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerders / parketteurs voor beton gieten voor tuinhuis:

Beton gieten voor tuinhuis

Ik wil graag een betonplaat laten gieten voor een tuinhuis van 295 x 295 cm. De ondergrond is nog niet stabiel en effen en zelf beschikken we niet over materialen. Dit zou graag nog in november moeten gebeuren.
Offertes van vloerders / parketteurs voor vloerwerken uit Tielt (West-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor beton gieten voor tuinhuis uit heel België:

Betonplaat voor tuinhuis gieten

Wij zoeken iemand die een betonplaat kan gieten voor ons tuinhuis (betonplan in bijlage). De afstand tussen de plaats waar het beton moet worden gegoten en de straatkant (met omheining) is 25 meter.

Fundering graven en gieten beton voor blokhut

Uitvoering: we hebben nu momenteel een bestaand tuinhuis met fundering van 5mx4m. We zouden graag een groter tuinhuis willen plaatsen waar een fundering van 11m x 4m voor nodig is. Kan de bestaande fundering vergroot worden eventueel of moet deze ook weg. Wat zijn de kosten voor een fundering van +/- 40 vierkante meter. (11m breedte x 4m diepte)

Geplierd betonnen dek voor carport plaatsen

Leggen van een gepolierd dek 11mx4m voor het plaatsen van een carport. Ondergrond is sterk afhellend van 0 tot 0,5m over de 11m Huidige ondergrond zijn klinkers gelegd op een betonchape. Project omvat : Klaarmaken ondergrond, bekisting, gieten beton, poleisten en inzagen.

Fundering graven en gieten beton voor blokhut

Wij willen graag fundering laten plaatsen voor tuinhuis totaal ongeveer 40m² en ongeveer 40 meter van de straat verwijderd. Tuin is bereikbaar maar er staat een carport.

Houten tuinafsluiting herstellen

Herstelling / vernieuwing van tuinafsluiting (houten panelen) over een lengte van ongeveer 10 meter. Palen vast te gieten in beton.

Gepolierde beton storten voor een onderplaat

Ik wil graag een betonplaat laten gieten en polieren van 20m³, dikte 15cm met vorstranden. Deze dient geplaatst te worden achteraan in de tuin. Ik zal zelf de bekisting maken en de nodige voorbereidingen treffen.

Muur metsen met bekistingsblokken en fundering gieten

Er dient een kleine fundering gegoten te worden van 50 cm breed x ongeveer 8,4m lang. Met betonijzer (aanwezig op de werf). Dit dient nog gedeeltelijk af gegraven te worden. Dit is tegen een helling met vers aangevulde grond. Hierop dient vervolgens een muur gemetst te worden met bekistingsblokken, zonder cement, ongeveer 1,8m hoog. Verstevigd met betonijzer in de fundering. Deze muur zou ik vervolgens vol storten met beton.

Blokhut Bonn plaatsen

Ik wil een blokhut Bonn ref.1797341 bestellen. Het is eventueel nodig om vooraf de nodige beton sokkel gieten.