Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerder / parketteur uit Wevelgem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere vloerders / parketteurs uit Wevelgem.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerder / parketteur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste vloerder / parketteur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerders / parketteurs in Wevelgem of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur voor vloerwerken in Wevelgem die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerder / parketteur in Wevelgem:

Gieten betonplaat tuinhuis

Gieten betonplaat voor tuinhuis en polieren . oppervlakte 36 m².

Laminaat leggen

Laminaat leggen op de vloer, 3 grote oppervlaktes te doen.

Gepolierde beton leggen

Plaat voor terras: - 21m² - gepolierd - tegels ingetrokken 12m²

Parket afschuren en laten inoliën

8 jaar geleden bij de installatie van onze (meerlagige) parket kozen we voor een witte olie. Het resultaat heeft ons nooit kunnen bekoren. We willen onze parket nu laten afschuren en oliën in natuurkleur. De oppervlakte is 100m².

Egaliseren houten vloer

Op de verdieping vertoont de huidige vloer een merkbaar hoogteverschil. De oorspronkelijke vloer bestaat uit houten planken waarop laminaat geplaatst werd. Dit laminaat wens ik te vervangen door een nieuwe vloer na het egaliseren van de vloer. Voor het egaliseren had ik graag bijkomende informatie en een offerte bekomen.