Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw wensen door een vochtexpert uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vochtexperts. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere vochtexperts van uw regio.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vochtexpert een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat uw project zal kosten. Naast de prijs kunt u bij Casius ook de vochtexperts vergelijken op vlak van professionaliteit en vakmanschap.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vochtexperts in uw regio.

Voor een goede en betrouwbare vochtexpert uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Bent u op zoek naar een vochtexpert in aan andere regio ? Geen probleem, we hebben namelijk vakmannen over heel België. Om een andere regio te selecteren kunt u in de rechterkolom onder steden de gewenste regio kiezen.

Vanuit heel België zijn er reeds gratis offertes aangevraagd bij vochtexperts voor een grote variëteit aan werken. Sinds 2000 ontvangen klanten dagelijks offertes van een vochtexpert voor hun uniek project. Het complete overzicht van vrijblijvende aanvragen bij een vochtexpert voor vochtbehandeling staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vochtexpert:

vrijdag 13 oktober 2017

Vochtprobleem verzekering

Vocht aan de muur , grote vochtplek. Ofwel komt het van het dak, ofwel van de badkamer. Graag een specialist die eens langskomt om de vocht te inspecteren, na te kijken vanwaar het zou komen.
woensdag 11 oktober 2017

Vochtprobleem in kelder oplossen

Wij hebben een vochtprobleem in de kelder. De kelderwanden aan de buitengevel zijn zeer vochtig. Het pleisterwerk valt hier ook op diverse plekken af.
zaterdag 7 oktober 2017

Vocht- en zoutprobleem in kelder oplossen

Wij zitten met een vocht- en zoutprobleem in de kelder van ons rijhuis. Voornamelijk de wanden aan de straatzijde alsook een binnenmuur van de kelder vertonen schade ten gevolge van vocht en zouten. Het gaat om zoutkristallisatie op de wanden en het afspringen van de baksteen en het voegwerk. Er is geen schade zichtbaar op het gelijkvloers.
dinsdag 3 oktober 2017

Opstijgend vocht op twee muren herstellen

Opstijgend vocht in huis op twee muren. Herstellen van vocht probleem. Graag ter plaatse komen kijken. Is enkele jaren geleden al een geiinjecteerd geweest maar dan terug gekomen.
donderdag 28 september 2017

Vochtexpertise nodig voor buitenmuur

Er is waterschade in de muren van de badkamer door een vochtprobleem bij de buurvrouw. Haar regentoon overstroomde soms en dit veroorzaakte schade aan de muur. Onafhankelijke expertise nodig. Betegeling hangt er nog aan. Vocht komt van buiten dus een expertise vanbuiten nodig.
dinsdag 26 september 2017

Vochtprobleem oplossen

We hebben net een huisje gekocht, maar wonen er nog niet in. We merken nu dat er vochtplekken zijn langs één kant van het huis. De muren voelen op die plekken ook vochtig aan. Aan de buiten staat er klimop tegen de muur. We vermoeden dat die de muur heeft aangetast en eventueel ook de roofing. Graag zouden we willen laten nakijken wat de oorzaak precies is en hoe we dit best aanpakken.
maandag 25 september 2017

Vochtprobleem opsporen en herstellen

Waterschade aan de muur weten de oorzaak niet. Expertise is nodig. 1 muur, oppervlakte 2 - 3 m².
maandag 25 september 2017

Vocht opsporen en herstellen

Ik heb een vochtprobleem in de muur tussen douche en berging en wens te weten of dit een leiding lek is of dat het van vochtindringing (door betegeling) komt. Voor beide oorzaken zoek ik uiteraard ook een oplossing.
woensdag 20 september 2017

Vocht in de muur diagnose

Ik heb een vochtprobleem in de slaapkamermuur op de 1e verdieping. Er is schimmelvorming op de muur en rond het raamkozijn. Ik vermoed dat er mogelijk water binnen sijpelt via het raamkozijn. Ik zie geen duidelijke vochtvlekken ter hoogte van het plafond, dus denk niet dat het probleem ter hoogte van het dak zit.
dinsdag 19 september 2017

Water detectie in kelder en herstellen

Sedert een veertiental dagen staat er plots water in de kelder van het huis, waar we reeds 40 jaar wonen. We dachten aan een lek van de buren ( in ons huis zijn volgens ons geen waterleidingen, noch afvoeren van water). De buur heeft niets kunnen vaststellen. Geen idee waar het water plots vandaan komt. We stellen wel vast dat het samen gaan met regenval... muren reeds aangetast. Waarschijnlijk een bestaand probleem dat "uitbreekt" Graag detectie van de oorsprong van het water + oplossing van het probleem.
zaterdag 16 september 2017

Keldermuur waterdicht maken na insijpelend grondwater

Op één specifieke muur in de kelder heb ik last van insijpelend vocht. Graag voorstel ter behandeling.
vrijdag 15 september 2017

Slaapkamermuur schimmel verwijderen

Ik wil de ganse slaapkamer schimmelvrij hebben na een waterlek vanuit een kapotte dakgoot. Nu zijn de muren droog. Wat te doen, graag ter plaatse komen kijken.
dinsdag 12 september 2017

Kelder waterdicht maken

Wij hadden graag onze kelder laten waterdicht maken. Na deze volledig uitgeruimd te hebben, merkte ik dat het water gewoon binnen liep via de voeg tussen de muur en de vloer. Ook zijn er problemen met doordringend vocht via de keldermuur, te zien aan de vochtige plekken in de muur en voegen.
zaterdag 9 september 2017

Vochtanalyse uitvoeren

Ik zou graag de kinderkamer willen laten opmeten. Is het mogelijk dit asap te doen met het oog op een rechtszaak? Wat si de kostprijs voor zo'n analyse? Graag zo snel mogelijk een specialist die langskomt.
donderdag 7 september 2017

Onafhankelijke vochtexpertise uitvoeren zonder herstelling

Ik heb sinds een jaar een woning aangekocht, pas nu zijn er zichtbare vochtplekken. Volgens mij gaat dit om verborgen gebreken en zou dit willen verhalen op de eigenaar. Graag een onafhankelijke expert om dit vast te stellen. Ik ben op zoek naar een neutrale en objectieve vaststelling.
donderdag 7 september 2017

Lek in vloer detecteren en herstellen

Lek in de vloer detecteren en herstellen. Onderburen hebben waterschade.
zaterdag 2 september 2017

Herstellen lek in dakgoot

Vochtplekken in de kamers onder de lek (2 verdiepen) waarschijnlijk door een lek in de dakgoot. Dakgoot aan de achterkant van een rijwoning, bereikbaar via ladder of via dakvenster. Graag ter plaatse komen kijken voor het herstellen van dakgoot.
donderdag 31 augustus 2017

Dichten van lek en herstellen van muren na insijpeling vocht

Door een slecht geïsoleerd terras zorgt (zware) regenval voor insijpeling van water in de achterkeuken. Dit lek zou goed gedetecteerd moeten worden, verholpen worden en de muur hersteld worden (gedroogd). Ter plaatse komen kijken door een specialist ivm de lek.
donderdag 31 augustus 2017

Herstelling of behandeling vocht gevel

Bij regenweer of langdurig vochtig weer ontstaan er vlekken op mijn voorgevel (vooral onder bv dorpels) Graag een oplossing voor , behandeling? Ter plaatse komen kijken.
donderdag 24 augustus 2017

Herstellen en schilderen van muren door waterlek

Waterschade opgelopen in wc en badkamer door lek bovenbuur. De muur is nat en zou moeten worden geschilderd. Ook graag komen kijken want is nat rond de lamp, elektriciteit. Welke herstellingen moeten er worden gemaakt.
woensdag 23 augustus 2017

Vochtige muur (vermoedelijk lek door het dak)

Vocht specialist, expert : Ik heb een vochtige voorgevel: Er is een zichtbaar vochtige plek dat zich onder het dak bevindt. Graag ter plaatse komen kijken, want weten niet waar vocht vandaan komt.
woensdag 23 augustus 2017

Find leak in basement

I need a specialist to find the leak and trace the water problems in the basement. I don't need a plumber.
maandag 21 augustus 2017

Vochtexpertise uitvoeren

Onafhankelijk vochtexpertise uit te voeren.Hebben over 12 jaar een nieuwbouw geplaatst. Nu oneraan de muren vocht en schimmelvlekken. Oorzaak en remedie voor oplossen van het probleem.
zondag 20 augustus 2017

Vochtprobleem in badkamer verhelpen en muur bepleisteren

Wij hebben een vochtprobleem in de badkamer (zie foto's) door een combinatie van een koudebrug en condens (zie verslag uitgevoerd door Polygon). Zolang het pleisterwerk niet geschilderd was (ongeveer 10 jaar), was dit beperkt tot een vochtplek tijdens de winter die volgens ons afkomstig was door de condens van de douche of het bad. Daarom werd een afzuigmotor geplaatst, en het pleisterwerk geschilderd met anticondensatieverf van Aquaplan. Resultaat na 1 jaar : een gat in onze pleister !?
vrijdag 18 augustus 2017

Oorzaak vochtproblemen opsporen

Probleem in bakstenen buitengebouw met geurhinder die lijkt te wijzen op vocht. Niet echt vochtplekken te bespeuren. Graag iemand die een blik kan werpen op vloer, muren en dak.
zaterdag 12 augustus 2017

Vochtprobleem opzoeken en bestrijden

Vocht op de muur. Moeilijk te vinden want geen vocht op de muur of venster.. Wel vochtige geur en kleren in dressing ernaast worden vochtig. Kruipkelder is droog dus denk niet dat het probleem van daar komt.
donderdag 10 augustus 2017

Oorzaak opsporen van vochtprobleem

Voor een huurhuis zijn wij opzoek naar een vochtexpert die dit zo snel mogelijk kan komen vaststellen. En hiervan een verslag kan bezorgen. Vochtprobleem situeert zich in de slaapkamers en woonkamer. Sporen van vocht op muren en plafond.
maandag 7 augustus 2017

Kelder met water in dichten of gat in maken met dompelpomp

In de kelder komt er 15 cm water binnen.
zaterdag 29 juli 2017

Vochtprobleem vaststellen

Door een lek aan de douche op het verdiep is er waterinsijpeling opgetreden in de woonkamer. Het valse plafond in de woonkamer is hierdoor beschadigd en wij stelden ons de bijkomende vraag hoe het gesteld is met het oude plafond. Om concreet zicht te krijgen op de grootte van het probleem willen we beroep doen op een expert.
vrijdag 28 juli 2017

Vocht in huurhuis vaststellen

Ik zou graag een vaststelling van het vocht op papier hebben omdat ik huis huur en eigenaar er niets aan doet. Situeert hem in kelder en slaapkamer. Ik ben op de hoogte van de mogelijkheid van een betalende expertise.
woensdag 26 juli 2017

Onafhankelijke vochtexpertise uit te voeren

In twee appartementen van onze residentie worden we geconfronteerd met vochtproblemen. Om te vermijden dat er maar lukraak reparaties of werken uitgevoerd worden met 'de hoop' dat de problemen weg zullen blijven, hadden we graag eerst een onafhankelijk expertise laten uitvoeren
dinsdag 25 juli 2017

Kelderrenovatie en droog maken van muren

Oud huis volledig onderkelderd. Aan de straat en aan de tuinkant zijn er ramen in de kelder. Nu komt er altijd vocht door de vloer. De ramen zijn ook aan vervanging toe en de afstroom van het water moet ook eens herbekeken worden. (dus 3 ramen+ droog maken muur en deel vloer)
zondag 16 juli 2017

Vochtprobleem, schimmel in woonkamer behandelen

We suspect to have a problem with mold in our living room and entrance room. But we cannot detect any sign of the mold (e.g. by colour on the wall), except for a moldy smell. This smell gets significant if we do not ventilate. Our living room has a tiled floor and painted walls (no wallpaper). Our house is equipped with a crawl space beneath the house. Is your company able to analyze exactly where the smell comes from and where the mold is located ? Consequently, we would be interested to hear how you would eliminate the mold. We would appreciate if you could contact us by email or by phone after 19 h. Mogelijk schimmelprobleem in de woonkamer en inkom. Geurhinder. Graag analyse en behandelingsmogelijkheden. Graag contacteren na 19u
vrijdag 14 juli 2017

Onafhankelijke vochtexpertise uitvoeren

Nu het huis volledig gestript is en de kasten leeg zijn gehaald merk ik dat er toch heel wat vocht aanwezig is. Nu zou ik hier zo snel mogelijk een vaststelling van willen laten maken en een kostenraming + oorzaak. Zodat ik eventueel verdere stappen kan ondernemen.
dinsdag 11 juli 2017

Herstellen plafond door lekkage

Ik heb sinds 2 weken een lek in de slaapkamer aan het plafond.
vrijdag 7 juli 2017

Opstijgend vochtprobleem oplossen

Er is opstijgend vocht, vlak naast de voordeur en in de living op verschillende plaatsen.
woensdag 5 juli 2017

Vochtbehandeling insijpeling waterprobleem kelder

Sinds enkele maanden water en schimmel in de kelder. Rioleringsbuis loopt door kelder en is gedeeltelijk open. Ook had bouwfirma die renovatiewerken heeft uitgevoerd in de woning een fout gemaakt. Namelijk: de kelder tot onder 0 niveau gepleisterd met pleister op kalkbasis, deze is inmiddels weer afgekapt. Alle muren van de kelder zijn vochtig, muffe geur en ook water op vloer. Oorzaak is nog niet exact gekend.
woensdag 28 juni 2017

Bestrijden opstijgend vocht

Vochtplek in hoek in keuken (max 2m²) vanuit de grond Opstijgend vocht. Ter plekke kijken wat er mogelijk is.
dinsdag 20 juni 2017

Muren injecteren tegen opdrijvend vocht

Richtprijs voor het injecteren van een stuk vochtige muur door opstijgend vocht + hernieuwing pleisterwerk en het nodige zodat dit probleem niet meer kan terugkomen. Het is een hoek stuk van de buitenmuur (bijbouw) ongeveer 1. 5m lengte en 0. 5m hoogt Ook herstel van pleisterwerk al dan niet met extra folie er tussen.
dinsdag 13 juni 2017

Oplossing bieden voor opstijgend vocht in huis

Wij hebben een woning aangekocht om te renoveren, op sommige plaatsen stellen we vochtplekken vast onderaan de muren. Graag een expert ter plaatse die een correcte en duurzame oplossing bieden.
maandag 12 juni 2017

Onafhankelijke vochtexpertise uitvoeren

Vochtproblemen in 3 appartementen van een appartementsblok van 5 appartementen. Graag een onafhankelijke expertise vanwaar het vocht en de schimmels werkelijk komen.
donderdag 8 juni 2017

Oorzaak van vochtprobleem opzoeken

Ik ben verhuurder van een appartement en een handelszaak. Het betreft een oud gebouw. Zowel in het handelspand, als in het appartement stellen de huurders schimmelvorming en een zeer muffe geur vast. In de handelszaak zijn de muren wel degelijk aangetast aan de bovenkant van de muren. In het daarboven liggende appartement is het behang van het plafond gevallen. Zijn er twee vochtproblemen of niet? En wat is de oorzaak?
woensdag 7 juni 2017

Groot vochtprobleem op gelijkvloers en eerste verdieping herstellen

Groot vochtprobleem in een huis. Graag hadden we een professionele inschatting en oplossing gevonden, met een duidelijk beeld van de te verwachten kosten om dit allemaal te herstellen.
vrijdag 2 juni 2017

Kelder en kruipkelder waterdicht maken

Ons huis is 20 jaar oud maar in de kruipkelder heeft altijd al wat water gestaan maar omdat die aansluit bij de in principe waterdichte 'echte' kleder is deze ook altijd vochtig en dus onbruikbaar wegens schimmel en muffe geur. Graag een analyse van het probleem, een oplossing en budgettering. Ik wil dit probleem nu definitief opgelost hebben.
woensdag 24 mei 2017

Vocht detecteren in scheidingsmuur

We hebben een vochtprobleem aan de scheidingsmuur met onze buurman. Beide huizen hebben een plat dak. De buurman heeft al bepaalde herstelwerkzaamheden uitgevoerd maar het probleem blijft aanhouden, vandaar dat we graag een detectie zouden willen laten doen om te zien waar het probleem zich situeert.
maandag 22 mei 2017

Muurvocht door lek herstellen

Muurvocht (+zwam en aangetast hout) op de zolder ter hoogte van de dakgoot - alsook ter hoogte van de vensterbanken - alsook in de hoek op de grens met dakgoot buurman. Zijn het lek herstel en het schadeherstel 2 verschillende bestekken ? Doen jullie ook evt zwambestrijding ?
maandag 22 mei 2017

Opstijgend vocht behandelen

Opstijgend vocht. Vorige eigenaar heeft terras omgebouwd tot slaapkamer. Aanliggend aan terras (koer) van de buren. Over een lengte van +-6 meter is er tot op 30 cm hoogte vocht zichtbaar. Graag begin juli de werken starten.
zondag 14 mei 2017

Oorzaak opzoeken van vochtprobleem

Ik heb een vochtprobleem in slaapkamer en badkamer, tussen deze 2 ruimtes loopt de schouw van enerzijds een verwarmingsketel op mazout en anderzijds een gashaard. Op de muren van deze schoorsteen in de 2 ruimtes zijn vochtplekken en schimmel waar te nemen. Heb lood en dak laten nakijken en blijken in orde te zijn.
zaterdag 13 mei 2017

Vochtige muur herstellen

Wij hebben vocht in een ruimte. Het is vooral 1 muur. De buiten muur. Er zat schimmel onder het behang. Dit hebben we reeds afgewassen.
vrijdag 5 mei 2017

Vochtschade herstellen

Waterschade: veel vochtvlekken op plafonds en muren. Waterinsijpeling van bovenliggende badkamer.

Partners

Partners van Casius