Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Voor een goede en betrouwbare vochtexpert uit jouw directe omgeving ben je bij Casius aan het juiste adres. Wij brengen je snel en eenvoudig in contact met meerdere vochtexperts die op hun beurt bij je langskomen.

Vergelijk de geselecteerde vochtexperts en bepaal wie je wilt ontvangen om voor jou een offerte te maken. De offertes zijn uiteraard vrijblijvend en verplichten je tot niets.

Bij Casius ben je zeker van een goed beoordeelde en erkende vochtexpert uit jouw regio. Zoek je een ander type vakman of een andere regio ? Geen probleem, we hebben namelijk vakmannen over heel België die klaar staan om je te helpen.

Vanuit heel België zijn er reeds gratis offertes aangevraagd bij vochtexperts voor een grote variëteit aan werken. Sinds 2000 ontvangen klanten dagelijks offertes van een vochtexpert voor hun uniek project. Het complete overzicht van vrijblijvende aanvragen bij een vochtexpert voor vochtbehandeling staat hieronder. Klaar om jouw aanvraag te lanceren ? Vul dan het formulier in en wij doen de rest.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een vochtexpert:

woensdag 20 februari 2019

Oorzaak opsporen van schimmelvorming binnen de woning

We hebben in de wintermaanden in de noordoost en noordwest hoeken van ons huis last van schimmelvorming. Het gaat om twee hoeken, elk in een slaapkamer op de eerste verdieping (aan de binnenkant van de woning dus). We vermoeden dat het te maken heeft met condensatie aangezien het gebruik van vochtvreters het probleem enigszins op afstand kan houden. De spouwmuren van ons huis zijn niet geïsoleerd. Vroeger hadden we het probleem ook op de schuine wanden maar dit is verholpen sinds het dak geïsoleerd is. Het gaat telkens over zwarte schimmel.
zondag 10 februari 2019

Kelder waterdicht maken

De kelder van een woning uit 1958 heeft last (op bepaalde plaatsen) van vocht door opstijgend grondwater, enkel als het lange tijd heeft geregend. Dit huis wordt te koop gezet, en de natte plekken op de keldervloer bij langdurig regenweer schrikken kandidaat-kopers af. Het grondwatervocht in natte periodes is er altijd geweest. Wij zouden dit nog willen oplossen tijdens de verkoopfase bij voorkeur. Mogelijk is bekuiping of kelderdichting voldoende in dit geval. het huis is volledig onderkelderd met een kelderoppervlakte van naar schatting 100 m² verspreid over 6 kelderruimtes. Het vocht komt nu niet in elke ruimte door.
zondag 10 februari 2019

Oplossing voor vochtprobleem aan de muren

Op een buitenmuur en in de kinderkamer is er een vochtvlek die steeds groter wordt. Van ergens sijpelt er water binnen maar geen idee van waar,. Het start in het midden van de muur.. Graag de oorzaak weten en hoe we dit kunnen oplossen.
vrijdag 1 februari 2019

Oorzaak en behandeling opstijgend vocht

Op sommige binnenmuren zijn donkere schimmelvlekken op de onderste 50 cm.
woensdag 30 januari 2019

Kelder waterdicht maken

Mijn schoonzoon heeft een oud huis gekocht, in de kelder zijn de eternit buizen vervangen door oranje plastiek riool buizen maar de badkamer en de keuken zijn niet onder keldert ik denk dat daar nog oude buizen liggen die nu ingezakt zullen zijn, en ik denk dat de vloer open moet gemaakt worden, er ligt ook een plastieken beerput in de veranda.
dinsdag 29 januari 2019

Oorzaak vochtproblemen zoeken en behandelen

We stellen schimmelvorming en vochtplekken vast op enkele plaatsen in de woning: veluxdakraam, hoek plafond, muur boven plinten, muur berging.
dinsdag 29 januari 2019

Definitieve oplossing voor vochtprobleem

In ons magazijn zijn er zowel binnen als buiten veel vochtproblemen. We zijn op zoek naar een definitieve oplossing voor dit probleem.
woensdag 23 januari 2019

Herstellen plafond en muren na waterschade

Wegens waterschade gyprocplafond en mogelijk zijmuur beschadigd(scheur en blazen). Momenteel volledig droog. Plafond zou moeten bijgewerkt worden en herschilderd. Muur is te bekijken. Plafond en muren zijn nieuw gezien totale renovatie 1 jaar geleden.Plafond is ongeveer 11m² en verf is nog aanwezig.
woensdag 16 januari 2019

Beginnend vochtprobleem in de badkamer behandelen

We stellen een verdikking vast onder de plaaster van twee muren. We denken dat het die iets te maken heeft met vocht van de douche, daar deze zich bij deze muren bevindt.
dinsdag 15 januari 2019

Vochtprobleem detecteren en behandelen

Een buitenmuur vertoont doorslaand vocht. Ook de binnenmuur vertoont vochtige blazen. Op zoek naar de vermoedelijke oorzaak van de vochtsymptomen (zowel binnen als buiten) op de muur onderaan de autodoorgang van Kipdorp 40 hebben we geen onmiddellijke oorzaak kunnen detecteren. De nabijgelegen HVAC schacht is droog en ook de nabijgelegen keuken op de eerste verdieping vertoont geen lekkage. Aan deze keuken zien we wel een oude schoorsteen die niet meer in gebruik is, maar vermoedelijk word deze schacht gebruikt voor afvoer van regenwater. Wij hebben het dak waarvan dit regenwater afkomt helaas niet kunnen inspecteren bij gebrek aan een geschikte ladder. Er bestaat een grote kans dat de oorzaak te vinden is bij dit dak of oude schacht. Een andere mogelijkheid is een douche die lekt.