Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw wensen door een vochtexpert uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vochtexperts. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere vochtexperts van uw regio.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vochtexpert een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat uw project zal kosten. Naast de prijs kunt u bij Casius ook de vochtexperts vergelijken op vlak van professionaliteit en vakmanschap.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vochtexperts in uw regio.

Voor een goede en betrouwbare vochtexpert uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Bent u op zoek naar een vochtexpert in aan andere regio ? Geen probleem, we hebben namelijk vakmannen over heel België. Om een andere regio te selecteren kunt u in de rechterkolom onder steden de gewenste regio kiezen.

Vanuit heel België zijn er reeds gratis offertes aangevraagd bij vochtexperts voor een grote variëteit aan werken. Sinds 2000 ontvangen klanten dagelijks offertes van een vochtexpert voor hun uniek project. Het complete overzicht van vrijblijvende aanvragen bij een vochtexpert voor vochtbehandeling staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vochtexpert:

donderdag 7 december 2017

Oorzaak vochtprobleem muur detecteren

Onlangs hebben wij een vochtplek aangetroffen op onze buitenmuur onder het dak. Graag zouden wij willen achterhalen of de oorzaak van het dak of misschien van de dakgoot komt. Indien dit het geval is komt de verzekering er misschien wel in tussen.
woensdag 6 december 2017

Vocht in kelder behandelen

Wij hebben water in de kelder gehad en hebben wel wat schade op de muren en vloer. Vochtbehandeling, bepleistering, schilderwerken. Wij willen dit graag terug in orde. De verzekering heeft een bestek gevraagd.
dinsdag 5 december 2017

Vochtprobleem oplossen

Ik wil het vochtprobleem oplossen het grootste deel zit binnen in de woonkamer.
dinsdag 5 december 2017

Vochtige muren en plafond herstellen door waterschade

Lek in de verwarming of dak heeft ervoor gezorgd dat er enorm veel vocht in de muren is gekomen + schimmel. Het appartement staat hier onder meer al een tijdje door leeg. Graag had ik de muren en/of plafond laten herstellen.
maandag 4 december 2017

Vochtprobleem opsporen en herstellen

Wij hebben een vochtprobleem in onze kelder. Deze heeft pas sinds kort een degelijke verluchting gekregen. Echter groeit er een witte schimmel boven uit het plafond. Mogelijks ook een vochtprobleem in de hal zichtbaar achter de stenen plint.
maandag 4 december 2017

Lek in het dak opsporen

Lekdetectie uit te voeren op plat dak. Lek in dak opsporen.Plat dak bestaat uit roofing. Dakoppervlakte : 65 m². Man is zelf dakwerker maar kan lek niet vinden.
maandag 4 december 2017

Oorzaak schimmel op binnenmuren

Wij zijn eigenaar van een appartement ( 1e verd ) . De huurder van het appartement heeft ons gemeld dat er op de muren schimmel aanwezig is. In de zomermaanden heeft hij daar geen last van. Nog volgens de huurder verlucht hij het pand dagelijks. We hebben dit jaar in de slaapkamer nog een nieuwe raam met kip-systeem geplaatst om beter te kunnen verluchten.
donderdag 30 november 2017

Oorzaak vochtprobleem muur detecteren en herstellen

Ik heb een vochtprobleem aan een muur in mijn living. De muur staat gedeeltelijk vrij op het Zuidwesten en is gedeeltelijk gemeenschappelijk met mijn buren. Mogelijk komt het vocht van hetzij (de deksteen van) het platte dak, of is het doorslaand vocht t.g.v. waterinsijpeling via de de buitenmuur of t.g.v. poreuze verouderde stenen of beschadigd voegwerk. Dit probleem is er al een hele tijd, maar recent is het sterk toegenomen. De vochtplek vergroot en er begint zich zwarte schimmel te vormen. Ik wens het vochtprobleem te laten opsporen en zo spoedig mogelijk (rekeninghoudend met het seizoen) te laten herstellen.
donderdag 30 november 2017

Vochtprobleem oplossen aan douche

Er is een vochtprobleem aan de douche. Er is vochtschade te zien aan de andere zijde van de muur.
dinsdag 28 november 2017

Vochtprobleem opsporen en herstellen

Ik heb recent enkele vlocht plekken (strepen) op mijn plafond. Deze bevinden zich in de hoek van de kamer en centraal. Deze plekken bevinden zich in een kamer dat op de hoogste verdieping is gelegen. Het zijn kleine plekken maar ik wil er zo rap mogelijk bij zijn.
zaterdag 25 november 2017

Nagaan vocht binnen en buiten muren

Enkele buiten- en binnenmuren van het gelijkvloers zijn aan de binnenkant nat , vochtig , het vochtprobleem nagaan.
woensdag 22 november 2017

Oorzaak vocht opsporen

Herstellen waterschade terras: Het plafond van mijn terras is bij een poging tot schilderen naar beneden gekomen en dient hersteld te worden vooraleer er terug sprake kan zijn van schilderen. Er werden door de schilder hoge vochtigheidswaarden gemeten. Ik ken de oorzaak van het probleem niet. Mijn bovenburen van de vijfde verdieping zeggen dat er op hun terras niets te zien is. Behalve dat ik het probleem opgelost wil zien, wil ik ook duidelijkheid over de oorzaak en eventuele aansprakelijkheid.
dinsdag 21 november 2017

Vochtanalyse woning

Onze woning is van 1970 en vertoont her en der symptomen van vochtige muren. Graag hadden wij hiervoor ten rade willen gaan bij een vochtspecialist.
zondag 12 november 2017

Lek detecteren en laten herstellen, dakgoot plaatsen & muren dichten

Ik heb vochtproblemen in huis: Ik heb last van schimmel in de slaapkamer, een lekkende dakgoot en het regent binnen langs de muren. Ook zit ik met een aantal scheuren die moeten gedicht worden. Graag iemand die komt kijken.
donderdag 9 november 2017

Vocht behandelen in muren en vloer

Wij hebben waterschade in onze badkamer door een lek. Hierdoor hebben wij vochtplekken in onze vloer en muren in de badkamer/naast de badkamer/de wc onder de badkamer. Door het vocht hebben we dan ook schimmelvlekken gekregen.
woensdag 8 november 2017

Vochtprobleem binnenmuur oplossen

Wij hebben een vochtprobleem aan een binnenmuur in ons huis. Deze muur bevind zich tussen 2 slaapkamers. Wat zou een oplossing kunnen zijn voor dit probleem?
dinsdag 7 november 2017

Opstijgend vocht in gans woning

Ik heb in gans de woning opstijgend vocht, dit is een alleenstaande woning. Graag een vocht specialist die komt kijken.
zaterdag 4 november 2017

Vochtschade herstellen in muur

Vochtspecialist: Zou graag vocht in huis aanpakken (vooral in de garage) maar ook in de woonkamer zijn er problemen.
vrijdag 27 oktober 2017

Condensatieprobleem nakijken

Onze woning is zo'n 7 jaar geleden grotendeels gerenoveerd. In de slaapkamer, keuken en badkamer badkamer hebben we in de koudere maanden last van condens op de ramen en buitenmuren. In de badkamer is reeds een klein ventilatiegat. In de slaapkamer is niets. Vocht in de muren zelf is er volgens ons niet, het gaat vooral om ventilatieprobleem.
donderdag 26 oktober 2017

Herstellen van muur door vochtprobleem

Graag een klusbedrijf voor volgende werken: Wij hebben vochtprobleem gehad door lek in doucheafvoer. Vocht is aantal muren en deuromlijstingen gekomen. Herstel zal bestaan uit pleister afkappen, her bepleisteren en behangen en/of schilderen en deuromlijsting vermaken.
woensdag 25 oktober 2017

Vochtdetectie uit te voeren

Ik zou een vochtdetectie willen laten uitvoeren. We vermoeden zelf dat er misschien een scheurtje in de dakbedekking zit (bitumen, 1990, plat dak). De woning staat te koop en wij willen graag weten, ivm de schadebeperkingsplicht die wij hebben, wat er aan de hand is. We wonen in een vochtige omgeving, misschien heeft het ook wel met de fundering te maken?
dinsdag 24 oktober 2017

Herstellen vochtschade

Ik heb vastgesteld dat ik een vochtprobleem heb in mijn slaapkamer aan de aangrenzende muur bij de buren en ook achter mijn ingebouwde kast. Waarschijnlijk door een slechte afsluiting bij de buren. Muren vochtvrij maken, herpleisteren en herschilderen.
zondag 22 oktober 2017

Vochtprobleem oplossen

Half open bebouwing: Vocht op borsthoogte op de buitenmuur, op de vrijstaande zijgevel. Opstijgend vocht in de inkomhal binnen. De muur van de inkomhal ligt aanpalend met de volgende woning. Ter plaatse komen kijken door een vochtspecialist.
vrijdag 13 oktober 2017

Vochtprobleem verzekering

Vocht aan de muur , grote vochtplek. Ofwel komt het van het dak, ofwel van de badkamer. Graag een specialist die eens langskomt om de vocht te inspecteren, na te kijken vanwaar het zou komen.
woensdag 11 oktober 2017

Vochtprobleem in kelder oplossen

Wij hebben een vochtprobleem in de kelder. De kelderwanden aan de buitengevel zijn zeer vochtig. Het pleisterwerk valt hier ook op diverse plekken af.
zaterdag 7 oktober 2017

Vocht- en zoutprobleem in kelder oplossen

Wij zitten met een vocht- en zoutprobleem in de kelder van ons rijhuis. Voornamelijk de wanden aan de straatzijde alsook een binnenmuur van de kelder vertonen schade ten gevolge van vocht en zouten. Het gaat om zoutkristallisatie op de wanden en het afspringen van de baksteen en het voegwerk. Er is geen schade zichtbaar op het gelijkvloers.
dinsdag 3 oktober 2017

Opstijgend vocht op twee muren herstellen

Opstijgend vocht in huis op twee muren. Herstellen van vocht probleem. Graag ter plaatse komen kijken. Is enkele jaren geleden al een geiinjecteerd geweest maar dan terug gekomen.
donderdag 28 september 2017

Vochtexpertise nodig voor buitenmuur

Er is waterschade in de muren van de badkamer door een vochtprobleem bij de buurvrouw. Haar regentoon overstroomde soms en dit veroorzaakte schade aan de muur. Onafhankelijke expertise nodig. Betegeling hangt er nog aan. Vocht komt van buiten dus een expertise vanbuiten nodig.
dinsdag 26 september 2017

Vochtprobleem oplossen

We hebben net een huisje gekocht, maar wonen er nog niet in. We merken nu dat er vochtplekken zijn langs één kant van het huis. De muren voelen op die plekken ook vochtig aan. Aan de buiten staat er klimop tegen de muur. We vermoeden dat die de muur heeft aangetast en eventueel ook de roofing. Graag zouden we willen laten nakijken wat de oorzaak precies is en hoe we dit best aanpakken.
maandag 25 september 2017

Vochtprobleem opsporen en herstellen

Waterschade aan de muur weten de oorzaak niet. Expertise is nodig. 1 muur, oppervlakte 2 - 3 m².
maandag 25 september 2017

Vocht opsporen en herstellen

Ik heb een vochtprobleem in de muur tussen douche en berging en wens te weten of dit een leiding lek is of dat het van vochtindringing (door betegeling) komt. Voor beide oorzaken zoek ik uiteraard ook een oplossing.
woensdag 20 september 2017

Vocht in de muur diagnose

Ik heb een vochtprobleem in de slaapkamermuur op de 1e verdieping. Er is schimmelvorming op de muur en rond het raamkozijn. Ik vermoed dat er mogelijk water binnen sijpelt via het raamkozijn. Ik zie geen duidelijke vochtvlekken ter hoogte van het plafond, dus denk niet dat het probleem ter hoogte van het dak zit.
dinsdag 19 september 2017

Water detectie in kelder en herstellen

Sedert een veertiental dagen staat er plots water in de kelder van het huis, waar we reeds 40 jaar wonen. We dachten aan een lek van de buren ( in ons huis zijn volgens ons geen waterleidingen, noch afvoeren van water). De buur heeft niets kunnen vaststellen. Geen idee waar het water plots vandaan komt. We stellen wel vast dat het samen gaan met regenval... muren reeds aangetast. Waarschijnlijk een bestaand probleem dat "uitbreekt" Graag detectie van de oorsprong van het water + oplossing van het probleem.
zaterdag 16 september 2017

Keldermuur waterdicht maken na insijpelend grondwater

Op één specifieke muur in de kelder heb ik last van insijpelend vocht. Graag voorstel ter behandeling.
vrijdag 15 september 2017

Slaapkamermuur schimmel verwijderen

Ik wil de ganse slaapkamer schimmelvrij hebben na een waterlek vanuit een kapotte dakgoot. Nu zijn de muren droog. Wat te doen, graag ter plaatse komen kijken.
dinsdag 12 september 2017

Kelder waterdicht maken

Wij hadden graag onze kelder laten waterdicht maken. Na deze volledig uitgeruimd te hebben, merkte ik dat het water gewoon binnen liep via de voeg tussen de muur en de vloer. Ook zijn er problemen met doordringend vocht via de keldermuur, te zien aan de vochtige plekken in de muur en voegen.
zaterdag 9 september 2017

Vochtanalyse uitvoeren

Ik zou graag de kinderkamer willen laten opmeten. Is het mogelijk dit asap te doen met het oog op een rechtszaak? Wat si de kostprijs voor zo'n analyse? Graag zo snel mogelijk een specialist die langskomt.
donderdag 7 september 2017

Onafhankelijke vochtexpertise uitvoeren zonder herstelling

Ik heb sinds een jaar een woning aangekocht, pas nu zijn er zichtbare vochtplekken. Volgens mij gaat dit om verborgen gebreken en zou dit willen verhalen op de eigenaar. Graag een onafhankelijke expert om dit vast te stellen. Ik ben op zoek naar een neutrale en objectieve vaststelling.
donderdag 7 september 2017

Lek in vloer detecteren en herstellen

Lek in de vloer detecteren en herstellen. Onderburen hebben waterschade.
zaterdag 2 september 2017

Herstellen lek in dakgoot

Vochtplekken in de kamers onder de lek (2 verdiepen) waarschijnlijk door een lek in de dakgoot. Dakgoot aan de achterkant van een rijwoning, bereikbaar via ladder of via dakvenster. Graag ter plaatse komen kijken voor het herstellen van dakgoot.
donderdag 31 augustus 2017

Dichten van lek en herstellen van muren na insijpeling vocht

Door een slecht geïsoleerd terras zorgt (zware) regenval voor insijpeling van water in de achterkeuken. Dit lek zou goed gedetecteerd moeten worden, verholpen worden en de muur hersteld worden (gedroogd). Ter plaatse komen kijken door een specialist ivm de lek.
donderdag 31 augustus 2017

Herstelling of behandeling vocht gevel

Bij regenweer of langdurig vochtig weer ontstaan er vlekken op mijn voorgevel (vooral onder bv dorpels) Graag een oplossing voor , behandeling? Ter plaatse komen kijken.
donderdag 24 augustus 2017

Herstellen en schilderen van muren door waterlek

Waterschade opgelopen in wc en badkamer door lek bovenbuur. De muur is nat en zou moeten worden geschilderd. Ook graag komen kijken want is nat rond de lamp, elektriciteit. Welke herstellingen moeten er worden gemaakt.
woensdag 23 augustus 2017

Vochtige muur (vermoedelijk lek door het dak)

Vocht specialist, expert : Ik heb een vochtige voorgevel: Er is een zichtbaar vochtige plek dat zich onder het dak bevindt. Graag ter plaatse komen kijken, want weten niet waar vocht vandaan komt.
woensdag 23 augustus 2017

Find leak in basement

I need a specialist to find the leak and trace the water problems in the basement. I don't need a plumber.
maandag 21 augustus 2017

Vochtexpertise uitvoeren

Onafhankelijk vochtexpertise uit te voeren.Hebben over 12 jaar een nieuwbouw geplaatst. Nu oneraan de muren vocht en schimmelvlekken. Oorzaak en remedie voor oplossen van het probleem.
zondag 20 augustus 2017

Vochtprobleem in badkamer verhelpen en muur bepleisteren

Wij hebben een vochtprobleem in de badkamer (zie foto's) door een combinatie van een koudebrug en condens (zie verslag uitgevoerd door Polygon). Zolang het pleisterwerk niet geschilderd was (ongeveer 10 jaar), was dit beperkt tot een vochtplek tijdens de winter die volgens ons afkomstig was door de condens van de douche of het bad. Daarom werd een afzuigmotor geplaatst, en het pleisterwerk geschilderd met anticondensatieverf van Aquaplan. Resultaat na 1 jaar : een gat in onze pleister !?
vrijdag 18 augustus 2017

Oorzaak vochtproblemen opsporen

Probleem in bakstenen buitengebouw met geurhinder die lijkt te wijzen op vocht. Niet echt vochtplekken te bespeuren. Graag iemand die een blik kan werpen op vloer, muren en dak.
zaterdag 12 augustus 2017

Vochtprobleem opzoeken en bestrijden

Vocht op de muur. Moeilijk te vinden want geen vocht op de muur of venster.. Wel vochtige geur en kleren in dressing ernaast worden vochtig. Kruipkelder is droog dus denk niet dat het probleem van daar komt.
donderdag 10 augustus 2017

Oorzaak opsporen van vochtprobleem

Voor een huurhuis zijn wij opzoek naar een vochtexpert die dit zo snel mogelijk kan komen vaststellen. En hiervan een verslag kan bezorgen. Vochtprobleem situeert zich in de slaapkamers en woonkamer. Sporen van vocht op muren en plafond.

Partners

Partners van Casius