Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een vochtexpert uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende vochtexperts. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere vochtexperts uit uw regio.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vochtexpert een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat uw project zal kosten. Naast de prijs kunt u bij Casius ook de vochtexperts vergelijken op vlak van professionaliteit en vakmanschap.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vochtexperts in uw regio.

Voor een goede en betrouwbare vochtexpert uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Bent u op zoek naar een vochtexpert in aan andere regio ? Geen probleem, we hebben namelijk vakmannen over heel België. Om een andere regio te selecteren kunt u in de rechterkolom onder steden de gewenste regio kiezen.

Vanuit heel België zijn er reeds gratis offertes aangevraagd bij vochtexperts voor een grote variëteit aan werken. Sinds 2000 ontvangen klanten dagelijks offertes van een vochtexpert voor hun uniek project. Het complete overzicht van vrijblijvende aanvragen bij een vochtexpert voor vochtbehandeling staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vochtexpert:

maandag 10 december 2018

Waterschade in kelder verhelpen

Verzekeringskwestie: waterschade in kelder. Moet allemaal hersteld worden. Bepleistering van de wand, insijpeling in de muur... Regelmatig plassen op de vloer. Moet dus eerst naar verzekering en dan effectief herstellen. Er is reeds een cameradienst geweest en ligt dus niet aan de leidingen.
maandag 10 december 2018

Nazicht van vochtprobleem in kelder

Ik heb enkele dagen water in de kelder en vocht in mijn muren. Water bij regen te komen uit een buis met een terugslagklep. Deze buis dient om het overtollige water in het keldergat af te voeren. Nu gebeurt het omgekeerde. Vocht in muren loopt ook op.
donderdag 6 december 2018

Droogleggen van kelder

Droogleggen van onze kelder met oppervlakte van ongeveer 20m²
maandag 26 november 2018

Herstellingswerken uitvoeren na vochtprobleem

Vochtprobleem in keuken,waskamer en het toilet. Deels door lekkage en mogelijks opstijgend vocht. Keuken dient volledig uitgebroken te worden. Hierna moet men de muren injecteren en de muren opnieuw bezetten. Ook de afvoerbuizen en leiding naar wastafel in toilet moeten vervangen worden.
maandag 26 november 2018

Lekopsporing uit te voeren via infrarood camera

Bij gemeenschappelijke buur was dak, roofing- boordstenen niet in orde. Ondertussen hersteld sinds half juli dit jaar . We blijven vochtstrook hebben van ongeveer 1 meter , halfweg gemeenschappelijke muur Boven en onderkant muur ok maar de tussenband niet ,waarden blijven rond 90 % vochtigheid aangeven.
maandag 26 november 2018

Nazicht vochtprobleem in kelder

Ik heb voortdurend water in mijn kelder. Grondwater? Verstopte buis voor het dakwater. Probleem op te lossen
donderdag 15 november 2018

Natte muur injecteren

Vochtplekken op muur. Natte muur injecteren om opstijgend vocht te bestrijden.
dinsdag 13 november 2018

Pleisterwerk herstellen na vochtschade

Bezetsel - plafonneerwerk herstellen na waterschade.
woensdag 7 november 2018

Afkomst vochtprobleem achterhalen

Bij een stevige regenbui komt er meteen water in onze kelder. Ondertussen hebben wij vocht- en schimmelproblemen. Wij zouden graag de oorzaak van het probleem kennen. Nadien dient de ganse kelder- en garageruimte grondig schoongemaakt te worden (wij hebben recent ook verbouwingen achter de rug).
woensdag 7 november 2018

Herstelling na waterschade en detectie uitvoeren

Vakman voor herstelling van waterschade en detectie vocht- & waterinfiltratie. Het betreft schade aan ingebouwde kasten in badkamer en aanliggende hall en schade aan muur in woonkamer. Woonkamer langs dezelfde muur. Pleisterwerken.
maandag 5 november 2018

Vochtprobleem detecteren en herstellingswerken uitvoeren

Een recent aangekochte woning waarbij het vermoeden bestaat dat er een probleem is van opstijgend vocht. Dit zou moeten worden onderzocht en hierna ook herstelling uitvoeren. Op diverse plaatsen vocht op de muren. wenst een gespecialiseerde firma voor oorzaak te bepalen.
maandag 29 oktober 2018

Vocht in de muren detecteren en behandelen

Ik heb een vochtprobleem in mijn huis in de living, gang, keuken en badkamer. Graag detecteren, om te zien waar het vocht vandaan komt en herstelling uitvoeren.
zondag 14 oktober 2018

Herstellen waterschade badkamer

Herstellen van de badkamer door waterschade heeft een oppervlakte van 12 m². De plafond is beschadigd en moet hersteld worden. De douche ook herstellen.
dinsdag 9 oktober 2018

Herstellen plafond in de badkamer

Herstellen van het plafond na waterschade . De oppervlakte is 10m².
zondag 7 oktober 2018

Opsporen vocht in kamers

De vloer is vochtig dit is niet op 1 plaats maar op verschillende plaatsen in huis, en in de kamers. Vooral de slaapkamers die vochtig zijn. De kasten zijn ook vochtig. Droogt nooit op , het zal van de rioleringen komen en afvoer.
vrijdag 5 oktober 2018

Lek in douchebak herstellen en muren herstellen na waterschade

Lek in douchebak herstellen omdat we waterschade hebben. Hierdoor ook schimmelvorming op de muren van de gang en het toilet. Deze opnieuw te bezetten en te behangen.
dinsdag 2 oktober 2018

Lek detecteren en herstellen en vochtschade aanpakken

Door een lek in mijn dak ( nog niet gelokaliseerd ) , heeft de zolderruimte schade geleden aan de muren en vloer. Lek moet gedetecteerd worden om hersteld te worden. De aanwezige schade moet ook in orde gebracht worden.
maandag 1 oktober 2018

Plafond herstellen na waterschade en bad dichten

Plafond keuken moet hersteld worden na waterschade door lek afloop bad. Ook het lek moet men dichten. Zichtbare schade is beperkt.
woensdag 26 september 2018

Oplossing vinden tegen opstijgend grondwater betonnen keldertrap

Al jaren hebben wij last van grondwater dat door de voegen van de betonnen keldertrap doorsijpelt en ook een stuk van de muur is zeer vochtig. Hoe meer regen hoe meer water.
vrijdag 21 september 2018

Stijglijn sanitaire afvoer vernieuwen/herstellen

We hebben een probleem met de sanitaire afvoer. De stijglijn van de sanitaire afvoer moet vernieuwd worden.
donderdag 20 september 2018

Herstellen van muren en plafond in slaapkamer na waterschade

Door een vochtprobleem veroorzaakt door mijn bovenburen, zit ik nu met een vochtige muur in mijn slaapkamer. Hierdoor zijn is er schimmel op de muur en zijn 'blazen' op de verf gekomen. De schimmel heb ik met een product behandeld, en de 'blazen' heb ik open gestoken, zodat dit kan luchten en drogen. Uiteraard is er bij het uitdrogen wat kristal op de de plekken waar de 'blazen' zaten gekomen. De muur is 5 m x 2.5 m (ongeveer). Ik denk dat er schilderwerk is, alsook een stukje stukwerk. Alsook de plint is aangetast. Een deel van het plafond moet gestuct en geschilderd worden.
woensdag 19 september 2018

Ondergrondse kelder herenhuis waterdicht maken

Waterdicht maken van een grote ondergrondse kelder van herenhuis.
dinsdag 18 september 2018

schade na lek herstellen

Bovenbuur heeft een lek veroorzaakt waardoor er een grote hoeveelheid (heet) water via het plafond mijn appartement (keuken+hal) en onderliggende kelder heeft beschadigd. Plekken op de muren, vloer die omhoog komt... Lek is ondertussen al aangepakt . De schade in mijn appartement is ondertussen ook meer zichtbaar , graag dit asap komen bekijken , en het nodige te doen voor de herstellingen .
zaterdag 15 september 2018

Lek detecteren en herstelling uitvoeren

Lek blijft in slaapkamer en een beetje recht eronder op muur in living. Parket in slaapkamer nu omhoog komt en heb ook muffe geur. Op zoek naar een specialist om oorzaak te achterhalen en herstelling uit te voeren.
vrijdag 14 september 2018

Kelder waterdicht maken

We willen de kelder 24 m² waterdicht maken. De bedoeling is om de kelder volledig droog te maken, zodoende dat deze kan gebruikt worden als opslagruimte. Er is een ondiepe grond waterput (60 cm) die dichtgemaakt moet worden. Ook naast de put staat er soms water.
maandag 10 september 2018

Oorzaak en gevolg van vochtprobleem oplossen

Een binnenmuur die ook de gemeenschappelijke scheidingsmuur is tussen 2 eigendommen (2 buurappartementen) heeft langs mijn kant behoorlijke waterschade geleden die afkomstig is uit de douche langs de buurkant. Langs mijn kant blaast de verf op en komt de bezetting los. Vochtmetingen van eerder dit jaar hebben een vochtgehalte in de muur aangetoond van meer dan 3 maal zo veel als de normale grenswaarden. Mogelijks ontbreken er Kerdidoeken achter de betegeling van de douche bij de buur. Bijgevolg dient eerst de oorzaak van het vochtprobleem opgelost te worden (in de douche van de buur), alvorens het herstel van de geleden waterschade kon beginnen (langs mijn kant van de binnenmuur).
vrijdag 7 september 2018

Herstellen plafond na waterschade

Wegens een lek bij de bovenbuur is mijn vals plafond met balken gebarsten/ kringen/vochtplekken op. Zal moeten hersteld/vernieuwd worden. Alsook vochtplekken op houten planchet en muren die opnieuw behangen zullen moeten worden. 2x15m²
woensdag 5 september 2018

Waterlek in 2 slaapkamers, vloer en muur herstellen

In de 2 slaapkamers lekte het water van vensterbank naar de kamer toe. De vloer en muren onder het raamvenster zijn beschadigd. Ook de lek moet nog hersteld worden.
dinsdag 4 september 2018

Waterschade verder detecteren en herstellen

Opstijgend vocht in het toilet. Buren hebben achterbouw afgebroken en geen zeil gehangen aan de gemeenschappelijke muur. Graag zowel vocht detectie doen als herstelling van de muur opnemen in de aanvraag.
maandag 3 september 2018

Renovatie na waterschade

Op het eerste verdieping is er nieuwe vloer 28 vierkante meter nodig. Gipsen muren en tegelpartij in de keuken. Op het gelijkvloers opbouw en afwerking van een plafond met isolatie en draagconstructie.
dinsdag 28 augustus 2018

Schilderen plafond en muur door waterschade

Plafond badkamer en muurkastjes schilderen. Alsook binnenmuur slaapkamer die grenst aan badkamer. Waterschade vaststellen en offerte opstellen voor de verzekering, nadien de werken ook effectief uitvoeren uiteraard.
maandag 27 augustus 2018

Badkamer muur herstellen na waterschade

Een deel van de muur van mijn badkamer heeft waterschade opgelopen door een lek van een dak buiten. Er is dus vochtschade (ook wat schimmel). Het gaat over een relatief klein oppervlak (ongeveer 1,5 vierkante meter) .
zondag 19 augustus 2018

Muur opnieuw bezetten na vochtprobleem

Door een probleem in de badkamer van de buren zit er vocht in de muur van onze slaapkamer. Dit is reeds een tijd geleden gebeurd maar men moet deze muur wel opnieuw bezetten.
vrijdag 17 augustus 2018

Verluchting in kelder voorzien

We zijn op zoek naar iemand die in de kelder verluchting kan voorzien. Er is een vochtprobleem in onze kelder. Dit is voor heel dringend uit te voeren.
dinsdag 14 augustus 2018

Vochtanalyse uitvoeren

Op verschillende plaatsen in huis zijn er aanwijzingen dat er mogelijks een vochtprobleem is. Graag analyse en voorstel van een mogelijke oplossing.
dinsdag 14 augustus 2018

Nazicht lek dakterras

Dakterras lekt bij hevige regen. Water blijft staan, afwatering is niet goed. Hierdoor al beperkte schade aan plafond keuken. Zouden dit graag verhelpen maar weten niet zeker wat de beste methode is. Momenteel liggen er tegels op het terras.
maandag 13 augustus 2018

Insijpelend vocht via terras nakijken

Wij hebben last van vochtige terrassen. Het lijkt erop dat ze niet goed afwateren en het vocht begint in te sijpelen waardoor de bezetting loskomt. Het gaat om een gebouw dat in 5 appartementen is verdeeld, met 3 kleine terrasjes (daar is het probleem het duidelijkst) en 1 groter dakterras.
zaterdag 11 augustus 2018

Plafond herstellen na waterschade

Plafond herstelling gedeeltelijk of volledig De beschadigde oppervlakte is : 1x in de living van +/- 1m² 1x in de slaapkamer (+/- 4 op 5m²)
vrijdag 10 augustus 2018

herstelling vloer en muren

Een lekdetectiebedrijf heeft waterschade vastgesteld. De vloer komt omhoog en de scheidingsmuur met de buur is vochtig. De verzekering vraagt om een bestek voor herstel van de vloer en de muren. Kan u langskomen om een zicht te krijgen op de situatie een bestek op te maken
donderdag 9 augustus 2018

Muurtje bepleisteren en behangen na waterschade

Na een waterlek bij mijn bovenbuur heb ik schade aan een stuk behangpapier en schimmel in mijn keukenkasten ( 2mx2), waarvan ik niet weet of er nog vocht achter de keukenkasten in de buitenmuur zit.
vrijdag 3 augustus 2018

Vochtprobleem aanpakken

We hebben onlangs een huis gekocht De achtergevel (40m²) vertoont vochtplekken langs de binnenkant van het huis En ter hoogte van 1slaapkamer, de keuken, en de badkamer alle 3 de ruimtes beschikken over een venster maar niet over een ventilatie systeem Graag vocht probleem detecteren
woensdag 25 juli 2018

Vochtprobleem opsporen en aanpakken

Alles zag er goed uit, geen vochtproblemen, ook nagevraagd. Bij bezoek aan woning recent zagen wij vochtplekken op één van de binnenmuren vandaar graag een vochtspecialist. (waar voordien een kast stond).
dinsdag 24 juli 2018

Kelder vochtvrij maken en muur herstellen

We hebben waterlast in de kelder, zowel uit de vloer en uit de muren (1 muur) stroomt vaak water. Graag hadden we de kelder vochtvrij gekregen zodat de plaats terug zou kunnen dienen.
zaterdag 21 juli 2018

Vochtprobleem opsporen en behandelen

Vochtbehandeling binnen Meet de vochtigheid op de begane grond en los het probleem op door oplossingen te geven. De luchtvochtigheid is binnen. Traitement d'humidité à l'interieur Mesure de l'humidité au Rez-de-chaussée et resoudre le problème en donnant des solutions. L'humidité se situe à l'interieur.
dinsdag 17 juli 2018

Waterschade muur aanpakken

Ik heb waterschade door de bovenburen op het plafond en zou het graag laten maken. en water detectie zal ook aan te raden zijn om de oorzaak aan te pakken
dinsdag 17 juli 2018

Muur herstellen na waterschade

De muur van 20m² moet opnieuw in orde gebracht worden na vocht problemen en terug geschilderd worden . Verf via de vakman kopen
maandag 16 juli 2018

Oorzaak zoeken en herstellen van vocht aan muur

Ik heb een vochtschade in mijn slaapkamer op een gemeenschappelijke muur met mijn buren. Graag opsporen en renoveren. Ongeveer een 4 meter op 3 meter.
maandag 16 juli 2018

Herstellingen uitvoeren na opstijgend vocht binnenmuren

Na aankoop van een laagbouw hebben we gemerkt dat er waarschijnlijk een probleem is van opstijgend vocht daar het behang rondom tot op een hoogte van 30 a 40 cm los hangt en de bezetting onderaan verkleurd en hol klinkt als je er op klopt de woning stond 4 jaar leeg maar muren voelen wel droog aan , de woning is van eind jaren 60 maar heeft wel in 1992 nieuwe bezetting gehad . De woning is 7. 40 breedte en 8,50 diep is drie gevel woning met een binnen muur van ook 8. 40 m deze heeft ook vocht gehad.
zondag 15 juli 2018

Vochtprobleem oorzaak opzoeken en oplossen

In onze keuken hangt er 1 lichtarmatuur. Deze werkte na een tijd niet meer. Toen ik deze van het plafond haalde zat het armatuur vol water! Er lekt zeer traag water door de elektriciteitsleiding of langs de ophangpluggen. Dit gaat zeer traag, druppel per druppel. Ik dacht eerst dat het bouwwater was, maar nu zijn er ook vochtplekken of -kringen rond het lichtpunt. Boven de keuken bevind zich een slaapkamer en bij mijn weten zijn er geen waterleidingen. Ik heb dus iemand nodig die dit lek zsm. Kan opsporen en dichten.
woensdag 11 juli 2018

Vochtprobleem oorzaak zoeken en oplossen

In mijn huis heeft één hoek in de living last van vocht. Loopt door tot de kamer erboven. Ik vermoed een lek in een buis achter de muur? Ik zoek iemand die dit probleem wil bekijken en een oplossing kan bieden.

Partners

Partners van Casius