Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een vochtexpert uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende vochtexperts. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere vochtexperts uit uw regio.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vochtexpert een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat uw project zal kosten. Naast de prijs kunt u bij Casius ook de vochtexperts vergelijken op vlak van professionaliteit en vakmanschap.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vochtexperts in uw regio.

Voor een goede en betrouwbare vochtexpert uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Bent u op zoek naar een vochtexpert in aan andere regio ? Geen probleem, we hebben namelijk vakmannen over heel België. Om een andere regio te selecteren kunt u in de rechterkolom onder steden de gewenste regio kiezen.

Vanuit heel België zijn er reeds gratis offertes aangevraagd bij vochtexperts voor een grote variëteit aan werken. Sinds 2000 ontvangen klanten dagelijks offertes van een vochtexpert voor hun uniek project. Het complete overzicht van vrijblijvende aanvragen bij een vochtexpert voor vochtbehandeling staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vochtexpert:

woensdag 20 juni 2018

Herstellen vochtschade

Schade in de hal door vochtinfiltratie via de muur. Vochtprobleem door buurman. We moeten nu schade laten vaststellen en nadien de werken te laten uitvoeren. Muur afkappen en herbepleisteren (en maatregelen nemen tegen vocht) + afwerken.
dinsdag 19 juni 2018

Vochtvrij maken van stookruimte/kelder

Vochtvrijmaken en behandelen tegen opstijgend vocht van stookruimte/kelder 10m²
dinsdag 12 juni 2018

Vochtdetectie voor oorzaak vochtprobleem op te lossen

We hebben sinds enkele maanden een vochtprobleem in de slaapkamer dit komt mogelijks van een lek in het dak of vochtinfiltratie via de muren. We zouden graag een vaststelling hebben van het probleem en een offerte voor een mogelijke oplossing.
zondag 10 juni 2018

Herbepleisteren en herschilderen na vochtschade

In 5 appartementen zijn vochtplekken opgetreden. Ondertussen is de oorzaak weggenomen en is er blaasvorming/verkleuring achter gebleven op een tiental verschillende plaatsen. Dit dient hersteld te worden.
zaterdag 9 juni 2018

Afvoerlek in muur kelder detecteren

We zitten met een lek in de muur van de kelder waarschijnlijk afkomstig van de buren. Dit is geen vocht, maar een zwarte vloeistof die een heel sterk geur met zich meebrengt. Wij hebben daar geen enkel afvoer op die plaats daarom denken we dat het van de buren komt.
maandag 4 juni 2018

Vochtprobleem oplossen

De muren die aangrenzende aan de douche zijn heel vochtig aan de achterkant. Dit voor een totaal oppervlakte van 4m² Graag een vochtspecialist hier omtrent gehad om het probleem grondig te onderzoeken en verhelpen
maandag 4 juni 2018

Vochtprobleem detecteren en herstellen

Na plaatsing inloop douche is er een vochtprobleem in de aangrenzende muur verschenen. Graag iemand die het probleem kan komen vaststellen en ook herstellen
maandag 4 juni 2018

Strukken van stukje muur door vochtschade

Wij hebben vorige week een lek gehad vanuit het dak. Pleisterwerken muur. Oppervlakte ongeveer 2 a 4 m².
donderdag 31 mei 2018

Vocht in kelder analyse

Vocht in de kelder- vocht op de muren, en schimmelvorming. (muren voelen vochtig aan en in de hoeken beneden schimmelvorming, niet altijd). Geen plassen.
woensdag 23 mei 2018

Herbepleisteren van vochtige plek

Vochtplek boven raam in kamer aan voorkant van het huis, op bovenste verdieping onder dakgoot. Komt van de dakgoot, ook graag herstelling. Herbepleisteren
maandag 14 mei 2018

Vochtplekken behandelen

Vocht muren Door lek in dak behandelen De vochtplekken zijn aanwezig op verschillende kamer
dinsdag 8 mei 2018

Vochtexpert expertise uitvoeren

In de kelder onze residentie worden we geconfronteerd met vochtproblemen. Om te vermijden dat er maar lukraak reparaties of werken uitgevoerd worden met 'de hoop' dat de problemen weg zullen blijven, hadden we graag eerst een onafhankelijk expertise laten uitvoeren
maandag 7 mei 2018

Vochtprobleem zoldervloer/plafond slaapkamer

Er doet zich een klein vochtprobleem voor in 2 slaapkamers. Volgens mij is het afkomstig van de zoldervloer, die misschien onvoldoende geïsoleerd is en er ergens misschien vocht op de zoldervloer blijft liggen. Graag had ik gehad dat er iemand voor dit probleem zou langskomen. De zolder is 30m²
maandag 7 mei 2018

Barsten binnenmuren herstellen

Ik heb op verschillende plaatsen barsten in de binnenmuren alsook in de inkomhal. Sinds kort ook in de badkamer een kleine scheur. Het is eveneens ook een vochtige woning. Ik ben op zoek naar een vakman om deze schade te herstellen.
zondag 6 mei 2018

Vochtexpertise uitvoeren

Ik heb in een hoek van mijn huis vocht van boven tot bijna helemaal beneden
vrijdag 4 mei 2018

Daklekkage behandelen

Toelichting over het vochtprobleem en de gewenste werken : Vochtplek in slaapkamer grenzend aan plat dak en op zelfde hoogte in de muur daaronder in de living. Vermoeden lekkage plat dak
donderdag 3 mei 2018

Vochtprobleem muur oplossen

We hebben een vochtprobleem, en weten niet waar het vandaan komt, waarschijnlijk van een buitenmuur en/of het dak. Op beide muren van de gelijkvloers en eerste verdieping zit een schimmelvlek aan de bovenkant van de buitenmuur. Graag willen we dit probleem oplossen.
woensdag 2 mei 2018

Vochtanalyse woning

Betreft bel-étage woning met badkamer op de 2 de verdieping. Schimmelvorming op de plafonds en net boven de ramen in de aanpalende slaapkamers (3). Vermoedelijk onvoldoende verlucht.
maandag 30 april 2018

Kelder reinigen

Door een groot waterlek in de riolering van de straat is er via de kelderaansluiting met de riolering een grote hoeveelheid modder en slib terechtgekomen in de kelder van de woning . De oppervlakte van de kelder is ongeveer 30 m², en bestaat uit 4 compartimenten. Er staat nog steeds een laag van ongeveer 10 cm slib in de kelder.
zondag 29 april 2018

Vochtprobleem tuinmuur oplossen

Wij zoeken iemand die gespecialiseerd is in het wegnemen van vocht in een tuinmuur in onze stadstuin. Het betreft twee stukken muur die voorheen afgedekt waren door een bijbouw. De muren zijn met muurdeksels afgewerkt en met cementbezetting afgewerkt als ze droog waren. En toch komen er nu rondvormige plekken te voorschijn die er nat uitzien. Ze voelen niet zo nat maar krijgen wel witte randen met zoutkristallen rond.
zondag 29 april 2018

Kelder waterdicht maken

Ik zoek dringend iemand die de muren en het plafond van mijn kelder (4*2m vloeroppervlakte) opnieuw in orde kan brengen na aantasting door condensatie. Er is geen verluchting in de kelder aanwezig. Ook moet men nieuwe tegels plaatsen.
zondag 22 april 2018

Opsporen lek in buis

Op zoek naar een specialist om de oorzaak van de waterlek op te sporen en te herstellen, denken maar zijn niet zeker dat het een lek in de buis is.
donderdag 19 april 2018

Muur vochtvrij maken

30m2 muur laten isoleren Onze muren van de living zijn op sommige plekken geel en met schimmel . Nakijken vanwaar het komt en oplossen.
woensdag 18 april 2018

Opmaken bestek na waterschade

Waterschade in slaapkamer. Muur dient hersteld te worden , pleisterwerk en behangwerk.
zondag 15 april 2018

Oorzaak opsporen vocht en herstellen muur met vochtprobleem

Er zit vocht in de binnenmuur van de voorgevel. De bedoeling is om de oorzaak van het vochtprobleem vast te stellen, een voorstel voor oplossen van het vochtprobleem te formuleren en de herstelwerken uit te voeren.
vrijdag 13 april 2018

Vochtbehandeling stenen buitenmuur

We hebben een gemeenschappelijke stenen buitenmuur met crepi. Buren hebben een bloembak langs hun kant geplaatst en nu krijgen wij onderaan vochtige plekken. Daar het een muur is op de binnenkoer hadden we die graag weer in orde gehad.
woensdag 11 april 2018

Herstellingen uitvoeren na opstijgend vocht

Als het buiten regent komt er vocht door de vloer naar boven. Muren en vloer zijn vol schimmel. Waarschijnlijk is dit opstijgend vocht. Op zoek naar een vakman om dit probleem op te lossen en herstellingen uit te voeren.
woensdag 11 april 2018

Vochtschade muur achterhalen en herstellen

Ik heb vochtschade aan de muren van de woonkamer. Echter weet ik niet waar de schade vandaan komt. Ik zoek naar een specialist om de oorzaak te achterhalen en te herstellen.
maandag 9 april 2018

Vochtdetectie uitvoeren

Ik merk dat mijn buiten muren vochtig zijn en wil graag een vocht detectie doen. Na de detectie ook uiteraard herstellen van oorzaak.
donderdag 29 maart 2018

Vochtexpertise uitvoeren

Vochtproblemen op een gelijkvloers appartement. Schimmel in een slaapkamer. Vocht in badkamer kan moeilijk weg. We zouden graag weten wat de oorzaak is van de schimmel en wat de beste oplossingen zijn om deze problemen te kunnen (laten) oplossen.
woensdag 28 maart 2018

Herstelling na waterschade

Gelijkvloers: plaatselijk vochtschade ,waarschijnlijk als gevolg van opstijgend vocht uit de kruipruimte: plaatselijk afkappen, injecteren, bepleisteren, afwerken. Verdieping: plaatselijk vochtschade in muur tussen badkamers en naastliggende ruimte, ter plaatse van afloop die ingewerkt is in de muur. Mogelijk daar een lek. Openmaken, herstellen, pleisteren, afwerken.
dinsdag 27 maart 2018

Vochtbestrijding in huis

Het huis van mijn moeder heeft last van opstijgend vocht in verschillende plaatsen in haar huis. Graag een vochtspecialist. Is al enkele jaren bezig. Ter plaatse komen kijken.
maandag 26 maart 2018

Vochtprobleem oplossen en muur herplakken

Wij zitten men een vochtprobleem op 1 muur van ongeveer een 4 tal meter en willen dit graag laten behandelen.
woensdag 21 maart 2018

Herstellingen uitvoeren na waterinfiltratie

Water infiltratie via uitstekend balkon naar ondergelegen slaapkamer. Waterdicht maken balkon en herstellen gevolgschade plafond slaapkamer. Ook moet men de douche herstellen en gevolgschade van een ander lek in de badkamer. Tot slotte ook schade aan Epoxyvloer herstellen of deels vervangen.
dinsdag 13 maart 2018

Opstijgend vocht behandelen

Ik heb last van opstijgend vocht en zou graag 2 muren van een 7,5 m laten opspuiten. Ik weet echter niet of men dit langs binnen of langs buiten moet behandelen. Deze muren zijn sinds vorig jaar geplakt, waar mogelijk (ik denk 1 zijde) zou ik het liefst langs mijn buitenmuur werken.
maandag 12 maart 2018

Vochtprobleem nakijken badkamer

Iemand om het vochtprobleem in de badkamer na te kijken. Plafond vertoond vochtige plekken.
zaterdag 10 maart 2018

Schimmel in de slaapkamer detecteren en herstellen

We hebben schimmelvorming in de slaapkamer. Dit tot op een hoogte van 1 meter hoog. Ik zoek iemand voor de detectie te doen en de herstelling te maken. Onder de slaapkamer is er een kruipkelder.
vrijdag 9 maart 2018

Opstijgend vocht behandelen en muren herstellen

Vochtprobleem in de woonruimte en keuken, dit is opstijgend vocht. Dit willen we laten behandelen en ook de gemeenschappelijke muur opnieuw laten bezetten en behangen. Er zijn ook nog andere ruimtes die men mogelijks moet behandelen.
donderdag 8 maart 2018

Herbepleisteren en opnieuw schilderen van muren

In de woonruimte zijn er twee muren die beschadigd zijn door vochtschade. Hier moet de muur terug (deels) opnieuw bezet worden, beschadigde plinten moeten worden vernieuwd en alles moet terug geschilderd worden.
woensdag 7 maart 2018

Schimmelprobleem oplossen

Zwarte schimmelvorming op muur en gedeelte plafon hoek slaapkamer in appartement. Vermoedelijk te weinig verlucht/verwarmd door huurder.
zondag 4 maart 2018

Vochtprobleem oplossen

Wij zijn bezig met renoveren van een oude drukkerij maar er zit veel vocht in de muren. Ik zoek een specialist om de oorzaak te achterhalen en om de herstellingen uit te voeren.
dinsdag 27 februari 2018

Herstellen/Oplossen van vocht in kelder

Vochtprobleem in de kelder, alle muren staan vochtig. De muren van de kelder zijn vochtig.
dinsdag 27 februari 2018

Stuccen in huis door vochtprobleem

Wij zitten nu al een paar maanden met een vochtprobleem op het gelijkvloers en 1s te verdieping, alsook in de keuken en berging. Doordat de aannemer van de buren hun dak niet dicht legt, sijpelt het water tussen de 2 muren en hebben wij een vochtprobleem.
dinsdag 27 februari 2018

Herstellen waterschade aan plafond

Kraan van bad was niet helemaal goed dichtgedraaid waardoor bad gedurende de nacht is overgelopen en er water langs meterkast naar beneden druppelde. Hierdoor is er een vochtplek ontstaan in de woonkamer op het plafond. Kortom éénmalig incident.
dinsdag 20 februari 2018

Vochtprobleem oplossen

Wij hebben sinds een aantal weken druppels hangen op het plafond van de slaapkamer en ook in de profielen van de ramen. Ook in de gang hebben we hetzelfde probleem. We zijn op zoek naar een specialist die dit probleem kan oplossen.
maandag 19 februari 2018

Vochtprobleem in muur verhelpen

Vocht in muur in lijn waar vroeger een groot raam heeft gezeten. Er in 1 lijn vocht in de buitenmuur zit. Is er nergens anders in de woning spraken van opstijgend vocht in de muren enkel in de achtermuur aan het terras waar vroeger een groot raam heeft gezeten. Ik zoek een specialist die dit probleem kan oplossen.
vrijdag 16 februari 2018

Muren injecteren tegen opstijgend vocht en kelder tochtvrij maken

Wij gaan heel binnenkort onze woning renoveren en denken er aan op onze muren te laten injecteren tegen opstijgend vocht. We hebben momenteel nog nergens schimmelvorming. We gaan op onze volledige benedenverdieping een nieuwe betonplaat met pur en chape laten leggen. Hiernaast willen we ook graag onze kelder tochtvrij laten maken. Het vocht komt bij ons binnen als het heel veel regent en komt binnen waar de vloer en de muur samen komen. Het gaat om een kelder van ongeveer 2.6 m².
woensdag 14 februari 2018

Oorzaak achterhalen vochtprobleem

Oorzaak vochtproblemen na te checken.Oppervalkte : 15 vierkante meter Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken : Vochtplekken in de muur, vermoedelijk door scheuren in de gevel
woensdag 14 februari 2018

Vocht in woning achterhalen en behandelen

Ik heb een serieus vocht en schimmelprobleem in onze wasplaats. Ik zit met opstijgend vocht in een natte en niet-geventileerde ruimte. Graag zou ik dit asap willen laten bekijken en behandelen.
maandag 12 februari 2018

Vochtprobleem in living oplossen

Ik heb in de living een groot venster met bovenaan schuin venster met serre effect. In de hoek bovenaan is er een grote vochtinsijpeling zichtbaar. Ik zoek iemand die de oorzaak kan detecteren en ook de herstelling kan uitvoeren.

Partners

Partners van Casius