Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een vochtexpert uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende vochtexperts. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere vochtexperts uit uw regio.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vochtexpert een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat uw project zal kosten. Naast de prijs kunt u bij Casius ook de vochtexperts vergelijken op vlak van professionaliteit en vakmanschap.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vochtexperts in uw regio.

Voor een goede en betrouwbare vochtexpert uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Bent u op zoek naar een vochtexpert in aan andere regio ? Geen probleem, we hebben namelijk vakmannen over heel België. Om een andere regio te selecteren kunt u in de rechterkolom onder steden de gewenste regio kiezen.

Vanuit heel België zijn er reeds gratis offertes aangevraagd bij vochtexperts voor een grote variëteit aan werken. Sinds 2000 ontvangen klanten dagelijks offertes van een vochtexpert voor hun uniek project. Het complete overzicht van vrijblijvende aanvragen bij een vochtexpert voor vochtbehandeling staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vochtexpert:

vrijdag 16 februari 2018

Muren injecteren tegen opstijgend vocht en kelder tochtvrij maken

Wij gaan heel binnenkort onze woning renoveren en denken er aan op onze muren te laten injecteren tegen opstijgend vocht. We hebben momenteel nog nergens schimmelvorming. We gaan op onze volledige benedenverdieping een nieuwe betonplaat met pur en chape laten leggen. Hiernaast willen we ook graag onze kelder tochtvrij laten maken. Het vocht komt bij ons binnen als het heel veel regent en komt binnen waar de vloer en de muur samen komen. Het gaat om een kelder van ongeveer 2.6 m².
woensdag 14 februari 2018

Oorzaak achterhalen vochtprobleem

Oorzaak vochtproblemen na te checken.Oppervalkte : 15 vierkante meter Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken : Vochtplekken in de muur, vermoedelijk door scheuren in de gevel
woensdag 14 februari 2018

Vocht in woning achterhalen en behandelen

Ik heb een serieus vocht en schimmelprobleem in onze wasplaats. Ik zit met opstijgend vocht in een natte en niet-geventileerde ruimte. Graag zou ik dit asap willen laten bekijken en behandelen.
maandag 12 februari 2018

Vochtprobleem in living oplossen

Ik heb in de living een groot venster met bovenaan schuin venster met serre effect. In de hoek bovenaan is er een grote vochtinsijpeling zichtbaar. Ik zoek iemand die de oorzaak kan detecteren en ook de herstelling kan uitvoeren.
vrijdag 9 februari 2018

Herstellen van vochtschade

In de hoek van de dakgoot, heeft het een deel binnen geregend, daardoor schade aan vals plafond en muur. Op zoek naar iemand voor het opmaken van een offerte tevens ook voor de verzekering.
woensdag 7 februari 2018

Waterinfiltratie muur aan straatkant

In de kelder aan straatkant elke keer wanneer het regent komt er water binnen langs de muur. Eerst was er 1 gat nu reeds 3 gaten. We hebben de muur in de kelder afgebroken om beter te zien en men kan duidelijk het probleem zien... maar wat te doen.... kan er eens iemand zijn advies komen geven
dinsdag 6 februari 2018

Vocht bovenhoek bureau

Vermoedelijk via een lek van het dak. Vochtproblemen in bovenste kamer (bureau) en kamer daaronder. Zie foto's in bijlage voor details.
maandag 5 februari 2018

Vohtprobleem in muur leefruimte

Er is een vochtprobleem in de leefruimte van onze woning. Muur naast het raam dat uitkijkt op de tuin heeft een vochtplek. Heb gisteren 2 zwammen ontdekt, en er zijn zwarte puntjes op het pleister. Dit hoewel er ruim voldoende verlucht wordt.
vrijdag 2 februari 2018

Vochtprobleem in de garage en badkamer oplossen

Wij hebben vochtproblemen in de garage op het gelijkvloers. We vermoeden dat dit opstijgend vocht is. Er zijn regelmatig vochtplekken op 2 bepaalde muren, en deze komen voor op verschillende hoogten op de muur. Aan de buiten kant van deze muren is gewoon aarde.
donderdag 1 februari 2018

Onderzoek oorzaak waterinsijpeling

Vochtspecialist: Ik heb een probleem met vocht insijpeling via het raam in mijn appartement die ik sinds vandaag verhuur. Ik weet niet waar het probleem ligt. De kanaaltjes zijn vrij en afkitting helpt niet. Er ligt soms als het regent een plasje op de vensterbank (niet altijd). Kan iemand mij helpen, zonder dat ik nieuwe ramen dien te steken?
woensdag 31 januari 2018

Vochtdetectie in woning uitvoeren

Bij felle regen én wind komt er vocht tot in onze gang. Ook in onze keuken zitten we dan met een vochtprobleem. Het water loopt dan zachtjes van de muren.
woensdag 24 januari 2018

Lek in kelder muur dicht maken

Een paar weken geleden is een blokje bezetting van de keldermuurtje gevallen. Hier kwam insijpeling water door. Dit gat heb ik hersteld. Na een tijd komt het water er ergens anders langs kleine gaatjes uit. Dus deze heb ik ook bijgewerkt. Maar het verplaatst zich steeds. Dus is het oorspronkelijke lek niet goed gedicht.
dinsdag 23 januari 2018

Schimmelvorming bestrijden

Ik heb schimmelvorming in 2 kamers van mijn woning. Ik vermoed dat deze van de dakgoot komen omdat die ooit is overgelopen. Graag wil ik een expert laten langskomen om te kijken waar het probleem zit en voor dit te herstellen.
maandag 22 januari 2018

Herstellen van muren en plafonds na waterschade

Ik zou graag contact willen opnemen met een aannemer voor waterschade bij ons in het appartement. In de keuken is er veel vochtschade. Muur en plafond moet hersteld worden. Alsook enkele meubelen in de keuken zelf.
maandag 22 januari 2018

Herstellen muren en plafond na waterschade

Muur van 5m² n een muur van 3 m² te herstellen na waterschade
zaterdag 20 januari 2018

Vochtprobleem in bad-en slaapkamer oplossen

Wij hebben vocht en ook schimmel in onze badkamer en slaapkamer. In de badkamer is het voornamelijk boven de douche en aan het raam van de badkamer. Wij zoeken iemand om het probleem te detecteren en ook op te lossen.
zaterdag 20 januari 2018

Herstellen muren kinderkamers

Herstellen van de muren kinderkamers waterschade, vochtprobleem.
vrijdag 19 januari 2018

Kelder waterdicht maken

Wij hebben een kleine kelder van ongeveer 4 m² waarbij langs de zijmuren door kleine barstjes grondvocht binnensijpelt. De bodem is daarom steeds met een laagje water gevuld bij hoge grondwaterstand. Denkelijk moeten de muren eens gecoat worden.
donderdag 18 januari 2018

Vochtprobleem aan oude muur behandelen

Ik heb vocht aan het plafond aan de schouw in mijn leefruimte. De schouw is van baksteen en niet meer in gebruik. De schouw gaat door het hellend dak van de leefruimte naar buiten. Op de plaats waar ze het plafond raakt is zijn de bakstenen vochtig. Het dak is 3 maanden geleden gerenoveerd.
woensdag 17 januari 2018

Oorzaak vochtprobleem appartement

Ik heb een vochtprobleem in 3 kamers van mijn appartement - boven de muren. Graag zou ik een diagnose wensen hiervoor. Ik ben eigenaar en er zijn huurders die er wonen.
dinsdag 16 januari 2018

Herstellen waterschade aan muren en plafond

Herstellen van waterschade aan de muur en het plafond van de slaapkamer, veroorzaakt door een slechte waterafvoer aan het dak van de buurman. De voorgevelmuur van de slaapkamer en de muur zit vol vocht en de gyproc platen zijn losgekomen. Aan het plafond van de slaapkamer, hebben we een lek wanneer er veel wind is, er is waterschade aan de latten van het plafond en aan de isolatie daarboven.
dinsdag 16 januari 2018

Onafhankelijke expertise vochtprobleem

Na de renovatie werd er schimmelvorming vastgesteld in de slaapkamer en stonden de druppels op de muren in aanpalende badkamer (achterste kamer) van ons appartement. Er werd een ventilatiesysteem geplaatst waardoor de badkamer en slaapkamer zichtbaar minder vochtig waren. Nu opnieuw 1 jaar later, treffen we schimmel aan op muur achter kleerkast in slaapkamer (ondanks ventilatiesysteem). Graag advies om dit op te lossen.
dinsdag 16 januari 2018

Herstellen vochtschade op muren en pleisterwerken

Stucwerken: Na waterlek in badkamer, nu vochtplekken en schimmel op aangrenzende kamers en parketvloer wat bol komen staan. Graag herstelling.
maandag 15 januari 2018

Herstellen van muren na waterschade

We hebben waterschade gehad in een kelder waarbij vocht door de muur met de buren kwam. Het probleem bij de buren zou zijn opgelost maar de muur blijft vochtig. We wensen de schade te laten herstellen en de muur tegen vocht te behandelen. De voegen zijn los gekomen, graag herstellen. En tegen vocht behandelen. De muur is 4 meter lang, en 1 meter hoog ongeveer.
maandag 15 januari 2018

Waterdicht maken van kelder

Wij hebben een vochtprobleem in onze kelder. Het water komt binnen langs één muur (4- 5 meter breed) waardoor er een plas op de grond ontstaat. Graag waterdicht maken. Best ter plaatse komen kijken.
zaterdag 13 januari 2018

Detecteren vochtprobleem

Ik heb 1 buitenmuur die zichtbaar vochtschade heeft. Ik wil graag laten controleren waar de vochtschade vandaan komt. Mogelijk zijn de dekstenen aan vervanging / herstel toe.
vrijdag 12 januari 2018

Herstellingen na vochtschade

Wij hebben vochtschade opgelopen in onze woning met schimmel als gevolg. De schade beperkt zich tot een kamer, wij willen dit graag laten herstellen.
donderdag 11 januari 2018

Vochtdetectie badkamer

Ik heb sinds een tweetal jaar vochtblazen op de buitenmuren van onze douche dewelke steeds toenemen. Op de binnenkant van de muren van de douche die betegeld is, is niets te merken van vocht. Graag zou ik een specialist willen laten komen kijken waar de oorzaak van het probleem zit en wat we hieraan kunnen doen.
donderdag 11 januari 2018

Herstelling van keldermuur

We hebben sinds november een scheur in de keldermuur waardoor er water binnensijpelt bij regenweer. Dit is ontstaan na de rioleringswerken en asfaltering in onze straat. We zouden dit graag laten restaureren zodat de leefkelder terug droog is.
zondag 7 januari 2018

Onderzoek oorzaak waterinsijpeling

Het betreft waterinsijpeling bij regenval via balkon of raam - dit moet waterdicht gemaakt worden.Onderzoek van waar die insijpeling komt. Oorzaak dichting raam of balkon?
zondag 7 januari 2018

Waterschade aan muren detecteren en herstellen

Er is waterschade aan de muren, de plinten komen los en de muur is nat. De loodgieter is reeds langsgekomen maar deze heeft geen lek of dergelijke kunnen contacteren. Ik zoek iemand die het feitelijke probleem kan opsporen en de herstelling voor zijn rekening kan nemen.
donderdag 4 januari 2018

Vochtprobleem ruwbouw oplossen

Ik zicht met een vochtprobleem op mijn stenen muren. Het gaat om een 3 of 4 muren.
donderdag 28 december 2017

Herstellen vochtschade

Een muur tussen de badkamer en een slaapkamer staat zeer vochtig. We willen dit probleem graag laten oplossen.
dinsdag 26 december 2017

Vochtprobleem oplossen

Wij hebben een appartementsgebouw met 4 verdiepingen en hebben in 2 daarvan een schimmelprobleem. We denken dat het door ventilatie komt maar zouden graag een volledige analyse laten doen van het gebouw. We denken dat de muren met schimmel best opnieuw bezet worden mits het diepgeworteld lijkt te zijn.
donderdag 21 december 2017

Herstellen plafond na wateroverlast en schilderen slaapkamer

Plafond herstellen en ook de slaapkamer opnieuw behangen en schilderen. Nadat het wasmachine van de bovenburen het begaf zaten wij met wateroverlast, zowel in de slaapkamer als in de living. In de slaapkamer komt het behang los en is er deftige waterschade. In de living komt het water door het valse plafond (hout).
zaterdag 16 december 2017

Herstellen barsten en vochtschade in plafond

Enkele maanden geleden, bij een hevige regenbui, is er op verschillende plaatsen in de keuken vochtschade ontstaan. De zichtbare schade is beperkt tot barsten en 'bellen' over een groot deel van het keukenplafond, maar het is onduidelijk of er ook verdere vochtschade is. Wij willen dit en de mogelijks onderliggende schade graag herstellen.
donderdag 14 december 2017

Herstellen plafond en muren na waterschade

Door lekkage van bovenaf vermoedelijk een verstopte dakgoot van de overbuur is er waterinsijpeling op 2 plaatsen. Hierdoor is er schade aan het plafond, de muren en de keukenkasten. Ik ben op zoek naar iemand die het probleem in kaart kan brengen en dit vervolgens op te lossen.
donderdag 14 december 2017

Waterdicht maken van overloop en herstellen van dakgoot

Alles is geïsoleerd in onze woning maar er is een vochtgeur in een slaapkamer. De dakgoot van 5 meter loopt boven deze kamer. De overloop zou waterdicht moeten worden gemaakt en de dakgoot moet worden hersteld.
donderdag 14 december 2017

Vochtprobleem in de keuken oplossen

Wij willen een nieuwe keuken plaatsen maar we zitten met een vochtprobleem. Het vochtprobleem moet worden opgelost vooraleer we onze nieuwe keuken kunnen plaatsen. De vakmannen die de keuken komen plaatsen spraken over 73 eenheden op 1 muur in verband met het probleem..
donderdag 7 december 2017

Oorzaak vochtprobleem muur detecteren

Onlangs hebben wij een vochtplek aangetroffen op onze buitenmuur onder het dak. Graag zouden wij willen achterhalen of de oorzaak van het dak of misschien van de dakgoot komt. Indien dit het geval is komt de verzekering er misschien wel in tussen.
woensdag 6 december 2017

Vocht in kelder behandelen

Wij hebben water in de kelder gehad en hebben wel wat schade op de muren en vloer. Vochtbehandeling, bepleistering, schilderwerken. Wij willen dit graag terug in orde. De verzekering heeft een bestek gevraagd.
dinsdag 5 december 2017

Vochtprobleem oplossen

Ik wil het vochtprobleem oplossen het grootste deel zit binnen in de woonkamer.
dinsdag 5 december 2017

Vochtige muren en plafond herstellen door waterschade

Lek in de verwarming of dak heeft ervoor gezorgd dat er enorm veel vocht in de muren is gekomen + schimmel. Het appartement staat hier onder meer al een tijdje door leeg. Graag had ik de muren en/of plafond laten herstellen.
maandag 4 december 2017

Vochtprobleem opsporen en herstellen

Wij hebben een vochtprobleem in onze kelder. Deze heeft pas sinds kort een degelijke verluchting gekregen. Echter groeit er een witte schimmel boven uit het plafond. Mogelijks ook een vochtprobleem in de hal zichtbaar achter de stenen plint.
maandag 4 december 2017

Lek in het dak opsporen

Lekdetectie uit te voeren op plat dak. Lek in dak opsporen.Plat dak bestaat uit roofing. Dakoppervlakte : 65 m². Man is zelf dakwerker maar kan lek niet vinden.
maandag 4 december 2017

Oorzaak schimmel op binnenmuren

Wij zijn eigenaar van een appartement ( 1e verd ) . De huurder van het appartement heeft ons gemeld dat er op de muren schimmel aanwezig is. In de zomermaanden heeft hij daar geen last van. Nog volgens de huurder verlucht hij het pand dagelijks. We hebben dit jaar in de slaapkamer nog een nieuwe raam met kip-systeem geplaatst om beter te kunnen verluchten.
donderdag 30 november 2017

Oorzaak vochtprobleem muur detecteren en herstellen

Ik heb een vochtprobleem aan een muur in mijn living. De muur staat gedeeltelijk vrij op het Zuidwesten en is gedeeltelijk gemeenschappelijk met mijn buren. Mogelijk komt het vocht van hetzij (de deksteen van) het platte dak, of is het doorslaand vocht t.g.v. waterinsijpeling via de de buitenmuur of t.g.v. poreuze verouderde stenen of beschadigd voegwerk. Dit probleem is er al een hele tijd, maar recent is het sterk toegenomen. De vochtplek vergroot en er begint zich zwarte schimmel te vormen. Ik wens het vochtprobleem te laten opsporen en zo spoedig mogelijk (rekeninghoudend met het seizoen) te laten herstellen.
donderdag 30 november 2017

Vochtprobleem oplossen aan douche

Er is een vochtprobleem aan de douche. Er is vochtschade te zien aan de andere zijde van de muur.
dinsdag 28 november 2017

Vochtprobleem opsporen en herstellen

Ik heb recent enkele vlocht plekken (strepen) op mijn plafond. Deze bevinden zich in de hoek van de kamer en centraal. Deze plekken bevinden zich in een kamer dat op de hoogste verdieping is gelegen. Het zijn kleine plekken maar ik wil er zo rap mogelijk bij zijn.
zaterdag 25 november 2017

Nagaan vocht binnen en buiten muren

Enkele buiten- en binnenmuren van het gelijkvloers zijn aan de binnenkant nat , vochtig , het vochtprobleem nagaan.

Partners

Partners van Casius