Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Doorslaand en opstijgend vocht zijn de vaakst voorkomende vochtproblemen. Elk vochtprobleem is verschillend en heeft ook een andere aanpak nodig. Het injecteren van muren is een efficiënte manier om vocht te bestrijden. Ook impregneren is een vaak gebruikte vochtbehandeling.

Het is aangeraden om meerdere offertes te vergelijken voor jouw vochtbehandeling. Het is goed mogelijk dat deze vochtspecialisten elk een andere oplossing voor jouw vochtprobleem voorstellen. Dit heeft ook een impact op de kostprijs. Ook de eventuele herstelling van het pleisterwerk en schilderwerken kunnen in een vrijblijvende offerte worden opgenomen.

Om zeker van te zijn dat je in zee gaat met de beste specialist vergelijk je best een aantal offertes. Casius maakt het mogelijk om zonder verplichtingen meerdere vrijblijvende offertes te vergelijken. Wij brengen jou in contact met vochtspecialisten uit de regio. Met meer dan 200.000 aanvragen zijn wij al ruim 18 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Laat ons weten wat er moet gebeuren en kies de beste offerte voor jouw vochtprobleem.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een vochtexpert:

zondag 23 februari 2020

Plafond en muur herstellen na waterschade

Een lek bij de bovenburen heeft schade veroorzaakt in ons appartement. De muur en het plafond in onze keuken en aanpalend bureau zijn nat geworden (bovenkast in de keuken is van de muur gevallen). Wij zouden graag weten hoe nat de muur en het plafond zijn, en welke mogelijkheden er zijn om hem te herstellen. Onze concrete vraag: wij zoeken iemand die wil langskomen, de staat van de muur wil onderzoeken & de werken uitvoert.
donderdag 20 februari 2020

Gevolgschade vocht en waterinfiltratie herstellen

Gevolgschade vocht en waterinfiltratie herstellen. Bovenbuur heeft lek gehad.
zondag 16 februari 2020

Opstijgend vochtproblemen aan twee muren willen behandelen

Ik heb twee muren in mijn loft waar ik last van opstijgend vocht heb, ik zou graag een offerte willen verkrijgen om het probleem op te lossen en ook de muur erna te herstellen.
donderdag 13 februari 2020

Waterschade opmeten

Door de storm is er water is ons huis gelekt. De kelder en boven het washok zijn allemaal beschadigd bij ons in de woning. Er zijn daar ook muren, plafonds en belangrijk ook onze laminaat vloer geraakt die dus waterschade hebben gehad. Vandaar zoeken wij dus iemand die de waterschade kan komen opmeten.
dinsdag 11 februari 2020

Vochtproblemen in de kelder en kruipkelder oplossen

Vochtproblemen en stank in kelder en kruipkelder verhelpen. Water komt door de muur van kruipkelder, lekt door fundament en stukken plafond van kruipkelder zijn gevallen door roest. 2 gedeeltes: 25 m² + 30 m².
zondag 9 februari 2020

Lek via douchebak naar plafond in kelder herstellen

Ik heb een lek dat via de douchebak is ontstaan (omdat ze de verkeerde siliconen hebben gebruikt blijkbaar). Nu is er al een camera inspectie geweest door een erken inspecteur en deze laatste stelt vast dat er een lek via de douchebak is en zo naar het plafond in de kelder gaat. Is een betonnen plafond.nu zegt de verzekering dat ze de herstelling van de douchebak niet vergoeden maar de schade aan het plafond wel.
zondag 9 februari 2020

Herstellen waterschade

Ik woon op het eerste verdiep van een appartemetn en zit met waterschade. Het lek komt van het appartement boven mij, maar is heel lang genegeerd. Nu is er waterschade op het gyprocplafond in 4 kamers. Oppervlakte weet ik niet vanbuiten, maar het gaat over meer dan 10 m² schat ik.
zondag 9 februari 2020

Waterlek opsporen in living

Waterinsijpeling via lichtspots en de venster in living. Wij wonen op de eerste verdieping en boven ons is een terras en dakappartement. Oorsprong van insijpeling kunnen we niet vinden.
vrijdag 7 februari 2020

Vocht in muren oplossen

Wij hebben vocht in muren. Ik denk dat het ligt aan de schouw voor de afvoer van stookolieketel. Alle muren rond rondom schouw zijn aangetast.
donderdag 6 februari 2020

Herstellen muren en plafond na waterschade

Er werd een lek gedetecteerd bij de bovenbuur tussen de douchekuip en goot. Hierdoor is er waterinfiltratie in zowel het plafond als de muren van mijn badkamer alsook deze van de aangrenzende gang. De hieruit ontstane waterschade bestaat voornamelijk uit vochtplekken, barsten en bulten in zowel de muren als plafond en waterschade rond de verlichting. Momenteel is het lek nog niet hersteld bij de bovenbuur en breiden de vochtplekken zich uit. Het gaat dus om uitdrogen, bepleisteren en schilderen. Oppervlakte van de schade weet ik niet vanbuiten, het gaat nu vooral nog om vlekken.