Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vochtexpert uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan onze erkende vochtexperts. U komt heel eenvoudig en snel in contact met een vochtexpert of meerdere vochtexperts bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vochtexpert een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vochtexperts u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw vochtexpert!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vochtexperts in uw regio.

59 klanten bevelen een bij Casius aangesloten vochtexpert aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een vochtexpert, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vochtexpert in Aalst, Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brussel, Deurne, Gent, Hasselt, Hoboken (Antwerpen), Leuven, Mechelen, Merksem, Oostende, Sint-Niklaas, Wilrijk kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij vochtexperts voor: vocht in woning achterhalen, kelder waterdicht maken, vochtprobleem opsporen en herstellen, opsporen eventueel lek, zwarte schimmelvorming op binnenmuur in de slaapkamer en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vochtexpert uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vochtexpert voor vochtbehandeling uit heel België staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vochtexpert:

vrijdag 24 februari 2017

Vochtprobleem opsporen en herstellen

We kochten een huis en bij het verwijderen van behang en vinyl blijkt er overal vocht in de muren en ook vloer. We kennen niets van vochtproblemen maar denken dat er echt een probleem is. Zeer dringend zoeken we iemand die ons de juiste diagnose en oplossing kan bieden.
woensdag 15 februari 2017

Zwarte schimmelvorming op binnenmuur in de slaapkamer

Op de binnenmuur in onze slaapkamer heeft er zich zwarte schimmel gevormd, vooral onderaan de muur. Ons appartement bevindt zich op het gelijkvloers en wij hebben een ruime kelder. Het gebouw was eerder een café, maar ik helemaal gerenoveerd naar twee appartementen. Dit is de eerste winter dat het bewoond is.
dinsdag 7 februari 2017

Vocht in woning achterhalen

Vocht in binnenmuur. Graag ter plaatse komen kijken , komt van buitenmuur naar de binnen muur.
maandag 6 februari 2017

Kelder waterdicht maken

In mijn kelder sijpelt er water naar boven door de vloer. De kelder is een aparte ruimte in de gezamelijke kelder van het appartementsgebouw uit de jaren '70. Ook in de gezamelijke gang in er vochtopsijpeling die via de deur mijn kelder binnenkomt.
zondag 5 februari 2017

Opsporen eventueel lek

Opsporen eventueel lek en wegnemen oorzaak natte muren en vloer. We vermoeden van opstijgend vocht door lekke leiding of andere. Graag opsporing en wegnemen oorzaak.
zaterdag 28 januari 2017

Oorzaak , herstelling en gevolgschade

Ik ben sinds kort medehuurder van een huisje in Leuven. In dit huis is er sprake van vochtproblemen, zo is er wat lekkage via het dak en zijn er schimmelvlekken tegen de binnenmuur. Deze schimmelvlekken zijn beperkt tot een kleinere zone, echter ik heb me laten vertellen dat er al langer sprake is van vochtproblemen.
vrijdag 27 januari 2017

Vocht / schimmelprobleem binnenmuur slaapkamer

Ik heb een vochtprobleem in de slaapkamer. Op de binnenmuur achter het bed zitten grote vocht- en schimmelvlekken. De buitenmuur is tijdelijk onvoldoende geïsoleerd en tegen de muur staat ons bed (dus weinig verluchting). Dit zou een oorzaak kunnen zijn. Graag de visie van een expert om dit na te gaan en mogelijke oplossing.
woensdag 25 januari 2017

Muur aangetast door schimmel te herstellen

Woon op het 1ste verdiep en de muur aan de regenzijde vertoont sinds een jaar vochtige plekken tot schimmel. Deze muur voelt ook koud aan en vermoed een koude brug. Ik woon in appartementsblok en heb offertes nodig om kunnen voor te leggen op de algemene vergadering als het probleem effectief de vochtige plekken door de muur aan regenzijde komt. Er is voorlopig nog niemand komen zien terwijl ik 10 tallen emails gezonden heb.
dinsdag 17 januari 2017

Chape na 10 jaar nog steeds te vochtig om parket te laten plaatsen

Ik heb reeds tweemaal een firma laten langskomen om mijn leefruimte op te meten om daarna parket te leggen. Zij meten eerst de vochtigheidsgraad van de chape en bleek dat deze op bepaalde plaatsen te vochtig is en op bepaalde plaatsen weer niet. Ik ben dus op zoek naar de oorzaak van dit probleem alsook naar een oplossing mét garantie dat dit probleem verholpen zal zijn.
vrijdag 13 januari 2017

Vocht in keuken

We plaatsen in 2011 een nieuwe keuken na 1 jaar ontdekken we dat er op één plaats in de keuken vocht was. Bij de buurman staat een gemetselde bloembak zonder spouwmuur en deze was niet meer in goede staat bevonden en na geringe tijd heeft hij deze volledig vernieuwd en nu zijn de vochtwaarden op deze plaats verhoogd en dus vragen wij ons af waar het probleem kan vandaan komen. Polygon ook al laten komen geen lek te vinden.
woensdag 4 januari 2017

Waterinsijpeling garage

In mijn garage staat er water als het regent, de goot is niet verstopt maar het water sijpelt door de balken de garage binnen.
donderdag 29 december 2016

Herstelling na waterschade

De woning die ik momenteel verhuur lijdt aan waterschade aan de badkamer op het gelijkvloers. Doordat er een afdak werd gemaakt die tegen de buitenkant van de woning leunt, is er toch redelijk wat schade aan de binnenste muren. Graag zou ik hiervoor een vakman laten komen zodat ik eventueel achteraf kan beslissen waar ik het kan laten herstellen
donderdag 22 december 2016

Vocht schouw

We hebben vocht aan het plafond/ schouw in onze kamer. De schouw is niet meer in gebruik. De schouw gaat door het dak van de kamer naar de zolder toe. Op de plaats waar de schouw de zolder binnenkomt, is de zoldervloer vochtig. Ook het stuk van de schouw zelf op de zolder is vochtig.
maandag 19 december 2016

Vochtige muur slaapkamer beneden

De slaapkamer op benedenverdieping heeft een vochtige muur , vooral onderaan de muur. Opstijgend vocht? Lekkende afvoerbuis?
maandag 19 december 2016

Bekijken vochtprobleem

Wij hebben recent een woning gekocht. Na een tweetal maanden stelden wij vast dat er zich schimmel begon te ontwikkelen op allerhande voorwerpen (rieten manden, schoenen, kledij,.... ) Wij zijn hiervoor op zoek naar een onafhankelijk expert om de oorzaak hiervan vast te stellen. De eventuele herstelling wensen wij door een andere firma te laten uitvoeren, dit om er zeker van te zijn dat de uitkomst van de expertise zeker correct is.
maandag 19 december 2016

Vocht in woning achterhalen

Opzoek naar een expert de oorzaak van vocht kan achterhalen
maandag 12 december 2016

Opsporen waterlekkage

In het kader van sinds kort zichtbare waterschade hadden wij graag een afspraak ingepland om dit op te sporen en te laten herstellen. Waterlekkage is zichtbaar onder de trap.
zondag 11 december 2016

Schimmel behandelen op muren en plafonds

Ondanks goed verluchten, toch schimmel op muren + plafond in de badkamer. Plafondhoeken van de slaapkamers : schimmel ik wil dit probleem goed en juist aanpakken vandaar dat ik raad wil van een expert. Dit zijn plekken, in de badkamer aan de buitenmuur over de hele lengte. In de slaapkamers in de hoeken nat en schimmel.
maandag 5 december 2016

Bekleden buitenmuur terras

Terras buitenmuur behandelen. Ik denk aan bv steenstrips of hout omdat de muur zo vies is. (natte muur laten imprigneren, maar steeds vuile plekken na schilderen, kaleien. ) Wat zijn de alternatieven? Ter plaatse komen kijken voor advies en raad.
woensdag 30 november 2016

Vochtbestrijding

Betreffende leefruimte gelegen +/-50cm onder maaiveld. Laterale insijpeling water, bekuiping gewenst. Graag ter plaatse komen kijken.
maandag 28 november 2016

Waterinfiltratie in Kelder

Na recente werken van Eandis heb ik langs de kant van de straat waterinfiltratie in de kelder. Tijdens het plaatsen van nieuwe kabels hebben ze de stoep opengebroken, maar hebben ze de gleuven niet terug dicht gedaan. 'Snachts is er zware regenval geweest met als gevolg dat mijn kelder onder water stond. Ik zou dus graag een offerte ontvangen om die muur te laten behandelen.
donderdag 24 november 2016

Vocht in kelder

Wij hebben last van grondwater in de kelder. Het water in de kelder is moeilijk in te schatten. Vocht aan de muren. Graag ter plaatse komen kijken.
woensdag 23 november 2016

Waterschade kelder vochtspecialist herstellen

Herstellen van gebouwschade in kelder na waterschade + materiaal. Vochtprobleem op lengte van ongeveer 4 m² aan muur zichtbaar.
vrijdag 18 november 2016

Opstijgend grondwater

Bij hevige regenval staat er water in de kelder, vermoedelijk door opkomend grondwater. Dit is pas sedert enkele maanden. Soms is dit een plas, soms is dit enkele centimeters. De muren zijn vochtig en muf
vrijdag 18 november 2016

Vocht schouw

Wij hebben vochtplekken hoogte van de schouw. De schouw wordt al 15 jaar niet meer gebruikt. Op de zolder geen vocht te zien maar op de slaapkamer op de binnenmuur op de schouw wel. Misschien insijpelend vocht via schoorsteen?
vrijdag 18 november 2016

Vochtdiagnose muren oude woning

In de kelder die grenst aan de tuin bladert de verf af op steeds meer plaatsen van de bakstenen muur langs de afvoerzijde. Waar komt het vocht vandaan? Hoe kunnen we dit stoppen. Opstijgend vocht/Waterschade muur en vloer
donderdag 17 november 2016

Waterschade muur en vloer

Ik heb waterschade in muur en vloer. Buurman is bezig met renovatie, waarschijnlijk lek door buurman. Graag deze schade herstellen
maandag 7 november 2016

Herstel waterschade

Herstel waterschade; behang, plafond en parket.
zondag 6 november 2016

Vochtbestrijding in appartement

Wij hebben vocht in onze muur en plafond van onze keuken. Dit is echter geen opstijgend vocht, want wij wonen op de eerste verdieping van een appartementsgebouw, en onder ons hebben ze geen problemen en er zijn ook geen kelders aanwezig. Er zijn al veel mensen langsgeweest die telkens iets anders zeggen: gevel, dak, dakgoot,... Wij hebben al enkele dingen laten uitvoeren maar het probleem raakt niet opgelost en er staat reeds schimmel op het plafond.
zondag 6 november 2016

Vochtprobleem achtergevel

Vochtprobleem aan de achtergevel van ons huis. Graag een vochtexpert om diagnose te stellen.
vrijdag 4 november 2016

Opstijgend vocht

Ik heb een vochtprobleem : Plinten komen los en een paar centimeter er boven beginnen sommige delen pleisterwerk los te komen. Graag een oplossing
woensdag 2 november 2016

Herstellen balkon

Vochtinsijpeling in balkon, daardoor opstijgend vocht in muren op de verdieping.
zaterdag 29 oktober 2016

Oorzaak kleine vochtplekken

We hebben een aantal kleine vochtplekken op het gelijkvloers, zichtbaar in hoeken en aan sommige ramen. Het is een recente woning gebouwd in 2014. Graag zouden we een expert ontvangen om de juiste oorzaak van de vochtplekken te constateren en zo nodig op te lossen.
vrijdag 21 oktober 2016

Vochtdiagnose muren oude woning

Ik heb een vochtdiagnose nodig en offerte voor de aan te pakken problemen. Woning is oud huisje van 140 jaar oud.
dinsdag 18 oktober 2016

Bekijken vochtprobleem

Ik en mijn partner zijn geïnteresseerd in een appartement maar er blijken tekenen van vocht aanwezig te zijn. Wij hadden graag nu zaterdagvoormiddag een expert willen meenemen naar daar die ons dan ook zou kunnen zeggen hoe groot het vochtprobleem is. Dit is voor ons een heel belangrijke factor vooraleer wij een bod zouden uitbrengen.
woensdag 12 oktober 2016

Onafhankelijke vochtexpertise uitvoeren

Ik heb verschillende vochtproblemen in de muren in een aangekocht huis, ik zou graag een beoordeling door een onafhankelijk expert, geen hersteller!
dinsdag 11 oktober 2016

Waterschade aan muren en deuren

Waterschade aan de muren en deuren, terrasschade, regen water afvoer.
maandag 10 oktober 2016

Behandeling van vochtprobleem

Behandeling muur in de keuken, zowel keukenvloer. Dit door een vochtprobleem. Wil graag een bestek laten opmaken.
zaterdag 8 oktober 2016

Oorzaak en oplossenvochtprobleem

Ik heb vochtproblemen in huis. Eerst en vooral is het mijn schoorsteen dat plekken is beginnen geven van vochtigheid en na een tijdje heb ik in de kelder beetje water gevonden en de muren zien er vochtig uit tot ongeveer een 80cm van af de grond.
woensdag 5 oktober 2016

Oorzaak vochtplekken

Ik zit met vochtplekken in het plafond en de muur van mijn badkamer. Graag zou ik een expert ontvangen om de juiste oorzaak van de vochtplekken te constateren.
woensdag 5 oktober 2016

Vocht in kelder

Afvoersysteem van wasmachine lekt, ook vocht in kelder. Wij kennen de oorzaak niet van dit vochtprobleem niet.
donderdag 29 september 2016

Vochtige plekken op de muur

Vochtige plekken op mijn muur van de inkomhal bij de trappen. Ik wil zo snel mogelijk een bestek maken door jullie. Ik heb dat nodig voor mijn verzekering.
donderdag 29 september 2016

Expertise vochtprobleem

Ik zoek een onafhankelijk expert voor een vochtprobleem bij een net aangekocht appartement. Om er zeker van te zijn dat dit geen opstijgend vocht is of grote kosten met zich mee brengt, wil ik dit graag op korte termijn, laten nakijken.
woensdag 28 september 2016

Schade aan woning

Wij hebben schade nadat onze buurman hun huis heeft afgebroken. Stenen (enkel) muur met barsten aan buitenzijde / dak is deels beschadigd. Schimmel- en vochtplekken muren binnen.
zondag 25 september 2016

Vochtproblemen rond de schouw binnenmuur

Ons huis is nieuwbouw, de schoorsteen is geïsoleerd, bevat potten en daarin een flexibele buis voor rookgasafvoer uit 1 stuk,rookgasafvoer bovenop de schouw, geen deksteen. Op het bezetsel in de bovenste slaapkamer waar de schouw is zie je de tekening van de gemetste stenen door het vocht dat van boven komt aan 2 kanten van de schouw, de andere kant is volledig vrij van vocht. De rookgasafvoer en de zink zijn reeds nagekeken, deze leken niet de oorzaak va het vochtprobleem Graag hadden wij een oplossing voor dit probleem gehad
dinsdag 20 september 2016

Vochtprobleem gemeenschappelijke muur

Zowel mijn buurman als ik hebben in de hoek van onze gemeenschappelijke muur een opstijgend vocht probleem. De muren zijn nu ongeveer 30cm hoog zichtbaar aangetast. Is het mogelijk een langs te komen om te kijken hoe dit kan opgelost worden?
maandag 19 september 2016

Vochtproblemen oplossen

Wij kochten onlangs een huis met verschillende vochtproblemen. Graag hadden wij een afspraak om ter plaatse te komen kijken en advies te geven, en ze op te lossen indien mogelijk.
zaterdag 17 september 2016

Vochtbehandeling kelder

Door een recent waterlek heeft mijn kelder onder water gestaan. Ik wens een offerte voor behandeling van de vochtschade en zo nodig ook preventief voor het vermijden van vochtproblemen in de kelder.
vrijdag 16 september 2016

Vochtprobleem gelijkvloers

Er zit vocht in een gelijkvloers, dat iets onder tuinniveau (of niveau van straat) ligt.Twijfel oorzaak : vocht bij buren?
donderdag 15 september 2016

Vochtproblemen door buitenlekken

Aan de kant van de douche zijn er vochtplekken vanwege lekken komende van buiten Tegels zijn opgezwollen. Tegels aan de buitenkant dreigen af te vallen. Oplossing gewenst tegen januari.