Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Doorslaand en opstijgend vocht zijn de vaakst voorkomende vochtproblemen. Elk vochtprobleem is verschillend en heeft ook een andere aanpak nodig. Het injecteren van muren is een efficiënte manier om vocht te bestrijden. Ook impregneren is een vaak gebruikte vochtbehandeling.

Het is aangeraden om meerdere offertes te vergelijken voor jouw vochtbehandeling. Het is goed mogelijk dat deze vochtspecialisten elk een andere oplossing voor jouw vochtprobleem voorstellen. Dit heeft ook een impact op de kostprijs. Ook de eventuele herstelling van het pleisterwerk en schilderwerken kunnen in een vrijblijvende offerte worden opgenomen.

Om zeker van te zijn dat je in zee gaat met de beste specialist vergelijk je best een aantal offertes. Casius maakt het mogelijk om zonder verplichtingen meerdere vrijblijvende offertes te vergelijken. Wij brengen jou in contact met vochtspecialisten uit de regio. Met meer dan 200.000 aanvragen zijn wij al ruim 18 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Laat ons weten wat er moet gebeuren en kies de beste offerte voor jouw vochtprobleem.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een vochtexpert:

dinsdag 24 maart 2020

Beschadigd plafond herstellen

Beschadiging plafond door wateroverlast zijdak. Op zoek naar een vakman dit plafond te herstellen.
maandag 23 maart 2020

Herstellen plafond slaapkamer na vocht

Ik heb 2x op een jaar vocht in een hoek op de slaapkamer aan het plafond gehad, deze is een jaar geleden hersteld en nu terug beschadigd door vocht. 4x5 meter oppervlakte.
maandag 23 maart 2020

Waterschade herstellen

waterschade in de slaapkamer van mijn dochter. Op dit moment is de vlek een goeie 2 meter breed, maar ze groeit nog. Boven de kamer zit een zolder met een vernieuwd dak en we vermoeden dat er daar een probleem is met de goot. Na de storm van vorige maand is het heel snel erger geworden.
dinsdag 17 maart 2020

Vochtprobleem oplossen

Ik heb een vochtprobleem in huis. Het huis werd volledig gerenoveerd in 2012. Mogelijks moet de ruimte tussen het dak en de crepie onder het dak worden afgekit met zwarte silicone rondom rond het dak of moet de crepie een nieuwe laag krijgen. Ik heb voornamelijk last in de hoek waar het meeste regen en wind op terecht komt.
vrijdag 13 maart 2020

Vochtschade opmeten na lek

Onderzoeken en herstellen waterschade. Na lek plat dak van kleine erker zijn er kleine vlekken op vloer en plafond. Water liep langs houten constructie. Men maakt zich zorgen over misschien nog meer onzichtbare schade.
dinsdag 10 maart 2020

Herstellen houten ramen en deuren

Houten kozijnen terrasdeuren op zuidwestkant gelegen hebben waterinsijpeling bij slagregen. Het gaat om een dubbele deur met standaardhoogte en 1m80 breed.
dinsdag 10 maart 2020

Lek in veranda herstellen

Lek in veranda dak herstellen. Bij regen kruipt er vocht tussen de veranda en de muur. Daardoor zit ik binnen met vochtvlekken van enkele tientallen centimeter op verschillende plaatsen.
maandag 9 maart 2020

Waterschade in keuken verhelpen

Waterschade in keuken verhelpen. Komt van dak. Lek is nog niet gedicht.
zondag 8 maart 2020

Vochtprobleem opsporen en verhelpen

Vochtprobleem opsporen en verhelpen. Er komt vocht binnen ter hoogte van de overgang van zijgevel schuin dak. Tekent zich een vochtplek af ter hoogte van het schuine dak en af en toe loopt er vocht langs binnenmuur naar beneden.
vrijdag 6 maart 2020

Houten omheining herstellen

Houten wand tussen huis en perceel grens =omgewaaid, gekraakt langs onder. omschrijving: houten wand in cederhout afm: 5 m br en 2.1 m hoog ( principe v wand: 2 m wand , deur 1 m, 2 m wand ) dikke cederplanken , 4 palen +- 20*20 cm en deur . constructie principe: 2 x een wand bestaande uit 2 palen met gleuf waarin hor. Planken in geschoven zijn ( 2x 2 m breed ). En daartussen een kaderdeur v 1 mm breed. de 4 palen zijn 0.5 m stevig in grond verankert.