Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vochtexpert uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan onze erkende vochtexperts. U komt heel eenvoudig en snel in contact met een vochtexpert of meerdere vochtexperts bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vochtexpert een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vochtexperts u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw vochtexpert!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vochtexperts in uw regio.

68 klanten bevelen een bij Casius aangesloten vochtexpert aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een vochtexpert, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vochtexpert in Aalst, Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brussel, Deurne, Gent, Hasselt, Hoboken (Antwerpen), Leuven, Mechelen, Merksem, Oostende, Sint-Niklaas, Wilrijk kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij vochtexperts voor: vochtprobleem opzoeken en bestrijden, kelderrenovatie en droog maken van muren, vochtprobleem in badkamer verhelpen en muur bepleisteren, oorzaak vochtproblemen opsporen, oorzaak opsporen van vochtprobleem, kelder met water in dichten of gat in maken met dompelpomp, onafhankelijke vochtexpertise uit te voeren, vochtexpertise uitvoeren, vochtprobleem vaststellen, vocht in huurhuis vaststellen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vochtexpert uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vochtexpert voor vochtbehandeling uit heel België staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vochtexpert:

maandag 21 augustus 2017

Vochtexpertise uitvoeren

Onafhankelijk vochtexpertise uit te voeren.Hebben over 12 jaar een nieuwbouw geplaatst. Nu oneraan de muren vocht en schimmelvlekken. Oorzaak en remedie voor oplossen van het probleem.
zondag 20 augustus 2017

Vochtprobleem in badkamer verhelpen en muur bepleisteren

Wij hebben een vochtprobleem in de badkamer (zie foto's) door een combinatie van een koudebrug en condens (zie verslag uitgevoerd door Polygon). Zolang het pleisterwerk niet geschilderd was (ongeveer 10 jaar), was dit beperkt tot een vochtplek tijdens de winter die volgens ons afkomstig was door de condens van de douche of het bad. Daarom werd een afzuigmotor geplaatst, en het pleisterwerk geschilderd met anticondensatieverf van Aquaplan. Resultaat na 1 jaar : een gat in onze pleister !?
vrijdag 18 augustus 2017

Oorzaak vochtproblemen opsporen

Probleem in bakstenen buitengebouw met geurhinder die lijkt te wijzen op vocht. Niet echt vochtplekken te bespeuren. Graag iemand die een blik kan werpen op vloer, muren en dak.
zaterdag 12 augustus 2017

Vochtprobleem opzoeken en bestrijden

Vocht op de muur. Moeilijk te vinden want geen vocht op de muur of venster.. Wel vochtige geur en kleren in dressing ernaast worden vochtig. Kruipkelder is droog dus denk niet dat het probleem van daar komt.
donderdag 10 augustus 2017

Oorzaak opsporen van vochtprobleem

Voor een huurhuis zijn wij opzoek naar een vochtexpert die dit zo snel mogelijk kan komen vaststellen. En hiervan een verslag kan bezorgen. Vochtprobleem situeert zich in de slaapkamers en woonkamer. Sporen van vocht op muren en plafond.
maandag 7 augustus 2017

Kelder met water in dichten of gat in maken met dompelpomp

In de kelder komt er 15 cm water binnen.
zaterdag 29 juli 2017

Vochtprobleem vaststellen

Door een lek aan de douche op het verdiep is er waterinsijpeling opgetreden in de woonkamer. Het valse plafond in de woonkamer is hierdoor beschadigd en wij stelden ons de bijkomende vraag hoe het gesteld is met het oude plafond. Om concreet zicht te krijgen op de grootte van het probleem willen we beroep doen op een expert.
vrijdag 28 juli 2017

Vocht in huurhuis vaststellen

Ik zou graag een vaststelling van het vocht op papier hebben omdat ik huis huur en eigenaar er niets aan doet. Situeert hem in kelder en slaapkamer. Ik ben op de hoogte van de mogelijkheid van een betalende expertise.
woensdag 26 juli 2017

Onafhankelijke vochtexpertise uit te voeren

In twee appartementen van onze residentie worden we geconfronteerd met vochtproblemen. Om te vermijden dat er maar lukraak reparaties of werken uitgevoerd worden met 'de hoop' dat de problemen weg zullen blijven, hadden we graag eerst een onafhankelijk expertise laten uitvoeren
dinsdag 25 juli 2017

Kelderrenovatie en droog maken van muren

Oud huis volledig onderkelderd. Aan de straat en aan de tuinkant zijn er ramen in de kelder. Nu komt er altijd vocht door de vloer. De ramen zijn ook aan vervanging toe en de afstroom van het water moet ook eens herbekeken worden. (dus 3 ramen+ droog maken muur en deel vloer)
zondag 16 juli 2017

Vochtprobleem, schimmel in woonkamer behandelen

We suspect to have a problem with mold in our living room and entrance room. But we cannot detect any sign of the mold (e.g. by colour on the wall), except for a moldy smell. This smell gets significant if we do not ventilate. Our living room has a tiled floor and painted walls (no wallpaper). Our house is equipped with a crawl space beneath the house. Is your company able to analyze exactly where the smell comes from and where the mold is located ? Consequently, we would be interested to hear how you would eliminate the mold. We would appreciate if you could contact us by email or by phone after 19 h. Mogelijk schimmelprobleem in de woonkamer en inkom. Geurhinder. Graag analyse en behandelingsmogelijkheden. Graag contacteren na 19u
vrijdag 14 juli 2017

Onafhankelijke vochtexpertise uitvoeren

Nu het huis volledig gestript is en de kasten leeg zijn gehaald merk ik dat er toch heel wat vocht aanwezig is. Nu zou ik hier zo snel mogelijk een vaststelling van willen laten maken en een kostenraming + oorzaak. Zodat ik eventueel verdere stappen kan ondernemen.
dinsdag 11 juli 2017

Herstellen plafond door lekkage

Ik heb sinds 2 weken een lek in de slaapkamer aan het plafond.
vrijdag 7 juli 2017

Opstijgend vochtprobleem oplossen

Er is opstijgend vocht, vlak naast de voordeur en in de living op verschillende plaatsen.
woensdag 5 juli 2017

Vochtbehandeling insijpeling waterprobleem kelder

Sinds enkele maanden water en schimmel in de kelder. Rioleringsbuis loopt door kelder en is gedeeltelijk open. Ook had bouwfirma die renovatiewerken heeft uitgevoerd in de woning een fout gemaakt. Namelijk: de kelder tot onder 0 niveau gepleisterd met pleister op kalkbasis, deze is inmiddels weer afgekapt. Alle muren van de kelder zijn vochtig, muffe geur en ook water op vloer. Oorzaak is nog niet exact gekend.
woensdag 28 juni 2017

Bestrijden opstijgend vocht

Vochtplek in hoek in keuken (max 2m²) vanuit de grond Opstijgend vocht. Ter plekke kijken wat er mogelijk is.
dinsdag 20 juni 2017

Muren injecteren tegen opdrijvend vocht

Richtprijs voor het injecteren van een stuk vochtige muur door opstijgend vocht + hernieuwing pleisterwerk en het nodige zodat dit probleem niet meer kan terugkomen. Het is een hoek stuk van de buitenmuur (bijbouw) ongeveer 1. 5m lengte en 0. 5m hoogt Ook herstel van pleisterwerk al dan niet met extra folie er tussen.
dinsdag 13 juni 2017

Oplossing bieden voor opstijgend vocht in huis

Wij hebben een woning aangekocht om te renoveren, op sommige plaatsen stellen we vochtplekken vast onderaan de muren. Graag een expert ter plaatse die een correcte en duurzame oplossing bieden.
maandag 12 juni 2017

Onafhankelijke vochtexpertise uitvoeren

Vochtproblemen in 3 appartementen van een appartementsblok van 5 appartementen. Graag een onafhankelijke expertise vanwaar het vocht en de schimmels werkelijk komen.
donderdag 8 juni 2017

Oorzaak van vochtprobleem opzoeken

Ik ben verhuurder van een appartement en een handelszaak. Het betreft een oud gebouw. Zowel in het handelspand, als in het appartement stellen de huurders schimmelvorming en een zeer muffe geur vast. In de handelszaak zijn de muren wel degelijk aangetast aan de bovenkant van de muren. In het daarboven liggende appartement is het behang van het plafond gevallen. Zijn er twee vochtproblemen of niet? En wat is de oorzaak?
woensdag 7 juni 2017

Groot vochtprobleem op gelijkvloers en eerste verdieping herstellen

Groot vochtprobleem in een huis. Graag hadden we een professionele inschatting en oplossing gevonden, met een duidelijk beeld van de te verwachten kosten om dit allemaal te herstellen.
vrijdag 2 juni 2017

Kelder en kruipkelder waterdicht maken

Ons huis is 20 jaar oud maar in de kruipkelder heeft altijd al wat water gestaan maar omdat die aansluit bij de in principe waterdichte 'echte' kleder is deze ook altijd vochtig en dus onbruikbaar wegens schimmel en muffe geur. Graag een analyse van het probleem, een oplossing en budgettering. Ik wil dit probleem nu definitief opgelost hebben.
woensdag 24 mei 2017

Vocht detecteren in scheidingsmuur

We hebben een vochtprobleem aan de scheidingsmuur met onze buurman. Beide huizen hebben een plat dak. De buurman heeft al bepaalde herstelwerkzaamheden uitgevoerd maar het probleem blijft aanhouden, vandaar dat we graag een detectie zouden willen laten doen om te zien waar het probleem zich situeert.
maandag 22 mei 2017

Muurvocht door lek herstellen

Muurvocht (+zwam en aangetast hout) op de zolder ter hoogte van de dakgoot - alsook ter hoogte van de vensterbanken - alsook in de hoek op de grens met dakgoot buurman. Zijn het lek herstel en het schadeherstel 2 verschillende bestekken ? Doen jullie ook evt zwambestrijding ?
maandag 22 mei 2017

Opstijgend vocht behandelen

Opstijgend vocht. Vorige eigenaar heeft terras omgebouwd tot slaapkamer. Aanliggend aan terras (koer) van de buren. Over een lengte van +-6 meter is er tot op 30 cm hoogte vocht zichtbaar. Graag begin juli de werken starten.
zondag 14 mei 2017

Oorzaak opzoeken van vochtprobleem

Ik heb een vochtprobleem in slaapkamer en badkamer, tussen deze 2 ruimtes loopt de schouw van enerzijds een verwarmingsketel op mazout en anderzijds een gashaard. Op de muren van deze schoorsteen in de 2 ruimtes zijn vochtplekken en schimmel waar te nemen. Heb lood en dak laten nakijken en blijken in orde te zijn.
zaterdag 13 mei 2017

Vochtige muur herstellen

Wij hebben vocht in een ruimte. Het is vooral 1 muur. De buiten muur. Er zat schimmel onder het behang. Dit hebben we reeds afgewassen.
vrijdag 5 mei 2017

Vochtschade herstellen

Waterschade: veel vochtvlekken op plafonds en muren. Waterinsijpeling van bovenliggende badkamer.
donderdag 4 mei 2017

Nazicht vochtprobleem buitenmuur

Nazicht vochtprobleem buitenmuur. Oorzaak en oplossing nodig.
dinsdag 2 mei 2017

Terrasmuurtje vocht oorzaak

Ik heb een terras met balustrade. Rondom zijn de muurtjes bepleisterd, welke barsten vertonen. Vooraleer deze opnieuw te laten bezetten, of eventueel steenstrippen te' laten plaatsen zou ik de oorzaak van die barsten willen weten. "Vocht" zal denk ik wel de oorzaak zijn. Kan ik die muurtjes laten injecteren of is er een andere oplossing, zodat ze geen barsten meer vertonen of in het geval van de steen strippen, deze er niet afvallen?
maandag 1 mei 2017

Nazicht opstijgend vocht

Er zijn 2 muren met een probleem van opstijgend vocht, 1 binnenmuur en 1 buitenmuur. Het huis is 20 jaar oud.
zaterdag 22 april 2017

Nazicht en herstellen opstijgend vocht in de kelder

Optrekkend vocht met zoutafzetting in en rondom de kelder. Optie op woning .
donderdag 20 april 2017

Detectie van vochtprobleem en prijsbestek voor de herstelling

Vochtproblemen muur bijzitplaats en woonplaats... Het betreft een lek van een sanitaire leiding die loopt van chauffage kot naar de keuken. Na detectie van het vocht probleem overhandigen van prijsbestek voor de herstelling van de leiding samen met een uitvoeringsdatum.
woensdag 19 april 2017

Woning onderzoeken op vocht en schimmel

Nazicht en controle appartement op schimmels en vocht, opmaak grondig verslag.
woensdag 19 april 2017

Vochtprobleem kelder oplossen

Er is opstijgend of via muur vocht dat in de kelder terecht komt.
zondag 9 april 2017

Onafhankelijke vochtexpertise geen herstelling

Wij hebben vorig voorjaar een appartement op het gelijkvloers gekocht, maar kregen in de winter problemen met vocht, vooral in en rond ramen. Op sommige plaatsen is er ook schimmelvorming. Graag zouden we de precieze oorzaak willen kennen, voor we in het wilde weg werken gaan uitvoeren
donderdag 30 maart 2017

Vochtbehandeling nodig

In de badkamer op de 2e verdiep: verdieping merken wij dat de muur en wanden ter hoogte van het bad/douche betegeld zijn doch deze betegeling vertoont duidelijk gebreken die aanleiding kunnen geven tot waterschade ( in uw gebouw zowel als in het buurpand ). Zij bemerken wij losse voegen, slechte aansluiting en zelfs tegels waarvan stukken verdwenen zijn. Wij adviseren een vernieuwing van de bedoelde betegeling mét in de tussenperiode minstens de nodige maatregelen voor een correcte afkitting. Wat het terras achter de eerste verdieping betreft, stellen wij verschillende sporen van vochtinsijpeling in of langs de betegeling vast.
donderdag 30 maart 2017

Terras waterdicht maken

Het betreft een terras van ca. 4m² bestaande uit beton en betegeling. Dit blijkt niet waterdicht (de muur waar dit aan grenst is langs binnen vochtig) en de afwatering verloopt allicht ook niet juist.
maandag 27 maart 2017

Herstellen vochtschade

Vochtschade door dak buur. 2de verdieping: natte houten latten, wat de schade er achter is weet ik niet. 1ste verdieping: water van muur gelopen, klein beetje parket is beschadigd.
vrijdag 24 maart 2017

Vochtprobleem in de kelder

Ik heb een vochtprobleem in de kelder aan de watermeter.
zondag 19 maart 2017

Vocht in muur

Een van de keldermuren is erg vochtig. Het vocht trekt door naar boven. Graag zouden we weten waar dit vocht vandaan komt (grondvocht of kapotte leiding) en wat we eraan kunnen laten doen.
vrijdag 17 maart 2017

Problemen met waterleidingen oplossen

Zit al paar maand met serieus ongemak dat ik zoek van waar het komt,maar er zou eens controle moeten gebeuren op mijn cv en andere waterleidingen want zit met schimmel.
woensdag 8 maart 2017

Vochtprobleem oplossen

Mijn onderbuurvrouw heeft een vochtplek op haar plafond in de woonkamer. Mijn woning (en terrastuin) ligt boven haar woonkamer. Ik kan zelf geen gat of scheur ontdekken die dit zou kunnen veroorzaken maar misschien zie ik iets over het hoofd. We wonen in een gebouw van 40 jaar oud en de terrastuinen zijn gebouwd op het woongedeelte van de onderburen. Kan dit via een bakstenen muur gaan? Het plafond is van beton; kan daar water doorheen gaan? Moet ik mijn tuin anders/beter afdichten? Mijn buurvrouw en ik willen graag een oplossing maar kunnen de oorzaak niet vinden.
woensdag 8 maart 2017

Natte plekken aan de muren in slaapkamer, keuken en living nakijken

Ik heb een vochtprobleem in huis. In de slaapkamer keuken en living zijn er vochtplekken. Dit is door de kapotte buis in de berging waardoor is water onder tegels gekomen. Graag zo snel mogelijk die vochtprobleem laten verhelpen.
woensdag 8 maart 2017

Waterschade vast te stellen en herstellen

Waterschade uit bovendak, via muren. Veel waterschade over het ganse huis. 3 appartementen in woning. Liefst zo snel mogelijk een vakman, bij voorkeur donderdag 9/03.
maandag 6 maart 2017

Lek detecteren en laten herstellen

Eventueel lek opsporen en herstellen van de schade. Muur bevindt zich bij badkamer en toilet.
donderdag 2 maart 2017

Vochtprobleem oplossen

De hoek van 2 muren van de bovenbouw van het huis rust voor een gedeelte op de garage. In de garage (aan de stalen steunbalk) loopt het water erdoor. Mogelijks komt dit door de dakgoten, de hoekmuren (keerfolie onderaan) of het platte dak zelf. Er zijn al oplossingen bedacht, maar tot hiertoe zitten we nog steeds met het lek. We willen graag het lek opsporen, om dit dan te kunnen laten herstellen. Ook in de living zitten we met een vochtprobleem (schimmelvorming) in de hoek living en terras.
vrijdag 24 februari 2017

Vochtprobleem opsporen en herstellen

We kochten een huis en bij het verwijderen van behang en vinyl blijkt er overal vocht in de muren en ook vloer. We kennen niets van vochtproblemen maar denken dat er echt een probleem is. Zeer dringend zoeken we iemand die ons de juiste diagnose en oplossing kan bieden.
woensdag 15 februari 2017

Zwarte schimmelvorming op binnenmuur in de slaapkamer

Op de binnenmuur in onze slaapkamer heeft er zich zwarte schimmel gevormd, vooral onderaan de muur. Ons appartement bevindt zich op het gelijkvloers en wij hebben een ruime kelder. Het gebouw was eerder een café, maar ik helemaal gerenoveerd naar twee appartementen. Dit is de eerste winter dat het bewoond is.
dinsdag 7 februari 2017

Vocht in woning achterhalen

Vocht in binnenmuur. Graag ter plaatse komen kijken , komt van buitenmuur naar de binnen muur.

Partners

Partners van Casius