Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Doorslaand en opstijgend vocht zijn de vaakst voorkomende vochtproblemen. Elk vochtprobleem is verschillend en heeft ook een andere aanpak nodig. Het injecteren van muren is een efficiënte manier om vocht te bestrijden. Ook impregneren is een vaak gebruikte vochtbehandeling.

Het is aangeraden om meerdere offertes te vergelijken voor jouw vochtbehandeling. Het is goed mogelijk dat deze vochtspecialisten elk een andere oplossing voor jouw vochtprobleem voorstellen. Dit heeft ook een impact op de kostprijs. Ook de eventuele herstelling van het pleisterwerk en schilderwerken kunnen in een vrijblijvende offerte worden opgenomen.

Om zeker van te zijn dat je in zee gaat met de beste specialist vergelijk je best een aantal offertes. Casius maakt het mogelijk om zonder verplichtingen meerdere vrijblijvende offertes te vergelijken. Wij brengen jou in contact met vochtspecialisten uit de regio. Met meer dan 200.000 aanvragen zijn wij al ruim 18 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Laat ons weten wat er moet gebeuren en kies de beste offerte voor jouw vochtprobleem.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een vochtexpert:

dinsdag 26 mei 2020

Vochtbehandeling uitvoeren

Vochtschade in keldermuren herstellen.
dinsdag 26 mei 2020

Herstellen vochtschade in kelder

Vochtschade in kelder herstellen. Fluvius is in mei 2019 nieuwe gasaansluiting komen plaatsen, heeft moeten boren en er is naderhand water door die opening in kelder gekomen. Fluvius is gat al beter komen dichten maar er is wel schade die moet herstelt worden. Er heeft ong. 0.5m water in gestaan.
dinsdag 19 mei 2020

Waterschade in plafond en muur herstellen

Waterschade in plafond en muur herstellen. Lek bij bovenbuur is reeds hersteld.
dinsdag 5 mei 2020

Vochtprobleem oplossen

In onze slaapkamer (vroeger dierenstal) op het gelijkvloers hebben we last van vocht ( grondvocht denken we) en schimmel in de bovenhoek ook geurhinder als we niet constant ventileren. Is een oud huis van begin jaren 1900.
zaterdag 2 mei 2020

Opstijgend vocht / injecteren muren

Woning klaar maken voor verkoop. Grondig onderhoud nodig waaronder ook muren injecteren. Het betreft een rijwoning die 3-4j geleden gerenoveerd is maar niet in orde.
dinsdag 28 april 2020

Vochtplekken behandelen

2 vochtplekken. in 2 kamers en op het gelijkvloers. Grote plekken, op een kamer toch wel een 30/35cm diameter.
maandag 27 april 2020

Lek in het dak opsporen

Ik merk een probleem op met de afvoer van water op het dak dat vocht in de kamers heeft veroorzaakt. We vermoeden dus dat het probleem van het dak komt (hellend, pannen dak), maar dat moet nagekeken worden.
vrijdag 24 april 2020

Vochtprobleem terras oplossen

Appartementsgebouw met 10 appartementen: Terrassen afwatering is een probleem. Verschillende visuele vochtplekken aan buitenzijde. Doorsijpeling vocht naar ondergrondse garage. Opstijgend vocht aan zijmuren tuin is nog een ander probleem dat zich ook voordoet.
donderdag 23 april 2020

Lekkage oplossen

Zwam op muur kamer eerste verdieping - waarschijnlijk te wijten aan lek in tweede verdieping Lek oplossen, vermoedelijk van een brander, een verdiep erboven.
zondag 19 april 2020

Kruipkelder draineren

Kruipkelder staat vooral in de wintermaanden goed onder water, Ondergrond: klei