Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Doorslaand en opstijgend vocht zijn de vaakst voorkomende vochtproblemen. Elk vochtprobleem is verschillend en heeft ook een andere aanpak nodig. Het injecteren van muren is een efficiënte manier om vocht te bestrijden. Ook impregneren is een vaak gebruikte vochtbehandeling.

Het is aangeraden om meerdere offertes te vergelijken voor jouw vochtbehandeling. Het is goed mogelijk dat deze vochtspecialisten elk een andere oplossing voor jouw vochtprobleem voorstellen. Dit heeft ook een impact op de kostprijs. Ook de eventuele herstelling van het pleisterwerk en schilderwerken kunnen in een vrijblijvende offerte worden opgenomen.

Om zeker van te zijn dat je in zee gaat met de beste specialist vergelijk je best een aantal offertes. Casius maakt het mogelijk om zonder verplichtingen meerdere vrijblijvende offertes te vergelijken. Wij brengen jou in contact met vochtspecialisten uit de regio. Met meer dan 200.000 aanvragen zijn wij al ruim 18 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Laat ons weten wat er moet gebeuren en kies de beste offerte voor jouw vochtprobleem.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een vochtexpert:

maandag 20 mei 2019

Buitenmuur impregneren en opnieuw bezetten

Achterbouw aan het huis is een aparte studio. Ik zou graag de ganse buiten muur laten impregneren en opnieuw bezetten. Bouwjaar huis 1928 en de te behandelen oppervlakte is ongeveer 7 x 2,5 meter.
woensdag 15 mei 2019

Oorzaak schimmelvorming opsporen

Ik heb schimmelvorming in een aparte wc van mijn appartement (binnenmuren). Ruikt ook muf. Muur voelt droog aan. In de rest van het appartement is er geen visueel probleem. Appartement is van 1937 en is gelegen op de 1ste verdieping (in totaal 3 bouwlagen).
vrijdag 10 mei 2019

Waterschade detecteren

Ik zou graag de oorzaak van een vochtprobleem in mijn huis willen laten detecteren en de herstelkosten weten. Badkamer is vol vlekken en zo verder een paar andere muren ook
woensdag 8 mei 2019

Waterschade detecteren

Vochtprobleem gehad vertrekken vanuit een prop in de hoofdleiding richting riool. Waterschade door een overlopende douchebak, schade aan plinten en laminaat.
dinsdag 7 mei 2019

Waterschade detecteren

Lek detecteren. mss van een wc of ergens anders
zaterdag 4 mei 2019

Herstellingswerken uitvoeren na waterschade

Het waterlek is reeds hersteld maar men moet ook de gevolgschade herstellen. Een beschimmelde binnenmuur, het plafond en het parket en eventueel betonnen onder grond moeten hersteld worden.
vrijdag 3 mei 2019

Waterschade aan scheidingsmuur

Vochtige muur herstellen na waterschade via de dakgoot. Vochtmeting van dat stuk muur ook voor herstelling.
dinsdag 30 april 2019

Gevel appartementsgebouw behandelen tegen vochtinfiltratie

Gevel appartementsgebouw, 2 verdiepingen, behandelen tegen vochtinfiltratie. 2 appartementen in de breedte en 2 boven over heel de geveloppervlakte.
maandag 29 april 2019

Vochtprobleem in de kelder oplossen

Na werken in het straat stroomt er enorm veel water binnen in de kelder en dit soms tot wel 15 cm. Vochtplekken op de muur en vochtige muren herstellen en behandelen.
zaterdag 27 april 2019

Herbepleisteren van vochtige plek in kelder

De bepleistering van de muren in de kelder valt van de muren. er is een muffe geur in de kelder.