Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Doorslaand en opstijgend vocht zijn de vaakst voorkomende vochtproblemen. Elk vochtprobleem is verschillend en heeft ook een andere aanpak nodig. Het injecteren van muren is een efficiënte manier om vocht te bestrijden. Ook impregneren is een vaak gebruikte vochtbehandeling.

Het is aangeraden om meerdere offertes te vergelijken voor jouw vochtbehandeling. Het is goed mogelijk dat deze vochtspecialisten elk een andere oplossing voor jouw vochtprobleem voorstellen. Dit heeft ook een impact op de kostprijs. Ook de eventuele herstelling van het pleisterwerk en schilderwerken kunnen in een vrijblijvende offerte worden opgenomen.

Om zeker van te zijn dat je in zee gaat met de beste specialist vergelijk je best een aantal offertes. Casius maakt het mogelijk om zonder verplichtingen meerdere vrijblijvende offertes te vergelijken. Wij brengen jou in contact met vochtspecialisten uit de regio. Met meer dan 200.000 aanvragen zijn wij al ruim 18 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Laat ons weten wat er moet gebeuren en kies de beste offerte voor jouw vochtprobleem.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een vochtexpert:

zaterdag 18 januari 2020

Vocht in slaapkamer verhelpen

Mijn slaapkamer heeft schimmel, opnieuw verven. Voorgevel isoleren. Last van schimmel (condens) van in muren.
woensdag 8 januari 2020

Vochtige kelder behandelen

Er zijn een aantal muren vochtig en we ruiken ook dat de kelder zeer vochtig is. Op zoek naar een specialist om een oplossign te voorzien.
zaterdag 4 januari 2020

Vochtbehandeling

Ik heb vochtproblemen binnenshuis en op de buitenmuur aanpalend bij de buren. We weten niet exact waar het vocht vandaan komt. De oorzaak moet dus nog gezocht worden.
maandag 30 december 2019

Herstellen vochtschade in kelder

Door foutief geplaatste digitale watermeter een waterlek van 15 kubieke meter water. Vocht en schimmelvorming; voornamelijk in kelder. Graag aanpak van vochtschade. Mogelijks herbepleisteren en dergelijke.
woensdag 11 december 2019

Vocht in de kelder behandelen

Door lek bij buren vochtige muur in kelder. Men moet de muur tegen vocht behandelen en herstellen.
woensdag 4 december 2019

Oorzaak vochtprobleem vaststellen en herstellen

Een vochtprobleem op een muur in de traphal. Dit is een buitenmuur waar gedeeltelijk de bouw van de buurman tegen staat. . De nu opgemeten waarden liggen erg hoog. Er is één zichtbare vlek van ongeveer 1 vierkante meter, waarden tussen 158-170. De volledige muur errond geeft waarden aan tussen 40 en 80.
zaterdag 16 november 2019

Herstellingen muren n.a.v vocht

Na een lek in 1 van de gemeenschappelijke leidingen in het gebouw hier, heb ik schade opgelopen aan mijn muur en dit tot op de vloer. De herstelling van de aangerichte schade.
vrijdag 15 november 2019

Oorzaak opzoeken van vocht in huis

Wij zitten met vocht/condens op onze binnenmuren in onze slaapkamers en willen hiervoor een oplossing.
maandag 11 november 2019

Opstijgend vocht behandelen en herbepleisteren

Na verschillende gevallen van waterschade, willen we een aantal muren opnieuw laten bezetten. Ook eventueel bekijken voor te steken van vals plafond/schilderen. Opstijgend vocht behandelen. 2 kleine muren opstijgend vocht + één muur lek van dak.
vrijdag 8 november 2019

Opstijgend vocht op de muren onderzagen of onderkappen

Wij hebben nu al enkele bedrijven gehad voor injecteren tegen opstijgend vocht, graag zouden wij nu bedrijven hebben die uitsluitend de muren onderzagen of onderkapen. Het zou gaan om al de muren te onder kappen of onderzagen. 1 muur, en in overleg mogelijks andere muren.