Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Doorslaand en opstijgend vocht zijn de vaakst voorkomende vochtproblemen. Elk vochtprobleem is verschillend en heeft ook een andere aanpak nodig. Het injecteren van muren is een efficiënte manier om vocht te bestrijden. Ook impregneren is een vaak gebruikte vochtbehandeling.

Het is aangeraden om meerdere offertes te vergelijken voor jouw vochtbehandeling. Het is goed mogelijk dat deze vochtspecialisten elk een andere oplossing voor jouw vochtprobleem voorstellen. Dit heeft ook een impact op de kostprijs. Ook de eventuele herstelling van het pleisterwerk en schilderwerken kunnen in een vrijblijvende offerte worden opgenomen.

Om zeker van te zijn dat je in zee gaat met de beste specialist vergelijk je best een aantal offertes. Casius maakt het mogelijk om zonder verplichtingen meerdere vrijblijvende offertes te vergelijken. Wij brengen jou in contact met vochtspecialisten uit de regio. Met meer dan 200.000 aanvragen zijn wij al ruim 18 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Laat ons weten wat er moet gebeuren en kies de beste offerte voor jouw vochtprobleem.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een vochtexpert:

dinsdag 23 juli 2019

Vochtprobleem oplossen, oorzaak achterhalen

We zitten in de keuken met een vochtprobleem van het dak afkomende, ondanks dat het al weken niet geregend heeft kwam er terug een vochtplek tevoorschijn. er werd al een nieuwe dakbedekking geplaatst met het gedacht dat het daar van kwam. Zijgevel paalt aan de keuken.
zondag 21 juli 2019

Opsporen van lek

Probleem ligt in een kleine verada van ongeveer 2m². Sommige tegels klinken hol, we hebben een halve tegel verwijderd, blijkt de lijm eraf te zijn. Wij denken aan een lek ergens aangezien een meter verder, nog steeds in de veranda, op de muur ook vochtvlekken zijn. (Denken wij). Er ligt een afvoer onder de veranda en ook is er een waterleiding.Opzoeken van lek en herstellen.
donderdag 18 juli 2019

Bezetten en waterdicht maken van kelder

We zijn gestart met de renovatie van een hoekwoning die opgesplitst is in 2 appartementen. De gedeeltelijke kelder van zo'n 15m² ziet er niet uit! Er zit al een bezetting tegen de wanden van op de betonvloer tot op ± 1.60m. daarboven zit nog metselwerk dat wel nog vast is maar vraagt toch om een bezetting of dergelijke..!? Er staat ook een 4 cm water in voor het moment maar het word niet meer als het niet regent! We denken dat het water mss via een afwatering aan de achterkant binnen kan komen..? Dus kort door de bocht, volledig bezetten en waterdicht maken.
dinsdag 16 juli 2019

Vocht op muren behandelen

Het vocht op het muur moet verwijderd worden door het muur af te kappen en producten gebruiken tegen vocht en de muren moeten dan opnieuw bezet worden en geschilderd worden.
maandag 15 juli 2019

Vochtprobleem met huiszwam oplossen

Bij het openbreken van een muur voor renovatie, zien we een soort wortels, plant in de muur zitten. We denken dat dit huiszwam of iets dergelijks iets. Op zoek naar een specialist die dit kan detecteren en de juiste herstelling uitvoeren.
maandag 8 juli 2019

Lek in douche en mogelijks vochtprobleem oplossen

Recent merken we op dat de siliconen afdichting van de douche niet meer optimaal is, en er dus water doorkomt. Nu merken we echter aan de andere kant van de muur een vochtplek, en zou er dus mogelijk een ernstiger probleem zijn, en dus meer nodig zijn dan het simpelweg vervangen van de siliconen afdichting. Ik zoek iemand die in eerste instantie een diagnose kan komen stellen, en afhankelijk van het resultaat het probleem daarna kan oplossen.
donderdag 4 juli 2019

Vocht in muren detecteren en schade herstellen

Waarschijnlijk na aanpassingen aan het dak zit ik nu met een vochtige muur. Men moet de oorzaak van het vocht detecteren, behandelen en ook de nodige herstellingswerken uitvoeren.
donderdag 27 juni 2019

Vocht in de kelder verhelpen

Bij hevige regenval op korte tijd komt er water in de kelder. Het water komt van onder de muren door.
donderdag 27 juni 2019

Vochtprobleem oplossen

Er zijn Met de wateroverlast twee kamers ondergelopen met water. ek. In 1van de twee kamers is het vocht al zichtbaar In de Muur.
maandag 24 juni 2019

Oorzaak geurhinder opsporen en oplossen

Sinds vorige week hebben wij een zeer vervelende geur op ons appartement. We hebben alles al binnenstebuiten gekeerd maar hebben geen idee vanwaar de geur afkomstig is. Momenteel is het niet meer te harden en zijn wij dringend naar iemand opzoek die ons hierbij kan helpen. Geen idee van waar het afkomstig is, de geur situeert zich op de benedenverdieping maar niet noodzakelijk bij de wc of lavabo. Indien u denkt dat u ons kan helpen, graag uw assistentie.