Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Doorslaand en opstijgend vocht zijn de vaakst voorkomende vochtproblemen. Elk vochtprobleem is verschillend en heeft ook een andere aanpak nodig. Het injecteren van muren is een efficiënte manier om vocht te bestrijden. Ook impregneren is een vaak gebruikte vochtbehandeling.

Het is aangeraden om meerdere offertes te vergelijken voor jouw vochtbehandeling. Het is goed mogelijk dat deze vochtspecialisten elk een andere oplossing voor jouw vochtprobleem voorstellen. Dit heeft ook een impact op de kostprijs. Ook de eventuele herstelling van het pleisterwerk en schilderwerken kunnen in een vrijblijvende offerte worden opgenomen.

Om zeker van te zijn dat je in zee gaat met de beste specialist vergelijk je best een aantal offertes. Casius maakt het mogelijk om zonder verplichtingen meerdere vrijblijvende offertes te vergelijken. Wij brengen jou in contact met vochtspecialisten uit de regio. Met meer dan 200.000 aanvragen zijn wij al ruim 18 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Laat ons weten wat er moet gebeuren en kies de beste offerte voor jouw vochtprobleem.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een vochtexpert:

dinsdag 28 juli 2020

Oorzaak waterschade achterhalen

Oorzaak waterschade in gang achterhalen en herstellen. (waarschijnlijk opstijgend vocht)
vrijdag 24 juli 2020

Waterdicht maken oude beerput

Ik heb een vochtprobleem in de kelder. Er sijpelt water uit de muur die grenst aan de beerput. Vermoedelijk moet de beerput terug waterdicht gemaakt worden.
dinsdag 14 juli 2020

Vochtprobleem in kelder opsporen en oplossen

Vochtprobleem in kelder opsporen en oplossen. Bij regenval komt er water langs de muur naar beneden en zelf de plafonddals druppen dan.
zaterdag 11 juli 2020

Vochtproblemen kruipkelder verhelpen

We hebben waterschade in onze kruipkelder die veroorzaakt is door een barts in leiding van de buren. Op eerste zicht is er enkel een stuk muur beschadigd.
donderdag 9 juli 2020

Laminaat opnieuw leggen

Na een lekkage dient de volledige bovenverdieping (55 vierkante meter) opnieuw voorzien te worden van laminaat, deze dient ook vooreerst uitgebroken te worden. De voegen van onze vloer dienen eveneens omgevormd te worden om zoutkristallen te neutraliseren.
dinsdag 7 juli 2020

Waterschade herstellen

Waterschade en vochtplekken herstellen. Is het gevolg van afbraak en opbouw aangrenzende woning. Schade is zichtbaar in hoek slaapkamer, daar heeft men vochtplekken met zwarte schimmel, ook in woonkamer en trapgang heeft men verkleuringen in pleisterwerk en het trapgat van de zolder vertoont ook vochtplekken en schimmel. Lekken zijn reeds hersteld deze week.
vrijdag 3 juli 2020

Waterschade herstellen

Waterschade herstellen. Na een bad kwam er water op de vloer te staan, onder de vinyl zijn de vijzen verroest en is er schimmelvorming en mogelijks ook schade aan de draagbalken.
dinsdag 30 juni 2020

Vochtprobleem nakijken

Vocht probleem dat van bovenbuur afkomt. En zou graag hebben dat iemand langs komt om te kijken en vast te stellen van waar het komt. Zodat bovenbuur het kan oplossen.
donderdag 25 juni 2020

Herstellen gevolgschade waterschade

Lek herstellen. Waterschade aan plafond ingemaakte kast aan terras herstellen. Ook bepleistering herstellen. Eventueel ook het terrasmuurtje herstellen.
donderdag 25 juni 2020

Vochtschade herstellen

Vochtschade in buitenmuur herstellen. Lek door probleem plat dak en regenwaterafvoer. De schade is in de buitenmuur naast de keuken. Keukenbouwer reeds gecontacteerd om keukenkasten te verwijderen.