Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een vochtexpert uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende vochtexperts. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere vochtexperts uit uw regio.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vochtexpert een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat uw project zal kosten. Naast de prijs kunt u bij Casius ook de vochtexperts vergelijken op vlak van professionaliteit en vakmanschap.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vochtexperts in uw regio.

Voor een goede en betrouwbare vochtexpert uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Bent u op zoek naar een vochtexpert in aan andere regio ? Geen probleem, we hebben namelijk vakmannen over heel België. Om een andere regio te selecteren kunt u in de rechterkolom onder steden de gewenste regio kiezen.

Vanuit heel België zijn er reeds gratis offertes aangevraagd bij vochtexperts voor een grote variëteit aan werken. Sinds 2000 ontvangen klanten dagelijks offertes van een vochtexpert voor hun uniek project. Het complete overzicht van vrijblijvende aanvragen bij een vochtexpert voor vochtbehandeling staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vochtexpert:

donderdag 19 april 2018

Muur vochtvrij maken

30m2 muur laten isoleren Onze muren van de living zijn op sommige plekken geel en met schimmel . Nakijken vanwaar het komt en oplossen.
woensdag 18 april 2018

Opmaken bestek na waterschade

Waterschade in slaapkamer. Muur dient hersteld te worden , pleisterwerk en behangwerk.
zondag 15 april 2018

Oorzaak opsporen vocht en herstellen muur met vochtprobleem

Er zit vocht in de binnenmuur van de voorgevel. De bedoeling is om de oorzaak van het vochtprobleem vast te stellen, een voorstel voor oplossen van het vochtprobleem te formuleren en de herstelwerken uit te voeren.
vrijdag 13 april 2018

Vochtbehandeling stenen buitenmuur

We hebben een gemeenschappelijke stenen buitenmuur met crepi. Buren hebben een bloembak langs hun kant geplaatst en nu krijgen wij onderaan vochtige plekken. Daar het een muur is op de binnenkoer hadden we die graag weer in orde gehad.
woensdag 11 april 2018

Herstellingen uitvoeren na opstijgend vocht

Als het buiten regent komt er vocht door de vloer naar boven. Muren en vloer zijn vol schimmel. Waarschijnlijk is dit opstijgend vocht. Op zoek naar een vakman om dit probleem op te lossen en herstellingen uit te voeren.
woensdag 11 april 2018

Vochtschade muur achterhalen en herstellen

Ik heb vochtschade aan de muren van de woonkamer. Echter weet ik niet waar de schade vandaan komt. Ik zoek naar een specialist om de oorzaak te achterhalen en te herstellen.
maandag 9 april 2018

Vochtdetectie uitvoeren

Ik merk dat mijn buiten muren vochtig zijn en wil graag een vocht detectie doen. Na de detectie ook uiteraard herstellen van oorzaak.
donderdag 29 maart 2018

Vochtexpertise uitvoeren

Vochtproblemen op een gelijkvloers appartement. Schimmel in een slaapkamer. Vocht in badkamer kan moeilijk weg. We zouden graag weten wat de oorzaak is van de schimmel en wat de beste oplossingen zijn om deze problemen te kunnen (laten) oplossen.
woensdag 28 maart 2018

Herstelling na waterschade

Gelijkvloers: plaatselijk vochtschade ,waarschijnlijk als gevolg van opstijgend vocht uit de kruipruimte: plaatselijk afkappen, injecteren, bepleisteren, afwerken. Verdieping: plaatselijk vochtschade in muur tussen badkamers en naastliggende ruimte, ter plaatse van afloop die ingewerkt is in de muur. Mogelijk daar een lek. Openmaken, herstellen, pleisteren, afwerken.
dinsdag 27 maart 2018

Vochtbestrijding in huis

Het huis van mijn moeder heeft last van opstijgend vocht in verschillende plaatsen in haar huis. Graag een vochtspecialist. Is al enkele jaren bezig. Ter plaatse komen kijken.
maandag 26 maart 2018

Vochtprobleem oplossen en muur herplakken

Wij zitten men een vochtprobleem op 1 muur van ongeveer een 4 tal meter en willen dit graag laten behandelen.
woensdag 21 maart 2018

Herstellingen uitvoeren na waterinfiltratie

Water infiltratie via uitstekend balkon naar ondergelegen slaapkamer. Waterdicht maken balkon en herstellen gevolgschade plafond slaapkamer. Ook moet men de douche herstellen en gevolgschade van een ander lek in de badkamer. Tot slotte ook schade aan Epoxyvloer herstellen of deels vervangen.
dinsdag 13 maart 2018

Opstijgend vocht behandelen

Ik heb last van opstijgend vocht en zou graag 2 muren van een 7,5 m laten opspuiten. Ik weet echter niet of men dit langs binnen of langs buiten moet behandelen. Deze muren zijn sinds vorig jaar geplakt, waar mogelijk (ik denk 1 zijde) zou ik het liefst langs mijn buitenmuur werken.
maandag 12 maart 2018

Vochtprobleem nakijken badkamer

Iemand om het vochtprobleem in de badkamer na te kijken. Plafond vertoond vochtige plekken.
zaterdag 10 maart 2018

Schimmel in de slaapkamer detecteren en herstellen

We hebben schimmelvorming in de slaapkamer. Dit tot op een hoogte van 1 meter hoog. Ik zoek iemand voor de detectie te doen en de herstelling te maken. Onder de slaapkamer is er een kruipkelder.
vrijdag 9 maart 2018

Opstijgend vocht behandelen en muren herstellen

Vochtprobleem in de woonruimte en keuken, dit is opstijgend vocht. Dit willen we laten behandelen en ook de gemeenschappelijke muur opnieuw laten bezetten en behangen. Er zijn ook nog andere ruimtes die men mogelijks moet behandelen.
donderdag 8 maart 2018

Herbepleisteren en opnieuw schilderen van muren

In de woonruimte zijn er twee muren die beschadigd zijn door vochtschade. Hier moet de muur terug (deels) opnieuw bezet worden, beschadigde plinten moeten worden vernieuwd en alles moet terug geschilderd worden.
woensdag 7 maart 2018

Schimmelprobleem oplossen

Zwarte schimmelvorming op muur en gedeelte plafon hoek slaapkamer in appartement. Vermoedelijk te weinig verlucht/verwarmd door huurder.
zondag 4 maart 2018

Vochtprobleem oplossen

Wij zijn bezig met renoveren van een oude drukkerij maar er zit veel vocht in de muren. Ik zoek een specialist om de oorzaak te achterhalen en om de herstellingen uit te voeren.
dinsdag 27 februari 2018

Herstellen/Oplossen van vocht in kelder

Vochtprobleem in de kelder, alle muren staan vochtig. De muren van de kelder zijn vochtig.
dinsdag 27 februari 2018

Stuccen in huis door vochtprobleem

Wij zitten nu al een paar maanden met een vochtprobleem op het gelijkvloers en 1s te verdieping, alsook in de keuken en berging. Doordat de aannemer van de buren hun dak niet dicht legt, sijpelt het water tussen de 2 muren en hebben wij een vochtprobleem.
dinsdag 27 februari 2018

Herstellen waterschade aan plafond

Kraan van bad was niet helemaal goed dichtgedraaid waardoor bad gedurende de nacht is overgelopen en er water langs meterkast naar beneden druppelde. Hierdoor is er een vochtplek ontstaan in de woonkamer op het plafond. Kortom éénmalig incident.
dinsdag 20 februari 2018

Vochtprobleem oplossen

Wij hebben sinds een aantal weken druppels hangen op het plafond van de slaapkamer en ook in de profielen van de ramen. Ook in de gang hebben we hetzelfde probleem. We zijn op zoek naar een specialist die dit probleem kan oplossen.
maandag 19 februari 2018

Vochtprobleem in muur verhelpen

Vocht in muur in lijn waar vroeger een groot raam heeft gezeten. Er in 1 lijn vocht in de buitenmuur zit. Is er nergens anders in de woning spraken van opstijgend vocht in de muren enkel in de achtermuur aan het terras waar vroeger een groot raam heeft gezeten. Ik zoek een specialist die dit probleem kan oplossen.
vrijdag 16 februari 2018

Muren injecteren tegen opstijgend vocht en kelder tochtvrij maken

Wij gaan heel binnenkort onze woning renoveren en denken er aan op onze muren te laten injecteren tegen opstijgend vocht. We hebben momenteel nog nergens schimmelvorming. We gaan op onze volledige benedenverdieping een nieuwe betonplaat met pur en chape laten leggen. Hiernaast willen we ook graag onze kelder tochtvrij laten maken. Het vocht komt bij ons binnen als het heel veel regent en komt binnen waar de vloer en de muur samen komen. Het gaat om een kelder van ongeveer 2.6 m².
woensdag 14 februari 2018

Oorzaak achterhalen vochtprobleem

Oorzaak vochtproblemen na te checken.Oppervalkte : 15 vierkante meter Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken : Vochtplekken in de muur, vermoedelijk door scheuren in de gevel
woensdag 14 februari 2018

Vocht in woning achterhalen en behandelen

Ik heb een serieus vocht en schimmelprobleem in onze wasplaats. Ik zit met opstijgend vocht in een natte en niet-geventileerde ruimte. Graag zou ik dit asap willen laten bekijken en behandelen.
maandag 12 februari 2018

Vochtprobleem in living oplossen

Ik heb in de living een groot venster met bovenaan schuin venster met serre effect. In de hoek bovenaan is er een grote vochtinsijpeling zichtbaar. Ik zoek iemand die de oorzaak kan detecteren en ook de herstelling kan uitvoeren.
vrijdag 9 februari 2018

Herstellen van vochtschade

In de hoek van de dakgoot, heeft het een deel binnen geregend, daardoor schade aan vals plafond en muur. Op zoek naar iemand voor het opmaken van een offerte tevens ook voor de verzekering.
woensdag 7 februari 2018

Waterinfiltratie muur aan straatkant

In de kelder aan straatkant elke keer wanneer het regent komt er water binnen langs de muur. Eerst was er 1 gat nu reeds 3 gaten. We hebben de muur in de kelder afgebroken om beter te zien en men kan duidelijk het probleem zien... maar wat te doen.... kan er eens iemand zijn advies komen geven
maandag 5 februari 2018

Vohtprobleem in muur leefruimte

Er is een vochtprobleem in de leefruimte van onze woning. Muur naast het raam dat uitkijkt op de tuin heeft een vochtplek. Heb gisteren 2 zwammen ontdekt, en er zijn zwarte puntjes op het pleister. Dit hoewel er ruim voldoende verlucht wordt.
vrijdag 2 februari 2018

Vochtprobleem in de garage en badkamer oplossen

Wij hebben vochtproblemen in de garage op het gelijkvloers. We vermoeden dat dit opstijgend vocht is. Er zijn regelmatig vochtplekken op 2 bepaalde muren, en deze komen voor op verschillende hoogten op de muur. Aan de buiten kant van deze muren is gewoon aarde.
donderdag 1 februari 2018

Onderzoek oorzaak waterinsijpeling

Vochtspecialist: Ik heb een probleem met vocht insijpeling via het raam in mijn appartement die ik sinds vandaag verhuur. Ik weet niet waar het probleem ligt. De kanaaltjes zijn vrij en afkitting helpt niet. Er ligt soms als het regent een plasje op de vensterbank (niet altijd). Kan iemand mij helpen, zonder dat ik nieuwe ramen dien te steken?
woensdag 31 januari 2018

Vochtdetectie in woning uitvoeren

Bij felle regen én wind komt er vocht tot in onze gang. Ook in onze keuken zitten we dan met een vochtprobleem. Het water loopt dan zachtjes van de muren.
woensdag 24 januari 2018

Lek in kelder muur dicht maken

Een paar weken geleden is een blokje bezetting van de keldermuurtje gevallen. Hier kwam insijpeling water door. Dit gat heb ik hersteld. Na een tijd komt het water er ergens anders langs kleine gaatjes uit. Dus deze heb ik ook bijgewerkt. Maar het verplaatst zich steeds. Dus is het oorspronkelijke lek niet goed gedicht.
dinsdag 23 januari 2018

Schimmelvorming bestrijden

Ik heb schimmelvorming in 2 kamers van mijn woning. Ik vermoed dat deze van de dakgoot komen omdat die ooit is overgelopen. Graag wil ik een expert laten langskomen om te kijken waar het probleem zit en voor dit te herstellen.
maandag 22 januari 2018

Herstellen van muren en plafonds na waterschade

Ik zou graag contact willen opnemen met een aannemer voor waterschade bij ons in het appartement. In de keuken is er veel vochtschade. Muur en plafond moet hersteld worden. Alsook enkele meubelen in de keuken zelf.
maandag 22 januari 2018

Herstellen muren en plafond na waterschade

Muur van 5m² n een muur van 3 m² te herstellen na waterschade
zaterdag 20 januari 2018

Vochtprobleem in bad-en slaapkamer oplossen

Wij hebben vocht en ook schimmel in onze badkamer en slaapkamer. In de badkamer is het voornamelijk boven de douche en aan het raam van de badkamer. Wij zoeken iemand om het probleem te detecteren en ook op te lossen.
zaterdag 20 januari 2018

Herstellen muren kinderkamers

Herstellen van de muren kinderkamers waterschade, vochtprobleem.
vrijdag 19 januari 2018

Kelder waterdicht maken

Wij hebben een kleine kelder van ongeveer 4 m² waarbij langs de zijmuren door kleine barstjes grondvocht binnensijpelt. De bodem is daarom steeds met een laagje water gevuld bij hoge grondwaterstand. Denkelijk moeten de muren eens gecoat worden.
donderdag 18 januari 2018

Vochtprobleem aan oude muur behandelen

Ik heb vocht aan het plafond aan de schouw in mijn leefruimte. De schouw is van baksteen en niet meer in gebruik. De schouw gaat door het hellend dak van de leefruimte naar buiten. Op de plaats waar ze het plafond raakt is zijn de bakstenen vochtig. Het dak is 3 maanden geleden gerenoveerd.
woensdag 17 januari 2018

Oorzaak vochtprobleem appartement

Ik heb een vochtprobleem in 3 kamers van mijn appartement - boven de muren. Graag zou ik een diagnose wensen hiervoor. Ik ben eigenaar en er zijn huurders die er wonen.
dinsdag 16 januari 2018

Herstellen waterschade aan muren en plafond

Herstellen van waterschade aan de muur en het plafond van de slaapkamer, veroorzaakt door een slechte waterafvoer aan het dak van de buurman. De voorgevelmuur van de slaapkamer en de muur zit vol vocht en de gyproc platen zijn losgekomen. Aan het plafond van de slaapkamer, hebben we een lek wanneer er veel wind is, er is waterschade aan de latten van het plafond en aan de isolatie daarboven.
dinsdag 16 januari 2018

Onafhankelijke expertise vochtprobleem

Na de renovatie werd er schimmelvorming vastgesteld in de slaapkamer en stonden de druppels op de muren in aanpalende badkamer (achterste kamer) van ons appartement. Er werd een ventilatiesysteem geplaatst waardoor de badkamer en slaapkamer zichtbaar minder vochtig waren. Nu opnieuw 1 jaar later, treffen we schimmel aan op muur achter kleerkast in slaapkamer (ondanks ventilatiesysteem). Graag advies om dit op te lossen.
dinsdag 16 januari 2018

Herstellen vochtschade op muren en pleisterwerken

Stucwerken: Na waterlek in badkamer, nu vochtplekken en schimmel op aangrenzende kamers en parketvloer wat bol komen staan. Graag herstelling.
maandag 15 januari 2018

Herstellen van muren na waterschade

We hebben waterschade gehad in een kelder waarbij vocht door de muur met de buren kwam. Het probleem bij de buren zou zijn opgelost maar de muur blijft vochtig. We wensen de schade te laten herstellen en de muur tegen vocht te behandelen. De voegen zijn los gekomen, graag herstellen. En tegen vocht behandelen. De muur is 4 meter lang, en 1 meter hoog ongeveer.
maandag 15 januari 2018

Waterdicht maken van kelder

Wij hebben een vochtprobleem in onze kelder. Het water komt binnen langs één muur (4- 5 meter breed) waardoor er een plas op de grond ontstaat. Graag waterdicht maken. Best ter plaatse komen kijken.
zaterdag 13 januari 2018

Detecteren vochtprobleem

Ik heb 1 buitenmuur die zichtbaar vochtschade heeft. Ik wil graag laten controleren waar de vochtschade vandaan komt. Mogelijk zijn de dekstenen aan vervanging / herstel toe.
vrijdag 12 januari 2018

Herstellingen na vochtschade

Wij hebben vochtschade opgelopen in onze woning met schimmel als gevolg. De schade beperkt zich tot een kamer, wij willen dit graag laten herstellen.

Partners

Partners van Casius