Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een vochtexpert uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende vochtexperts. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere vochtexperts uit uw regio.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vochtexpert een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat uw project zal kosten. Naast de prijs kunt u bij Casius ook de vochtexperts vergelijken op vlak van professionaliteit en vakmanschap.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vochtexperts in uw regio.

Voor een goede en betrouwbare vochtexpert uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Bent u op zoek naar een vochtexpert in aan andere regio ? Geen probleem, we hebben namelijk vakmannen over heel België. Om een andere regio te selecteren kunt u in de rechterkolom onder steden de gewenste regio kiezen.

Vanuit heel België zijn er reeds gratis offertes aangevraagd bij vochtexperts voor een grote variëteit aan werken. Sinds 2000 ontvangen klanten dagelijks offertes van een vochtexpert voor hun uniek project. Het complete overzicht van vrijblijvende aanvragen bij een vochtexpert voor vochtbehandeling staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vochtexpert:

dinsdag 14 augustus 2018

Vochtanalyse uitvoeren

Op verschillende plaatsen in huis zijn er aanwijzingen dat er mogelijks een vochtprobleem is. Graag analyse en voorstel van een mogelijke oplossing.
maandag 13 augustus 2018

Insijpelend vocht via terras nakijken

Wij hebben last van vochtige terrassen. Het lijkt erop dat ze niet goed afwateren en het vocht begint in te sijpelen waardoor de bezetting loskomt. Het gaat om een gebouw dat in 5 appartementen is verdeeld, met 3 kleine terrasjes (daar is het probleem het duidelijkst) en 1 groter dakterras.
zaterdag 11 augustus 2018

Plafond herstellen na waterschade

Plafond herstelling gedeeltelijk of volledig De beschadigde oppervlakte is : 1x in de living van +/- 1m² 1x in de slaapkamer (+/- 4 op 5m²)
vrijdag 10 augustus 2018

herstelling vloer en muren

Een lekdetectiebedrijf heeft waterschade vastgesteld. De vloer komt omhoog en de scheidingsmuur met de buur is vochtig. De verzekering vraagt om een bestek voor herstel van de vloer en de muren. Kan u langskomen om een zicht te krijgen op de situatie een bestek op te maken
donderdag 9 augustus 2018

Muurtje bepleisteren en behangen na waterschade

Na een waterlek bij mijn bovenbuur heb ik schade aan een stuk behangpapier en schimmel in mijn keukenkasten ( 2mx2), waarvan ik niet weet of er nog vocht achter de keukenkasten in de buitenmuur zit.
vrijdag 3 augustus 2018

Vochtprobleem aanpakken

We hebben onlangs een huis gekocht De achtergevel (40m²) vertoont vochtplekken langs de binnenkant van het huis En ter hoogte van 1slaapkamer, de keuken, en de badkamer alle 3 de ruimtes beschikken over een venster maar niet over een ventilatie systeem Graag vocht probleem detecteren
woensdag 25 juli 2018

Vochtprobleem opsporen en aanpakken

Alles zag er goed uit, geen vochtproblemen, ook nagevraagd. Bij bezoek aan woning recent zagen wij vochtplekken op één van de binnenmuren vandaar graag een vochtspecialist. (waar voordien een kast stond).
dinsdag 24 juli 2018

Kelder vochtvrij maken en muur herstellen

We hebben waterlast in de kelder, zowel uit de vloer en uit de muren (1 muur) stroomt vaak water. Graag hadden we de kelder vochtvrij gekregen zodat de plaats terug zou kunnen dienen.
zaterdag 21 juli 2018

Vochtprobleem opsporen en behandelen

Vochtbehandeling binnen Meet de vochtigheid op de begane grond en los het probleem op door oplossingen te geven. De luchtvochtigheid is binnen. Traitement d'humidité à l'interieur Mesure de l'humidité au Rez-de-chaussée et resoudre le problème en donnant des solutions. L'humidité se situe à l'interieur.
dinsdag 17 juli 2018

Waterschade muur aanpakken

Ik heb waterschade door de bovenburen op het plafond en zou het graag laten maken. en water detectie zal ook aan te raden zijn om de oorzaak aan te pakken
dinsdag 17 juli 2018

Muur herstellen na waterschade

De muur van 20m² moet opnieuw in orde gebracht worden na vocht problemen en terug geschilderd worden . Verf via de vakman kopen
maandag 16 juli 2018

Oorzaak zoeken en herstellen van vocht aan muur

Ik heb een vochtschade in mijn slaapkamer op een gemeenschappelijke muur met mijn buren. Graag opsporen en renoveren. Ongeveer een 4 meter op 3 meter.
maandag 16 juli 2018

Herstellingen uitvoeren na opstijgend vocht binnenmuren

Na aankoop van een laagbouw hebben we gemerkt dat er waarschijnlijk een probleem is van opstijgend vocht daar het behang rondom tot op een hoogte van 30 a 40 cm los hangt en de bezetting onderaan verkleurd en hol klinkt als je er op klopt de woning stond 4 jaar leeg maar muren voelen wel droog aan , de woning is van eind jaren 60 maar heeft wel in 1992 nieuwe bezetting gehad . De woning is 7. 40 breedte en 8,50 diep is drie gevel woning met een binnen muur van ook 8. 40 m deze heeft ook vocht gehad.
zondag 15 juli 2018

Vochtprobleem oorzaak opzoeken en oplossen

In onze keuken hangt er 1 lichtarmatuur. Deze werkte na een tijd niet meer. Toen ik deze van het plafond haalde zat het armatuur vol water! Er lekt zeer traag water door de elektriciteitsleiding of langs de ophangpluggen. Dit gaat zeer traag, druppel per druppel. Ik dacht eerst dat het bouwwater was, maar nu zijn er ook vochtplekken of -kringen rond het lichtpunt. Boven de keuken bevind zich een slaapkamer en bij mijn weten zijn er geen waterleidingen. Ik heb dus iemand nodig die dit lek zsm. Kan opsporen en dichten.
woensdag 11 juli 2018

Vochtprobleem oorzaak zoeken en oplossen

In mijn huis heeft één hoek in de living last van vocht. Loopt door tot de kamer erboven. Ik vermoed een lek in een buis achter de muur? Ik zoek iemand die dit probleem wil bekijken en een oplossing kan bieden.
dinsdag 10 juli 2018

Muur na waterschade herstellen

Herstellen van muur na waterschade de muur is ongeveer 3 m². Beetje afkappen en stuccen.
maandag 9 juli 2018

Oorzaak vochtprobleem zoeken

In het nieuwe huis dat ik kocht bladert op één muur verf los. Ik ben echter niet zeker of dit een vochtprobleem betreft. Onze kelder, die er bijna onder zit, heeft wel last van grondwater, dus misschien dat dit het probleem zou kunnen vormen. Ik ben dan ook nieuwsgierig naar mogelijks te nemen maatregelen.
donderdag 5 juli 2018

Oorzaak vochtprobleem opzoeken

Wij hebben vocht in 1 van onze slaapkamers op de muren. Wij zouden graag een vochtexpert aanstellen die de oorzaak van de vocht beschrijft.
maandag 2 juli 2018

Expert vocht probleem in living en eetruimte

We hebben een huis gekocht en wouden hier vandaag in beginnen werken. Bij het aftrekken van het behangpapier in zowel eetplaats als living merkten we dat er vocht in de muren zit.
woensdag 20 juni 2018

Herstellen vochtschade

Schade in de hal door vochtinfiltratie via de muur. Vochtprobleem door buurman. We moeten nu schade laten vaststellen en nadien de werken te laten uitvoeren. Muur afkappen en herbepleisteren (en maatregelen nemen tegen vocht) + afwerken.
dinsdag 19 juni 2018

Vochtvrij maken van stookruimte/kelder

Vochtvrijmaken en behandelen tegen opstijgend vocht van stookruimte/kelder 10m²
dinsdag 12 juni 2018

Vochtdetectie voor oorzaak vochtprobleem op te lossen

We hebben sinds enkele maanden een vochtprobleem in de slaapkamer dit komt mogelijks van een lek in het dak of vochtinfiltratie via de muren. We zouden graag een vaststelling hebben van het probleem en een offerte voor een mogelijke oplossing.
zondag 10 juni 2018

Herbepleisteren en herschilderen na vochtschade

In 5 appartementen zijn vochtplekken opgetreden. Ondertussen is de oorzaak weggenomen en is er blaasvorming/verkleuring achter gebleven op een tiental verschillende plaatsen. Dit dient hersteld te worden.
zaterdag 9 juni 2018

Afvoerlek in muur kelder detecteren

We zitten met een lek in de muur van de kelder waarschijnlijk afkomstig van de buren. Dit is geen vocht, maar een zwarte vloeistof die een heel sterk geur met zich meebrengt. Wij hebben daar geen enkel afvoer op die plaats daarom denken we dat het van de buren komt.
maandag 4 juni 2018

Vochtprobleem oplossen

De muren die aangrenzende aan de douche zijn heel vochtig aan de achterkant. Dit voor een totaal oppervlakte van 4m² Graag een vochtspecialist hier omtrent gehad om het probleem grondig te onderzoeken en verhelpen
maandag 4 juni 2018

Vochtprobleem detecteren en herstellen

Na plaatsing inloop douche is er een vochtprobleem in de aangrenzende muur verschenen. Graag iemand die het probleem kan komen vaststellen en ook herstellen
maandag 4 juni 2018

Strukken van stukje muur door vochtschade

Wij hebben vorige week een lek gehad vanuit het dak. Pleisterwerken muur. Oppervlakte ongeveer 2 a 4 m².
donderdag 31 mei 2018

Vocht in kelder analyse

Vocht in de kelder- vocht op de muren, en schimmelvorming. (muren voelen vochtig aan en in de hoeken beneden schimmelvorming, niet altijd). Geen plassen.
woensdag 23 mei 2018

Herbepleisteren van vochtige plek

Vochtplek boven raam in kamer aan voorkant van het huis, op bovenste verdieping onder dakgoot. Komt van de dakgoot, ook graag herstelling. Herbepleisteren
maandag 14 mei 2018

Vochtplekken behandelen

Vocht muren Door lek in dak behandelen De vochtplekken zijn aanwezig op verschillende kamer
dinsdag 8 mei 2018

Vochtexpert expertise uitvoeren

In de kelder onze residentie worden we geconfronteerd met vochtproblemen. Om te vermijden dat er maar lukraak reparaties of werken uitgevoerd worden met 'de hoop' dat de problemen weg zullen blijven, hadden we graag eerst een onafhankelijk expertise laten uitvoeren
maandag 7 mei 2018

Vochtprobleem zoldervloer/plafond slaapkamer

Er doet zich een klein vochtprobleem voor in 2 slaapkamers. Volgens mij is het afkomstig van de zoldervloer, die misschien onvoldoende geïsoleerd is en er ergens misschien vocht op de zoldervloer blijft liggen. Graag had ik gehad dat er iemand voor dit probleem zou langskomen. De zolder is 30m²
maandag 7 mei 2018

Barsten binnenmuren herstellen

Ik heb op verschillende plaatsen barsten in de binnenmuren alsook in de inkomhal. Sinds kort ook in de badkamer een kleine scheur. Het is eveneens ook een vochtige woning. Ik ben op zoek naar een vakman om deze schade te herstellen.
zondag 6 mei 2018

Vochtexpertise uitvoeren

Ik heb in een hoek van mijn huis vocht van boven tot bijna helemaal beneden
vrijdag 4 mei 2018

Daklekkage behandelen

Toelichting over het vochtprobleem en de gewenste werken : Vochtplek in slaapkamer grenzend aan plat dak en op zelfde hoogte in de muur daaronder in de living. Vermoeden lekkage plat dak
donderdag 3 mei 2018

Vochtprobleem muur oplossen

We hebben een vochtprobleem, en weten niet waar het vandaan komt, waarschijnlijk van een buitenmuur en/of het dak. Op beide muren van de gelijkvloers en eerste verdieping zit een schimmelvlek aan de bovenkant van de buitenmuur. Graag willen we dit probleem oplossen.
woensdag 2 mei 2018

Vochtanalyse woning

Betreft bel-étage woning met badkamer op de 2 de verdieping. Schimmelvorming op de plafonds en net boven de ramen in de aanpalende slaapkamers (3). Vermoedelijk onvoldoende verlucht.
maandag 30 april 2018

Kelder reinigen

Door een groot waterlek in de riolering van de straat is er via de kelderaansluiting met de riolering een grote hoeveelheid modder en slib terechtgekomen in de kelder van de woning . De oppervlakte van de kelder is ongeveer 30 m², en bestaat uit 4 compartimenten. Er staat nog steeds een laag van ongeveer 10 cm slib in de kelder.
zondag 29 april 2018

Vochtprobleem tuinmuur oplossen

Wij zoeken iemand die gespecialiseerd is in het wegnemen van vocht in een tuinmuur in onze stadstuin. Het betreft twee stukken muur die voorheen afgedekt waren door een bijbouw. De muren zijn met muurdeksels afgewerkt en met cementbezetting afgewerkt als ze droog waren. En toch komen er nu rondvormige plekken te voorschijn die er nat uitzien. Ze voelen niet zo nat maar krijgen wel witte randen met zoutkristallen rond.
zondag 29 april 2018

Kelder waterdicht maken

Ik zoek dringend iemand die de muren en het plafond van mijn kelder (4*2m vloeroppervlakte) opnieuw in orde kan brengen na aantasting door condensatie. Er is geen verluchting in de kelder aanwezig. Ook moet men nieuwe tegels plaatsen.
zondag 22 april 2018

Opsporen lek in buis

Op zoek naar een specialist om de oorzaak van de waterlek op te sporen en te herstellen, denken maar zijn niet zeker dat het een lek in de buis is.
donderdag 19 april 2018

Muur vochtvrij maken

30m2 muur laten isoleren Onze muren van de living zijn op sommige plekken geel en met schimmel . Nakijken vanwaar het komt en oplossen.
woensdag 18 april 2018

Opmaken bestek na waterschade

Waterschade in slaapkamer. Muur dient hersteld te worden , pleisterwerk en behangwerk.
zondag 15 april 2018

Oorzaak opsporen vocht en herstellen muur met vochtprobleem

Er zit vocht in de binnenmuur van de voorgevel. De bedoeling is om de oorzaak van het vochtprobleem vast te stellen, een voorstel voor oplossen van het vochtprobleem te formuleren en de herstelwerken uit te voeren.
vrijdag 13 april 2018

Vochtbehandeling stenen buitenmuur

We hebben een gemeenschappelijke stenen buitenmuur met crepi. Buren hebben een bloembak langs hun kant geplaatst en nu krijgen wij onderaan vochtige plekken. Daar het een muur is op de binnenkoer hadden we die graag weer in orde gehad.
woensdag 11 april 2018

Herstellingen uitvoeren na opstijgend vocht

Als het buiten regent komt er vocht door de vloer naar boven. Muren en vloer zijn vol schimmel. Waarschijnlijk is dit opstijgend vocht. Op zoek naar een vakman om dit probleem op te lossen en herstellingen uit te voeren.
woensdag 11 april 2018

Vochtschade muur achterhalen en herstellen

Ik heb vochtschade aan de muren van de woonkamer. Echter weet ik niet waar de schade vandaan komt. Ik zoek naar een specialist om de oorzaak te achterhalen en te herstellen.
maandag 9 april 2018

Vochtdetectie uitvoeren

Ik merk dat mijn buiten muren vochtig zijn en wil graag een vocht detectie doen. Na de detectie ook uiteraard herstellen van oorzaak.
donderdag 29 maart 2018

Vochtexpertise uitvoeren

Vochtproblemen op een gelijkvloers appartement. Schimmel in een slaapkamer. Vocht in badkamer kan moeilijk weg. We zouden graag weten wat de oorzaak is van de schimmel en wat de beste oplossingen zijn om deze problemen te kunnen (laten) oplossen.
woensdag 28 maart 2018

Herstelling na waterschade

Gelijkvloers: plaatselijk vochtschade ,waarschijnlijk als gevolg van opstijgend vocht uit de kruipruimte: plaatselijk afkappen, injecteren, bepleisteren, afwerken. Verdieping: plaatselijk vochtschade in muur tussen badkamers en naastliggende ruimte, ter plaatse van afloop die ingewerkt is in de muur. Mogelijk daar een lek. Openmaken, herstellen, pleisteren, afwerken.

Partners

Partners van Casius