Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een vochtexpert uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende vochtexperts. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere vochtexperts uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vochtexperts.
Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Antwerpen, kan u deze hier kiezen: Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vochtexpert voor vochtbehandeling in de provincie Antwerpen staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een vochtexpert in Antwerpen:

woensdag 30 januari 2019

Kelder waterdicht maken

Mijn schoonzoon heeft een oud huis gekocht, in de kelder zijn de eternit buizen vervangen door oranje plastiek riool buizen maar de badkamer en de keuken zijn niet onder keldert ik denk dat daar nog oude buizen liggen die nu ingezakt zullen zijn, en ik denk dat de vloer open moet gemaakt worden, er ligt ook een plastieken beerput in de veranda.
woensdag 23 januari 2019

Herstellen plafond en muren na waterschade

Wegens waterschade gyprocplafond en mogelijk zijmuur beschadigd(scheur en blazen). Momenteel volledig droog. Plafond zou moeten bijgewerkt worden en herschilderd. Muur is te bekijken. Plafond en muren zijn nieuw gezien totale renovatie 1 jaar geleden.Plafond is ongeveer 11m² en verf is nog aanwezig.
dinsdag 15 januari 2019

Vochtprobleem detecteren en behandelen

Een buitenmuur vertoont doorslaand vocht. Ook de binnenmuur vertoont vochtige blazen. Op zoek naar de vermoedelijke oorzaak van de vochtsymptomen (zowel binnen als buiten) op de muur onderaan de autodoorgang van Kipdorp 40 hebben we geen onmiddellijke oorzaak kunnen detecteren. De nabijgelegen HVAC schacht is droog en ook de nabijgelegen keuken op de eerste verdieping vertoont geen lekkage. Aan deze keuken zien we wel een oude schoorsteen die niet meer in gebruik is, maar vermoedelijk word deze schacht gebruikt voor afvoer van regenwater. Wij hebben het dak waarvan dit regenwater afkomt helaas niet kunnen inspecteren bij gebrek aan een geschikte ladder. Er bestaat een grote kans dat de oorzaak te vinden is bij dit dak of oude schacht. Een andere mogelijkheid is een douche die lekt.
maandag 24 december 2018

Oorzaak schimmel op gevels vaststellen en behandelen

Augustus 2018 lieten we de achtergevel afwerken met een hydrofugelaag, alsook een klein stukje van de zijgevels. Nu enkele maanden verder heeft het nog eens goed geregend en is er schimmel ontstaan op de grens achtergevel/zijgevel. De zijgevel met de hardste slagregen heeft de meeste schimmel. Op zoek naar een specialist die dit kan onderzoeken en de nodige herstelling uit te voeren.
vrijdag 21 december 2018

Waterschade vaststellen en oplossen

Naast ons huis hebben ze volledige constructie afgebroken. Daardoor is er regenwater langs het dak in ons huis binnengekomen en ook beneden aanbouw bij ons zijn er op ons dak bakstenen gekomen en ons dak lekt daardoor en voelt sponzig aan.
maandag 17 december 2018

Herstellen zijgevel appartementsgebouw

Gevel van appartementsgebouw moet hersteld worden (waarschijnlijk constructiefout). Architect stelde vast dat de linker buitengevel problemen heeft met de constructie. Daardoor zijn er vochtproblemen en schimmelvorming. De architect stelde vast dat het maaiveld aan deze gevel op sommige plaatsen tot 50 cm hoger ligt dan zou mogen. Op die plaatsen werd daardoor de isolatie en vochtwerende bezetting niet volledig uitgevoerd. Op de kopse kant/hoek van de achtergevel loopt ter hoogte van het terras van de eerste verdieping het loodbeslag niet volledig door waardoor wij ook hierdoor last van vocht insijpeling krijgen. Concreet moet er dus afgegraven worden waardoor de gevel opnieuw kan bezet worden tot op de juiste hoogte en daar moet dan isolatie tegen komen.
maandag 10 december 2018

Waterschade in kelder verhelpen

Verzekeringskwestie: waterschade in kelder. Moet allemaal hersteld worden. Bepleistering van de wand, insijpeling in de muur... Regelmatig plassen op de vloer. Moet dus eerst naar verzekering en dan effectief herstellen. Er is reeds een cameradienst geweest en ligt dus niet aan de leidingen.
maandag 10 december 2018

Nazicht van vochtprobleem in kelder

Ik heb enkele dagen water in de kelder en vocht in mijn muren. Water bij regen te komen uit een buis met een terugslagklep. Deze buis dient om het overtollige water in het keldergat af te voeren. Nu gebeurt het omgekeerde. Vocht in muren loopt ook op.
maandag 26 november 2018

Herstellingswerken uitvoeren na vochtprobleem

Vochtprobleem in keuken,waskamer en het toilet. Deels door lekkage en mogelijks opstijgend vocht. Keuken dient volledig uitgebroken te worden. Hierna moet men de muren injecteren en de muren opnieuw bezetten. Ook de afvoerbuizen en leiding naar wastafel in toilet moeten vervangen worden.
maandag 26 november 2018

Lekopsporing uit te voeren via infrarood camera

Bij gemeenschappelijke buur was dak, roofing- boordstenen niet in orde. Ondertussen hersteld sinds half juli dit jaar . We blijven vochtstrook hebben van ongeveer 1 meter , halfweg gemeenschappelijke muur Boven en onderkant muur ok maar de tussenband niet ,waarden blijven rond 90 % vochtigheid aangeven.