Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een vochtexpert uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende vochtexperts. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere vochtexperts uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vochtexperts.
Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Antwerpen, kan u deze hier kiezen: Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vochtexpert voor vochtbehandeling in de provincie Antwerpen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vochtexpert in Antwerpen:

zaterdag 10 maart 2018

Schimmel in de slaapkamer detecteren en herstellen

We hebben schimmelvorming in de slaapkamer. Dit tot op een hoogte van 1 meter hoog. Ik zoek iemand voor de detectie te doen en de herstelling te maken. Onder de slaapkamer is er een kruipkelder.
donderdag 8 maart 2018

Herbepleisteren en opnieuw schilderen van muren

In de woonruimte zijn er twee muren die beschadigd zijn door vochtschade. Hier moet de muur terug (deels) opnieuw bezet worden, beschadigde plinten moeten worden vernieuwd en alles moet terug geschilderd worden.
dinsdag 27 februari 2018

Stuccen in huis door vochtprobleem

Wij zitten nu al een paar maanden met een vochtprobleem op het gelijkvloers en 1s te verdieping, alsook in de keuken en berging. Doordat de aannemer van de buren hun dak niet dicht legt, sijpelt het water tussen de 2 muren en hebben wij een vochtprobleem.
dinsdag 27 februari 2018

Herstellen waterschade aan plafond

Kraan van bad was niet helemaal goed dichtgedraaid waardoor bad gedurende de nacht is overgelopen en er water langs meterkast naar beneden druppelde. Hierdoor is er een vochtplek ontstaan in de woonkamer op het plafond. Kortom éénmalig incident.
dinsdag 20 februari 2018

Vochtprobleem oplossen

Wij hebben sinds een aantal weken druppels hangen op het plafond van de slaapkamer en ook in de profielen van de ramen. Ook in de gang hebben we hetzelfde probleem. We zijn op zoek naar een specialist die dit probleem kan oplossen.
woensdag 14 februari 2018

Vocht in woning achterhalen en behandelen

Ik heb een serieus vocht en schimmelprobleem in onze wasplaats. Ik zit met opstijgend vocht in een natte en niet-geventileerde ruimte. Graag zou ik dit asap willen laten bekijken en behandelen.
maandag 12 februari 2018

Vochtprobleem in living oplossen

Ik heb in de living een groot venster met bovenaan schuin venster met serre effect. In de hoek bovenaan is er een grote vochtinsijpeling zichtbaar. Ik zoek iemand die de oorzaak kan detecteren en ook de herstelling kan uitvoeren.
woensdag 24 januari 2018

Lek in kelder muur dicht maken

Een paar weken geleden is een blokje bezetting van de keldermuurtje gevallen. Hier kwam insijpeling water door. Dit gat heb ik hersteld. Na een tijd komt het water er ergens anders langs kleine gaatjes uit. Dus deze heb ik ook bijgewerkt. Maar het verplaatst zich steeds. Dus is het oorspronkelijke lek niet goed gedicht.
zaterdag 20 januari 2018

Vochtprobleem in bad-en slaapkamer oplossen

Wij hebben vocht en ook schimmel in onze badkamer en slaapkamer. In de badkamer is het voornamelijk boven de douche en aan het raam van de badkamer. Wij zoeken iemand om het probleem te detecteren en ook op te lossen.
woensdag 17 januari 2018

Oorzaak vochtprobleem appartement

Ik heb een vochtprobleem in 3 kamers van mijn appartement - boven de muren. Graag zou ik een diagnose wensen hiervoor. Ik ben eigenaar en er zijn huurders die er wonen.
dinsdag 16 januari 2018

Herstellen waterschade aan muren en plafond

Herstellen van waterschade aan de muur en het plafond van de slaapkamer, veroorzaakt door een slechte waterafvoer aan het dak van de buurman. De voorgevelmuur van de slaapkamer en de muur zit vol vocht en de gyproc platen zijn losgekomen. Aan het plafond van de slaapkamer, hebben we een lek wanneer er veel wind is, er is waterschade aan de latten van het plafond en aan de isolatie daarboven.
dinsdag 16 januari 2018

Onafhankelijke expertise vochtprobleem

Na de renovatie werd er schimmelvorming vastgesteld in de slaapkamer en stonden de druppels op de muren in aanpalende badkamer (achterste kamer) van ons appartement. Er werd een ventilatiesysteem geplaatst waardoor de badkamer en slaapkamer zichtbaar minder vochtig waren. Nu opnieuw 1 jaar later, treffen we schimmel aan op muur achter kleerkast in slaapkamer (ondanks ventilatiesysteem). Graag advies om dit op te lossen.
dinsdag 16 januari 2018

Herstellen vochtschade op muren en pleisterwerken

Stucwerken: Na waterlek in badkamer, nu vochtplekken en schimmel op aangrenzende kamers en parketvloer wat bol komen staan. Graag herstelling.
maandag 15 januari 2018

Waterdicht maken van kelder

Wij hebben een vochtprobleem in onze kelder. Het water komt binnen langs één muur (4- 5 meter breed) waardoor er een plas op de grond ontstaat. Graag waterdicht maken. Best ter plaatse komen kijken.
vrijdag 12 januari 2018

Herstellingen na vochtschade

Wij hebben vochtschade opgelopen in onze woning met schimmel als gevolg. De schade beperkt zich tot een kamer, wij willen dit graag laten herstellen.
donderdag 11 januari 2018

Vochtdetectie badkamer

Ik heb sinds een tweetal jaar vochtblazen op de buitenmuren van onze douche dewelke steeds toenemen. Op de binnenkant van de muren van de douche die betegeld is, is niets te merken van vocht. Graag zou ik een specialist willen laten komen kijken waar de oorzaak van het probleem zit en wat we hieraan kunnen doen.
donderdag 11 januari 2018

Herstelling van keldermuur

We hebben sinds november een scheur in de keldermuur waardoor er water binnensijpelt bij regenweer. Dit is ontstaan na de rioleringswerken en asfaltering in onze straat. We zouden dit graag laten restaureren zodat de leefkelder terug droog is.
dinsdag 26 december 2017

Vochtprobleem oplossen

Wij hebben een appartementsgebouw met 4 verdiepingen en hebben in 2 daarvan een schimmelprobleem. We denken dat het door ventilatie komt maar zouden graag een volledige analyse laten doen van het gebouw. We denken dat de muren met schimmel best opnieuw bezet worden mits het diepgeworteld lijkt te zijn.
donderdag 21 december 2017

Herstellen plafond na wateroverlast en schilderen slaapkamer

Plafond herstellen en ook de slaapkamer opnieuw behangen en schilderen. Nadat het wasmachine van de bovenburen het begaf zaten wij met wateroverlast, zowel in de slaapkamer als in de living. In de slaapkamer komt het behang los en is er deftige waterschade. In de living komt het water door het valse plafond (hout).
zaterdag 16 december 2017

Herstellen barsten en vochtschade in plafond

Enkele maanden geleden, bij een hevige regenbui, is er op verschillende plaatsen in de keuken vochtschade ontstaan. De zichtbare schade is beperkt tot barsten en 'bellen' over een groot deel van het keukenplafond, maar het is onduidelijk of er ook verdere vochtschade is. Wij willen dit en de mogelijks onderliggende schade graag herstellen.
woensdag 6 december 2017

Vocht in kelder behandelen

Wij hebben water in de kelder gehad en hebben wel wat schade op de muren en vloer. Vochtbehandeling, bepleistering, schilderwerken. Wij willen dit graag terug in orde. De verzekering heeft een bestek gevraagd.
dinsdag 5 december 2017

Vochtprobleem oplossen

Ik wil het vochtprobleem oplossen het grootste deel zit binnen in de woonkamer.
dinsdag 5 december 2017

Vochtige muren en plafond herstellen door waterschade

Lek in de verwarming of dak heeft ervoor gezorgd dat er enorm veel vocht in de muren is gekomen + schimmel. Het appartement staat hier onder meer al een tijdje door leeg. Graag had ik de muren en/of plafond laten herstellen.
maandag 4 december 2017

Vochtprobleem opsporen en herstellen

Wij hebben een vochtprobleem in onze kelder. Deze heeft pas sinds kort een degelijke verluchting gekregen. Echter groeit er een witte schimmel boven uit het plafond. Mogelijks ook een vochtprobleem in de hal zichtbaar achter de stenen plint.
maandag 4 december 2017

Lek in het dak opsporen

Lekdetectie uit te voeren op plat dak. Lek in dak opsporen.Plat dak bestaat uit roofing. Dakoppervlakte : 65 m². Man is zelf dakwerker maar kan lek niet vinden.

Partners

Partners van Casius