Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een vochtexpert uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende vochtexperts. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere vochtexperts uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vochtexperts.
19 klanten uit Antwerpen bevelen een bij Casius in Antwerpen aangesloten vochtexpert aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Antwerpen, kan u deze hier kiezen: Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vochtexpert voor vochtbehandeling in de provincie Antwerpen staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een vochtexpert in Antwerpen:

vrijdag 3 juli 2020

Waterschade herstellen

Waterschade herstellen. Na een bad kwam er water op de vloer te staan, onder de vinyl zijn de vijzen verroest en is er schimmelvorming en mogelijks ook schade aan de draagbalken.
dinsdag 30 juni 2020

Vochtprobleem nakijken

Vocht probleem dat van bovenbuur afkomt. En zou graag hebben dat iemand langs komt om te kijken en vast te stellen van waar het komt. Zodat bovenbuur het kan oplossen.
donderdag 25 juni 2020

Herstellen gevolgschade waterschade

Lek herstellen. Waterschade aan plafond ingemaakte kast aan terras herstellen. Ook bepleistering herstellen. Eventueel ook het terrasmuurtje herstellen.
donderdag 25 juni 2020

Vochtschade herstellen

Vochtschade in buitenmuur herstellen. Lek door probleem plat dak en regenwaterafvoer. De schade is in de buitenmuur naast de keuken. Keukenbouwer reeds gecontacteerd om keukenkasten te verwijderen.
woensdag 24 juni 2020

Herstellingswerken uitvoeren na waterschade

Herstellen van vochtschade. Door hevige regen is water binnen gekomen in luchtschacht van appartement met als gevolg vochtplekken op muren en inbouwkast die beschadigd is.
dinsdag 23 juni 2020

Herbepleisteren muur - plafond

Vochtschade aan muur die sinds begin april stabiel is herstellen. Regen sijpelde binnen. Omkasting boven waar vermoedelijk ook schade aan is. Door lek aan balkon bovenbuur, dit is intussen hersteld. Balkon bevind zich boven raam.
donderdag 18 juni 2020

Herstellen vochtschade in kelder

Ik ben onlangs eigenaar geworden van een appartement. Er is mij te kennen gegeven dat er een vochtprobleem is in de kelder en lokale buitenmuren.
zondag 14 juni 2020

Waterlek tussen twee ramen dichten

Water lekt bij stortregen binnen via een raamkader (gezet in 2008). Het water komt binnen tussen de twee aluminium raamprofielen door. Kleine oppervlakte van een kleine halve meter breed.
vrijdag 12 juni 2020

Herstellen loden dak veranda

Er lekt water in de veranda omdat een paar platen verschoven zijn. Het lood aan de aansluitingen met het huis moet hersteld worden
dinsdag 2 juni 2020

Vochtprobleem oplossen

Wij hebben een vochtprobleem in huis. We zouden graag laten constateren vanwaar het vocht juist komt en dit laten behandelen