Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vochtexpert uit Antwerpen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vochtexperts. U komt in de provincie Antwerpen heel eenvoudig en snel in contact met een vochtexpert of meerdere vochtexperts.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vochtexpert een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vochtexperts uit Antwerpen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw vochtexpert!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vochtexperts in Antwerpen.


Voor een vochtexpert, goed èn betaalbaar, uit Antwerpen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vochtexpert in Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk uit Antwerpen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij vochtexperts voor: dichten van lek en herstellen van muren na insijpeling vocht, slaapkamermuur schimmel verwijderen, lek in vloer detecteren en herstellen, herstelling of behandeling vocht gevel, herstellen en schilderen van muren door waterlek, vocht in de muur diagnose, water detectie in kelder en herstellen, keldermuur waterdicht maken na insijpelend grondwater, kelder waterdicht maken, vochtanalyse uitvoeren, onafhankelijke vochtexpertise uitvoeren zonder herstelling, herstellen lek in dakgoot en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vochtexpert uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vochtexpert voor vochtbehandeling in de provincie Antwerpen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vochtexpert in Antwerpen:

woensdag 20 september 2017

Vocht in de muur diagnose

Ik heb een vochtprobleem in de slaapkamermuur op de 1e verdieping. Er is schimmelvorming op de muur en rond het raamkozijn. Ik vermoed dat er mogelijk water binnen sijpelt via het raamkozijn. Ik zie geen duidelijke vochtvlekken ter hoogte van het plafond, dus denk niet dat het probleem ter hoogte van het dak zit.
donderdag 7 september 2017

Lek in vloer detecteren en herstellen

Lek in de vloer detecteren en herstellen. Onderburen hebben waterschade.
zaterdag 2 september 2017

Herstellen lek in dakgoot

Vochtplekken in de kamers onder de lek (2 verdiepen) waarschijnlijk door een lek in de dakgoot. Dakgoot aan de achterkant van een rijwoning, bereikbaar via ladder of via dakvenster. Graag ter plaatse komen kijken voor het herstellen van dakgoot.
donderdag 31 augustus 2017

Dichten van lek en herstellen van muren na insijpeling vocht

Door een slecht geïsoleerd terras zorgt (zware) regenval voor insijpeling van water in de achterkeuken. Dit lek zou goed gedetecteerd moeten worden, verholpen worden en de muur hersteld worden (gedroogd). Ter plaatse komen kijken door een specialist ivm de lek.
woensdag 23 augustus 2017

Vochtige muur (vermoedelijk lek door het dak)

Vocht specialist, expert : Ik heb een vochtige voorgevel: Er is een zichtbaar vochtige plek dat zich onder het dak bevindt. Graag ter plaatse komen kijken, want weten niet waar vocht vandaan komt.
zaterdag 12 augustus 2017

Vochtprobleem opzoeken en bestrijden

Vocht op de muur. Moeilijk te vinden want geen vocht op de muur of venster.. Wel vochtige geur en kleren in dressing ernaast worden vochtig. Kruipkelder is droog dus denk niet dat het probleem van daar komt.
zaterdag 29 juli 2017

Vochtprobleem vaststellen

Door een lek aan de douche op het verdiep is er waterinsijpeling opgetreden in de woonkamer. Het valse plafond in de woonkamer is hierdoor beschadigd en wij stelden ons de bijkomende vraag hoe het gesteld is met het oude plafond. Om concreet zicht te krijgen op de grootte van het probleem willen we beroep doen op een expert.
woensdag 26 juli 2017

Onafhankelijke vochtexpertise uit te voeren

In twee appartementen van onze residentie worden we geconfronteerd met vochtproblemen. Om te vermijden dat er maar lukraak reparaties of werken uitgevoerd worden met 'de hoop' dat de problemen weg zullen blijven, hadden we graag eerst een onafhankelijk expertise laten uitvoeren
dinsdag 25 juli 2017

Kelderrenovatie en droog maken van muren

Oud huis volledig onderkelderd. Aan de straat en aan de tuinkant zijn er ramen in de kelder. Nu komt er altijd vocht door de vloer. De ramen zijn ook aan vervanging toe en de afstroom van het water moet ook eens herbekeken worden. (dus 3 ramen+ droog maken muur en deel vloer)
vrijdag 14 juli 2017

Onafhankelijke vochtexpertise uitvoeren

Nu het huis volledig gestript is en de kasten leeg zijn gehaald merk ik dat er toch heel wat vocht aanwezig is. Nu zou ik hier zo snel mogelijk een vaststelling van willen laten maken en een kostenraming + oorzaak. Zodat ik eventueel verdere stappen kan ondernemen.
dinsdag 20 juni 2017

Muren injecteren tegen opdrijvend vocht

Richtprijs voor het injecteren van een stuk vochtige muur door opstijgend vocht + hernieuwing pleisterwerk en het nodige zodat dit probleem niet meer kan terugkomen. Het is een hoek stuk van de buitenmuur (bijbouw) ongeveer 1. 5m lengte en 0. 5m hoogt Ook herstel van pleisterwerk al dan niet met extra folie er tussen.
maandag 12 juni 2017

Onafhankelijke vochtexpertise uitvoeren

Vochtproblemen in 3 appartementen van een appartementsblok van 5 appartementen. Graag een onafhankelijke expertise vanwaar het vocht en de schimmels werkelijk komen.
vrijdag 2 juni 2017

Kelder en kruipkelder waterdicht maken

Ons huis is 20 jaar oud maar in de kruipkelder heeft altijd al wat water gestaan maar omdat die aansluit bij de in principe waterdichte 'echte' kleder is deze ook altijd vochtig en dus onbruikbaar wegens schimmel en muffe geur. Graag een analyse van het probleem, een oplossing en budgettering. Ik wil dit probleem nu definitief opgelost hebben.
maandag 22 mei 2017

Muurvocht door lek herstellen

Muurvocht (+zwam en aangetast hout) op de zolder ter hoogte van de dakgoot - alsook ter hoogte van de vensterbanken - alsook in de hoek op de grens met dakgoot buurman. Zijn het lek herstel en het schadeherstel 2 verschillende bestekken ? Doen jullie ook evt zwambestrijding ?
vrijdag 5 mei 2017

Vochtschade herstellen

Waterschade: veel vochtvlekken op plafonds en muren. Waterinsijpeling van bovenliggende badkamer.
donderdag 4 mei 2017

Nazicht vochtprobleem buitenmuur

Nazicht vochtprobleem buitenmuur. Oorzaak en oplossing nodig.
zondag 9 april 2017

Onafhankelijke vochtexpertise geen herstelling

Wij hebben vorig voorjaar een appartement op het gelijkvloers gekocht, maar kregen in de winter problemen met vocht, vooral in en rond ramen. Op sommige plaatsen is er ook schimmelvorming. Graag zouden we de precieze oorzaak willen kennen, voor we in het wilde weg werken gaan uitvoeren
donderdag 30 maart 2017

Terras waterdicht maken

Het betreft een terras van ca. 4m² bestaande uit beton en betegeling. Dit blijkt niet waterdicht (de muur waar dit aan grenst is langs binnen vochtig) en de afwatering verloopt allicht ook niet juist.
zondag 19 maart 2017

Vocht in muur

Een van de keldermuren is erg vochtig. Het vocht trekt door naar boven. Graag zouden we weten waar dit vocht vandaan komt (grondvocht of kapotte leiding) en wat we eraan kunnen laten doen.
woensdag 8 maart 2017

Waterschade vast te stellen en herstellen

Waterschade uit bovendak, via muren. Veel waterschade over het ganse huis. 3 appartementen in woning. Liefst zo snel mogelijk een vakman, bij voorkeur donderdag 9/03.
donderdag 2 maart 2017

Vochtprobleem oplossen

De hoek van 2 muren van de bovenbouw van het huis rust voor een gedeelte op de garage. In de garage (aan de stalen steunbalk) loopt het water erdoor. Mogelijks komt dit door de dakgoten, de hoekmuren (keerfolie onderaan) of het platte dak zelf. Er zijn al oplossingen bedacht, maar tot hiertoe zitten we nog steeds met het lek. We willen graag het lek opsporen, om dit dan te kunnen laten herstellen. Ook in de living zitten we met een vochtprobleem (schimmelvorming) in de hoek living en terras.
vrijdag 24 februari 2017

Vochtprobleem opsporen en herstellen

We kochten een huis en bij het verwijderen van behang en vinyl blijkt er overal vocht in de muren en ook vloer. We kennen niets van vochtproblemen maar denken dat er echt een probleem is. Zeer dringend zoeken we iemand die ons de juiste diagnose en oplossing kan bieden.
woensdag 15 februari 2017

Zwarte schimmelvorming op binnenmuur in de slaapkamer

Op de binnenmuur in onze slaapkamer heeft er zich zwarte schimmel gevormd, vooral onderaan de muur. Ons appartement bevindt zich op het gelijkvloers en wij hebben een ruime kelder. Het gebouw was eerder een café, maar ik helemaal gerenoveerd naar twee appartementen. Dit is de eerste winter dat het bewoond is.
maandag 6 februari 2017

Kelder waterdicht maken

In mijn kelder sijpelt er water naar boven door de vloer. De kelder is een aparte ruimte in de gezamelijke kelder van het appartementsgebouw uit de jaren '70. Ook in de gezamelijke gang in er vochtopsijpeling die via de deur mijn kelder binnenkomt.
zondag 5 februari 2017

Opsporen eventueel lek

Opsporen eventueel lek en wegnemen oorzaak natte muren en vloer. We vermoeden van opstijgend vocht door lekke leiding of andere. Graag opsporing en wegnemen oorzaak.

Partners

Partners van Casius