Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vochtexpert uit Antwerpen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vochtexperts. U komt in de provincie Antwerpen heel eenvoudig en snel in contact met een vochtexpert of meerdere vochtexperts.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vochtexpert een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vochtexperts uit Antwerpen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw vochtexpert!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vochtexperts in Antwerpen.


Voor een vochtexpert, goed èn betaalbaar, uit Antwerpen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vochtexpert in Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk uit Antwerpen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij vochtexperts voor: kelderrenovatie en droog maken van muren, herstellen plafond door lekkage, opstijgend vochtprobleem oplossen, vochtprobleem, schimmel in woonkamer behandelen, vochtbehandeling insijpeling waterprobleem kelder, bestrijden opstijgend vocht, onafhankelijke vochtexpertise uitvoeren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vochtexpert uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vochtexpert voor vochtbehandeling in de provincie Antwerpen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vochtexpert in Antwerpen:

dinsdag 25 juli 2017

Kelderrenovatie en droog maken van muren

Oud huis volledig onderkelderd. Aan de straat en aan de tuinkant zijn er ramen in de kelder. Nu komt er altijd vocht door de vloer. De ramen zijn ook aan vervanging toe en de afstroom van het water moet ook eens herbekeken worden. (dus 3 ramen+ droog maken muur en deel vloer)
vrijdag 14 juli 2017

Onafhankelijke vochtexpertise uitvoeren

Nu het huis volledig gestript is en de kasten leeg zijn gehaald merk ik dat er toch heel wat vocht aanwezig is. Nu zou ik hier zo snel mogelijk een vaststelling van willen laten maken en een kostenraming + oorzaak. Zodat ik eventueel verdere stappen kan ondernemen.
dinsdag 20 juni 2017

Muren injecteren tegen opdrijvend vocht

Richtprijs voor het injecteren van een stuk vochtige muur door opstijgend vocht + hernieuwing pleisterwerk en het nodige zodat dit probleem niet meer kan terugkomen. Het is een hoek stuk van de buitenmuur (bijbouw) ongeveer 1. 5m lengte en 0. 5m hoogt Ook herstel van pleisterwerk al dan niet met extra folie er tussen.
maandag 12 juni 2017

Onafhankelijke vochtexpertise uitvoeren

Vochtproblemen in 3 appartementen van een appartementsblok van 5 appartementen. Graag een onafhankelijke expertise vanwaar het vocht en de schimmels werkelijk komen.
vrijdag 2 juni 2017

Kelder en kruipkelder waterdicht maken

Ons huis is 20 jaar oud maar in de kruipkelder heeft altijd al wat water gestaan maar omdat die aansluit bij de in principe waterdichte 'echte' kleder is deze ook altijd vochtig en dus onbruikbaar wegens schimmel en muffe geur. Graag een analyse van het probleem, een oplossing en budgettering. Ik wil dit probleem nu definitief opgelost hebben.
maandag 22 mei 2017

Muurvocht door lek herstellen

Muurvocht (+zwam en aangetast hout) op de zolder ter hoogte van de dakgoot - alsook ter hoogte van de vensterbanken - alsook in de hoek op de grens met dakgoot buurman. Zijn het lek herstel en het schadeherstel 2 verschillende bestekken ? Doen jullie ook evt zwambestrijding ?
vrijdag 5 mei 2017

Vochtschade herstellen

Waterschade: veel vochtvlekken op plafonds en muren. Waterinsijpeling van bovenliggende badkamer.
donderdag 4 mei 2017

Nazicht vochtprobleem buitenmuur

Nazicht vochtprobleem buitenmuur. Oorzaak en oplossing nodig.
zondag 9 april 2017

Onafhankelijke vochtexpertise geen herstelling

Wij hebben vorig voorjaar een appartement op het gelijkvloers gekocht, maar kregen in de winter problemen met vocht, vooral in en rond ramen. Op sommige plaatsen is er ook schimmelvorming. Graag zouden we de precieze oorzaak willen kennen, voor we in het wilde weg werken gaan uitvoeren
donderdag 30 maart 2017

Terras waterdicht maken

Het betreft een terras van ca. 4m² bestaande uit beton en betegeling. Dit blijkt niet waterdicht (de muur waar dit aan grenst is langs binnen vochtig) en de afwatering verloopt allicht ook niet juist.
zondag 19 maart 2017

Vocht in muur

Een van de keldermuren is erg vochtig. Het vocht trekt door naar boven. Graag zouden we weten waar dit vocht vandaan komt (grondvocht of kapotte leiding) en wat we eraan kunnen laten doen.
woensdag 8 maart 2017

Waterschade vast te stellen en herstellen

Waterschade uit bovendak, via muren. Veel waterschade over het ganse huis. 3 appartementen in woning. Liefst zo snel mogelijk een vakman, bij voorkeur donderdag 9/03.
donderdag 2 maart 2017

Vochtprobleem oplossen

De hoek van 2 muren van de bovenbouw van het huis rust voor een gedeelte op de garage. In de garage (aan de stalen steunbalk) loopt het water erdoor. Mogelijks komt dit door de dakgoten, de hoekmuren (keerfolie onderaan) of het platte dak zelf. Er zijn al oplossingen bedacht, maar tot hiertoe zitten we nog steeds met het lek. We willen graag het lek opsporen, om dit dan te kunnen laten herstellen. Ook in de living zitten we met een vochtprobleem (schimmelvorming) in de hoek living en terras.
vrijdag 24 februari 2017

Vochtprobleem opsporen en herstellen

We kochten een huis en bij het verwijderen van behang en vinyl blijkt er overal vocht in de muren en ook vloer. We kennen niets van vochtproblemen maar denken dat er echt een probleem is. Zeer dringend zoeken we iemand die ons de juiste diagnose en oplossing kan bieden.
woensdag 15 februari 2017

Zwarte schimmelvorming op binnenmuur in de slaapkamer

Op de binnenmuur in onze slaapkamer heeft er zich zwarte schimmel gevormd, vooral onderaan de muur. Ons appartement bevindt zich op het gelijkvloers en wij hebben een ruime kelder. Het gebouw was eerder een café, maar ik helemaal gerenoveerd naar twee appartementen. Dit is de eerste winter dat het bewoond is.
maandag 6 februari 2017

Kelder waterdicht maken

In mijn kelder sijpelt er water naar boven door de vloer. De kelder is een aparte ruimte in de gezamelijke kelder van het appartementsgebouw uit de jaren '70. Ook in de gezamelijke gang in er vochtopsijpeling die via de deur mijn kelder binnenkomt.
zondag 5 februari 2017

Opsporen eventueel lek

Opsporen eventueel lek en wegnemen oorzaak natte muren en vloer. We vermoeden van opstijgend vocht door lekke leiding of andere. Graag opsporing en wegnemen oorzaak.
maandag 19 december 2016

Vochtige muur slaapkamer beneden

De slaapkamer op benedenverdieping heeft een vochtige muur , vooral onderaan de muur. Opstijgend vocht? Lekkende afvoerbuis?
maandag 19 december 2016

Bekijken vochtprobleem

Wij hebben recent een woning gekocht. Na een tweetal maanden stelden wij vast dat er zich schimmel begon te ontwikkelen op allerhande voorwerpen (rieten manden, schoenen, kledij,.... ) Wij zijn hiervoor op zoek naar een onafhankelijk expert om de oorzaak hiervan vast te stellen. De eventuele herstelling wensen wij door een andere firma te laten uitvoeren, dit om er zeker van te zijn dat de uitkomst van de expertise zeker correct is.
maandag 19 december 2016

Vocht in woning achterhalen

Opzoek naar een expert de oorzaak van vocht kan achterhalen
zondag 11 december 2016

Schimmel behandelen op muren en plafonds

Ondanks goed verluchten, toch schimmel op muren + plafond in de badkamer. Plafondhoeken van de slaapkamers : schimmel ik wil dit probleem goed en juist aanpakken vandaar dat ik raad wil van een expert. Dit zijn plekken, in de badkamer aan de buitenmuur over de hele lengte. In de slaapkamers in de hoeken nat en schimmel.
maandag 5 december 2016

Bekleden buitenmuur terras

Terras buitenmuur behandelen. Ik denk aan bv steenstrips of hout omdat de muur zo vies is. (natte muur laten imprigneren, maar steeds vuile plekken na schilderen, kaleien. ) Wat zijn de alternatieven? Ter plaatse komen kijken voor advies en raad.
woensdag 23 november 2016

Waterschade kelder vochtspecialist herstellen

Herstellen van gebouwschade in kelder na waterschade + materiaal. Vochtprobleem op lengte van ongeveer 4 m² aan muur zichtbaar.
vrijdag 18 november 2016

Opstijgend grondwater

Bij hevige regenval staat er water in de kelder, vermoedelijk door opkomend grondwater. Dit is pas sedert enkele maanden. Soms is dit een plas, soms is dit enkele centimeters. De muren zijn vochtig en muf
donderdag 17 november 2016

Waterschade muur en vloer

Ik heb waterschade in muur en vloer. Buurman is bezig met renovatie, waarschijnlijk lek door buurman. Graag deze schade herstellen

Partners

Partners van Casius