Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vochtexpert uit Antwerpen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vochtexperts. U komt in de provincie Antwerpen heel eenvoudig en snel in contact met een vochtexpert of meerdere vochtexperts.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vochtexpert een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vochtexperts uit Antwerpen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw vochtexpert!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vochtexperts in Antwerpen.


Voor een vochtexpert, goed èn betaalbaar, uit Antwerpen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vochtexpert in Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk uit Antwerpen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij vochtexperts voor: lek detecteren en laten herstellen, dakgoot plaatsen & muren dichten, vochtprobleem binnenmuur oplossen, vochtschade herstellen in muur, vocht behandelen in muren en vloer, opstijgend vocht in gans woning, herstellen van muur door vochtprobleem, herstellen vochtschade, condensatieprobleem nakijken, vochtdetectie uit te voeren, vochtprobleem oplossen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vochtexpert uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vochtexpert voor vochtbehandeling in de provincie Antwerpen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vochtexpert in Antwerpen:

donderdag 9 november 2017

Vocht behandelen in muren en vloer

Wij hebben waterschade in onze badkamer door een lek. Hierdoor hebben wij vochtplekken in onze vloer en muren in de badkamer/naast de badkamer/de wc onder de badkamer. Door het vocht hebben we dan ook schimmelvlekken gekregen.
woensdag 8 november 2017

Vochtprobleem binnenmuur oplossen

Wij hebben een vochtprobleem aan een binnenmuur in ons huis. Deze muur bevind zich tussen 2 slaapkamers. Wat zou een oplossing kunnen zijn voor dit probleem?
zaterdag 4 november 2017

Vochtschade herstellen in muur

Vochtspecialist: Zou graag vocht in huis aanpakken (vooral in de garage) maar ook in de woonkamer zijn er problemen.
vrijdag 27 oktober 2017

Condensatieprobleem nakijken

Onze woning is zo'n 7 jaar geleden grotendeels gerenoveerd. In de slaapkamer, keuken en badkamer badkamer hebben we in de koudere maanden last van condens op de ramen en buitenmuren. In de badkamer is reeds een klein ventilatiegat. In de slaapkamer is niets. Vocht in de muren zelf is er volgens ons niet, het gaat vooral om ventilatieprobleem.
dinsdag 24 oktober 2017

Herstellen vochtschade

Ik heb vastgesteld dat ik een vochtprobleem heb in mijn slaapkamer aan de aangrenzende muur bij de buren en ook achter mijn ingebouwde kast. Waarschijnlijk door een slechte afsluiting bij de buren. Muren vochtvrij maken, herpleisteren en herschilderen.
vrijdag 13 oktober 2017

Vochtprobleem verzekering

Vocht aan de muur , grote vochtplek. Ofwel komt het van het dak, ofwel van de badkamer. Graag een specialist die eens langskomt om de vocht te inspecteren, na te kijken vanwaar het zou komen.
woensdag 11 oktober 2017

Vochtprobleem in kelder oplossen

Wij hebben een vochtprobleem in de kelder. De kelderwanden aan de buitengevel zijn zeer vochtig. Het pleisterwerk valt hier ook op diverse plekken af.
zaterdag 7 oktober 2017

Vocht- en zoutprobleem in kelder oplossen

Wij zitten met een vocht- en zoutprobleem in de kelder van ons rijhuis. Voornamelijk de wanden aan de straatzijde alsook een binnenmuur van de kelder vertonen schade ten gevolge van vocht en zouten. Het gaat om zoutkristallisatie op de wanden en het afspringen van de baksteen en het voegwerk. Er is geen schade zichtbaar op het gelijkvloers.
donderdag 28 september 2017

Vochtexpertise nodig voor buitenmuur

Er is waterschade in de muren van de badkamer door een vochtprobleem bij de buurvrouw. Haar regentoon overstroomde soms en dit veroorzaakte schade aan de muur. Onafhankelijke expertise nodig. Betegeling hangt er nog aan. Vocht komt van buiten dus een expertise vanbuiten nodig.
dinsdag 26 september 2017

Vochtprobleem oplossen

We hebben net een huisje gekocht, maar wonen er nog niet in. We merken nu dat er vochtplekken zijn langs één kant van het huis. De muren voelen op die plekken ook vochtig aan. Aan de buiten staat er klimop tegen de muur. We vermoeden dat die de muur heeft aangetast en eventueel ook de roofing. Graag zouden we willen laten nakijken wat de oorzaak precies is en hoe we dit best aanpakken.
maandag 25 september 2017

Vochtprobleem opsporen en herstellen

Waterschade aan de muur weten de oorzaak niet. Expertise is nodig. 1 muur, oppervlakte 2 - 3 m².
maandag 25 september 2017

Vocht opsporen en herstellen

Ik heb een vochtprobleem in de muur tussen douche en berging en wens te weten of dit een leiding lek is of dat het van vochtindringing (door betegeling) komt. Voor beide oorzaken zoek ik uiteraard ook een oplossing.
woensdag 20 september 2017

Vocht in de muur diagnose

Ik heb een vochtprobleem in de slaapkamermuur op de 1e verdieping. Er is schimmelvorming op de muur en rond het raamkozijn. Ik vermoed dat er mogelijk water binnen sijpelt via het raamkozijn. Ik zie geen duidelijke vochtvlekken ter hoogte van het plafond, dus denk niet dat het probleem ter hoogte van het dak zit.
donderdag 7 september 2017

Lek in vloer detecteren en herstellen

Lek in de vloer detecteren en herstellen. Onderburen hebben waterschade.
zaterdag 2 september 2017

Herstellen lek in dakgoot

Vochtplekken in de kamers onder de lek (2 verdiepen) waarschijnlijk door een lek in de dakgoot. Dakgoot aan de achterkant van een rijwoning, bereikbaar via ladder of via dakvenster. Graag ter plaatse komen kijken voor het herstellen van dakgoot.
donderdag 31 augustus 2017

Dichten van lek en herstellen van muren na insijpeling vocht

Door een slecht geïsoleerd terras zorgt (zware) regenval voor insijpeling van water in de achterkeuken. Dit lek zou goed gedetecteerd moeten worden, verholpen worden en de muur hersteld worden (gedroogd). Ter plaatse komen kijken door een specialist ivm de lek.
woensdag 23 augustus 2017

Vochtige muur (vermoedelijk lek door het dak)

Vocht specialist, expert : Ik heb een vochtige voorgevel: Er is een zichtbaar vochtige plek dat zich onder het dak bevindt. Graag ter plaatse komen kijken, want weten niet waar vocht vandaan komt.
zaterdag 12 augustus 2017

Vochtprobleem opzoeken en bestrijden

Vocht op de muur. Moeilijk te vinden want geen vocht op de muur of venster.. Wel vochtige geur en kleren in dressing ernaast worden vochtig. Kruipkelder is droog dus denk niet dat het probleem van daar komt.
zaterdag 29 juli 2017

Vochtprobleem vaststellen

Door een lek aan de douche op het verdiep is er waterinsijpeling opgetreden in de woonkamer. Het valse plafond in de woonkamer is hierdoor beschadigd en wij stelden ons de bijkomende vraag hoe het gesteld is met het oude plafond. Om concreet zicht te krijgen op de grootte van het probleem willen we beroep doen op een expert.
woensdag 26 juli 2017

Onafhankelijke vochtexpertise uit te voeren

In twee appartementen van onze residentie worden we geconfronteerd met vochtproblemen. Om te vermijden dat er maar lukraak reparaties of werken uitgevoerd worden met 'de hoop' dat de problemen weg zullen blijven, hadden we graag eerst een onafhankelijk expertise laten uitvoeren
dinsdag 25 juli 2017

Kelderrenovatie en droog maken van muren

Oud huis volledig onderkelderd. Aan de straat en aan de tuinkant zijn er ramen in de kelder. Nu komt er altijd vocht door de vloer. De ramen zijn ook aan vervanging toe en de afstroom van het water moet ook eens herbekeken worden. (dus 3 ramen+ droog maken muur en deel vloer)
vrijdag 14 juli 2017

Onafhankelijke vochtexpertise uitvoeren

Nu het huis volledig gestript is en de kasten leeg zijn gehaald merk ik dat er toch heel wat vocht aanwezig is. Nu zou ik hier zo snel mogelijk een vaststelling van willen laten maken en een kostenraming + oorzaak. Zodat ik eventueel verdere stappen kan ondernemen.
dinsdag 20 juni 2017

Muren injecteren tegen opdrijvend vocht

Richtprijs voor het injecteren van een stuk vochtige muur door opstijgend vocht + hernieuwing pleisterwerk en het nodige zodat dit probleem niet meer kan terugkomen. Het is een hoek stuk van de buitenmuur (bijbouw) ongeveer 1. 5m lengte en 0. 5m hoogt Ook herstel van pleisterwerk al dan niet met extra folie er tussen.
maandag 12 juni 2017

Onafhankelijke vochtexpertise uitvoeren

Vochtproblemen in 3 appartementen van een appartementsblok van 5 appartementen. Graag een onafhankelijke expertise vanwaar het vocht en de schimmels werkelijk komen.
vrijdag 2 juni 2017

Kelder en kruipkelder waterdicht maken

Ons huis is 20 jaar oud maar in de kruipkelder heeft altijd al wat water gestaan maar omdat die aansluit bij de in principe waterdichte 'echte' kleder is deze ook altijd vochtig en dus onbruikbaar wegens schimmel en muffe geur. Graag een analyse van het probleem, een oplossing en budgettering. Ik wil dit probleem nu definitief opgelost hebben.

Partners

Partners van Casius