Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een vochtexpert uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende vochtexperts. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere vochtexperts uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vochtexperts.
Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Antwerpen, kan u deze hier kiezen: Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vochtexpert voor vochtbehandeling in de provincie Antwerpen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vochtexpert in Antwerpen:

maandag 13 augustus 2018

Insijpelend vocht via terras nakijken

Wij hebben last van vochtige terrassen. Het lijkt erop dat ze niet goed afwateren en het vocht begint in te sijpelen waardoor de bezetting loskomt. Het gaat om een gebouw dat in 5 appartementen is verdeeld, met 3 kleine terrasjes (daar is het probleem het duidelijkst) en 1 groter dakterras.
dinsdag 24 juli 2018

Kelder vochtvrij maken en muur herstellen

We hebben waterlast in de kelder, zowel uit de vloer en uit de muren (1 muur) stroomt vaak water. Graag hadden we de kelder vochtvrij gekregen zodat de plaats terug zou kunnen dienen.
dinsdag 17 juli 2018

Waterschade muur aanpakken

Ik heb waterschade door de bovenburen op het plafond en zou het graag laten maken. en water detectie zal ook aan te raden zijn om de oorzaak aan te pakken
dinsdag 17 juli 2018

Muur herstellen na waterschade

De muur van 20m² moet opnieuw in orde gebracht worden na vocht problemen en terug geschilderd worden . Verf via de vakman kopen
maandag 16 juli 2018

Oorzaak zoeken en herstellen van vocht aan muur

Ik heb een vochtschade in mijn slaapkamer op een gemeenschappelijke muur met mijn buren. Graag opsporen en renoveren. Ongeveer een 4 meter op 3 meter.
maandag 16 juli 2018

Herstellingen uitvoeren na opstijgend vocht binnenmuren

Na aankoop van een laagbouw hebben we gemerkt dat er waarschijnlijk een probleem is van opstijgend vocht daar het behang rondom tot op een hoogte van 30 a 40 cm los hangt en de bezetting onderaan verkleurd en hol klinkt als je er op klopt de woning stond 4 jaar leeg maar muren voelen wel droog aan , de woning is van eind jaren 60 maar heeft wel in 1992 nieuwe bezetting gehad . De woning is 7. 40 breedte en 8,50 diep is drie gevel woning met een binnen muur van ook 8. 40 m deze heeft ook vocht gehad.
zondag 15 juli 2018

Vochtprobleem oorzaak opzoeken en oplossen

In onze keuken hangt er 1 lichtarmatuur. Deze werkte na een tijd niet meer. Toen ik deze van het plafond haalde zat het armatuur vol water! Er lekt zeer traag water door de elektriciteitsleiding of langs de ophangpluggen. Dit gaat zeer traag, druppel per druppel. Ik dacht eerst dat het bouwwater was, maar nu zijn er ook vochtplekken of -kringen rond het lichtpunt. Boven de keuken bevind zich een slaapkamer en bij mijn weten zijn er geen waterleidingen. Ik heb dus iemand nodig die dit lek zsm. Kan opsporen en dichten.
dinsdag 10 juli 2018

Muur na waterschade herstellen

Herstellen van muur na waterschade de muur is ongeveer 3 m². Beetje afkappen en stuccen.
woensdag 20 juni 2018

Herstellen vochtschade

Schade in de hal door vochtinfiltratie via de muur. Vochtprobleem door buurman. We moeten nu schade laten vaststellen en nadien de werken te laten uitvoeren. Muur afkappen en herbepleisteren (en maatregelen nemen tegen vocht) + afwerken.
zondag 10 juni 2018

Herbepleisteren en herschilderen na vochtschade

In 5 appartementen zijn vochtplekken opgetreden. Ondertussen is de oorzaak weggenomen en is er blaasvorming/verkleuring achter gebleven op een tiental verschillende plaatsen. Dit dient hersteld te worden.
maandag 4 juni 2018

Vochtprobleem detecteren en herstellen

Na plaatsing inloop douche is er een vochtprobleem in de aangrenzende muur verschenen. Graag iemand die het probleem kan komen vaststellen en ook herstellen
donderdag 31 mei 2018

Vocht in kelder analyse

Vocht in de kelder- vocht op de muren, en schimmelvorming. (muren voelen vochtig aan en in de hoeken beneden schimmelvorming, niet altijd). Geen plassen.
maandag 14 mei 2018

Vochtplekken behandelen

Vocht muren Door lek in dak behandelen De vochtplekken zijn aanwezig op verschillende kamer
maandag 7 mei 2018

Barsten binnenmuren herstellen

Ik heb op verschillende plaatsen barsten in de binnenmuren alsook in de inkomhal. Sinds kort ook in de badkamer een kleine scheur. Het is eveneens ook een vochtige woning. Ik ben op zoek naar een vakman om deze schade te herstellen.
woensdag 2 mei 2018

Vochtanalyse woning

Betreft bel-étage woning met badkamer op de 2 de verdieping. Schimmelvorming op de plafonds en net boven de ramen in de aanpalende slaapkamers (3). Vermoedelijk onvoldoende verlucht.
zondag 29 april 2018

Vochtprobleem tuinmuur oplossen

Wij zoeken iemand die gespecialiseerd is in het wegnemen van vocht in een tuinmuur in onze stadstuin. Het betreft twee stukken muur die voorheen afgedekt waren door een bijbouw. De muren zijn met muurdeksels afgewerkt en met cementbezetting afgewerkt als ze droog waren. En toch komen er nu rondvormige plekken te voorschijn die er nat uitzien. Ze voelen niet zo nat maar krijgen wel witte randen met zoutkristallen rond.
donderdag 19 april 2018

Muur vochtvrij maken

30m2 muur laten isoleren Onze muren van de living zijn op sommige plekken geel en met schimmel . Nakijken vanwaar het komt en oplossen.
woensdag 18 april 2018

Opmaken bestek na waterschade

Waterschade in slaapkamer. Muur dient hersteld te worden , pleisterwerk en behangwerk.
donderdag 29 maart 2018

Vochtexpertise uitvoeren

Vochtproblemen op een gelijkvloers appartement. Schimmel in een slaapkamer. Vocht in badkamer kan moeilijk weg. We zouden graag weten wat de oorzaak is van de schimmel en wat de beste oplossingen zijn om deze problemen te kunnen (laten) oplossen.
woensdag 28 maart 2018

Herstelling na waterschade

Gelijkvloers: plaatselijk vochtschade ,waarschijnlijk als gevolg van opstijgend vocht uit de kruipruimte: plaatselijk afkappen, injecteren, bepleisteren, afwerken. Verdieping: plaatselijk vochtschade in muur tussen badkamers en naastliggende ruimte, ter plaatse van afloop die ingewerkt is in de muur. Mogelijk daar een lek. Openmaken, herstellen, pleisteren, afwerken.
maandag 26 maart 2018

Vochtprobleem oplossen en muur herplakken

Wij zitten men een vochtprobleem op 1 muur van ongeveer een 4 tal meter en willen dit graag laten behandelen.
woensdag 21 maart 2018

Herstellingen uitvoeren na waterinfiltratie

Water infiltratie via uitstekend balkon naar ondergelegen slaapkamer. Waterdicht maken balkon en herstellen gevolgschade plafond slaapkamer. Ook moet men de douche herstellen en gevolgschade van een ander lek in de badkamer. Tot slotte ook schade aan Epoxyvloer herstellen of deels vervangen.
zaterdag 10 maart 2018

Schimmel in de slaapkamer detecteren en herstellen

We hebben schimmelvorming in de slaapkamer. Dit tot op een hoogte van 1 meter hoog. Ik zoek iemand voor de detectie te doen en de herstelling te maken. Onder de slaapkamer is er een kruipkelder.
donderdag 8 maart 2018

Herbepleisteren en opnieuw schilderen van muren

In de woonruimte zijn er twee muren die beschadigd zijn door vochtschade. Hier moet de muur terug (deels) opnieuw bezet worden, beschadigde plinten moeten worden vernieuwd en alles moet terug geschilderd worden.
dinsdag 27 februari 2018

Stuccen in huis door vochtprobleem

Wij zitten nu al een paar maanden met een vochtprobleem op het gelijkvloers en 1s te verdieping, alsook in de keuken en berging. Doordat de aannemer van de buren hun dak niet dicht legt, sijpelt het water tussen de 2 muren en hebben wij een vochtprobleem.

Partners

Partners van Casius