Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een vochtexpert uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende vochtexperts. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere vochtexperts uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vochtexperts.
Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Antwerpen, kan u deze hier kiezen: Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vochtexpert voor vochtbehandeling in de provincie Antwerpen staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een vochtexpert in Antwerpen:

maandag 11 november 2019

Opstijgend vocht behandelen en herbepleisteren

Na verschillende gevallen van waterschade, willen we een aantal muren opnieuw laten bezetten. Ook eventueel bekijken voor te steken van vals plafond/schilderen. Opstijgend vocht behandelen. 2 kleine muren opstijgend vocht + één muur lek van dak.
woensdag 6 november 2019

Oorzaak schimmelvorming en herstelling muren

Er is schimmeluitslag op een muur van de keuken. De muur is tevens een buitenmuur, die langs de andere kant onbebouwd is. Graag hadden we een idee wat reparatiekosten zouden inhouden, en wat mogelijke oorzaak kan zijn. De verzekering vraagt een bestek voor uitvoering van de werken. Hoekmuur te behandel: 2 stukken. Bepleistering en vliesbehang en schilderwerk. Oorzaak na te kijken van vochtprobleem.
vrijdag 1 november 2019

Vochtprobleem oplossen

Ik heb vastgesteld dat ik een vochtprobleem heb in mijn slaapkamer & zolderkamer aan de aangrenzende muur bij de buren. Waarschijnlijk door een slechte afsluiting bij de buren. Muren vochtvrij maken, herpleisteren en herschilderen.
zaterdag 19 oktober 2019

Oorzaak vochtprobleem opzoeken

Wij wonen in een appartement . Een deel van de woning heeft een plat dak en aan de kant van de afvoer hebben wij langs de binnenkant vochtproblemen aan de muur en het plafond. Wij zouden graag een diagnose ontvangen en een eventueel herstel hebben.
vrijdag 18 oktober 2019

Vocht in kelder aanpakken

Door het zwembad per ongeluk te laten leeglopen in de verluchting van de kelder is de inhoud van het zwembad in de kelder terechtgekomen. kelder leegpompen , drogen en behandelen tegen vocht.
dinsdag 24 september 2019

Behandeling voor vocht in muren

Wegens een lekkage van de waterleiding onder het voetpad voorraan ons huis, is er water onder ons huis gesijpeld. Hoogstwaarschijnlijk is dit de oorzaak geweest van het verschijnen van enkele vochtplekken (5-tal) op onze muren. Wij zoeken een vakman die de staat van deze vochtplekken kan onderzoeken en deze een correcte behandeling kan geven. De lekkage voorraan aan de waterleiding is ondertussen gemaakt.
donderdag 5 september 2019

Vocht in kelder behandelen

Ik woon in een klein appartementsgebouw. Af en toe hebben we last van vocht in de kelder. Meer bepaald lijkt er een probleem te zijn met de muur van de beerput die vochtig aanvoelt. Graag hadden we dit laten nakijken wat de mogelijke oorzaak en oplossing kan zijn.
woensdag 4 september 2019

Balkon waterdicht maken

Doorsijpelend vocht. Balkon moet waterdicht gemaakt worden en ook de gevel aan de tuinkant . Zorgt voor schimmelvorming aan de binnenkant .
maandag 2 september 2019

Vocht te behandelen en schilderwerken uitvoeren

Ik heb waterschade door de buren. Er zijn vlekken in enkele kamers en in de gang. Kelder stond ook blank. Er is ook een verluchtingsinstallatie kapot. Ik ben op zoek naar een expert om de herstellingswerken uit te voeren.
donderdag 1 augustus 2019

Diagnose vochtplek

Eerder deze week werd er in dat appartement een vochtplek in de woonkamer aangetroffen, die bij eerdere bezoeken niet zichtbaar was. Op verzoek van de notaris zou er een vochtdiagnese moeten worden uitgevoerd om te verduidelijken of er al dan niet een vochtprobleem is, en wat daar de oorzaak van zou zijn.