Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vochtexpert uit Antwerpen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vochtexperts. U komt in de provincie Antwerpen heel eenvoudig en snel in contact met een vochtexpert of meerdere vochtexperts.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vochtexpert een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vochtexperts uit Antwerpen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw vochtexpert!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vochtexperts in Antwerpen.


Voor een vochtexpert, goed èn betaalbaar, uit Antwerpen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vochtexpert in Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk uit Antwerpen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij vochtexperts voor: terras waterdicht maken, vochtbehandeling nodig, nazicht en herstellen opstijgend vocht in de kelder, detectie van vochtprobleem en prijsbestek voor de herstelling, woning onderzoeken op vocht en schimmel, vochtprobleem kelder oplossen, onafhankelijke vochtexpertise geen herstelling en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vochtexpert uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vochtexpert voor vochtbehandeling in de provincie Antwerpen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vochtexpert in Antwerpen:

zondag 9 april 2017

Onafhankelijke vochtexpertise geen herstelling

Wij hebben vorig voorjaar een appartement op het gelijkvloers gekocht, maar kregen in de winter problemen met vocht, vooral in en rond ramen. Op sommige plaatsen is er ook schimmelvorming. Graag zouden we de precieze oorzaak willen kennen, voor we in het wilde weg werken gaan uitvoeren
donderdag 30 maart 2017

Terras waterdicht maken

Het betreft een terras van ca. 4m² bestaande uit beton en betegeling. Dit blijkt niet waterdicht (de muur waar dit aan grenst is langs binnen vochtig) en de afwatering verloopt allicht ook niet juist.
zondag 19 maart 2017

Vocht in muur

Een van de keldermuren is erg vochtig. Het vocht trekt door naar boven. Graag zouden we weten waar dit vocht vandaan komt (grondvocht of kapotte leiding) en wat we eraan kunnen laten doen.
woensdag 8 maart 2017

Waterschade vast te stellen en herstellen

Waterschade uit bovendak, via muren. Veel waterschade over het ganse huis. 3 appartementen in woning. Liefst zo snel mogelijk een vakman, bij voorkeur donderdag 9/03.
donderdag 2 maart 2017

Vochtprobleem oplossen

De hoek van 2 muren van de bovenbouw van het huis rust voor een gedeelte op de garage. In de garage (aan de stalen steunbalk) loopt het water erdoor. Mogelijks komt dit door de dakgoten, de hoekmuren (keerfolie onderaan) of het platte dak zelf. Er zijn al oplossingen bedacht, maar tot hiertoe zitten we nog steeds met het lek. We willen graag het lek opsporen, om dit dan te kunnen laten herstellen. Ook in de living zitten we met een vochtprobleem (schimmelvorming) in de hoek living en terras.
vrijdag 24 februari 2017

Vochtprobleem opsporen en herstellen

We kochten een huis en bij het verwijderen van behang en vinyl blijkt er overal vocht in de muren en ook vloer. We kennen niets van vochtproblemen maar denken dat er echt een probleem is. Zeer dringend zoeken we iemand die ons de juiste diagnose en oplossing kan bieden.
woensdag 15 februari 2017

Zwarte schimmelvorming op binnenmuur in de slaapkamer

Op de binnenmuur in onze slaapkamer heeft er zich zwarte schimmel gevormd, vooral onderaan de muur. Ons appartement bevindt zich op het gelijkvloers en wij hebben een ruime kelder. Het gebouw was eerder een café, maar ik helemaal gerenoveerd naar twee appartementen. Dit is de eerste winter dat het bewoond is.
maandag 6 februari 2017

Kelder waterdicht maken

In mijn kelder sijpelt er water naar boven door de vloer. De kelder is een aparte ruimte in de gezamelijke kelder van het appartementsgebouw uit de jaren '70. Ook in de gezamelijke gang in er vochtopsijpeling die via de deur mijn kelder binnenkomt.
zondag 5 februari 2017

Opsporen eventueel lek

Opsporen eventueel lek en wegnemen oorzaak natte muren en vloer. We vermoeden van opstijgend vocht door lekke leiding of andere. Graag opsporing en wegnemen oorzaak.
maandag 19 december 2016

Vochtige muur slaapkamer beneden

De slaapkamer op benedenverdieping heeft een vochtige muur , vooral onderaan de muur. Opstijgend vocht? Lekkende afvoerbuis?
maandag 19 december 2016

Bekijken vochtprobleem

Wij hebben recent een woning gekocht. Na een tweetal maanden stelden wij vast dat er zich schimmel begon te ontwikkelen op allerhande voorwerpen (rieten manden, schoenen, kledij,.... ) Wij zijn hiervoor op zoek naar een onafhankelijk expert om de oorzaak hiervan vast te stellen. De eventuele herstelling wensen wij door een andere firma te laten uitvoeren, dit om er zeker van te zijn dat de uitkomst van de expertise zeker correct is.
maandag 19 december 2016

Vocht in woning achterhalen

Opzoek naar een expert de oorzaak van vocht kan achterhalen
zondag 11 december 2016

Schimmel behandelen op muren en plafonds

Ondanks goed verluchten, toch schimmel op muren + plafond in de badkamer. Plafondhoeken van de slaapkamers : schimmel ik wil dit probleem goed en juist aanpakken vandaar dat ik raad wil van een expert. Dit zijn plekken, in de badkamer aan de buitenmuur over de hele lengte. In de slaapkamers in de hoeken nat en schimmel.
maandag 5 december 2016

Bekleden buitenmuur terras

Terras buitenmuur behandelen. Ik denk aan bv steenstrips of hout omdat de muur zo vies is. (natte muur laten imprigneren, maar steeds vuile plekken na schilderen, kaleien. ) Wat zijn de alternatieven? Ter plaatse komen kijken voor advies en raad.
woensdag 23 november 2016

Waterschade kelder vochtspecialist herstellen

Herstellen van gebouwschade in kelder na waterschade + materiaal. Vochtprobleem op lengte van ongeveer 4 m² aan muur zichtbaar.
vrijdag 18 november 2016

Opstijgend grondwater

Bij hevige regenval staat er water in de kelder, vermoedelijk door opkomend grondwater. Dit is pas sedert enkele maanden. Soms is dit een plas, soms is dit enkele centimeters. De muren zijn vochtig en muf
donderdag 17 november 2016

Waterschade muur en vloer

Ik heb waterschade in muur en vloer. Buurman is bezig met renovatie, waarschijnlijk lek door buurman. Graag deze schade herstellen
maandag 7 november 2016

Herstel waterschade

Herstel waterschade; behang, plafond en parket.
zondag 6 november 2016

Vochtbestrijding in appartement

Wij hebben vocht in onze muur en plafond van onze keuken. Dit is echter geen opstijgend vocht, want wij wonen op de eerste verdieping van een appartementsgebouw, en onder ons hebben ze geen problemen en er zijn ook geen kelders aanwezig. Er zijn al veel mensen langsgeweest die telkens iets anders zeggen: gevel, dak, dakgoot,... Wij hebben al enkele dingen laten uitvoeren maar het probleem raakt niet opgelost en er staat reeds schimmel op het plafond.
donderdag 29 september 2016

Vochtige plekken op de muur

Vochtige plekken op mijn muur van de inkomhal bij de trappen. Ik wil zo snel mogelijk een bestek maken door jullie. Ik heb dat nodig voor mijn verzekering.
donderdag 29 september 2016

Expertise vochtprobleem

Ik zoek een onafhankelijk expert voor een vochtprobleem bij een net aangekocht appartement. Om er zeker van te zijn dat dit geen opstijgend vocht is of grote kosten met zich mee brengt, wil ik dit graag op korte termijn, laten nakijken.
woensdag 28 september 2016

Schade aan woning

Wij hebben schade nadat onze buurman hun huis heeft afgebroken. Stenen (enkel) muur met barsten aan buitenzijde / dak is deels beschadigd. Schimmel- en vochtplekken muren binnen.
vrijdag 16 september 2016

Vochtprobleem gelijkvloers

Er zit vocht in een gelijkvloers, dat iets onder tuinniveau (of niveau van straat) ligt.Twijfel oorzaak : vocht bij buren?
woensdag 7 september 2016

Vocht bij muur achter badkamer douche-herstelling

!!! Enkel mailen of smsen aub, wij zijn doof !!! De badkamer en de CV ruimte zitten naast elkaar. Bij de douche kant bij de badkamer deelt de achterkant (waar de douchekop, tegels, voegwerken enzo zitten) hetzelfde muur als de muur bij de CV-ruimte. Dat muur bij de CV-ruimte lijkt een beetje vochtig, dus vermoed wordt dat de douche water doorlaat. Dit moet hersteld worden om verdere schade voor te komen. !!! Enkel mailen of smsen aub, wij zijn doof !!!
maandag 29 augustus 2016

Inspuiten muur opstijgend vocht

Graag offerte voor inspuiten muren (9 meter in total) tegen opstijgend vocht.

Partners

Partners van Casius