Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een vochtexpert uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende vochtexperts. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere vochtexperts uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vochtexperts.
Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Antwerpen, kan u deze hier kiezen: Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vochtexpert voor vochtbehandeling in de provincie Antwerpen staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een vochtexpert in Antwerpen:

zondag 9 februari 2020

Waterlek opsporen in living

Waterinsijpeling via lichtspots en de venster in living. Wij wonen op de eerste verdieping en boven ons is een terras en dakappartement. Oorsprong van insijpeling kunnen we niet vinden.
donderdag 6 februari 2020

Herstellen muren en plafond na waterschade

Er werd een lek gedetecteerd bij de bovenbuur tussen de douchekuip en goot. Hierdoor is er waterinfiltratie in zowel het plafond als de muren van mijn badkamer alsook deze van de aangrenzende gang. De hieruit ontstane waterschade bestaat voornamelijk uit vochtplekken, barsten en bulten in zowel de muren als plafond en waterschade rond de verlichting. Momenteel is het lek nog niet hersteld bij de bovenbuur en breiden de vochtplekken zich uit. Het gaat dus om uitdrogen, bepleisteren en schilderen. Oppervlakte van de schade weet ik niet vanbuiten, het gaat nu vooral nog om vlekken.
dinsdag 21 januari 2020

Herstellen muren na waterschade

Een lekdetectie heeft waterschade vast gesteld in de afvoerleiding in schacht (bovenburen) Muur in mijn hall is nat en vochtig = verkleuring op behang en plint is ook aan het loskomen. Of er iets aan vloer (laminaat ) is weet ik niet. In het toilet zijn de muren betegelt en de voegen zijn ook aangetast door het water en vocht. 1muur + 4 zijden (betegeld)
zaterdag 18 januari 2020

Vocht in slaapkamer verhelpen

Mijn slaapkamer heeft schimmel, opnieuw verven. Voorgevel isoleren. Last van schimmel (condens) van in muren.
woensdag 8 januari 2020

Vochtige kelder behandelen

Er zijn een aantal muren vochtig en we ruiken ook dat de kelder zeer vochtig is. Op zoek naar een specialist om een oplossign te voorzien.
maandag 30 december 2019

Herstellen vochtschade in kelder

Door foutief geplaatste digitale watermeter een waterlek van 15 kubieke meter water. Vocht en schimmelvorming; voornamelijk in kelder. Graag aanpak van vochtschade. Mogelijks herbepleisteren en dergelijke.
woensdag 4 december 2019

Oorzaak vochtprobleem vaststellen en herstellen

Een vochtprobleem op een muur in de traphal. Dit is een buitenmuur waar gedeeltelijk de bouw van de buurman tegen staat. . De nu opgemeten waarden liggen erg hoog. Er is één zichtbare vlek van ongeveer 1 vierkante meter, waarden tussen 158-170. De volledige muur errond geeft waarden aan tussen 40 en 80.
zaterdag 16 november 2019

Herstellingen muren n.a.v vocht

Na een lek in 1 van de gemeenschappelijke leidingen in het gebouw hier, heb ik schade opgelopen aan mijn muur en dit tot op de vloer. De herstelling van de aangerichte schade.
maandag 11 november 2019

Opstijgend vocht behandelen en herbepleisteren

Na verschillende gevallen van waterschade, willen we een aantal muren opnieuw laten bezetten. Ook eventueel bekijken voor te steken van vals plafond/schilderen. Opstijgend vocht behandelen. 2 kleine muren opstijgend vocht + één muur lek van dak.
woensdag 6 november 2019

Oorzaak schimmelvorming en herstelling muren

Er is schimmeluitslag op een muur van de keuken. De muur is tevens een buitenmuur, die langs de andere kant onbebouwd is. Graag hadden we een idee wat reparatiekosten zouden inhouden, en wat mogelijke oorzaak kan zijn. De verzekering vraagt een bestek voor uitvoering van de werken. Hoekmuur te behandel: 2 stukken. Bepleistering en vliesbehang en schilderwerk. Oorzaak na te kijken van vochtprobleem.