Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een vochtexpert uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende vochtexperts. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere vochtexperts uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vochtexperts.
Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Antwerpen, kan u deze hier kiezen: Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vochtexpert voor vochtbehandeling in de provincie Antwerpen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vochtexpert in Antwerpen:

dinsdag 26 december 2017

Vochtprobleem oplossen

Wij hebben een appartementsgebouw met 4 verdiepingen en hebben in 2 daarvan een schimmelprobleem. We denken dat het door ventilatie komt maar zouden graag een volledige analyse laten doen van het gebouw. We denken dat de muren met schimmel best opnieuw bezet worden mits het diepgeworteld lijkt te zijn.
donderdag 21 december 2017

Herstellen plafond na wateroverlast en schilderen slaapkamer

Plafond herstellen en ook de slaapkamer opnieuw behangen en schilderen. Nadat het wasmachine van de bovenburen het begaf zaten wij met wateroverlast, zowel in de slaapkamer als in de living. In de slaapkamer komt het behang los en is er deftige waterschade. In de living komt het water door het valse plafond (hout).
zaterdag 16 december 2017

Herstellen barsten en vochtschade in plafond

Enkele maanden geleden, bij een hevige regenbui, is er op verschillende plaatsen in de keuken vochtschade ontstaan. De zichtbare schade is beperkt tot barsten en 'bellen' over een groot deel van het keukenplafond, maar het is onduidelijk of er ook verdere vochtschade is. Wij willen dit en de mogelijks onderliggende schade graag herstellen.
woensdag 6 december 2017

Vocht in kelder behandelen

Wij hebben water in de kelder gehad en hebben wel wat schade op de muren en vloer. Vochtbehandeling, bepleistering, schilderwerken. Wij willen dit graag terug in orde. De verzekering heeft een bestek gevraagd.
dinsdag 5 december 2017

Vochtprobleem oplossen

Ik wil het vochtprobleem oplossen het grootste deel zit binnen in de woonkamer.
dinsdag 5 december 2017

Vochtige muren en plafond herstellen door waterschade

Lek in de verwarming of dak heeft ervoor gezorgd dat er enorm veel vocht in de muren is gekomen + schimmel. Het appartement staat hier onder meer al een tijdje door leeg. Graag had ik de muren en/of plafond laten herstellen.
maandag 4 december 2017

Vochtprobleem opsporen en herstellen

Wij hebben een vochtprobleem in onze kelder. Deze heeft pas sinds kort een degelijke verluchting gekregen. Echter groeit er een witte schimmel boven uit het plafond. Mogelijks ook een vochtprobleem in de hal zichtbaar achter de stenen plint.
maandag 4 december 2017

Lek in het dak opsporen

Lekdetectie uit te voeren op plat dak. Lek in dak opsporen.Plat dak bestaat uit roofing. Dakoppervlakte : 65 m². Man is zelf dakwerker maar kan lek niet vinden.
maandag 4 december 2017

Oorzaak schimmel op binnenmuren

Wij zijn eigenaar van een appartement ( 1e verd ) . De huurder van het appartement heeft ons gemeld dat er op de muren schimmel aanwezig is. In de zomermaanden heeft hij daar geen last van. Nog volgens de huurder verlucht hij het pand dagelijks. We hebben dit jaar in de slaapkamer nog een nieuwe raam met kip-systeem geplaatst om beter te kunnen verluchten.
zaterdag 25 november 2017

Nagaan vocht binnen en buiten muren

Enkele buiten- en binnenmuren van het gelijkvloers zijn aan de binnenkant nat , vochtig , het vochtprobleem nagaan.
woensdag 22 november 2017

Oorzaak vocht opsporen

Herstellen waterschade terras: Het plafond van mijn terras is bij een poging tot schilderen naar beneden gekomen en dient hersteld te worden vooraleer er terug sprake kan zijn van schilderen. Er werden door de schilder hoge vochtigheidswaarden gemeten. Ik ken de oorzaak van het probleem niet. Mijn bovenburen van de vijfde verdieping zeggen dat er op hun terras niets te zien is. Behalve dat ik het probleem opgelost wil zien, wil ik ook duidelijkheid over de oorzaak en eventuele aansprakelijkheid.
donderdag 9 november 2017

Vocht behandelen in muren en vloer

Wij hebben waterschade in onze badkamer door een lek. Hierdoor hebben wij vochtplekken in onze vloer en muren in de badkamer/naast de badkamer/de wc onder de badkamer. Door het vocht hebben we dan ook schimmelvlekken gekregen.
woensdag 8 november 2017

Vochtprobleem binnenmuur oplossen

Wij hebben een vochtprobleem aan een binnenmuur in ons huis. Deze muur bevind zich tussen 2 slaapkamers. Wat zou een oplossing kunnen zijn voor dit probleem?
zaterdag 4 november 2017

Vochtschade herstellen in muur

Vochtspecialist: Zou graag vocht in huis aanpakken (vooral in de garage) maar ook in de woonkamer zijn er problemen.
vrijdag 27 oktober 2017

Condensatieprobleem nakijken

Onze woning is zo'n 7 jaar geleden grotendeels gerenoveerd. In de slaapkamer, keuken en badkamer badkamer hebben we in de koudere maanden last van condens op de ramen en buitenmuren. In de badkamer is reeds een klein ventilatiegat. In de slaapkamer is niets. Vocht in de muren zelf is er volgens ons niet, het gaat vooral om ventilatieprobleem.
dinsdag 24 oktober 2017

Herstellen vochtschade

Ik heb vastgesteld dat ik een vochtprobleem heb in mijn slaapkamer aan de aangrenzende muur bij de buren en ook achter mijn ingebouwde kast. Waarschijnlijk door een slechte afsluiting bij de buren. Muren vochtvrij maken, herpleisteren en herschilderen.
vrijdag 13 oktober 2017

Vochtprobleem verzekering

Vocht aan de muur , grote vochtplek. Ofwel komt het van het dak, ofwel van de badkamer. Graag een specialist die eens langskomt om de vocht te inspecteren, na te kijken vanwaar het zou komen.
woensdag 11 oktober 2017

Vochtprobleem in kelder oplossen

Wij hebben een vochtprobleem in de kelder. De kelderwanden aan de buitengevel zijn zeer vochtig. Het pleisterwerk valt hier ook op diverse plekken af.
zaterdag 7 oktober 2017

Vocht- en zoutprobleem in kelder oplossen

Wij zitten met een vocht- en zoutprobleem in de kelder van ons rijhuis. Voornamelijk de wanden aan de straatzijde alsook een binnenmuur van de kelder vertonen schade ten gevolge van vocht en zouten. Het gaat om zoutkristallisatie op de wanden en het afspringen van de baksteen en het voegwerk. Er is geen schade zichtbaar op het gelijkvloers.
donderdag 28 september 2017

Vochtexpertise nodig voor buitenmuur

Er is waterschade in de muren van de badkamer door een vochtprobleem bij de buurvrouw. Haar regentoon overstroomde soms en dit veroorzaakte schade aan de muur. Onafhankelijke expertise nodig. Betegeling hangt er nog aan. Vocht komt van buiten dus een expertise vanbuiten nodig.
dinsdag 26 september 2017

Vochtprobleem oplossen

We hebben net een huisje gekocht, maar wonen er nog niet in. We merken nu dat er vochtplekken zijn langs één kant van het huis. De muren voelen op die plekken ook vochtig aan. Aan de buiten staat er klimop tegen de muur. We vermoeden dat die de muur heeft aangetast en eventueel ook de roofing. Graag zouden we willen laten nakijken wat de oorzaak precies is en hoe we dit best aanpakken.
maandag 25 september 2017

Vochtprobleem opsporen en herstellen

Waterschade aan de muur weten de oorzaak niet. Expertise is nodig. 1 muur, oppervlakte 2 - 3 m².
maandag 25 september 2017

Vocht opsporen en herstellen

Ik heb een vochtprobleem in de muur tussen douche en berging en wens te weten of dit een leiding lek is of dat het van vochtindringing (door betegeling) komt. Voor beide oorzaken zoek ik uiteraard ook een oplossing.
woensdag 20 september 2017

Vocht in de muur diagnose

Ik heb een vochtprobleem in de slaapkamermuur op de 1e verdieping. Er is schimmelvorming op de muur en rond het raamkozijn. Ik vermoed dat er mogelijk water binnen sijpelt via het raamkozijn. Ik zie geen duidelijke vochtvlekken ter hoogte van het plafond, dus denk niet dat het probleem ter hoogte van het dak zit.
donderdag 7 september 2017

Lek in vloer detecteren en herstellen

Lek in de vloer detecteren en herstellen. Onderburen hebben waterschade.