Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een vochtexpert uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende vochtexperts. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere vochtexperts uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vochtexperts.
Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Antwerpen, kan u deze hier kiezen: Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vochtexpert voor vochtbehandeling in de provincie Antwerpen staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een vochtexpert in Antwerpen:

vrijdag 5 april 2019

Vochtige muren nakijken

Waterschade door vochtige buitenmuren en binnenmuren. Oorzaak achterhalen. Op verschillende plaatsen vocht.
zondag 31 maart 2019

Vochtprobleem oplossen

Vocht in de hoek van slaapkamer na periode veel regen. Extreem muffe geur. Appartement 1e verdieping. Muur grenst aan het terras.
vrijdag 29 maart 2019

Vochtprobleem aan koepel oplossen

In de badkamer is een koepel boven de douche geplaatst. Door het klein verluchtingsrooster waarschijnlijk te weinig verluchting. Er vallen stukjes isolatie naar beneden en verf komt los. Bij de hevige storm onlangs bleek ook dat het binnenregent op 2 plaatsen.
vrijdag 15 maart 2019

Oorzaak vocht bepalen bij erkers

Na de storm van afgelopen zondag 10 maart 2019 hebben we vastgesteld dat er binnen aan de twee erkers lekken zijn. De bezetting heeft een aantal scheuren/losse stukken. Bij een erker was er zichtbaar water dat naar beneden liep, de andere erker heeft een vochtige plek maar er is geen afloop zichtbaar. Graag de oorzaak detecteren .
donderdag 14 maart 2019

Vochtproblemen terras 2de verdieping

We zitten met een vochtprobleem in de slaapkamer op het 2e verdiep in een appartementsgebouw. Langs de achtemuur door een poreuze achtergevel (gemeenschappelijke gevel dus aparte offerte voor syndicus) zitten we met een poreuze binnenmuur die onderaan afbrokkeld. En op de rechtermuur, die grenst aan ons terras, hebben we schilfer, schimmel en vochtplekken onder kniehoogte. In de hoek tussen deze 2 muren loopt ook een lichtzwarte schimmel naar boven toe. Graag ontvangen wij zo snel mogelijk advies en hulp. Door omstandigheden hebben we al een paar weken geen verwarming en is het probleem snel achteruit aan het gaan.
woensdag 6 maart 2019

Vochtproblemen aanpakken

Vocht in muren, isolatie en misschien zelfs plafond van appartement na waterlek bij de bovenburen. Evenwel denk ik dat er al langer vochtproblemen zijn. Graag had ik hier snel een oplossing voor gevonden.
maandag 25 februari 2019

Vochtprobleem in badkamer oplossen

Ik heb (zeker afgelopen winter) enkele schimmelplekken in de badkamer, vermoedelijk door slechte ventilatie of gebrek aan isolatie van de badkamermuren (en dak).
woensdag 20 februari 2019

Oorzaak opsporen van schimmelvorming binnen de woning

We hebben in de wintermaanden in de noordoost en noordwest hoeken van ons huis last van schimmelvorming. Het gaat om twee hoeken, elk in een slaapkamer op de eerste verdieping (aan de binnenkant van de woning dus). We vermoeden dat het te maken heeft met condensatie aangezien het gebruik van vochtvreters het probleem enigszins op afstand kan houden. De spouwmuren van ons huis zijn niet geïsoleerd. Vroeger hadden we het probleem ook op de schuine wanden maar dit is verholpen sinds het dak geïsoleerd is. Het gaat telkens over zwarte schimmel.
woensdag 30 januari 2019

Kelder waterdicht maken

Mijn schoonzoon heeft een oud huis gekocht, in de kelder zijn de eternit buizen vervangen door oranje plastiek riool buizen maar de badkamer en de keuken zijn niet onder keldert ik denk dat daar nog oude buizen liggen die nu ingezakt zullen zijn, en ik denk dat de vloer open moet gemaakt worden, er ligt ook een plastieken beerput in de veranda.
woensdag 23 januari 2019

Herstellen plafond en muren na waterschade

Wegens waterschade gyprocplafond en mogelijk zijmuur beschadigd(scheur en blazen). Momenteel volledig droog. Plafond zou moeten bijgewerkt worden en herschilderd. Muur is te bekijken. Plafond en muren zijn nieuw gezien totale renovatie 1 jaar geleden.Plafond is ongeveer 11m² en verf is nog aanwezig.