Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een vochtexpert uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende vochtexperts. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere vochtexperts uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vochtexperts.
Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Antwerpen, kan u deze hier kiezen: Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vochtexpert voor vochtbehandeling in de provincie Antwerpen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vochtexpert in Antwerpen:

zondag 10 juni 2018

Herbepleisteren en herschilderen na vochtschade

In 5 appartementen zijn vochtplekken opgetreden. Ondertussen is de oorzaak weggenomen en is er blaasvorming/verkleuring achter gebleven op een tiental verschillende plaatsen. Dit dient hersteld te worden.
maandag 4 juni 2018

Vochtprobleem detecteren en herstellen

Na plaatsing inloop douche is er een vochtprobleem in de aangrenzende muur verschenen. Graag iemand die het probleem kan komen vaststellen en ook herstellen
donderdag 31 mei 2018

Vocht in kelder analyse

Vocht in de kelder- vocht op de muren, en schimmelvorming. (muren voelen vochtig aan en in de hoeken beneden schimmelvorming, niet altijd). Geen plassen.
maandag 14 mei 2018

Vochtplekken behandelen

Vocht muren Door lek in dak behandelen De vochtplekken zijn aanwezig op verschillende kamer
maandag 7 mei 2018

Barsten binnenmuren herstellen

Ik heb op verschillende plaatsen barsten in de binnenmuren alsook in de inkomhal. Sinds kort ook in de badkamer een kleine scheur. Het is eveneens ook een vochtige woning. Ik ben op zoek naar een vakman om deze schade te herstellen.
woensdag 2 mei 2018

Vochtanalyse woning

Betreft bel-étage woning met badkamer op de 2 de verdieping. Schimmelvorming op de plafonds en net boven de ramen in de aanpalende slaapkamers (3). Vermoedelijk onvoldoende verlucht.
zondag 29 april 2018

Vochtprobleem tuinmuur oplossen

Wij zoeken iemand die gespecialiseerd is in het wegnemen van vocht in een tuinmuur in onze stadstuin. Het betreft twee stukken muur die voorheen afgedekt waren door een bijbouw. De muren zijn met muurdeksels afgewerkt en met cementbezetting afgewerkt als ze droog waren. En toch komen er nu rondvormige plekken te voorschijn die er nat uitzien. Ze voelen niet zo nat maar krijgen wel witte randen met zoutkristallen rond.
donderdag 19 april 2018

Muur vochtvrij maken

30m2 muur laten isoleren Onze muren van de living zijn op sommige plekken geel en met schimmel . Nakijken vanwaar het komt en oplossen.
woensdag 18 april 2018

Opmaken bestek na waterschade

Waterschade in slaapkamer. Muur dient hersteld te worden , pleisterwerk en behangwerk.
donderdag 29 maart 2018

Vochtexpertise uitvoeren

Vochtproblemen op een gelijkvloers appartement. Schimmel in een slaapkamer. Vocht in badkamer kan moeilijk weg. We zouden graag weten wat de oorzaak is van de schimmel en wat de beste oplossingen zijn om deze problemen te kunnen (laten) oplossen.
woensdag 28 maart 2018

Herstelling na waterschade

Gelijkvloers: plaatselijk vochtschade ,waarschijnlijk als gevolg van opstijgend vocht uit de kruipruimte: plaatselijk afkappen, injecteren, bepleisteren, afwerken. Verdieping: plaatselijk vochtschade in muur tussen badkamers en naastliggende ruimte, ter plaatse van afloop die ingewerkt is in de muur. Mogelijk daar een lek. Openmaken, herstellen, pleisteren, afwerken.
maandag 26 maart 2018

Vochtprobleem oplossen en muur herplakken

Wij zitten men een vochtprobleem op 1 muur van ongeveer een 4 tal meter en willen dit graag laten behandelen.
woensdag 21 maart 2018

Herstellingen uitvoeren na waterinfiltratie

Water infiltratie via uitstekend balkon naar ondergelegen slaapkamer. Waterdicht maken balkon en herstellen gevolgschade plafond slaapkamer. Ook moet men de douche herstellen en gevolgschade van een ander lek in de badkamer. Tot slotte ook schade aan Epoxyvloer herstellen of deels vervangen.
zaterdag 10 maart 2018

Schimmel in de slaapkamer detecteren en herstellen

We hebben schimmelvorming in de slaapkamer. Dit tot op een hoogte van 1 meter hoog. Ik zoek iemand voor de detectie te doen en de herstelling te maken. Onder de slaapkamer is er een kruipkelder.
donderdag 8 maart 2018

Herbepleisteren en opnieuw schilderen van muren

In de woonruimte zijn er twee muren die beschadigd zijn door vochtschade. Hier moet de muur terug (deels) opnieuw bezet worden, beschadigde plinten moeten worden vernieuwd en alles moet terug geschilderd worden.
dinsdag 27 februari 2018

Stuccen in huis door vochtprobleem

Wij zitten nu al een paar maanden met een vochtprobleem op het gelijkvloers en 1s te verdieping, alsook in de keuken en berging. Doordat de aannemer van de buren hun dak niet dicht legt, sijpelt het water tussen de 2 muren en hebben wij een vochtprobleem.
dinsdag 27 februari 2018

Herstellen waterschade aan plafond

Kraan van bad was niet helemaal goed dichtgedraaid waardoor bad gedurende de nacht is overgelopen en er water langs meterkast naar beneden druppelde. Hierdoor is er een vochtplek ontstaan in de woonkamer op het plafond. Kortom éénmalig incident.
dinsdag 20 februari 2018

Vochtprobleem oplossen

Wij hebben sinds een aantal weken druppels hangen op het plafond van de slaapkamer en ook in de profielen van de ramen. Ook in de gang hebben we hetzelfde probleem. We zijn op zoek naar een specialist die dit probleem kan oplossen.
woensdag 14 februari 2018

Vocht in woning achterhalen en behandelen

Ik heb een serieus vocht en schimmelprobleem in onze wasplaats. Ik zit met opstijgend vocht in een natte en niet-geventileerde ruimte. Graag zou ik dit asap willen laten bekijken en behandelen.
maandag 12 februari 2018

Vochtprobleem in living oplossen

Ik heb in de living een groot venster met bovenaan schuin venster met serre effect. In de hoek bovenaan is er een grote vochtinsijpeling zichtbaar. Ik zoek iemand die de oorzaak kan detecteren en ook de herstelling kan uitvoeren.
woensdag 24 januari 2018

Lek in kelder muur dicht maken

Een paar weken geleden is een blokje bezetting van de keldermuurtje gevallen. Hier kwam insijpeling water door. Dit gat heb ik hersteld. Na een tijd komt het water er ergens anders langs kleine gaatjes uit. Dus deze heb ik ook bijgewerkt. Maar het verplaatst zich steeds. Dus is het oorspronkelijke lek niet goed gedicht.
zaterdag 20 januari 2018

Vochtprobleem in bad-en slaapkamer oplossen

Wij hebben vocht en ook schimmel in onze badkamer en slaapkamer. In de badkamer is het voornamelijk boven de douche en aan het raam van de badkamer. Wij zoeken iemand om het probleem te detecteren en ook op te lossen.
woensdag 17 januari 2018

Oorzaak vochtprobleem appartement

Ik heb een vochtprobleem in 3 kamers van mijn appartement - boven de muren. Graag zou ik een diagnose wensen hiervoor. Ik ben eigenaar en er zijn huurders die er wonen.
dinsdag 16 januari 2018

Herstellen waterschade aan muren en plafond

Herstellen van waterschade aan de muur en het plafond van de slaapkamer, veroorzaakt door een slechte waterafvoer aan het dak van de buurman. De voorgevelmuur van de slaapkamer en de muur zit vol vocht en de gyproc platen zijn losgekomen. Aan het plafond van de slaapkamer, hebben we een lek wanneer er veel wind is, er is waterschade aan de latten van het plafond en aan de isolatie daarboven.
dinsdag 16 januari 2018

Onafhankelijke expertise vochtprobleem

Na de renovatie werd er schimmelvorming vastgesteld in de slaapkamer en stonden de druppels op de muren in aanpalende badkamer (achterste kamer) van ons appartement. Er werd een ventilatiesysteem geplaatst waardoor de badkamer en slaapkamer zichtbaar minder vochtig waren. Nu opnieuw 1 jaar later, treffen we schimmel aan op muur achter kleerkast in slaapkamer (ondanks ventilatiesysteem). Graag advies om dit op te lossen.