Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een vochtexpert uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende vochtexperts. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere vochtexperts uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vochtexperts.
Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Antwerpen, kan u deze hier kiezen: Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vochtexpert voor vochtbehandeling in de provincie Antwerpen staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een vochtexpert in Antwerpen:

dinsdag 24 maart 2020

Beschadigd plafond herstellen

Beschadiging plafond door wateroverlast zijdak. Op zoek naar een vakman dit plafond te herstellen.
maandag 23 maart 2020

Waterschade herstellen

waterschade in de slaapkamer van mijn dochter. Op dit moment is de vlek een goeie 2 meter breed, maar ze groeit nog. Boven de kamer zit een zolder met een vernieuwd dak en we vermoeden dat er daar een probleem is met de goot. Na de storm van vorige maand is het heel snel erger geworden.
vrijdag 13 maart 2020

Vochtschade opmeten na lek

Onderzoeken en herstellen waterschade. Na lek plat dak van kleine erker zijn er kleine vlekken op vloer en plafond. Water liep langs houten constructie. Men maakt zich zorgen over misschien nog meer onzichtbare schade.
dinsdag 10 maart 2020

Lek in veranda herstellen

Lek in veranda dak herstellen. Bij regen kruipt er vocht tussen de veranda en de muur. Daardoor zit ik binnen met vochtvlekken van enkele tientallen centimeter op verschillende plaatsen.
zondag 8 maart 2020

Vochtprobleem opsporen en verhelpen

Vochtprobleem opsporen en verhelpen. Er komt vocht binnen ter hoogte van de overgang van zijgevel schuin dak. Tekent zich een vochtplek af ter hoogte van het schuine dak en af en toe loopt er vocht langs binnenmuur naar beneden.
vrijdag 28 februari 2020

Vochtprobleem aanpakken door insijpeling water via terras

Appartement op derde verdieping met achteraan een terrasje. De binnenmuur grenzend aan het terras vertoont blazen en kristallen t.g.v. vocht in de muur. De oorzaak is al gevonden, moet vooral nu aangepakt worden. Concreet: zorgen dat er geen water meer in de muur kan komen.
woensdag 26 februari 2020

Herstellen vochtschade

Door de aanhoudende regen hebben we sinds gisteren vochtplekken op de binnenmuur in de woonkamer. We zijn de oorzaak nog aan het zoeken en herstellen.
zondag 23 februari 2020

Plafond en muur herstellen na waterschade

Een lek bij de bovenburen heeft schade veroorzaakt in ons appartement. De muur en het plafond in onze keuken en aanpalend bureau zijn nat geworden (bovenkast in de keuken is van de muur gevallen). Wij zouden graag weten hoe nat de muur en het plafond zijn, en welke mogelijkheden er zijn om hem te herstellen. Onze concrete vraag: wij zoeken iemand die wil langskomen, de staat van de muur wil onderzoeken & de werken uitvoert.
zondag 9 februari 2020

Waterlek opsporen in living

Waterinsijpeling via lichtspots en de venster in living. Wij wonen op de eerste verdieping en boven ons is een terras en dakappartement. Oorsprong van insijpeling kunnen we niet vinden.
donderdag 6 februari 2020

Herstellen muren en plafond na waterschade

Er werd een lek gedetecteerd bij de bovenbuur tussen de douchekuip en goot. Hierdoor is er waterinfiltratie in zowel het plafond als de muren van mijn badkamer alsook deze van de aangrenzende gang. De hieruit ontstane waterschade bestaat voornamelijk uit vochtplekken, barsten en bulten in zowel de muren als plafond en waterschade rond de verlichting. Momenteel is het lek nog niet hersteld bij de bovenbuur en breiden de vochtplekken zich uit. Het gaat dus om uitdrogen, bepleisteren en schilderen. Oppervlakte van de schade weet ik niet vanbuiten, het gaat nu vooral nog om vlekken.