Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een vochtexpert uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende vochtexperts. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere vochtexperts uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vochtexperts.
Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Antwerpen, kan u deze hier kiezen: Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vochtexpert voor vochtbehandeling in de provincie Antwerpen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vochtexpert in Antwerpen:

maandag 10 december 2018

Waterschade in kelder verhelpen

Verzekeringskwestie: waterschade in kelder. Moet allemaal hersteld worden. Bepleistering van de wand, insijpeling in de muur... Regelmatig plassen op de vloer. Moet dus eerst naar verzekering en dan effectief herstellen. Er is reeds een cameradienst geweest en ligt dus niet aan de leidingen.
maandag 10 december 2018

Nazicht van vochtprobleem in kelder

Ik heb enkele dagen water in de kelder en vocht in mijn muren. Water bij regen te komen uit een buis met een terugslagklep. Deze buis dient om het overtollige water in het keldergat af te voeren. Nu gebeurt het omgekeerde. Vocht in muren loopt ook op.
maandag 26 november 2018

Herstellingswerken uitvoeren na vochtprobleem

Vochtprobleem in keuken,waskamer en het toilet. Deels door lekkage en mogelijks opstijgend vocht. Keuken dient volledig uitgebroken te worden. Hierna moet men de muren injecteren en de muren opnieuw bezetten. Ook de afvoerbuizen en leiding naar wastafel in toilet moeten vervangen worden.
maandag 26 november 2018

Lekopsporing uit te voeren via infrarood camera

Bij gemeenschappelijke buur was dak, roofing- boordstenen niet in orde. Ondertussen hersteld sinds half juli dit jaar . We blijven vochtstrook hebben van ongeveer 1 meter , halfweg gemeenschappelijke muur Boven en onderkant muur ok maar de tussenband niet ,waarden blijven rond 90 % vochtigheid aangeven.
dinsdag 13 november 2018

Pleisterwerk herstellen na vochtschade

Bezetsel - plafonneerwerk herstellen na waterschade.
maandag 29 oktober 2018

Vocht in de muren detecteren en behandelen

Ik heb een vochtprobleem in mijn huis in de living, gang, keuken en badkamer. Graag detecteren, om te zien waar het vocht vandaan komt en herstelling uitvoeren.
zondag 14 oktober 2018

Herstellen waterschade badkamer

Herstellen van de badkamer door waterschade heeft een oppervlakte van 12 m². De plafond is beschadigd en moet hersteld worden. De douche ook herstellen.
dinsdag 18 september 2018

schade na lek herstellen

Bovenbuur heeft een lek veroorzaakt waardoor er een grote hoeveelheid (heet) water via het plafond mijn appartement (keuken+hal) en onderliggende kelder heeft beschadigd. Plekken op de muren, vloer die omhoog komt... Lek is ondertussen al aangepakt . De schade in mijn appartement is ondertussen ook meer zichtbaar , graag dit asap komen bekijken , en het nodige te doen voor de herstellingen .
zaterdag 15 september 2018

Lek detecteren en herstelling uitvoeren

Lek blijft in slaapkamer en een beetje recht eronder op muur in living. Parket in slaapkamer nu omhoog komt en heb ook muffe geur. Op zoek naar een specialist om oorzaak te achterhalen en herstelling uit te voeren.
vrijdag 7 september 2018

Herstellen plafond na waterschade

Wegens een lek bij de bovenbuur is mijn vals plafond met balken gebarsten/ kringen/vochtplekken op. Zal moeten hersteld/vernieuwd worden. Alsook vochtplekken op houten planchet en muren die opnieuw behangen zullen moeten worden. 2x15m²
woensdag 5 september 2018

Waterlek in 2 slaapkamers, vloer en muur herstellen

In de 2 slaapkamers lekte het water van vensterbank naar de kamer toe. De vloer en muren onder het raamvenster zijn beschadigd. Ook de lek moet nog hersteld worden.
maandag 3 september 2018

Renovatie na waterschade

Op het eerste verdieping is er nieuwe vloer 28 vierkante meter nodig. Gipsen muren en tegelpartij in de keuken. Op het gelijkvloers opbouw en afwerking van een plafond met isolatie en draagconstructie.
zondag 19 augustus 2018

Muur opnieuw bezetten na vochtprobleem

Door een probleem in de badkamer van de buren zit er vocht in de muur van onze slaapkamer. Dit is reeds een tijd geleden gebeurd maar men moet deze muur wel opnieuw bezetten.
vrijdag 17 augustus 2018

Verluchting in kelder voorzien

We zijn op zoek naar iemand die in de kelder verluchting kan voorzien. Er is een vochtprobleem in onze kelder. Dit is voor heel dringend uit te voeren.
dinsdag 14 augustus 2018

Vochtanalyse uitvoeren

Op verschillende plaatsen in huis zijn er aanwijzingen dat er mogelijks een vochtprobleem is. Graag analyse en voorstel van een mogelijke oplossing.
maandag 13 augustus 2018

Insijpelend vocht via terras nakijken

Wij hebben last van vochtige terrassen. Het lijkt erop dat ze niet goed afwateren en het vocht begint in te sijpelen waardoor de bezetting loskomt. Het gaat om een gebouw dat in 5 appartementen is verdeeld, met 3 kleine terrasjes (daar is het probleem het duidelijkst) en 1 groter dakterras.
dinsdag 24 juli 2018

Kelder vochtvrij maken en muur herstellen

We hebben waterlast in de kelder, zowel uit de vloer en uit de muren (1 muur) stroomt vaak water. Graag hadden we de kelder vochtvrij gekregen zodat de plaats terug zou kunnen dienen.
dinsdag 17 juli 2018

Waterschade muur aanpakken

Ik heb waterschade door de bovenburen op het plafond en zou het graag laten maken. en water detectie zal ook aan te raden zijn om de oorzaak aan te pakken
dinsdag 17 juli 2018

Muur herstellen na waterschade

De muur van 20m² moet opnieuw in orde gebracht worden na vocht problemen en terug geschilderd worden . Verf via de vakman kopen
maandag 16 juli 2018

Oorzaak zoeken en herstellen van vocht aan muur

Ik heb een vochtschade in mijn slaapkamer op een gemeenschappelijke muur met mijn buren. Graag opsporen en renoveren. Ongeveer een 4 meter op 3 meter.
maandag 16 juli 2018

Herstellingen uitvoeren na opstijgend vocht binnenmuren

Na aankoop van een laagbouw hebben we gemerkt dat er waarschijnlijk een probleem is van opstijgend vocht daar het behang rondom tot op een hoogte van 30 a 40 cm los hangt en de bezetting onderaan verkleurd en hol klinkt als je er op klopt de woning stond 4 jaar leeg maar muren voelen wel droog aan , de woning is van eind jaren 60 maar heeft wel in 1992 nieuwe bezetting gehad . De woning is 7. 40 breedte en 8,50 diep is drie gevel woning met een binnen muur van ook 8. 40 m deze heeft ook vocht gehad.
zondag 15 juli 2018

Vochtprobleem oorzaak opzoeken en oplossen

In onze keuken hangt er 1 lichtarmatuur. Deze werkte na een tijd niet meer. Toen ik deze van het plafond haalde zat het armatuur vol water! Er lekt zeer traag water door de elektriciteitsleiding of langs de ophangpluggen. Dit gaat zeer traag, druppel per druppel. Ik dacht eerst dat het bouwwater was, maar nu zijn er ook vochtplekken of -kringen rond het lichtpunt. Boven de keuken bevind zich een slaapkamer en bij mijn weten zijn er geen waterleidingen. Ik heb dus iemand nodig die dit lek zsm. Kan opsporen en dichten.
dinsdag 10 juli 2018

Muur na waterschade herstellen

Herstellen van muur na waterschade de muur is ongeveer 3 m². Beetje afkappen en stuccen.
woensdag 20 juni 2018

Herstellen vochtschade

Schade in de hal door vochtinfiltratie via de muur. Vochtprobleem door buurman. We moeten nu schade laten vaststellen en nadien de werken te laten uitvoeren. Muur afkappen en herbepleisteren (en maatregelen nemen tegen vocht) + afwerken.
zondag 10 juni 2018

Herbepleisteren en herschilderen na vochtschade

In 5 appartementen zijn vochtplekken opgetreden. Ondertussen is de oorzaak weggenomen en is er blaasvorming/verkleuring achter gebleven op een tiental verschillende plaatsen. Dit dient hersteld te worden.

Partners

Partners van Casius