Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een vochtexpert uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende vochtexperts. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere vochtexperts uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vochtexperts.
Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Antwerpen, kan u deze hier kiezen: Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vochtexpert voor vochtbehandeling in de provincie Antwerpen staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een vochtexpert in Antwerpen:

donderdag 1 augustus 2019

Diagnose vochtplek

Eerder deze week werd er in dat appartement een vochtplek in de woonkamer aangetroffen, die bij eerdere bezoeken niet zichtbaar was. Op verzoek van de notaris zou er een vochtdiagnese moeten worden uitgevoerd om te verduidelijken of er al dan niet een vochtprobleem is, en wat daar de oorzaak van zou zijn.
zondag 21 juli 2019

Opsporen van lek

Probleem ligt in een kleine verada van ongeveer 2m². Sommige tegels klinken hol, we hebben een halve tegel verwijderd, blijkt de lijm eraf te zijn. Wij denken aan een lek ergens aangezien een meter verder, nog steeds in de veranda, op de muur ook vochtvlekken zijn. (Denken wij). Er ligt een afvoer onder de veranda en ook is er een waterleiding.Opzoeken van lek en herstellen.
dinsdag 16 juli 2019

Vocht op muren behandelen

Het vocht op het muur moet verwijderd worden door het muur af te kappen en producten gebruiken tegen vocht en de muren moeten dan opnieuw bezet worden en geschilderd worden.
donderdag 4 juli 2019

Vocht in muren detecteren en schade herstellen

Waarschijnlijk na aanpassingen aan het dak zit ik nu met een vochtige muur. Men moet de oorzaak van het vocht detecteren, behandelen en ook de nodige herstellingswerken uitvoeren.
donderdag 27 juni 2019

Vochtprobleem oplossen

Er zijn Met de wateroverlast twee kamers ondergelopen met water. ek. In 1van de twee kamers is het vocht al zichtbaar In de Muur.
maandag 24 juni 2019

Oorzaak geurhinder opsporen en oplossen

Sinds vorige week hebben wij een zeer vervelende geur op ons appartement. We hebben alles al binnenstebuiten gekeerd maar hebben geen idee vanwaar de geur afkomstig is. Momenteel is het niet meer te harden en zijn wij dringend naar iemand opzoek die ons hierbij kan helpen. Geen idee van waar het afkomstig is, de geur situeert zich op de benedenverdieping maar niet noodzakelijk bij de wc of lavabo. Indien u denkt dat u ons kan helpen, graag uw assistentie.
maandag 10 juni 2019

Opstijgend vocht behandelen

Huis van 1930 met kelder; de voegen van de bakstenen vallen eruit. Waarschijnlijk opstijgend vocht.
woensdag 15 mei 2019

Oorzaak schimmelvorming opsporen

Ik heb schimmelvorming in een aparte wc van mijn appartement (binnenmuren). Ruikt ook muf. Muur voelt droog aan. In de rest van het appartement is er geen visueel probleem. Appartement is van 1937 en is gelegen op de 1ste verdieping (in totaal 3 bouwlagen).
vrijdag 10 mei 2019

Waterschade detecteren

Ik zou graag de oorzaak van een vochtprobleem in mijn huis willen laten detecteren en de herstelkosten weten. Badkamer is vol vlekken en zo verder een paar andere muren ook
woensdag 8 mei 2019

Waterschade detecteren

Vochtprobleem gehad vertrekken vanuit een prop in de hoofdleiding richting riool. Waterschade door een overlopende douchebak, schade aan plinten en laminaat.