Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij vochtexperts voor diagnose vochtplek:

Diagnose vochtplek

Eerder deze week werd er in dat appartement een vochtplek in de woonkamer aangetroffen, die bij eerdere bezoeken niet zichtbaar was. Op verzoek van de notaris zou er een vochtdiagnese moeten worden uitgevoerd om te verduidelijken of er al dan niet een vochtprobleem is, en wat daar de oorzaak van zou zijn.
Offertes van vochtexperts voor vochtbehandeling uit Antwerpen (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor diagnose vochtplek uit heel België:

Lek in douche en mogelijks vochtprobleem oplossen

Recent merken we op dat de siliconen afdichting van de douche niet meer optimaal is, en er dus water doorkomt. Nu merken we echter aan de andere kant van de muur een vochtplek, en zou er dus mogelijk een ernstiger probleem zijn, en dus meer nodig zijn dan het simpelweg vervangen van de siliconen afdichting. Ik zoek iemand die in eerste instantie een diagnose kan komen stellen, en afhankelijk van het resultaat het probleem daarna kan oplossen.

Vochtplek in plafond

Het betreft een appartement op de bovenste verdieping, dus juist onder het dak. Ik heb daar een vochtplek in het plafond. Ik veronderstel een lekkage in het dak? Graag had ik diagnose gehad en offerte voor eventuele herstelling.

Herstel van ondergrondse waterafvoerbuizen en vochtvrij maken van kelder

Door een plotse drukverhoging is waarschijnlijk één of meerdere afvoerbuizen naar de septische put en/of de afvalwater collector van onze privé woning gebarsten of gescheurd. Op minder dan 3 dagen tijd is er een aanzienlijke vochtplek in de buitenmuren van de kelder ontstaan. Deze vochtplek breidt zich zienderogen uit en komt er zodanig veel water binnen dat er een dunne laag water over een oppervlakte van minstens 5 m2 op de vloer blijft staan. Ook na het dweilen van de vloer komt er telkens terug water op staan. Een diagnose van het probleem moet vooraf gesteld worden door een vakman/vochtexpert en ook het ontstane probleem kunnen opgelost worden met een garantie van minstens 25 jaar.

Vochtprobleem

Voorgevel heeft na werken in de voortuin een grote vochtplek gekregen ook diagnose voor de rest van het gebouw gewenst.